IN NAAM VAN ALLE KAFIRS!

U, ja u! Wie u ook bent! Bent u een moslim? Nee? Dan bent u een “kafir”! U bent een “ongelovige”. Een mens, die minder waard is dan de moslims, minder waard dan de niet-kafir. Zo staat het in de koran, zo wordt het door de fundamentele islam gepredikt. Hebt u dat begrepen? Of moeten we zo´n troep Salafisten op u af sturen, die u dat met stenen, stokken en messen bijbrengt?! “Lees”, jij domme kafir. Word moslim of accepteer dat je maar een stomme kafir bent!

À propos Salafisten. Deze arme Salafisten. Ze werden door de boze Pro-beweging tot rellen geprovoceerd, geanimeerd, ja, er bijna toe verplicht, niet waar? Zo berichten het de media, zo beweert het de minister van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen Jäger (SPD): De Pro-beweging is er de schuld van dat Salafisten helemaal door het lint zijn gegaan. Het zijn per slot van rekening Salafisten, niet waar? En die gaan nu eenmaal door het lint als je ze Mohammed-karikaturen laat zien, niet waar? Zo is dat nu eenmaal in het multicuturele verscheidenheidparadijs, niet waar? Dat hebt u, dat hebben wij te tolereren, niet waar?

En als u de volgende keer beweert, dat de duivel slecht zou zijn, dan is het uiteraard uw schuld wanneer uw hart wordt uitgerukt en uw hoofd wordt afgeslagen door een horde Satanisten (niet Salafisten, maar Satanisten!)! Hoe kunt u ook zo intolerant zijn om te beweren dat de duivel slecht zou zijn! Niet waar?

De “enige ware” realiteit

Moment! Laten we de links-groene definitie van verscheidenheid eens helemaal tot het einde doordenken. Volledig polemisch en overtrokken, dat spreekt vanzelf. Stel, dat ik een wetenschapper zou zijn, laten we zeggen: een wetenschapper in de natuurkunde. En stel, dat ik agnosticus zou zijn. Dus over het algemeen iemand die denkt: Het universum is 13 miljard jaar oud, de mens huist op een planeet genaamd Aarde, die draait om een ster genaamd de zon, één ster van driehonderd miljard sterren in een galactisch stelsel genaamd de Melkweg, dat een van de honderden miljarden galactische stelsels is in een groot iets, dat universum heet, dat in principe nog nooit iemand goed begrepen heeft. En dat er zomaar iemand aankomt, die serieus beweert, dat de hele grote waarheid over dit hele grote iets aan ons mensen, respectievelijk de niet-kafir, 13 miljard jaar na de oerknal op onze bol aan de rand van een of ander galactisch stelsel zou zijn verkondigd in een buitengewoon chaotisch boek, een boek, dat zegt door de Schepper van het grote iets geschreven te zijn en waarvan de voorsprekers zich zo gedragen alsof ze van het grote iets ook maar het kleinste beetje begrepen zouden hebben – is dat dan niet een grenzeloze belediging, zelfs een provocatie van al diegenen, die minstens het cijfer 7 op natuurkunde hadden en zichzelf niet tot de creationisten rekenen? Zou dat er niet bijna toe uitnodigen om eindelijk stenen te gooien, met stokken te slaan en met messen te steken? En wel tegen diegenen, die het lef hebben om de “enige ware” realiteit met hun hersenspinsels uit de late Klassieke Oudheid te beledigen?

Nee, niemand heeft het recht om met stenen te gooien, met stokken te slaan en met messen te steken in een democratische rechtsstaat. Een ideologie, die zoiets nog als verscheidenheid wil verkopen en tolereren, zou eigenlijk direct gladiatorengevechten en terechtstellingen moeten eisen als vermaak voor het volk. Ach, wat zou dat verscheiden zijn, niet waar?

Ja, onze samenlevingen moet verschillende zienswijzen tot op een bepaalde hoogte uithouden. Maar dit punt is uiterlijk dan bereikt als een groep het lef heeft om hun idee van recht en orde, hun zienswijze op het “grote iets” aan de anderen met geweld opdringen. En als het daarbij ook nog om een grote stommiteit zou gaan, zou luid gelach eigenlijk de enige juiste reactie zijn.

Deze boodschap moet nu worden overgebracht

Appeasement, tegemoetkomen en tolerantie mag in dit geval alleen maximaal betekenen om juist van dit gelach af te zien. En wel er rekening mee houdend, dat de meeste oproerkraaiers van de Salafisten in de regel – als ze deze al hebben – een diploma van het VMBO Basisberoepsgerichte leerweg hebben, misschien zelfs wel een door amateur boksen murw geslagen kop. Dat volstaat waarschijnlijk als verontschuldiging voor een eclatant achtergebleven levenswijze, niet echter als reden om, naast het afzien van gelach een of andere andere vorm van tegemoetkomen te tonen. Veelmeer moet de duidelijke boodschap van de meerderheidssamenleving aan deze kringen luiden: In dit land worden karikaturen getekend en getoond, of het de moslims bevalt of niet. Wie daar een probleem mee heeft, heeft het verkeerde land uitgezocht!

Deze boodschap moet nu worden overgebracht, om het even hoe men over de Pro-beweging denkt. En de rechtbanken schijnen in ieder geval nog de ruggengraat te bezitten om de waarden van de liberaal-democratische fundamentele orde te verdedigen, terwijl het gros van de politici al lang een morele bochel heeft van het constant bukken. De aanvallen van de Salafisten in Solingen en Bonn zijn geen aanvallen tegen de Pro-beweging meer, het zijn aanvallen tegen de rechtsstaat, tegen de vrijheid, de democratie en de Verlichting. Ze zijn een voorproefje van datgene wat ons nog te wachten zou kunnen staan in Duitsland als de integratieproblemen onopgelost blijven. Ons dreigt de zegetocht van van een buitengewoon achtergebleven ideologie over het vrije, Verlichte Westen. Demografie, economische achteruitgang, welvaartsverlies en onderwijsmisère spelen hen extra in de kaart. En politiek links, naïef zoals altijd, ziet daarin zelfs nog zijn potentiële kiezers van morgen. In werkelijkheid zouden zij, links, wel eens de eersten kunnen zijn, die aan bouwkranen bungelen, mochten de fundamentalisten het ooit daadwerkelijk van ons winnen.

Wie dat wil verhinderen, moet zich gewoon bezinnen op die waarden, die het Westen van zijn eigen domheid bevrijdden: Rechtsstaat, vrijheid, democratie en Verlichting – inclusief karikaturen! Met andere woorden: Alles, waardoor islamisten en Salafisten zich geprovoceerd voelen.

Dus, beste kafirs: Provoceer ze waar je maar kunt, zolang het binnen het kader van de rechtsstaat blijft. Niets is beter voor de integratie dan dat! En verdiend hebben ze het sowieso. Want door hun optreden, door hun achtergeblevenheid, door hun fundamentalisme beledigen ze ons constant! Zij zijn ermee begonnen. In naam van alle kafirs: Het is tijd voor een echo, die er niet om liegt!

Bron:

http://www.blu-news.org/2012/05/07/im-namen-aller-kuffar/

Auteur: Frank Furter

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

5 reacties op IN NAAM VAN ALLE KAFIRS!

 1. Linsky zegt:

  Mooie gelegenheid het nog eens te herhalen:

  Quote: Wij, de Groenen moet ervoor zorgen dat we zo veel buitenlanders krijgen mogelijk naar Duitsland. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun recht om te stemmen.
  Als we dit hebben bereikt, zullen we het aandeel van de stemmen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen. Daniel Cohn-Bendit , Alliance 90/The Groenen.

  Overigens ben ik voor het weer in werking stellen van Arena’s, eventueel zelfs met wilde tijgers en leeuwen natuurlijk.
  Daar kan al dat moslim schorem agressie kwijt, en met stokken slaan en stenen gooien.

  Misschien zijn er zelfs wel dimmhi’s die ze willen helpen. 🙂

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom dat VOD koran niets anders is dan een JACHTACTE..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/3127723/__Koran_jachtakte___.html?p=28,1

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Perfect stuk, dat op de eerste plaats. En het gaat inderdaad om niets anders, dan de vrije liberale westerse samenleving. Het grootste probleem voor de Koranisten is, dat zij i.t.t. de christenen, geen enkele vorm van geloofskritiek kennen, c.q. wensen te aanvaarden. Deze breingestoorden, gaan uit van hun ABSOLUTE WAARHEID, en dat is grote kwatsch afgezet tegen de vooruitgang in denken na de Verlichting. Ik ben zelf belijdend christen, maar ik ben het voor 100% eens dat kritiek op de Bijbel mogelijk moet zijn, zelfs noodzakelijk is. De vrijheid van de een mag nooit ten koste gaan van de vrijheid van de ander. Ik ben het daarom vaak eens met Dhr. van de Mortel, die zeer scherp formuleert, dat houd ons bij de les. Slechts een opmerking nog, ik snap LINKS EUROPA niet, zij zullen als eerste opgehangen of onthoofd worden, of wacht o ja, linksen hebben een verkeerd draaiend gen, daarom passen ze zo goed bij de islamisten!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Hans heb je ervaring met kamelenpis????

  Voor de rest eens met stuk en reacties..
  Mijn beetje verstand komt niet meer mee met het immense onbenul van vele westerse medeburgers.
  Ik kan nog begrijpen dat er lui zijn die denken baat te hebben bij de islam zoals pedofiel
  Cohn-Bendit waarbij de jaloesie tegen de gevestigde orde net zo groot is als de arabische haat tegen de joden.
  Maar dat die lui niet in staat zijn maar enigszins te overzien wat er aan de hand is.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Gelukkig zijn er niet alleen christenen, moslims, boeddhisten, hindoes en andere gelovigen om deze wereld te verpesten met hun groot gelijk, maar er zijn ook atheïsten die niemand lastig vallen met hun opvattingen. In Melbourne-Australië hadden die hun jaarlijkse bijeenkomst en wie kwam de boel verstoren ? Niet de brave katholieken of protestanten, maar uiteraard het fanatieke zootje van allah. De meest idiote, gewelddadige en intolerante religie van deze planeet.

  De congresgangers vatten dit op met de nodige humor, een gevoelsuiting die de moslims totaal vreemd is. Jammer genoeg, bevinden vele atheïsten, ongelovigen en godsloochenaars zich aan de linkerzijde van het politieke spectrum. Daarom is het niet slecht dat uitgerekend zij plots oog in oog staan met het fanatisme van de moslims, die zij normaliter tot hun vriendjes rekenen Bron: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s