Het verbod op Leven en zingeving!

‘Wie zich niet meer verwondert over het mysterie van ‘t Leven is levend-dood!’

(Door: Linsky)

Meer van dat soort

Het zijn niet alleen de levend-doden islamieten die tegen de expressie, creativiteit en het leven in het algemeen zijn. Er zijn inmiddels namelijk heel wat bevolkingsgroepen waar een normaal mens zich tegen dient te wapenen. Niet alleen het ‘vredelievende’ islamitische volkje en de linkse kerk. Er zijn bewegingen die minder opvallen door de wijze waarop zij hun verderfelijke inzichten en gedachtegoed verspreiden als virussen en op die ogenschijnlijk  vreedzame wijze zagen aan de fundamenten van onze samenleving.

Deze groepen mogen zeer zeker niet worden onderschat, zeker gezien het feit dat daar de subversieve gewoonte wordt gehanteerd, in het nest te kruipen met Ali’s, Achmed’s en Erdal’s. Ter meerdere eer en glorie van de ‘cultuurverrijking´ worden er in een razend, progressief tempo nieuwe Allah-schreeuwertjes bij gefabriceerd!

Vrijwel de gehele New-Age en Spirituele scene staat dan ook door hun geïndoctrineerde overtuigingen vol achter de ‘verguisde Palestijntjes’ en zien moslims met hun sharia in ’t algemeen zelfs als hun gelijken. Daarbij zijn zij op basis van alle berichtgeving  in de MSM, die steeds maar die stakkertjes zwart maken, tot de sluitende conclusie gekomen dat de schuld per definitie bij Israël ligt en het boze westerse establishment.

Die instelling op zichzelf al bewijst dat deze gehersenspoelde volkjes ook alleen maar elkaar nabauwt en geen enkel vermogen tot zelfstandig inzicht noch het noodzakelijke kritische vermogen bezit en kennelijk zelf nooit een krant lazen of TV keken. Iedereen die zich dagelijks laat informeren (en wakker is), wordt onpasselijk bij de ongebreidelde ‘Israël-bashing’ door de MSM.

Dat zij, en met hen natuurlijk vele anderen die het verderfelijke linkse en communistische gedachtegoed aanhangen, volslagen van de pot zijn gerukt, bewijst ook het volkomen krankzinnige idee dat bezitsvorming uit den boze is. Feitelijk stellen zij zich daarmee op één lijn met de islamitische opvattingen dat wetenschap, kunst en cultuur in hun  aard ziek en verdorven zijn en derhalve verboden dienen te worden.

Expressie en creativiteit

Wanneer ik niet bezig ben te schelden op moslims of schrijf tegen die verderfelijke ideologie, houd ik me onder andere bezig met creatieve zaken, zoals het schrijven van boeken, het maken van schilderijen en het componeren en maken van muziek. Alleen al de waarde van het gedachtegoed, zonder dat onmiddellijk tot expressie te brengen, is al een bezitsvorming.

Per definitie ontstaat door ‘leven en expressie’ dus bezitsvorming, zowel in natura als geestelijk!

Soms is het voor bepaalde mensen zelfs geld waard….en daarbij maakt het niet eens uit of het gaat om tastbare goederen of imaginaire ideeën, waarbij vooral deze laatste juist vaak enorm veel geld waard zijn! Zouden die vredelievende, ‘nieuwe mensen’ dan ook een verbod op gedachten eisen?

Of seks, wat daarvan te denken? Je zult maar geschapen zijn met zo’n paardengeval! Daar is met name in de porno-industrie behoorlijk wat mee te verdienen. Zullen we die maar bij verplichting door Staatswege laten reduceren tot een gemiddeld maatje? Of is de viriliteit een probleem? Tenslotte is ook de permanente behoefte aan seks een goudmijntje in dit wereldje.

Een creatief leven is per definitie bezitsvormend, zowel in aardse goederen als in de geest.  Het is namelijk de zingeving van het leven!

Boze opzet

De New-Age en Spirituele scene zijn al in aanvang van hun ontstaan geïnfiltreerd door allerlei geheime diensten. Een uitermate subversief aspect is het idee dat alles Maya (illusie) is, naast de destructieve doctrine dat het ‘zelf’ niet eens bestaat!

De grootste aanzet was door middel van de Beatles, die nadat zij gepusht waren  zich bij de ashram van de Maharishi Mahesh Yogi te vervoegen, daar een trend mee zetten die natuurlijk onmiddellijk wereldwijde navolging kreeg bij de zwakste groep in de samenleving, de jeugd. Het was onvermijdelijk dat in een verziekte, koude wereld velen hun ransel uit de kast haalden en de wijde wereld introkken, met een voorkeur voor het oosten en vooral daar waar de sekten en de ashram’s te vinden waren.

Deze werden daar dan ook onmiddellijk cumulatief geïnfecteerd met de zieke, communistische ideeën van ‘gelijkheid’, ‘tolerantie’ en de macht aan het ‘ik’ en het volk, alleen had het nu een andere naam…Spiritualiteit.

Ook in die wereldjes worden kritische vragen beantwoord met een minzaam, neerbuigend lachje, waarbij duidelijk wordt gemaakt dat je ‘nog niet zo ver bent om dat te kunnen begrijpen’!

Het voert te ver hier alle bizarre ideeën die zij aanhangen te benoemen. Mijn punt is om duidelijk te maken dat het vergif veel en veel dieper zit dan we aanvankelijk in de gaten hadden.

Een boom herken je aan zijn vruchten. Als een ideologie, religie of wat dan ook proclameert dat ‘Leven’ en de expressies daarvan slecht is en eigenlijk verboden dient te worden, lijkt me duidelijk welke vruchten zij voortbrengen.

Alternatief

Uiteindelijk kan ik persoonlijk geen andere conclusie trekken dan dat het in principe en feitelijk dus onmogelijk is een werkelijk creatief en vruchtbaar leven te leiden onder het regime van de talloze alternatieve stromingen, bestuurssystemen en wat dies meer zij.

Dat er een aantal mensen bestaat dat al heel erg lang de feitelijke macht in onze wereld bezit, is naar ik aanneem algemeen bekend. Door de ongebreidelde hebzucht en het egoïsme dat verankerd is in de menselijk aard is ‘schuld’ een van de meest effectieve middelen gebleken om controle uit te oefenen en het is eveneens onvermijdelijk dat dit eens zou gaan leiden tot de wens om de gehele mensheid onder heerschappij van de ‘groten‘ te brengen.

De wijze waarop men dat denkt te bereiken is ook algemeen bekend, namelijk door middel van de islam en sharia, New-Age en ‘spirituele’ brainwashing!

Je moet de mening van de meerderheid echter nooit verwarren met de waarheid. Ik zelf conformeer me daarom alleen nog maar aan mensen die mijn gedachtegoed delen en de bereidheid hebben een echte dialoog aan te gaan, die ons nader tot elkaar brengt, in plaats van discussies die enkel bedoeld zijn ter meerdere eer en glorie van het eigen, verziekte ego en uiteindelijk stigmatiseren.

Onze tijd wordt gekenmerkt door de steeds groter wordende behoefte om in kleinere, besloten gemeenschappen te leven en wel op basis van persoonlijk waarde, inzicht en respect voor elk lid. Er zijn volop alternatieven! Daarover zal ik te zijner tijd in een ander artikel wat uitweiden.

Het wordt nu echter tijd voor zelfreflectie, introspectie en echte  persoonlijke transformatie, waarin we expressie geven aan wie we werkelijk zijn, door middel van menselijkheid en liefde. Op basis van een nieuw voelen en denken.

Want de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens!

 “Geen enkel probleem kan ooit worden opgelost vanuit

hetzelfde bewustzijnsniveau dat het creëerde”

(Albert Einstein)

Laten we eens kijken naar wat onze ‘beschaving’ tot nog toe heeft voortgebracht.

Het Einde van de Show……….

Door:

Linsky (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Het verbod op Leven en zingeving!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Gevoelig stukje toepasselijke muziek van eigen bodem, uit een tijd dat Nederland een andere sfeer kende…

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Idd. Linsky Ik kan me wel vinden.in jou visie.
  Ik denk ook dat al dat links gedoe met DNA te maken heeft want hoe kan het anders dat zoveel msm mensen zo ver afgedwaald zijn van de realiteit.
  Natuurlijk speelt het punt dat ze een lekker leven kunnen hebben als ze maar met dat linkse systeem mee doen. Corruptie dus.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Linsky, een geweldig goed artikel van uw hand. Laat het goede werk doorgaan, er staan velen achter U.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  Goedemorgen Tom

  Ik heb inside information 😉 Daaruit blijkt dat Linsky zeker niet van plan is om ermee op te houden! 😀

  Like

 5. Vasti zegt:

  Mooi stuk Linsky. Belangrijke gedachtengangen.
  Zijn de schilderijen van je eigen hand?
  Ik vind ze mooi en intrigerend.

  Zie de mens
  zie de mens zonder zijn verhaal
  ik ben die mens
  en ik bemin mijn wezen totaal
  Ik ben wie wie ik Ben
  en ik weet, want
  .
  Zie het kind
  in de mens en vergeet zijn verhaal
  Ik ben dat kind
  en ik bemin mijn wezen totaal
  .
  Ik ben wie ik Ben
  en ik weet
  .
  want ik zie de mens
  .
  In mijn diepste zijn
  ben jij ook bij mij
  draag jij me bij jou
  beide man en vrouw.
  Ik buig voor wie ik Ben
  en zie
  dat als jij me herkent
  je weet
  wie jijzelf bent.

  (Jan)

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Vasti, heel mooi verwoord!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Vasti, da’s een heel mooi gedicht!
  Er zitten een aantal regels in die ik zo gelukkig ben zelf te hebben mogen ervaren…..

  Heel erg bedankt… 

  In dit artikel niet maar de andere artikelen worden wel eens opgesierd met werken van me.
  Als je geïnteresseerd bent in m’n schilderijen, hier heb ik er een aantal staan;
  http://kroonart.diamental.nl/
  Links de knop; Art Galerie.

  Like

 8. Piet zegt:

  Links volk meent dat samenlevingen maakbaar zijn terwijl al lang is aangetoond dat samenlevingen een evolutie kennen, net als economieën. of het nou Von Mises was of Hayek, steeds is dit gegeven weer aangetoond. Dat dit evolutionair proces een is van vallen en opstaan, een paar stappen vooruit en dan weer eens achteruit, met perioden dat het slecht(er) gaat, kan gaan is is wat links niet kan accepteren en dus beging zij te sleutelen om vervolgens in de Gulag en Auschwitz uit te komen. Links meent in het bezit te zijn van een glazen bol.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Dank je Tom. 🙂

  Ieder heeft zo z’n eigen invalshoek, niet waar.
  Dat maakt een blog natuurlijk ook meteen wat toegankelijker voor meerdere lezers.

  Like

 10. Linsky zegt:

  louis,
  ik denk dat we best vaak op de zelfde lijn zitten hoor, maar we gebruiken andere woorden. 🙂

  De corruptie, ja…nou ja, ik probeer me er steeds aan te herinneren dat we uiteindelijk natuurlijk echt zelf ook een stem en keuze hebben, niet waar?

  Like

 11. Linsky zegt:

  TOM!… 🙂

  Elite Is Planning Genocide Of Two-Thirds Of The World Population – Kevin Trudeau Personally Spoke With Bilderberg…

  http://beforeitsnews.com/story/2116/011/Elite_is_Planning_Genocide_of_Two-Thirds_of_The_World_Population_-_Kevin_Trudeau_Personally_Spoke_With_Bilderberg….html

  Like

 12. Linsky zegt:

  Meer cultuur uitingen van dat vredelievende volkje!:

  Sahar Gul werd voor vijf maanden opgesloten in een toilet, uitgehuwelijkt op 13, gemarteld en verbrand met sigaretten, bijna uitgehongerd, en waren haar nagels en haren uit door de familie van haar man getrokken. Bron; http://barenakedislam.com/

  Dan zal Eurabië er idd. wel zo gaan uitzien in 12029

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  12029…????? Bestaat deze wereld dan nog wel..????
  Speaking of which: ik heb nog een hele goeie kijktip.
  Zukunft ohne Menschen op het Duitse N24
  http://www.n24.de
  Werd ook door national geografic channel uitgezonden.

  Like

 14. Linsky zegt:

  hahaha, en het is nog wel een nieuw toetsenbord. 🙂

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, 11.41. uur, bedankt voor de wenk. Maar wat kunnen we nog doen, beste Linsky. Af en toe zakt mij de moed in de schoenen. En onze 2e kamer werkt gewoon verder mee aan onze ondergang.

  Like

 16. Linsky zegt:

  Tom,
  het enige wat we kunnen doen is terug gaan naar kleinere, beslotener samenlevingsvormen, zoals ik in mijn artikelen al aangaf.
  Dat is althans mijn bescheiden mening.

  Waarschijnlijk zullen die vanzelf gaan ontstaan, na de ‘grote klap’, en de daaropvolgende mondiale revolutie’s, oorlogen en anarchie…….. 😦

  Ik zie geen andere oplossing. Echt niet. En in bestudeer dit toch al heel erg lang.
  Zolang we afhankelijk zijn van dat schorem is er geen hoop.

  Like

 17. “De grootste aanzet was door middel van de Beatles, die nadat zij gepusht waren zich bij de ashram van de Maharishi Mahesh Yogi te vervoegen…”
  GEPUSHT? Daar wil ik meer van weten. Mijn informatie is dat de Beatles zijn meditatie goed vonden, maar in zijn ashram geconfronteerd werden met Yogi’s wens een deel van hun winst aan hem af te staan (het einde van hun samenwerking). Hoezo gepusht?? De verwantschap die je suggereert tussen oosterse spiritualiteit of Yogi’s meditatie, en de islam, vind ik vreemd. Aan het hindoeïsme verwante systemen worden door de islam zeer vijandig bejegend. In de eeuwen na Mohammed pleegden hele Indiase samenlevingen zelfmoord om niet verkracht te worden door de naderende jihadisten. De maharishi die je noemt zegt dat je een betere islamiet wordt dankzij zijn meditatie, maar de islam is tegen die meditatie, o.a. omdat er foute goden worden vereerd.

  http://infohit.nl/multicul/parapsycho.htm

  Like

 18. Linsky zegt:

  Generaal P. Pardon :
  Vrijwel elke sekte, geloofsgenootschappen, de spirituele en de New Age scene zijn door alle tijden heen al snel geïnfiltreerd door geheime diensten. Deze zijn geïnjecteerd met ideeën die uitstekend aansluiten bij hun makkelijk beïnvloedbare gedachtegoed.

  Zoals de gewone kuddes geïndoctrineerd en geconformeerd raakten aan wat de reguliere overheden hen oplegde, zo zijn bovengenoemde groepen gemanipuleerd om andere ideeën aan te nemen, maar met de zelfde bedoeling, volledig onder controle brengen door hun nieuwe ‘leiders’ en guru’s.

  Een van de meest kwaadaardige gedachten in die scene is dat het ‘ik’ het ‘zelf’ feitelijk geen bestaansrecht heeft en derhalve een illusie is. (Maya) Dit leid vaak tot volledige zelfontkenning, waardoor de macht en hun persoonlijke verantwoordelijkheid wordt verlegd, naar hen die pretenderen hun geestelijke leiders te zijn.

  Ik denk dat er op internet weinig of geen gegevens over te vinden zijn, maar er zijn wel boeken die daar dieper op in gaan. De Beatles, werden gebruikt om de jeugd te manipuleren en om hen doormiddel van idolate devotie en massahysterie te binden in een collectief, waardoor de overheden, weliswaar langs een omweg, toch weer controle verkregen over die jongeren.

  In ‘De verborgen macht achter de jehovah’s getuigen’ van Robin de Ruiter, wordt heel duidelijk hoe en waarom de diverse geheime diensten, dit soort culturen infiltreerden.

  Dat er competitie is tussen islam en Hindoeïsme, is van ondergeschikt belang bij het bereiken van controle over massa’s en groeperingen. Het voornaamste is de invloed van geestelijke leiders, zoals de Maharishi en andere guru’s.

  Bedenk dat de kern van het hele New Age en Spirituele gebeuren voornamelijk ‘geweldloosheid en peace is! Zoals ‘tolerantie’ in de linkse kerk! Beiden hebben het conformerende effect van kritiekloze gehoorzaamheid en onderwerping.

  Like

 19. Linsky zegt:

  Ps;
  Misschien ook leuk om te weten dat die zelfde diensten, kinderen, meisjes geld gaven om zich ten aanschouwen van iedereen in het openbaar uit te kleden en hysterisch gedrag te vertonen. Het is in heel wel bekend dat als er een schaap over de brug is er al snel velen zullen volgen.
  De geheime diensten die in dit soort zaken met MK-Ultra methoden werken, weten echt van de hoed en de rand!
  Helaas weet ik niet of en waar dat allemaal eventueel te vinden zou zijn op het WWW, omdat het wat mij betreft gaat om informatie uit boeken, overheids-rapporten en informele gesprekken met betrokkenen uit div. diensten.

  Like

 20. Marijke . zegt:

  Hoi friend,mooi stukje werk hoor.Ik word vrolijk van die mooie plaatjes.

  Like

 21. Marijke . zegt:

  Dat filmpje van CNN is kots kots,toch niet te geloven he SICK.

  Like

 22. Linsky, bedankt voor het uitgebreidere antwoord.
  “Vrijwel elke sekte, geloofsgenootschappen, de spirituele en de New Age scene zijn door alle tijden heen al snel geïnfiltreerd door geheime diensten.”
  Deze generalisatie is me al meteen te paranoïde en te onwaarschijnlijk.
  “Een van de meest kwaadaardige gedachten in die scene is dat het ‘ik’ het ‘zelf’ feitelijk geen bestaansrecht heeft en derhalve een illusie is (maya).”
  Vanuit hindoeïsme en boeddhisme leeft de gedachte dat de zintuiglijk waargenomen wereld en het eigen ik niet echt bestaan. Dit is zeker niet een leidmotief van alles wat onder New Age valt. Bijvoorbeeld emoties hun rechtmatige plaats teruggeven of oud zeer verwerken of werkelijke gevoelens bevrijden uit gedresseerde patronen, vormen typische New Age oogmerken. Dat men op een dieper niveau zelfscheppend zou zijn is eveneens een veelvoorkomend credo binnen New Age benaderingen. Dat neemt niet weg dat er autoritaire of fascistoïde sektes bestaan waar de eigen wil wordt afgebroken, maar dat is geen centraal gegeven binnen New Age.
  Wie zich beter voelt door hatha yoga zal ook gek opkijken van de gedachte dat hij/zij gemanipuleerd wordt door de geheime dienst.

  Like

 23. Pingback: Oorlog voeren is een misdaad | Linsky's Place

 24. Pingback: Simpel bewijs van de oorlog tegen het volk! | E.J. Bron

 25. Cees zegt:

  Al enkele jaren volg ik dagelijks deze site en sluit mij categorisch af van TV nieuws, achtergronden, commentaren. Wat Linsky opsomt en beweert wordt elke dag bevestigd
  door de mainstream media die in handen is van niet meer dan 10 megalomane consortia
  die bepalen wat wij zien, horen en lezen. Voor de lezers van deze site de kerstgedachte
  Indachtig.

  Jesaja hoofdstuk 9 OT de versen 5 en 6 voor wie de Bijbel nog als God’s woord als
  bron serieus neemt.
  Onze wereld verloren in zonde en schuld. Want een kind is ons geboren, een Zoon is ons gegeven
  En men noemt Hem, wonderbare Raadsman, sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst.
  Lees verder vers 6 .
  Meer smaken heb ik niet .

  Cees

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s