Paul Weston: Islamitische verkrachtingen – liberale/linkse medeplichtigen (+ video!)

De liberalen/linksen hebben een lange en intensieve kijk op zichzelf nodig als aanvulling op de afschuwelijke onthullingen over de islamitische massaverkrachtingen. Ik wil hier niet alleen de schuld op de moslims schuiven, zij leven gewoon volgens de regels van een woestijnkrijger uit de 7e eeuw, maar ik beschuldig de liberalen/linksen, omdat zij heel letterlijk de brutale verkrachtingen en het kwetsen van onze kinderen mogelijk gemaakt hebben.

Zij allemaal, liberalen/linksen, zijn medeplichtig aan deze misdaden tegen de menselijkheid. Zij zouden dit al jaren geleden verhinderd kunnen hebben, maar ze hebben heel bewust besloten dit niet te doen.

De BBC, de Guardian, de justitiële autoriteiten van de Kroon, de kinderbeschermingorganisatie, de politiek correcte politie: Ik klaag hen, evenals het volledige liberale establishment , aan dat zij met opzet deze meervoudige verkrachtingen in de doofpot gestopt en het leven van talloze kwetsbare jonge meisjes geruïneerd hebben, vanwege hun immorele en ebscene houding tegenover hun eigen medemensen en vanwege hun laffe pacificatie van een religieuze en politieke ideologie, die het verwonden van niet-islamitische vrouwen toestaat.

Zelfs nu nog, terwijl de feiten duidelijk voor ons op tafel liggen, vertellen zij ons, dat het noch een islamitisch probleem noch een overduidelijk rassenprobleem zou zijn, uiteraard niet wanneer niet toevallig op de een of andere manier onder het allesomvattende begrip “Aziaten” valt. Maar geen enkele nog zo correcte liberaal/linkse uitvlucht kan de werkelijkheid versluieren en de werkelijkheid bevestigt de overweldigende cultuur van deze pedofiele verkrachters, die islamitisch is en de overweldigende meerderheid van het ras van de slachtoffers, namelijk die van autochtone Britse meisjes.

En dit is niet een eenmalige aangelegenheid. Deze dingen gebeuren niet alleen in Groot-Brittannië, want massaverkrachtingen van autochtone meisjes door moslims worden in ieder land herhaald waarin moslims samenleven met niet-moslims:

 • Er is sprake van een verkrachtingsepidemie in Oslo. De grote meerderheid van de verkrachters zijn moslims, de grote meerderheid van de slachtoffers zijn Noorse meisjes.
 • Er is sprake van een verkrachtingsepidemie in Malmö. De grote meerderheid van de verkrachters zijn moslims, de grote meerderheid van de slachtoffers zijn Zweedse meisjes.
 • Er is sprake van een verkrachtingsepidemie in Kopenhagen. De grote meerderheid van de verkrachters zijn moslims, de grote meerderheid van de slachtoffers zijn Deense meisjes.
 • Er is sprake van een verkrachtingsepidemie in Sydney. De grote meerderheid van de verkrachters zijn moslims, de grote meerderheid van de slachtoffers zijn Australische meisjes.

Ik denk dat we met enige zekerheid kunnen vaststellen, dat het in werkelijkheid eerder aan een bepaalde religie ligt, de islam, dan aan het liberale/linkse obscene beeld van een probleem met Aziaten, en het is in werkelijkheid een rassenprobleem als de slachtoffers in overgrote meerderheid autochtone Europeaanse meisjes zijn.

In Groot-Brittannië konden dertien verschillende kleinere en grotere steden nader geïdentificeerd worden, waarin dit gebeurd is en nu blijkt dat de autoriteiten het geweten hebben, sinds de vroege jaren-90. Met andere woorden, honderden, waarschijnlijk duizenden kwetsbare en minderjarige Britse meisjes werden verkracht en zowel lichamelijk als geestelijk voor het leven beschadigd, en minstens twee van hen hebben hiervoor met hun leven betaald, omdat de liberalen/linksen weigeren de realiteit van de islam te erkennen.

Het is nog erger, dat, nadat dit verschrikkelijke feit bekend werd, zij nog steeds weigerden om toe te geven dat de islam een racistische ideologie is. Maar de islam beschouwt niet-moslims als tweederangs burgers en de islam beschouwt vrouwen als tweederangs mensen. Ongelovige vrouwen kunnen daarom in het Huis van de Oorlog ongestraft worden verkracht – een naam uit de koran voor dat deel van de wereld, dat niet door de islam wordt geregeerd.

Vanochtend vertelde John Humphrey op BBC Radio 4, dat de verkrachters, wanneer men hen als Pakistaanse moslims zou identificeren en niet gewoon Aziaten zou noemen, dit munitie aan rechts zou leveren. Dus zet de BBC nog steeds haar strategie voort om de brutaliteit van de islamitische massaverkrachtingen te versluieren in plaats van dat zij zich eindelijk overgeeft aan de realiteit van een modern Groot-Brittannië, dat door een kwaadaardige en catastrofale linkse ideologie wordt beïnvloed. Doordat de BBC dit doet – een overwegend feministische organisatie – maakt zij zich tot medeplichtige van de verkrachters van onze kinderen.

Jaren van indoctrinatie door de liberalen/linksen hebben politieagenten zonder plichtsbesef gecreëerd om de meest bedreigden in onze samenleving te beschermen. Politiek correcte hoge politiefunctionarissen hebben geen moraal, geen integriteit, geen empathie meer. Ze worden tegenwoordig aangedreven door de angst om racist genoemd te worden, dat blijkbaar een veel ergere misdaad is dan de racistische bendepedofilie.

En het ergste hiervan is, dat ik kan garanderen, dat niet één politieagent zijn baan zal verliezen, ook niet als hij toegeeft opzettelijk het voortdurende misbruik genegeerd te hebben, dat onder hun ogen heeft plaatsgevonden, in het belang van een of andere geperverteerde maatschappelijke samenhang. De Britse politie is tegenwoordig alleen nog maar een schande, ze is een schandvlek in de geschiedenis van dit land.

De linkse, politiek correcte indoctrinatie heeft deze schandelijke daden mogelijk gemaakt door met opzet gewelddadigheid tegen de menselijkheid te negeren en daarna proberen de misdaad te versluieren. Zo hebben de liberalen/linksen hun eigen menselijkheid verloren, samen met hun moraal en hun ziel.

Wanneer ze ook maar een fundamentele gemeenschappelijke integriteit zouden bezitten, dan zouden ze zich voor zichzelf schamen, maar ik denk het niet. Ondanks de begunstiging van het diepste kwaad is het hun enige zorg om hun baantjes te behouden en de opkomst te verhinderen van datgene wat zij “rechtsbuiten” noemen – u weet wel, deze onaangename mensen, die men racisten noemt. De mensen, die al meer dan tien jaar geleden de aandacht vestigden op de islamitische massaverkrachtingen.

Maar ze kunnen ons niet stoppen. We worden steeds groter, omdat de publieke opinie wakker wordt en de resultaten herkent van datgene waarvoor de liberalen/linksen staan. Er bestaat goed en kwaad op de wereld en liberaal/links is het kwaad. Om je land te verraden door massa-immigratie en multiculturalisme is al erg genoeg, maar om het te verraden en daarna de eigen kinderen te verraden is gewoon een stap boven het begripsvermogen van alle fatsoenlijke burgers en hoeveel liberaal/linkse propaganda of laveren dan ook kan dit simpele feit niet veranderen. Want voor het eerst sinds langere tijd schaam ik me heel diep een deel van dit land te zijn, dat zij, de liberaal/linksen vormgegeven hebben.

Video:

 

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/54660

Vertaling: Liz

Bron oorspronkelijk artikel:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2012/05/muslim-rape-liberalleft-complicity.html#more

Auteur: Paul Weston

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Denemarken, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Links verleden, Noorwegen, political correctness, Racisme, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

18 reacties op Paul Weston: Islamitische verkrachtingen – liberale/linkse medeplichtigen (+ video!)

 1. Linsky zegt:

  Excellent betoog!

  En ik ben blij in Paul Weston dan een medestander te hebben, omdat die toch eveneens uitgaat van het feit dat; de echte vijanden van onze volkeren… onze eigen overheden zijn!!!

  Like

 2. Marijke . zegt:

  In een woord schande.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Zou het niet mogelijk zijn dat de PVV eens een collage maakt met wat beelden en sprekers en daar een voordracht mee doet in de Tweede Slaapkamer?

  Ze zullen dan toch met argumenten moeten komen, om aan te tonen dat het volgens hen allemaal maar incidentjes zijn.

  Dan moet toch godverdomme iemand wakker worden…!

  Like

 4. Bert zegt:

  Zolang het volk niets doet en zegt zal de vieze linkse landverraders clubjes blijven slapen en het afdoen als incidenten, de linkse landverraders clubjes hebben geen interesse in wat ze de autochtone bevolking aangedaan heeft of wat ze vinden, het zijn namelijk hun kiezers niet meer, deze linkse schoften doen alles om de macht te behouden en gaan tot het uiterste, het wordt tijd dat wij het volk ook het uiterste gaan doen om het te stoppen of nog beter het uitroeien van de Islam en zijn aanhangers.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Zie foto 3: deze allochtone ROTKOPPEN stonden eerder in de volgende krant:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3253134/2012/05/09/Lange-straffen-voor-gruwelijk-misbruik-jonge-meisjes.dhtml
  Laat iedereen goed onthouden dat vrouwen binnen die islamitische fascistencultuur helemaal NIETS betekenen en gewoon als wegwerp-artikelen worden beschouwd. Iedere vrouwenhater
  met een dergelijke verdorven achtergrond mogen ze van mij vandaag wegwerpen!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @linsky 01.13. uur, hier wordt het bewijs geleverd, dat we al tientallen jaren bedrogen zijn door onze policor politici. Hiervoor moest Prof.Pim Fortuyn sterven, en moet Dhr.Wilders 24/7 onder bewaking leven. Het is een grote schande, dat politici die wel eerlijk zijn, worden gehaat, gesmaad en worden bedreigd omdat zij de waarheid omtrent de islam vertellen.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 13-5, 01:13
  Ik zal het je heel makkelijk maken(en ik heb het al talloze malen gedaan): gebruik de volgende lijst. http://tinyurl.com/84r2jh7
  Ik verzoek iedereen die misselijk wordt van al die gore islamitische praktijken, die lijst te gebruiken
  en de url van deze pagina mee te sturen.
  Het sleutelwoord is: VOLHOUDEN..!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Waarde Deckzeijl wat gebeurd er met de petitie tegen het ESM verdrag. Ik heb getekend, maar je hoort niets meer, terwijl als ik het goed heb, a.s. woensdag behandeling in de 2e kamer zou plaatsvinden. Ik heb ook al gereageerd naar de 2e kamer toe, maar kreeg een flauw antwoord dat men europa eigenlijk best belangrijk vond. Ik vind deze stilte maar vreemd, feitelijk zou men dit verdrag controversieel moeten verklaren, zodat we 12 september als kiezer het verschil zouden moeten maken.

   Like

 8. Vasti zegt:

  Weston, indien het hem gegund wordt, gaat nog eens heel groot worden daar in Engeland.
  Fijne man om naar te kijken en te luisteren.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Vasti, dat vind ik ook!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Waarde scribenten, in 1975 zijn we in het pak “genaaid”, met de kwestie ISLAM. De BILDERBERGERS en de EEG adepten, hebben toen op instignatie van christen-democraten en socialisten, ‘de Resolutie van Straatsburg”, aangenomen. Hierin is in het geheim besloten, de ISLAM ongehinderd toe te staan, in EUROPA te infiltreren. Houd U goed in de gaten, dat deze resolutie door afgezanten van de huidige KUNDUZ kliek werd aangenomen door nederlandse europese parlementariërs.

  Like

 11. Henk Schroemges zegt:

  Die Resolutie van Straatsburg.
  In ruil voor wat en/of waarvoor werd dat toen in het geheim besloten?
  Kan toch niet alleen de olie zijn geweest.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Henk, waarschijnlijk voor ook nog wat aanverwante onfrisse zaken. Maar het belang was dat de elite, de BILDERBERGERS, ongehinderd voor hun oliemaatschappijen olie uit de arabische landen konden krijgen, denkt U maar eens aan Koninklijke Olie of Shell, en wie daar allemaal aandeelhouder zijn.

  Like

 13. lucky9 zegt:

  Bedank voor de vertaling Liz.
  Weston zegt en schrijft wat ik reeds lang weet en tracht te schrijven. Hopelijk gaan nu hier en daar enkele tientallen ogen ook open.
  Het echte schandaal is dat de liberaal-linkse elite en ook de EuSSr-commissaris Malmström dit allemaal onder het tapijt vegen en zelfs ontkennen. Dit negationisme vind ik fascistisch.

  Voor islamofielen géén genade. Ook en vooral niet als het vrouwen zijn.
  Over het onderwerp pleegde ik elders een bijdrage: http://www.artikel7.nu/immigratie-integratie/hoer-noch-slavin.html

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Tom en Henk>>>> Resolutie van Straatsburg bedoelen jullie toch, hè..???
  http://tinyurl.com/3p32945 (ik weet ’t nog als de dag van gisteren, dat gehannes van Joop Den Uyl en zijn pseudo-socialistische zooitje; krijg nog braakneigingen als ik er aan denk)

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl. inderdaad die bedoelde ik waarde Deckzeijl, en nu gaat hetzelfde achterbakse gedoe verder in de EU. We worden door deze criminelen in BRUSSEL, geholpen door onze paladijnen, te weten; VVD,CDA,PVDA,D66,GL en CU zo weer gepiepeld, ik vrees dat zij a.s. woensdag in gaan stemmen met het ESM verdrag.

  Like

 16. Columnist zegt:

  Het gebruikelijke argument dat de meiden verkrachting verdienen omdat het “sloeries” zouden zijn gaat, om meerdere redenen niet op.
  -Ook gulle mensen mag je niet bestelen, net als gierige mensen.
  -Ook een fiets die niet op slot staat, mag je niet stelen.
  -Ongelovigen mogen zelfs “sloeries” met islamitische vaders niet aanraken.
  -Zwarte meiden zonder hoofddoek worden veel minder vaak verkracht of gepooierd, alhoewel het minstens even grote “sloeries” zijn. Dit laatste wijst erop dat niet alleen islam, maar ook links-liberale haat tegen blanken een rol spelen.

  Wat betreft olie en Bilderbergers, is het eerder waarschijnlijk dat wij van olie “afhankelijk” gemaakt zijn, om een excuus te hebben voor islamisering dan andersom. Hoe dan ook, een olieboycot zou tegenwoordig even goed de moslims in Europa treffen. Zij moeten dus niet verwijderd worden, maar met krachtige middelen gedeïslamiseerd worden. Gelukkig is de islam hard op weg zichzelf te vernietigen door de burgeroorlog in Syrië; tenzij ze zich bekeren tot een derde godsdienst, zal iedereen die in die oorlog sterft, eeuwig branden in de hel.

  Like

 17. Jan zegt:

  Man rapes 10 of his family; films them
  An Egyptian man is facing trial on charges of raping at least 10 women of his family.
  The incident came to light when his sister called the police after she was locked in her house and repeatedly raped by him at gun point.
  Later, many more women of his family reported to police about being raped by him and claimed that they had kept quiet fearing his backlash and fearing for their reputation.
  http://www.emirates247.com/news/region/man-rapes-10-of-his-family-films-them-2013-12-04-1.530084

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s