VIDEO: Salafisten in Duitsland roepen op tot de “laatste slag”

 

Schijnbaar hebben de islamistische relschoppers in het Duitse Nordrhein-Westfalen nog niet genoeg van de gewelddadigheden! Sinds enkele uren staat bovenstaande video op internet met een openlijke oproep tot geweld voor morgen 8 mei in Keulen: “Kom om de profeet te verdedigen!”

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/05/07/salafisten-rufen-fur-den-8-mai-zur-endschlacht-auf/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO: Salafisten in Duitsland roepen op tot de “laatste slag”

 1. Marijke . zegt:

  Vuil goor tuig.Mooier kan ik het niet maken

  Like

 2. Linsky zegt:

  Als dat schorem daar dan zo mooi op een kluitje zit, .. zou dat geen ideeën opleveren?

  Like

 3. Tsja, en dan worden ze helemaal gek als je met een tekening van Mohammed met een bom rondloopt, omdat je zogenaamd hun profeet beledigt. Maar ze heten, god beter het, bijna allemaal Mohammed. Hoe weten ze nu dat het om hun profeet gaat?

  Like

 4. Linsky zegt:

  Duitse deelstaat wil spotprenten islam weren

  De regering van de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen wil het tonen van de omstreden karikaturen van de profeet Mohammed van de hand van de Deen Kurt Westergaard aan banden leggen. Deelstaatminister van binnenlandse zaken Ralf Jäger (SPD) sprak vandaag de hoop uit dat een toonverbod voor de spotprenten stand houdt in de rechtbank.

  Gisteren liep een betoging van de rechtspopulistische partij Pro NRW in Bonn op rellen uit. Radicale moslims vielen de stoet aan omdat ze niet konden verdragen dat de demonstranten de in hun ogen godslasterlijke karikaturen meedroegen. De politie, die wilde beletten dat de woedende salafisten slaags raakten met de betogers, moest dat bekopen met 29 gewonden. Ruim honderd mensen zouden zijn gearresteerd.

  Pro NRW organiseerde gisteren ook demonstraties voor moskeeën in Aken en Leverkusen. Ook daar waren tegendemonstraties, die echter rustig verliepen. De botsingen in Bonn waren de tweede binnen een week. Op 1 mei was de politie bij een actie van Pro NRW eveneens het mikpunt van salafisten. Toen vielen er drie gewonden en werden 81 moslims opgepakt. Bron; http://www.parool.nl/

  Like

 5. Linsky zegt:

  Al-Qaeda heeft haar volgelingen opgeroepen om massale bosbranden te stichten in de Verenigde Staten deze zomer!

  http://barenakedislam.com/2012/05/08/al-qaeda-has-called-on-its-followers-to-unleash-massive-forest-fires-upon-the-united-states-this-summer/

  Like

 6. Linsky zegt:

  Daily Star komt er achter wat er werkelijk gebeurt in ten minste 85 sharia-rechtbanken in Groot-Brittannië!

  Ze mengen zich binnenlandse geschillen, doen uitspraak over financiële meningsverschillen en kennen huwelijken en echtscheidingen toe. Dat klinkt vrij onschuldige, maar wat een bewaard geheim is, is dat de “intimidatie gesteund wordt door bedreigingen met de dood” … en nog erger van sharia (islamitische) rechtbanken………verder; http://barenakedislam.com/2012/05/07/daily-star-finds-out-what-really-goes-on-in-at-least-85-sharia-courts-in-the-uk/

  Like

 7. Linsky zegt:

  Israël schept banen voor Arabische vrouwen

  Hoewel het tegendeel wordt beweerd, wil Israël dat de Arabische bevolking succesvol en gelukkig is en probeert men hen aan werk te helpen. In het kader van dit algemene beleid hebben het Israëlische ministerie van Industrie, Handel en Arbeid en het staatstelecombedrijf Bezeq een nieuw initiatief gelanceerd om bedoeïenenvrouwen in het personeelsbestand op te nemen.

  Het ministerie van Industrie, Handel en Arbeid heeft geconstateerd dat in de maatschappij de bedoeïenenvrouwen het minst betaald werk hebben. Tegelijkertijd was Bezeq in dorpen in het land op zoek naar nieuwe vertegenwoordigers voor klantenondersteuning in call centers, een functie die traditioneel een hoog personeelsverloop kent. Beide organisaties bundelden hun krachten en benaderden bedoeïenengemeenschappen in het zuiden van Israël over het in dienst nemen van de plaatselijke vrouwen…verder: http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2180-israel-schept-banen-voor-arabische-vrouwen

  Like

 8. Linsky zegt:

  “Japan vanaf 2015 onbewoonbaar”

  U zou het niet zeggen wanneer u de Westerse nieuwsmedia volgt, maar de situatie in Japan is rampzalig. Terwijl de nieuwsuitzendingen van de VRT u vandaag willen doen geloven dat de verkiezingsuitslagen van gisteren in Frankrijk en Griekenland slecht zullen zijn voor de wereldeconomie; De beurzen!!
  Er stroomt er elk uur een hoeveelheid radioactief besmette lucht en water uit de kerncentrales die zelfs als het cijfers op jaarbasis zou betreffen de gevaarlijke limiet overstijgt. Reactor 4 laat regelmatig grote hoeveelheden radioactief gas los. Dat die reactor 4 van de kerncentrale in Fukushima op instorten staat haalde het nieuws dankzij een Japanse VN-gezant en een Amerikaanse senator, maar de kernenergielobby haalde alles uit de kast om het nieuws af te doen als “paniek zaaien” en “nergens op gebaseerd”.

  Ondertussen wordt het gebied weer met grote regelmaat getroffen door kleinere aardbevingen, staan twee vulkanen in de buurt op uitbarsten en slingerde een tornado in de buurt van Fukushima zaterdag enorme hoeveelheden zwaar vervuilde grond de lucht in.

  Het alarmerendste bericht kwam wellicht van Prof. Takeda Kunihiko van de Universiteit van Chubu, die twee weken geleden meedeelde dat Japan volgens zijn berekeningen vanaf midden 2015 onbewoonbaar zal zijn. “Wanneer ik de accumulerende besmetting doorreken naar een waarde waarbij dierlijk leven in Japan niet meer mogelijk is kom ik uit op mei 2015,” aldus de professor in zijn bericht.”……verder

  http://www.zonnewind.be/2012/japan-vanaf-2015-onbewoonbaar.shtml

  http://nieuwsbreker.punt.nl/?id=658972&r=1&tbl_archief=&

  Like

 9. Linsky zegt:

  Brede eenheidsregering brengt Israëlische aanval op Iran dichterbij

  In wat een opmerkelijke ommezwaai kan worden genoemd is de Israëlische premier Benyamin Netanyahu -die volgens peilingen veruit de populairste politicus van het land is en één van de stabielste regeringen van de Joodse staat ooit wist te creëren- erin geslaagd om oppositiepartij Kadima over te halen tot zijn kabinet toe te treden. Hiermee worden de op 4 september geplande verkiezingen geschrapt.

  Netanyahu heeft nu de steun van een record aantal van 94 van de 120 parlementszetels. Waarnemers denken dat de premier zich op deze manier wil verzekeren van een zo breed mogelijk politiek front als Jeruzalem de tijd gekomen acht om Iran aan te vallen….verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=658988&r=1&tbl_archief=&

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, de verraders van de SPD, zijn verwznt aan de PVDAllahtonen hier, zij zullen hun uiterste best doen als 5e colonne, om de ISLAM in Europa aan de macht te helpen.

  Like

 11. Jan zegt:

  http://www.n-tv.de/politik/Union-will-Salafisten-ausweisen-article6215546.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Unions-Politiker wollen militante Islamisten ausweisen. Der CSU-Innenexperte Hans-Peter Uhl sagte der “Bild”-Zeitung: Jeder der in Deutschland lebe, müsse “unsere freiheitlich demokratische Grundordnung akzeptieren”. Wer diese Werte ablehne, “der soll unser Land schnellstmöglich verlassen.” Im Zweifelsfall müsse er “ausgewiesen werden”.
  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/07/video-salafisten-in-duitsland-roepen-op-tot-de-laatste-slag/#comments

  Like

 12. Jan zegt:

  Kijk, zo kan het ook:

  China weist ausländische Journalistin aus

  China hat eine ausländische Journalistin ausgewiesen. Die langjährige Korrespondentin des arabischen Fernsehsenders Al-Dschasira, Melissa Chan, habe das Land bereits verlassen müssen, berichtete der Auslandskorrespondentenclub (FCCC) am Dienstag in Peking.
  http://www.kybeline.com/2012/05/08/china-schmeist-al-jazeera-journalistin-aus/#more-34233

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jan, maar de Chunezen hebben BALLEN, en wij in Europa hebben de weke politici. Ik moet zien of deze CSU afgevaardigde dat doorgezet krijgt, ik HOOP het, maar bij MERKEL weet je het niet.

  Like

 14. Pingback: Keulen, 8 mei: Een overwinning voor de vrijheid van meningsuiting! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s