Emigratie van Franse Joden naar Israël neemt toe

Joden en alle minderheden (evenals de meeste populaties) gedijen over het algemeen beter in een systeem dat zich richt op individuele rechten en vrijheid, bescherming van eigendomsrechten en de vrije markt in het algemeen, dan in eentje met ‘groepsrechten’, egalitarisme en de klassieke politiek van de marxistische klassenstrijd en het socialisme.

En ik zou er aan willen toevoegen dat, vooral sinds de verkiezing van een marxistische president die de intentie lijkt te hebben de 5-6 miljoen moslims sussend tevreden te stellen, de Joden inderdaad in de knel zullen komen. Dat is de ongemakkelijke waarheid over het socialisme, de van-de wieg-tot-het-graf overheid, groepsbeleid en het multiculturalisme. Dit type overheidsbeleid bevoordeelt altijd een groep boven een andere, om wat voor reden dan ook. Ik vermoed dat niet slechts 5000 Joden, maar tienduizenden er serieus nadenken om te vertrekken naar veiliger oorden.

Let op: Deze nieuwe president zegt dat hij “de rijken haat” en dat laat de mentaliteit van Links zien, altijd op zoek om een deel van de samenleving te demoniseren en te bestraffen, onderwijl de kiezers belonend die op hen stemmen. Klassenstrijd is “brood en boter voor hen die geloven in veel staatsbemoeienis.

Volgens het Joods Agentschap voor Israël bezochten meer dan 5000 Joden uit heel Frankrijk een beurs in het hart van Parijs over emigreren naar Israël. De beurs werd bijgewoond door de voorzitter van het Joods Agentschap, voormalig lid van de Knesset, Sovjetemigrant en dissident Natan Sharansky. “Ik kan me niet herinneren een dergelijk massaal aantal mensen te hebben gezien dat geïnteresseerd is in ´aliya´ (immigratie) sinds de tijd dat er lange rijen mensen voor de Israëlische ambassade in Moskou stonden”, aldus Sharansky. De beurs vond op dezelfde dag plaatst als de verkiezing die Sarkozy, een betrouwbare anti-Iran stem in Europa, verdreef uit het centrum van de macht en hem verving door de veel minder betrouwbare François Hollande, een socialist met stevige banden met anti-Israëlische populaties.

De Franse Joodse gemeenschap bestaat uit ongeveer 500.000 mensen. Immigratie van Frankrijk naar Israël is de laatste jaren sterk toegenomen, grotendeels te danken aan de toegenomen, ervaren, antisemitische sentimenten in het land.

Bronnen:

http://tundratabloids.com/2012/05/emigration-of-french-jews-to-israel-increases.html

http://www.breitbart.com/BigPeace/2012/05/06/Jews%20Prepare%20to%20Leave%20France%20For%20Israel

Vertaald uit het Engels door:

vederso (https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islamisering, Israël, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

4 reacties op Emigratie van Franse Joden naar Israël neemt toe

 1. guusvelraeds zegt:

  Het vertrek van Joden uit Frankrijk is een verlies voor de Franse cultuur, wetenschap, vakmanschap en een verlies voor het maatschappelijk evenwicht en de Joodse verbondenheid aan de Franse principe’s: egalite, fraternite et liberte. Het binnenkomen van inmiddels 5 tot 6 miljoen moslims zal daarintegen een verarming inhouden op al deze gebieden tenzij de Moslim als mens in staat is de Islam de rug toe te keren. Alleen een ex moslim zal in staat kunnen zijn in de schaduw te staan van een Jood.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Financiële markten: Crisis erger door winst links Frankrijk & Griekenland

  Deutsche Bank: Hulppakket Griekenland in gevaar – Europa stevent steeds sneller af op permanente vermindering welvaart

  Links heeft gewonnen, in zowel Frankrijk als Griekenland. De financiële markten reageerden negatief: de rente en de kredietuitvalverzekeringen voor Italië, Spanje en Frankrijk gingen vandaag onmiddellijk omhoog. Reden is dat ‘links’ zijn kiezers heeft beloofd minder te gaan bezuinigen en meer geld te gaan uitgeven, waardoor de markten verwachten dat de schuldencrisis in Europa verder uit de hand zal lopen (2).

  De nieuwe Franse president Francois Hollande beloofde zijn kiezers om de gemaakte afspraken met Europa te herzien en allerlei bezuinigingen, zoals het verhogen van de pensioenleeftijd (die 60 jaar was), terug te draaien. In Griekenland leden de gevestigde conservatieve Neo Demokratia partij en de socialistische PASOK partij enorme verliezen ten koste van onder andere de links extremistische Syriza partij, die eveneens niet van plan is de bezuinigingsafspraken met Europa na te komen. De Onafhankelijke Grieken kregen 10% en ook de communisten wonnen flink. Zij willen dat Griekenland uit de eurozone stapt….verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658941&r=1&tbl_archief=&

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Iedere keer weer hetzelfde.
  Hoewel er genoeg kritiek op vooral amerikaanse joden te vinden is vind ik het vreselijk dat ook de normaal levende jood alleen voor zijn joodzijn zo vervolgd wordt.
  Moedeloos wordt men ervan.
  Gelukkig hebben ze Israël nog.
  Ik lees net bij Kopp Verlag dat Netanyaho een zeer goede relatie met Romney heeft uit de tijd van de BCG waar beiden bij zaten.

  Like

 4. GROOT GELIJK HEBBEN ZE OM TERUG TE GAAN .
  KUNNEN ZE WEL GEBRUIKEN DAAR

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s