Witteman & Bouazza: de daverende domkop en de hysterische haatsnee

Bij het overlijden van Edward Saïd in 2003 is deze uitvinder van het begrip “Oriëntalisme” door Hans Jansen ooit “de luchtfietser van het Midden Oosten” genoemd.  Het was een veel te zacht artikel, want Saïd was een blinde ideoloog, een fanaticus en een bedrieger. Maar ja, in die tijd sprak Hans Jansen dan ook nog van “zowel de goede als de slechte kanten van de islam”.

Misschien is dit nog het meest veelzeggend: wijlen Anil Ramdas was een groot bewonderaar van Saïd en zijn Oriëntalisme-gelul. Ergens in 2011 schreef ik :

“Ik zapte deze week even langs AT-5, de lokale Amsterdams tv-zender. Er was een emanciperende discussie gaande onder leiding van homo Nihil Ramdas en die lesbische hoofdredactrice van De Groene Amsterdammer, Xandra Kutte. Ik kreeg nog net het slotakkoord van de discussie mee. De derde gesprekspartner, een uiterst assertieve lichtgetinte dame –  Iraans? Marokkaans? Turks?  – zei met diepe zelfvoldaanheid dat er beter een bonusverbod zou komen dan een boerkaverbod.  Zo was het maar net.  Ananas en Flutte knikten met hartelijke instemming. Ik zat bijna te schreien van verlangen om ze alle drie te wurgen.”

Goed, die Nihil Ramdas dus. Ik hoop dat hij reïncarneert als vrouw in Afghanistan of Saoedi-Arabië.

Overigens: om eens een stompzinnige, Jodenhatende  gigaleugen van charlatan Saïd te noemen:

“( . . .) vanaf het begin van de serieuze Zionistische planning voor Palestina ( . . .) kan men de toenemende invloed van het idee zien dat Israël gebouwd moest worden op de ruïnes van ( . . .) Arabisch Palestina.”

Je kunt het citaat vinden in de introductie van “Palestine Betrayed” van Efraim Karsh.

Wat is “Oriëntalisme”  zoals gedefinieerd door Saïd? Dat is de partijdige en racistische bestudering van de islamitische wereld in dienst van het kapitalistische imperio-kolonialisme. Zoals  juffrouw Nanninga van GeenStijl terecht opmerkt: “Oriëntalisme is het nieuwe zwart”.  En waarom is dat zo? Dat komt omdat Marokko-meisje Haatsnee Bouazza bij Pauw en Witteman probeert het begrip “Oriëntalisme” te redden van de vuilnisbelt van de geschiedschrijving.  Het moet een oud en toch nieuw demoniseer-woord worden naast bijvoorbeeld  “racisme”,  “Zionisme”,  “islamofobie” “PVV” en “Geert Wilders”.

Gaat overigens niet lukken, net zoals die hele islamitische “cultuur” op diezelfde vuilnisbelt terecht zal komen. Heeft iemand dat boek van Geert Wilders  “Marked for Death” al helemaal uitgelezen? Mijn eigen Blonde Kamper  heeft natuurlijk  een héleboel hulp gehad van een héleboel geleerde mensen die het prima vonden om de naam Geert Wilders te gebruiken om eindelijk eens een ongekende hoeveelheid waarheid over de islam bij elkaar te zetten en ook nog verkocht te krijgen. Maar dat gezegd zijnde: WAT EEN FANTASTISCH BOEK!  Ik heb veel gelezen op dat gebied, maar niet iets wat in zo’n kort bestek zoveel schrijnende en verontrustende kennis  over de islam bij elkaar brengt. Des te erger dat Wilders zichzelf, zijn PVV en zijn achterban zwaar tekort heeft gedaan door niet tegelijk de Nederlandse vertaling van dit boek uit te brengen met de Engelse versie.  Nu zal die nog wel komen, als mosterd na de maaltijd, maar dan is de publiciteit weggeëbd.

Waar waren we? Oh ja: bij hysterisch domkopje Bouazza. Ze zit tegenover een man, Bart Schut,  die eindelijk eens gewoon verteld heeft hoe racistisch . . . . . . nee, niet eens de hele islamitische “cultuur”  en al 1400 jaar lang . . . . . maar die alleen maar uitgelegd  heeft hoe zwarte-medemens-hatend Marokkanen over het algemeen zijn. Ik word natuurlijk nooit voor zo’n programma uitgenodigd, maar als ik daar gezeten zou hebben  dan had ik een gouwe ouwe van stal gehaald.

En wel uit “de Groene” van 13 oktober 2006, waarin Kees Beekmans een van zijn columns schreef. Beekmans was vroeger Volkskrant-journalist, maar raakte dermate bewogen door het gruwelijke lot van de allochtone jeugd in Nederland dat hij leraar werd op een VMBO-school. Vervolgens ging hij in Marokko wonen en trouwde een Marokkaanse vrouw. Bepaald geen bevooroordeelde “racist”, deze Beekmans. Hij schreef:

“Het is beter met Marokkanen geen gesprek over Joden te beginnen, want de doorsnee Marokkaan moet niets van Joden hebben. Ik ben een paar keer tegen wil en dank in zo’n gesprek verzeild geraakt en dan zie je iemand, van wie je dacht dat ie een redelijk man was, veranderen in een paranoïde krankzinnige. In Israël eten de Joden Palestijnse baby’s! Ze hebben Jezus (Issa) verraden want ze hebben gekozen voor de weg van de sjeitan, de duivel. Bush doet alles wat de Joden zeggen. Et cetera . . ”

Ja, dat had ik wel willen voorlezen ter becommentariëring door  Haatsneetje Bouazza.  En dan zou ik de redactie van P&W gevraagd hebben dit filmpje  vanaf 1:48 te laten zien.  Maar dat zou dan geweigerd zijn, net als het voorlezen van het fragment van Beekmans geweigerd zou zijn en net zoals ik echt nooit uitgenodigd zal worden voor P&W en net zoals ik ook nooit zo’n uitnodiging zou aanvaarden, want dan ben ik mijn leven nog minder zeker dan toch al.

De Marokkaanse “jongens” uit het hierboven gelinkte filmpje, de belevenissen van Bart Schut met zijn zwarte vrouw in Marokko, de doodgeschopte baby van de negerhoer en de neger  zijn overigens producten van deze cultuur:  “New Trends in Arabic Antisemitism”.

Dat overzicht van de Jodenhaat van het MEMRI duurt 23 minuten. Het boek van Geert Wilders en zijn internationale staf van ghostwriters neem iets meer tijd. Maar het is elke seconde waard. Maar ik denk niet dat Witteman ter harte gaat nemen wat daar in staat. Net als het overgrote deel van de hele Westerse nep-elite. Want ze zijn echt nog veel stommer dan een gemiddeld intelligent mens nog maar kan vermoeden.

Weet je wat-ie zei, Witteman, tegen Bart Schut nadat Schut had uitgelegd hoe normaal die negerhaat was onder Berbers en Arabieren in Marokko? Dit:

“Die groeperingen die discrimineren elkaar onderling.”

Ga maar kijken: hier op 2:55 en hier op 26:08.

Door:

Martien Pennings (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

33 reacties op Witteman & Bouazza: de daverende domkop en de hysterische haatsnee

 1. vanhetgoor zegt:

  Ik vind het altijd mooi als men aan het gezicht van iemand kan zien wat die persoon denkt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het gezicht van Hassnae Bouazza! Er is een trek op het gelaat die overduidelijk niets te raden over laat, verongelijkt, schuldbewust, ontkennend. Ik vraag mij altijd af hoe de hersenen van zo iemand werken, niet waarschijnlijk, maar toch interessant. Met het verstand moet iemand weten hoe de vork in de steel zit, toch moet de stem dingen zeggen wat niets met de waarheid van doen heeft. Dat moet een innerlijk conflict veroorzaken, de verbeten gelaatstrekken moeten een indicatie zijn.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  @Vanhetgoor: je bent ingehouden woede vergeten, die stekende blik, want als haar ogen doden konden was degene die gisteravond tegenover haar zat, nu hartstikke dood geweest.
  Persoonlijk krijg ik de kriebels van haar stemgeluid. Het is het stemgeluid van iemand die altijd gelijk wil hebben, meteen in de verdediging schiet als ze weerwoord krijgt. En ze probeert haar
  “geliefde”(zie filmpje) ook in bescherming te nemen, de STAKKER.
  Klik hier maar eens op: berucht>>> http://tinyurl.com/3gqd9nv

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat allemaal door de verraders die in 1975 voor “de Resolutie van Straatsburg”, stemden. De BILDERBERGERS, de LINKSEN en de lakeien van de NWO gebruiken de ISLAM om ons eronder te krijgen. Het is een groot complot, waarvan ook het GEDROCHT EU onderdeel uitmaakt. Destabiliseer Europa, zorg voor sociale onrust, vermeng de rassen, neem de oorspronkelijke bevolking haar eigenheid af. En in Nederland worden deze gesteund door alle politieke partijen, behalve door de SGP en de PVV.

  Like

 4. Jan zegt:

  “the white race is the most violent in history of mankind.”

  Zie ook: BDS leader Omar Barghouti making blatantly racist remark
  http://cifwatch.com/2012/05/07/video-bds-leader-omar-barghouti-making-blatantly-racist-remark/

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Barghouti is full of SHIT. Eén voorbeeld(en dan ga ik de boel hier weer afzetten):
  de vreselijke slachtpartijen in Algerije een paar jaar geleden. Die werden niet door blanken uitgevoerd!

  Like

 6. vederso zegt:

  Martien Pennings legt de vinger op de zere wonde. Namelijk, met moslims, ook niet met Hassnae Bouazza, is er geen gesprek, debat, dialoog mogelijk. Geheel in lijn met de leer; moslims zijn de betere mensen, maken nooit fouten en altijd zijn de anderen de schuld. Dat is wat we in deze uitzending van P&W konden zien.

  Like

 7. Johnny zegt:

  Nog wat meer info over Edward Said de bedrieger:
  http://www.americanthinker.com/2009/11/obama_pal_edward_said_another.html

  Waarom blijven bedriegers zo lang polpulair?

  Like

 8. Fijn je hier terug te vinden Martien. Hopelijk het begin (nou ja begin, ik heb hier dacht ik al eens eerder wat van je gelezen) van een hele reeks. En natuurlijk gaat de staatstelevisie geen filmpjes van je uitzenden of je uitnodigen. Afschaffen dus, of…zolang die bestaat: met een Populistische Omroep. Met KIV-televisie: Kom In Verzet!

  Like

 9. Schnoebel zegt:

  Ha die Martien, kom in mijn armen jongen, je bent weer “on the air”. Gelukkig weer een plek waar ik jouw doorwrochte stukken kan lezen. En hou je a.u.b. niet in. Een scheldwoord op zijn plaats zet je schrijfsels alleen maar kracht bij.
  Ook dank aan Bron die jou die mogelijkheid verschaft en daarmee de “kip met de gouden eieren” in huis haalt.
  Wat mevr. Bouazza betreft: schokkend vond ik het totale gebrek aan mededogen met de Marokkaanse vrouw wier ongeboren kind werd doodgetrapt door dat riftuig. geen woord heeft zij er aan besteed.
  Dit voorval is toch niet te vergelijken met het uitschelden van Bouazza voor “moslimhoer”.
  Wat een “lawaaipapegaai” is dit mens. En dan te bedenken dat zij uit hetzelfde nest komt als haar erudiete, humoristische en zwaar getalenteerde broer Hafid.

  Like

 10. toetssteen zegt:

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/shoot_the_messenger/

  Het hangt duidelijk af van de daders. Blijkbaar kan men alles goed praten als het gaat om schaamluis.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Pedor Blootfeld wekt opnieuw de indruk overal verstand van te hebben.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3253090/2012/05/10/Marokkanen-doen-op-het-gebied-van-racisme-niet-onder-voor-Nederlanders.dhtml
  Voor jouw informatie, Blootfeld:
  “Een vrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor ons is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven.”
  (door K.Siddiqui, stichter Brits moslimparlement)
  Wat wou je GVD nog goedpraten inzake die “vlag”, Blootfeld..???
  Al eens gebabbeld met Hélène Bleyers..???
  http://tinyurl.com/3vbhg32

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Mensen en niet vergeten, allemaal niet meer stemmen op VVD,CDA,PVDA,D66,GL,SP, en CU.
  Deze verraders verkopen ons aan de ISLAM en het GEDROCHT EU, zonder met de ogen te knipperen. De enige partijen die TEGEN ISLAMISERING waren en ZIJN: de SGP en de PVV.
  De rest zijn laffe MO knielers!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ha die Pedor! Al een beetje wakker..??? Moet je nou de internetGESTAPO niet bellen?

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Goed onthouden, Tom: met de SGP in Vak K krijgen we een andere versie van religieus fundamentalisme op ons dak, het streng gereformeerde fundamentalisme. Die club wil koste wat kost dit land besturen met de VERZONNEN bijbel in de hand en ook dat moeten we niet willen.
  Iedereen moet nu gaan leren dat een mengsel van religie en politiek een buitengewoon explosief mengsel is, met Iran, Irak en Afghanistan als schrikwekkende voorbeelden.
  Religie is en blijft een privézaak, ik pas ervoor dat opgedrongen te moeten krijgen middels allerlei bezopen wetgeving e.d. De discussie over bv. abortus en euthanasie laat ik achterwege, hoe ze binnen de SGP daarover denken(kuch), moet onderhand bekend zijn.
  Het mooiste zou zijn als de PVV de absolute meerderheid haalt. In theorie kan ‘t, als iedereen
  alles van de laatste decennia de revue laat passeren en dan hoef ik alleen maar de overlast binnen bepaalde “krachtwijken” en de toenemende criminaliteit aan te halen.
  Dus kiezer: voor mij is het niet moeilijk. Straks goed nadenken, potlood goed vasthouden en
  het juiste hokje rood kleuren. De beuk t’r in.
  En die Pedor en z’n “lief”, die stemmen vast en zeker op Diederik, Alexander of Jolande(of Tofik),
  toch..???

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, bedankt voor uw reactie. Mijn punt is, dat zowel de PVV als de SGP tegen stemden toen de motie Halsema in stemming werd gebracht. Verder ben ik het met U eens, dat we niets moeten hebben van fundamentalisme op gebied van overtuiging c.q. geloof. daarin sta ik volledig achter uw mening.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Ben heel blij, maakt een hoop goed vandaag. Dank.

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Wel wat laat met reageren maar hier wil ik toch vertellen dat vooral het 2-de gedeelte van de kop van het artikel helemaal overeen komt met mijn visie op dat mens en nu moet ik weg.

  Like

 18. Vasti zegt:

  Ben het eens met de strekking van je artikel. Je zegt rake dingen op een scherpe manier.
  En daar hou ik wel van.
  Het vervormen van namen daarentegen maakt het stuk niet sterker. Integendeel.
  Haatsnee, Kutte…kom op Martien, hoe oud ben je? En voor wie schrijf je?

  Like

 19. Martien Pennings zegt:

  @ Vasti.
  Een van zwakheden naast schelden: kinderlijke woordgrappen maken.
  Ik begrijp dat je een en ander zegt voor mijn eigen bestwil, “Vasti”, maar ik kan er alsmaar niet vanaf.

  Like

 20. lucky9 zegt:

  Waarde Martien Pennings,
  Trek onmiddellijk alle beledigingen en beschuldigingen aan het adres van Linsky terug en verontschuldig U tegenover hem voor de onterechte en smadelijke beledigingen die je ergens ooit geuit hebt aan zijn adres, “Or I kill you”
  Al dan niet met Zyclon-B ! 😆
  Mit freundlichen Grüssen,

  Like

 21. Martien Pennings zegt:

  @Lucky9.
  Weet jij nog wat ik voor verschrikkelijks heb gezegd?
  Ik weet nog wel dat ik ooit eens een stuk van “Linsky” heb aangetroffen op deze site -Bert zijn site dus – dat mij totaal verbijsterde.
  Mij staat vaag bij dat het een soort apocalyptische new-age paranoia ademde.
  Ik weet nog dat ik toen dacht aan de titel een boek van W. F. Hermans: “Manuscript in een kliniek gevonden” en mij een vermoeden bekroop dat het met een jointje op was geschreven.
  Ik weet nog dat mijn comment behelsde: dit moet je niet plaatsen, Bert, anders wordt je site dadelijk niet meer serieus genomen.
  Geef me eens een link, Lucky, dan kan ik het stuk en mijn eigen comment nog eens bekijken.

  Like

 22. lucky9 zegt:

  Tja Martien, nu wordt het moeilijk.

  Ik ben namelijk zo gewoon dat bijna iedere Belgicistische islamofiel me verrot scheldt telkens ik iets plaats op ’n politiek correcte site, dat ik sedert jaren principieel niets meer memoriseer van de lasterlijke beschuldigingen en beledigingen die ik heb moeten incasseren niettegenstaande ik alleen de controleerbare naakte waarheid schreef.

  Ik ben in Vlaanderen geband op bijna alle door de uitermate fascistische Belgische staat gecontroleerde media en eurofiele blogs. Als Linsky zou mee lezen kan ik hem de lectuur aanbevelen van een machtig werk: “The suicide of Reason” door Lee Harris.

  Deze schrijft onder meer: ” That is why it comes naturally to liberals to prize the quality of sincerety, and to deny it to their enemies. Yet, in truth, sincerity is a very treacherous virtue.” …

  De echte Willem van Oranje zou zeggen: “Je maintiendrai!”

  Mij mag je verrot schelden zoveel je wil, het raakt me niet. Evenwel kan ik je evenwel aanraden spaarzaam te zijn met laster want loontje komt altijd om zijn boontje.

  Like

 23. Liesje zegt:

  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/shoot_the_messenger/

  Shoot the messenger!

  Racisme onder Marokkanen: De boodschapper heeft het weer gedaan
  Bart Schut Journalist

  Like

 24. Liesje zegt:

  httpv://www.youtube.com/watch?v=wAeKKNrqABA&feature=player_detailpage#t=257s
  Rauw en Puur Zonder hoofddoek Deel 1

  Like

 25. lucky9 zegt:

  taboe #2
  httpv://www.youtube.com/watch?v=IDmFCWv2klw

  Like

 26. Liesje zegt:

  Dit is de volledige documentaire:

  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1106307-afvallige-moslima-s-in-het-nauw

  Afvallige moslima’s in het nauw.

  Documentaireserie Roethof laat de strijd zien van jonge moslimmeisjes die geen hoofddoek willen dragen, die houden van een borrel en vallen op jongens die juist niet van Marokkaanse origine zijn.

  Like

 27. Liesje zegt:

  http://www.afrik-news.com/article18043.html

  Racism towards Blacks in Morocco and Maghreb, a taboo topic

  Like

 28. lucky9 zegt:

  @ Liesje

  … vallen op jongens die juist niet van Marokkaanse origine zijn.

  Dat is toch hoogst politiek incorrect, niet?

  Like

 29. Martien Pennings zegt:

  @Lucky9.
  Je zegt:
  “Evenwel kan ik je ( . . .) aanraden spaarzaam te zijn met laster want loontje komt altijd om zijn boontje.”
  Nu is de uitdrukking volgens mij: “Boontje komt om zijn loontje”, dus het omgekeerde van wat jij zegt.
  Betekenis: een leuke straf voor een dader is slachtoffer te worden van hetzelfde misdrijf dat hij pleegde tegenover een ander.
  Maar ik geloof niet dat ik ooit “laster”: mensen van misdaden beschuldig die ze niet hebben begaan.

  Like

 30. lucky9 zegt:

  @ Martien Pennings
  Terug on topic. Nu ik eindelijk de tijd kreeg om Hassnae Bouazza te beluisteren op het filmpje van de vara, moet ik je gelijk geven met je kwalificatie.

  Ik ben het eens met alle reacties hierboven die ik kan samenvatten als volgt: de Marokkaanse van de zogenaamde tweede generatie (die er in geslaagd is Peter Breedveld van Frontaal naakt aan de haak te slagen?) is inderdaad een haatsneetje maar dan wel een linkse haatsnee die bijna ontploft van arrogante eigendunk.

  Het is inderdaad zo dat vijftig procent van de Marokkanen analfabeet zijn en dus niet kunnen schrijven noch lezen. Van de overige vijftig procent is 99,9 procent ook racistisch in de ware zin van het woord: zij minachten en discrimineren het negroïde ras systematisch en dat al minstens 1400 jaar lang sinds hun onderwerping aan de islam. De anderen -zij die dus niet racistisch waren- zijn helaas reeds lang vermoord.

  Deze onverdraagzaamheid is dus manifest ingebakken in de Marokkaanse cultuur en alle voorouders van alle hedendaagse Marokkanen -en dus ook de niet-Berbers- maakten zich schuldig aan slaven-handel of slaven houden.

  Voor geïnteresseerden in deze materie voor zover de koning van Marokko of de plaatselijke imams de historische “bronnen” nog niet zouden vernietigd en/of vervalst hebben verwijs ik graag naar 4 werken ter zake nogal dienstig:

  1 “Le génocide voilé” van Tidiane N’Diaye (een zwarte Senegalees sorry hoor mocros, voor mij staat hij zéér vele trapjes hoger op de ladder van de evolutie dan islamofiele macho’s die zwangere vrouwen in de buik trappen)
  2 “Les traites négrières: Essai d’histoire globale” van Olivier Petre-Grenouilleau
  3 “White gold” van Giles Milton
  4 “Esclaves, Chrétiens, Maîtres Musulmans” van Robert Davis

  Dit laatste is oorspronkelijk uitgegeven in het Engels maar ik ga er van uit dat Hassnae beter Frans begrijpt dan Engels.

  Meisje, als ik ooit met jou in een echt debat kom laat ik je naar buiten kruipen! Zo misselijk zal je zijn na het horen citeren van de (enige echte) bronnen.

  Like

 31. Martien Pennings zegt:

  Joost Niemöller komt nog een terug op het onderwerp: http://bit.ly/Kq7wwZ

  “Dat racisme onder Arabieren een wijd verspreid verschijnsel is, werd me laatst nog eens achter de schermen bevestigd door een Midden Oosten correspondent van de publieke omroep. Hij had het in alle landen van het Midden Oosten meegemaakt. Helaas kon hij daarover niet berichten. Vooral de Joden waren uiteraard het slachtoffer. Maar ook zwarten. Een keer had hij net op tijd een lynchpartij kunnen voorkomen. Maar zoiets zul je bij het NOS Journaal nooit zien.”

  Ja, er moet een geweldige hoeveelheid schuldige kennis zijn van de Werkelijkheid in de Grote Wereld bij de medewerkers van het Provinciaal Journaal.
  Hopelijk kunnen we ze ooit nog eens ter verantwoording roepen.

  Like

 32. Pingback: Nuweira Youskine: Hitler-propagandiste bij Trouw | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s