Mughalistan: Pakistan en Bangladesh voeren de islamisering van India uit

India zou volgens plannen van islamisten een tweede deling te wachten kunnen staan. Deze zijn van plan om de islamitische staten Pakistan en Bangladesh d.m.v. een corridor in het noorden van India met elkaar te verbinden, die moet gaan bestaan uit de Indische deelstaten Jammu en Kasjmir, Uttar Pradesh, Bihar en West-Bengalen. De naam van de nieuwe islamitische staat moet “Mughalistan” gaan worden, een naam, die aansluit bij het rijk van de Mogols. Deze islamitische heersers regeerden voor de Britten het grootste deel van India.

Het Mughalistan-plan ontstond al in de jaren-70 aan de Jahangir Nagar universiteit in Bangladesh. Hieraan werkten ook de geheime diensten van Pakistan en Bangladesh mee. Het plan berust op het islamitische bevolkingsaandeel in Noord-India, dat echter meestal in de minderheid is. De enige Indische deelstaat die beschikt over een islamitische meerderheid is Jammu en Kasjmir, het Indische deel van de omstreden regio Kasjmir. De noordelijke en oostelijke delen van Kasjmir (Gilgit-Baltistan en Azad Kasjmir) zijn bijna volledig islamitisch en worden door Pakistan gecontroleerd. Op deze delen wordt echter nog steeds aanspraak gemaakt door India.

In de andere deelstaten, die deel van Mughalistan moeten worden, vormen de moslims een minderheid van ongeveer 20 tot 30%. Slechts enkele regio´s aan de grens met Bangladesh en Nepal hebben al een islamitische meerderheid. Buitenlandse investeringen dragen wezenlijk bij om de islam te versterken. Het aantal moskeeën en islamscholen in het grensgebied naar Nepal neemt gestaag toe en staat in geen enkele verhouding tot het ware bevolkingsaandeel van de moslims. Het doel is de bekering van hindoes en christenen. De financiële middelen daarvoor zouden, behalve uit Bangladesh en Pakistan, ook uit Saoedi-Arabië afkomstig zijn.

Islamitische aanslagen brengen India aan het wankelen

In India zijn bovendien meerdere islamistische terreurgroepen actief, die vernietigende aanslagen op burgers plegen, zoals in 2006 en 2010 in Mumbai en in 2008 in meerdere andere steden. De terroristen strijden voor de bevrijding van Kasjmir van Indische heerschappij en de islamisering van heel India. Uit Kasjmir zelf komen steeds opnieuw berichten van bloedbaden, gedwongen bekeringen, verkrachtingen en discriminatie van niet-moslims. Veel hindoes, boeddhisten en christenen vluchten, anderen – vooral de vrouwen – gaan over tot de islam.

Elektrisch grenshek en schietbevel tegen immigranten

Terwijl Pakistan bezig is in Kasjmir en Noord-India, stookt zijn bondgenoot Bangladesh dezelfde onrust in Oost-India. Enkele grensgebieden in de Indische provincie West-Bengalen hebben als gevolg van illegale immigratie al een islamitische meerderheidsbevolking. De hier regerende Communistische Partij van India zet zich in voor de illegalen. Ze krijgen stemrecht en belangrijke posities in de regionale regering worden aan moslims gegeven. Deze worden als tegenprestatie trouwe aanhangers van extreem links in India. Ook de ten oosten van Bangladesh gelegen Indische deelstaten Assam en Nagaland hebben te maken met illegale immigratie uit het buurland. Met de toename van de islamitische bevolking stijgen ook de criminaliteit en het terrorisme. De Indische regering heeft echter al gereageerd. Om de illegale immigratie en de infiltratie van terroristen te stoppen, wordt op dit moment een 4000 kilometer lang grenshek (video) naar Bangladesh gebouwd. Het zou onder stroom staan en wordt door soldaten bewaakt, die bevel hebben om op iedereen te schieten, die de grens wil doorbreken. Het hek dient nog dit jaar helemaal klaar te zijn.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/008127-Moghulistan-Pakistan-und-Bagladesch-betreiben-Islamisierung-Indiens

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in India, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Mughalistan: Pakistan en Bangladesh voeren de islamisering van India uit

 1. Columnist zegt:

  “De financiële middelen daarvoor zouden, behalve uit Bangladesh en Pakistan, ook uit Saoedi-Arabië afkomstig zijn.”

  Het zal eens niet. Moeten we werkelijk Iran aanpakken?! Ten overvloede, als Iran en Saoedi-Arabië niet een derde godsdienst kiezen, zullen ze elkaar vernietigen, en vervolgens eeuwig in de hel branden.

  “De hier regerende Communistische Partij van India zet zich in voor de illegalen. Ze krijgen stemrecht en belangrijke posities in de regionale regering worden aan moslims gegeven. Deze worden als tegenprestatie trouwe aanhangers van extreem links in India.”

  Ook dit hoeft niet te verassen. Ook India kent politieke correctheid.

  Like

 2. TESSA zegt:

   
  De Kunduz coalitie.
   
   
  Politieke partijen van Kunduz coalitie zijn niet bereid fundamentele hervormingen bij de overheid door te voeren en daarmee bedoelen we een coalitie die niet voor ieder overheidstekort de belastingkaart trekt maar bereid is de overheidsorganisatie te herstructureren en de uitgaven van de overheid in de klauw te houden. Deze politieke partijen zijn niet bereid om Provinciale Staten en Waterschappen opheffen en de taken onderbrengen bij ministeries en gemeenten.
  Onder druk van Brussel heeft de Kunduz groep verdere lastenverzwaring in overbelast Nederland voorgesteld en weigert om echte bezuinigingen door te voeren waar draagvlak voor is.
  Van de Kunduz-coalitie hebben GroenLinks en D66 het meeste profijt, er wordt niet zo veel op hun kaste constructie bezuinigd:export uitkeringen naar Turkije en Marokko, bloedige rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en nodige massa verzameling uit Moslimlanden kan weer hervat worden. 90 miljoen Euro is extra gereserveerd voor de sekte oorlog tussen Moslims in Afghanistan.
  Massa immigratie is gered, dictatoriale moslimlanden zijn tevreden. PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen islamitische afvalputje niet in gevaar.
  Met de Kunduz coalitie worden Probleemwijken groter. Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral niet_Europese bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn. Straat voor straat, wijk voor wijk is er een etnische verandering aan de gang.
  De meerderheid van de inwoners van Amsterdam is allochtoon. Sinds 1974 is de autochtone bevolking in de hoofdstad meer dan gehalveerd. Men vertrok omdat niet-westerse allochtonen via “positief discriminatie” voorrang kregen bij de toewijzing van woningen en werk! Amsterdam Zuidoost bestaat 82% van de bevolking uit niet-westerse immigranten. De 18% inheemse Nederlanders bestaat voornamelijk uit 50-plussers. De kolonisatie van Amsterdam-Zuidoost door niet-westerse immigranten is niet alleen het gevolg van een hoog geboortecijfer onder niet-westerse allochtonen. Met de toename van de islamitische bevolking stijgen ook de criminaliteit. Om de illegale immigratie en de infiltratie van indringers te stoppen, heeft men een nieuwe bevolkingbeleid nodig. Het is veel meer een gevolg van de aanhoudende immigratiestromen en het gerichte voorkeursbeleid van de almachtige PvdA, CDA, D66 en Groenlinks die het aantal inheemse inwoners willen minimaliseren.
  Cijfers van het Centrum voor Onderzoek en Statistiek van de gemeente Rotterdam wijzen uit dat momenteel meerderheid van de stad allochtoon is.
  Den Haag telt voor het eerst in de geschiedenis meer allochtonen dan autochtonen. Het aantal inwoners van Nederlandse afkomst is dit jaar tot onder de 50% gezakt. En ziet Den Haag er net zo uit als veel andere steden waar de islam de dienst uit maakt: gebouwen met TV schotels, met daartussen mannen met baarden en vrouwen/meisjes die schichtig in een uniform over straat lopen.

  Ook Utrecht lijkt ten prooi te vallen aan Moslims; in de studie van de gemeente Utrecht wordt een allochtoon gedefinieerd als een persoon die in het buitenland is geboren, of van wie de ouders in het buitenland zijn geboren. Met deze manipulatie willen de niet gekozen burgemeesters van tijd winnen. Het begrip is dus geen directe afspiegeling van de etniciteit, terwijl hier geboren kinderen door de zware opvoeding en indoctrinatie zich nog meer Turk of Marokkaan voelen dan hun analfabete ouders die niet zo sterk gepolitiseerd, georganiseerd waren. Bijvoorbeeld een persoon van Marokkaanse komaf, behorend tot de “derde-generatie”, van wie de ouders geboren zijn in Nederland, wordt volgens deze definitie niet meer meegerekend, terwijl juist deze groep in de toekomst steeds groter zal worden, maar dan direct gestuurd door de moslimlanden.
  In Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht wordt de meerderheid van de kinderen tot achttien jaar gevormd door niet-westerse allochtonen. In 2015 zal de grote meerderheid van de hele bevolking van de Randstad bestaan uit niet-westerse allochtonen.
  Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici gesteund en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de burgers.

  Turken en Marokkanen vormen de grootste groep. Somaliërs en Marokkanen groeien momenteel het snelst: in werkelijkheid is het aantal nog veel groter. Immers hier geboren kinderen uit Turkse of Marokkaanse ouders, die zelf al hier geboren waren tellen niet meer mee. Dat zijn er steeds meer. De situatie is dramatisch. Iedereen had dit kunnen zien aankomen: tussen 1980 en 2012 het aantal Marokkanen van 20.000 naar 560.000 gestegen! Turken nog meer… Als in 2032 weer 25 jaar verstreken zijn, zullen het er bij beide groepen ca 2.3 – 2.8 miljoen zijn. Het aantal Somaliërs enz. zal dan net zo groot zijn als nu het aantal Marokkanen en Turken. “Op 1 januari 2011 telde Nederland 1,2 miljoen personen met de Nederlandse en minimaal één andere nationaliteit. Dat is per saldo 40 duizend meer dan een jaar eerder. Bijna de helft van de Nederlanders met een meervoudige nationaliteit heeft ook de Turkse of de Marokkaanse nationaliteit.” CBS. U kunt gerust zeggen dat de toestand in alle grote steden is ronduit vreselijk en vaak ook gevaarlijk. Met een IQ van ca. 82 is het moeilijk te onderscheiden wat goed of kwaad is. Vrouwen worden door de onontwikkelde massa, “hoer”, mannen “zieke homo” genoemd en bespuugd. Grote steden hebben geen tranen meer om te huilen. Ze zijn al lang verloren, verkocht en verraden.
  Dat is door de opeenvolgende regeringen vakkundig verziekt. Er zijn zomaar de meest ongepaste vreemdelingen van de aarde naar Nederland getrokken. Die zijn door huwelijken met de bevolking daar geheel op ingegaan. Moslims mogen alleen met moslims trouwen. Kolonisatie via de baarmoeder heet dat. Het toestaan van huwelijksmigratie zgn. gezinshereniging is het grootste kwaad omdat via nicht en neef huwelijken sprake is van een constante instroom.
  De zittende ‘elite ‘heeft dus een misdadige, bijna onomkeerbare situatie geschapen,welbewust. De duisterheid van hun motieven is voor een gewoon mens nauwelijks te lezen of te vermoeden,maar willens en wetens hebben de bureaucraten het land kapot gemaakt,want dat is gebeurd:de grote steden zijn de machtscentra,die stuk voor stuk (snelvolgen A’dam,Den Haag,Utrecht,Eindhoven,Tilburg enz)in handen komen van
  fanatieke of onverschillige islam georiënteerde import Moslim uitstoot. Over maximaal 10 jaar dicteert m.i. de islam de landelijke verkiezingen. Dan is het over en uit. Als men realistisch bekijkt wonen onze kinderen en kleinkinderen straks tussen 7 miljoen niet westerse allochtonen en Nederland is dan (over 20 jaar) volledig overgenomen. Onze geschiedenis kan in de vuilnisbak of heeft een geweldige wending genomen, Nederland de vergaarbak van de wereld zal dit in de toekomst niet meer kunnen opbrengen, geen geld en geen kennis meer, verval verzakking verrotting afbraak en sloop zijn het gevolg. Met een IQ van ca. 82 in meerderheid wordt juist bestaande cultuur vernietigd en de belangrijkste steden voorgoed verloren. Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Massa ambtenaren die betrokken zijn bij deze proces zijn zelf ziek, slap en bedrieglijk. Tot zo lang is dit een bedrog! Ouders in de bijstand. Met 7 kinderen in de wajong. Deze moeten elke 3 maanden melden bij de instanties, dat ze woonachtig zijn in Nederland. Massa verzameling van dit soort brutale volkeren wordt onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de niet naturelle Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de verraderlijke politieke partijen. Ieder volk vecht om zijn eigen identiteit te behouden en eventueel zijn eigen stad, alleen de Nederlander moet het niet in zijn hoofd halen of hij wordt verketterd.
   
  Gestuurde bewegingen uit Moslimlanden hoeven op dit moment zelf geen directe zetels in het parlement hebben (om tactische redenen..). Opgezette bewegingen hebben dus slechts een bindende ideologie nodig die via gesubsidieerde organisaties met het herkomstland integraal opereren, vaak met aanzienlijke macht achter de schermen. Door de transparantie van de geld- stromen ligt oncontroleerbare belangenverstrengeling op de loer. Belachelijk is dat de leiders van de islamitische organisaties/moskeen nog geen eens de Nederlandse taal machtig zijn, terwijl hun macht binnen de partijen groter wordt.
  Verwar deze dubieuze constructie echter niet met de voor een democratie cruciaal fenomeen als de buiten-parlementaire beweging. Zie enorme toename van de “positieve discriminatie ambtenaren” binnen de overheid instellingen.
  Veel politici gedragen zich als de vertegenwoordigers van Moslimlanden:dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt is niet verbazingwekkend. Wat een schaamteloze hypocrisie. De basis van slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste en een groeiende anti-Nederlandse “immigranten” colonne is van groot belang voor de PVDA, CDA, GL en D66. Verwarrend is wellicht dat de links-rechts tegenstelling wel in de spreektaal maar niet in de politieke arena samenvalt, gelet op de politieke ideologieën (o.a. zeer achterlijke Turkse en Arabische kolonisatie politiek, verwarrende islamitische ideologie.) die door deze partijen verdedigd worden.

  Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Waarom hebben de meeste mensen van de grotsteden zich laten verdrijven door de politiek van binnenuit?! Hoe lang gaat dit nog door b.v. in de rest van Nederland? Wanneer zeggen we niet , genoeg is genoeg, als het te laat is?
  Stem niet op de partijen die Islamitische verbreding niet willen stoppen.
   
  Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Nederland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de verblijfsrecht en wordt uitgewezen.
  Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
   
  De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
   
  Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/hoofddoek verbod zijn.
   
   
  De dubbele nationaliteit af te schaffen.
   
  Uithuwelijk is een wapen voor de islamitische macht verbreiding. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Als een vrouw dit niet wil, en ze wordt toch “gedwongen”, dan verliest men de verblijfsvergunningen in Nederland. 
  Het is nu bewezen dat de hele groep niet westerse allochtonen die nu in Nederland woont op geen enkele wijze een bijdrage levert aan de maatschappij, of economie. Er zullen altijd individuele uitzonderingen zijn, maar de groep is een verliespost op alle punten.
   
  Men had gedacht dat ze, net als Grieken, Spanjaarden, of Italianen, weer naar huis zouden gaan na gedane arbeid. Of zouden assimileren, zoals Zuid Molukkers, of Surinamers en alle andere westerse allochtonen. Maar niet westerse allochtonen zijn anders. Het is een slecht huwelijk, dat nog een crisis nodig heeft om te ontploffen.
  Het complete gebrek aan mensenrechten en het expansie programma van het regime beperken zich niet tot de middenoosten en Noord_Afrika. Turkije bepleit een actieve export van haar “jonge” islamitische bevolking. Gelijkgezinde groepen in Afghanistan, Irak, Libanon (Hezbollah), Palestina (Hamas en Islamitische Jihad) worden door de machthebbers gefinancierd. Turkije is de grootste staatssponsor van islamitische organisaties in Nederland.

   
  Ten einde alle zelf veroorzaakte problemen tegen te gaan zullen de partijen voorstellen nieuwe wetten aan te nemen voor de noodzakelijke assimilatie van binnensgesluisde massa, meer propaganda te voeren tegen de invloed van grote mogendheden die via achtergestelde groepen eigen kolonie willen vestigen, hun middelen tegen te gaan, TV schotels belasten, moskeen en islamscholen verbieden, geen positieve discriminatie te belijden.
   
   
  Anti crisis comité
   
  Tessa S., Adriana T., W. Brassy
   
   

  Like

  • Columnist zegt:

   We kunnen islamitische migratie tegengaan door Christelijke migratie uit de Derde Wereld te bevorderen. Die hebben ook grote gezinnen. En je kunt niet langer voor racist worden uitgemaakt. Gelukkig heeft Turkije zèlf demografische problemen. Koerden planten zich sneller voort dan Turken.

   Like

 3. Linsky zegt:

  Tjeetje Tessa . je had best het adres er bij mogen zetten hoor. 🙂
  Of het indienen als topic.
  http://www.politics.be/persmededelingen/32622/

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Tessa 13.58. uur, een perfecte weergave van de werkelijkheid, chapeau voor U Tessa.
  En het ergste is nog, dat wijlen Koningin Juliana in de Troonrede van 1979, namens de regering van CDA en VVD moest zeggen: “Nederland is vol..ten dele overvol”, quod erat demonstandum.
  Het is niet te geloven hoe onze politici deze tsunami van immigratie hebben toegestaan.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Quod erat demonstrandum moet het zijn, excuus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s