De “Totale Oorlog”- wie mag hem verklaren en wie niet?

Veel moslims verklaren ons dagelijks de totale oorlog. Eigenlijk is alleen al de koran één enkele oorlogsverklaring aan ons, “ongelovigen”. Nu heeft een Amerikaanse opleidingsofficier van het Amerikaanse leger het zich gepermitteerd om tegen zijn studenten te zeggen, dat men onder bepaalde omstandigheden ook de totale oorlog aan de islam zou moeten verklaren:

Het Amerikaanse Ministerie van Defensie heeft een omstreden oefening op de kaart voor soldaten met fictieve richtlijnen zoals massamoord op moslims afgeblazen. (…)

De luitenant-kolonel had volgens informatie van het tijdschrift “Wired” in theoretische oefeningen en simulaties massamoord op moslims op het oog. Daarbij was sprake van een “totale oorlog” tegen moslims evenals van hun “uitroeiing”.

Weliswaar erkende de officier in het theoretische spel van vorige zomer zelf, dat zulke gedachten “in de ogen van velen, zowel binnen als buiten de VS, niet ´politiek correct´ zouden zijn”. Desondanks draagt hij mogelijkheden aan, volgens welke bijvoorbeeld “Saoedi-Arabië met een hongersnood wordt bedreigd” en de heilige steden Mekka en Medina vernietigd zouden kunnen worden.

N-TV

De vraag is hoeveel van zulke plannen en ideeën er al op menig bureau rondslingeren, die niet “fictief” bedoeld zijn…

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/12/der-totale-krieg-wer-darf-ihn-erklaren-und-wer-nicht/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Islam, Verenigde Staten, Wereldcrisis, Westen. Bookmark de permalink .

10 reacties op De “Totale Oorlog”- wie mag hem verklaren en wie niet?

 1. koddebeier zegt:

  Het is de enige oplossing !!

  Like

 2. Bert zegt:

  Het gaat er niet om wie het mag, maar wie heeft het lef om het te doen en te starten……..! Ik ben in ieder geval voorbereid want komen gaat die oorlog!

  Like

 3. Ad zegt:

  Het is inderdaad de enige oplossing en dat hebben de moslims dan aan zichzelf te danken. Geen enkele religie heeft ooit gedreigd ongelovigen te willen doden en iedereen te willen verplichten de islam als religie te accepteren. Met andere religies zijn dan ook nog nooit problemen geweest, Ieder liet de ander in zijn waarde. Zo niet de islam. Dat is de meest geweldadige en agressieve
  religie, hoewel met het eigenlijk geen religie meer kan noemen. die er bestaat. En ook de meest onbetrouwbare want ze mogen liegen als dat goed is voor de islam, dus je kunt ze nooit vertrouwen. Dus de enige oplossing is inderdaad dat men op enig ogenblik in zou grijpen om onszelf te verdedigen tegen die achterlijke woestijn religie. Al die islam-terroristen denken in het paradijs te komen en kunnen helaas niet meer vertellen dat ze zich daarin allemaal vergist hebben. Hun domheid heeft alleen een gevaarlijke wereld geschapen wat helemaal niet nodig was geweest.

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Linsky ik volg West al een hele tijd en hij durft zijn mond echt open te doen.En helemaal over de moslims en word ook afgebrand,maar hij gaat rustig door.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Marijke, gelukkig zijn er tenminste een paar die hun mond open doen.
  Persoonlijk ben ik eigenlijk wel een beetje fan van Nigel, 🙂

  Like

 6. Gt zegt:

  Het zal vroeg of laat gebeuren!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Hans, 12-5, 21:15
  Mekka platgooien, zèg je?? Ken je de Franse prozaïst* Gustave Flaubert?
  Lees maar eens waar hij zich op 1 maart 1878 kwaad over maakte.
  http://tinyurl.com/3wdvven
  *pag. 262, verzameld werk, Haat is een deugd.

  Like

 8. Piet zegt:

  Een woestijn is de enige juiste plek voor een moslim om de eenvoudige reden dat dit een totale woestenij is waarin nooit vooruitgang plaats zal vinden en dus volledig in overeenstemming is met zijn toekomstvisie.

  Like

 9. Henk Schroemges zegt:

  De Islam wordt feitelijk in staat gesteld om de wereld te veroveren door de d’himmietude en politiek correcte opstelling van de meeste landen. Zodoende pakt de Islam het heel slim aan en wel dmv de taktiek van het bekende paard van Troje, toe te passen. Zeer effectief door hun moslima’s slechts een taak te geven en dat is te reproduceren en liefst zo vaak als mogelijk is. Dat geeft wel resultaat gezien de geboorterata van de west en oost Europeaan van 1,6 en dat van de Islam gemiddeld op 6 te houden.
  Rest voor hen slechts nog een probleem tzt als ze inderdaad de wereld veroverd hebben n.l. wie moet hun dan onderhouden? Want tot nu toe produceren ze zelf helemaal niets m.u.v. nazaten. Ook zal dan de kinderbijslag helaas een dood artikel zijn geworden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s