Niets dan ergernis met Oriëntalen? Een actueel overzicht

Mensen uit andere cultuurkringen gelden bij ons als grote verrijking. Hieronder een heel normaal dagelijks overzicht van de vele facetten van deze “verrijking”.

In Oldenburg staat een moslim voor de rechtbank, die zijn dochter heeft afgeslacht, omdat zij zonder zijn toestemming trouwde. In Berlijn staat een Turk voor de rechtbank, omdat hij een Duitse gedwongen heeft te trouwen met zijn jongere broer in Turkije, zodat hij een verblijfsvergunning in Duitsland kreeg. In Neuss staan Oriëntalen voor de rechtbank, die oude mensen hebben beroofd – en zich daar heel goed bij voelden. In Berlijn heeft een moslim een camerateam aangevallen. Een Turk heeft in Berlijn twee mensen doodgeschoten. In een Oriëntaals theehuis in Lüneburg zijn 20 leden van grote families met elkaar op de vuist gegaan. In Tunesië bedreigen moslims nu toeristen en vallen hen aan. Tunesië is dat land, waar op dit moment de Salafisten als nieuwe partij officieel door de regering werd toegestaan. Ter herinnering: Salafisten zijn die moslims, die onlangs in Duitsland politieagenten hebben aangevallen.

In Italië hebben bendes uit Noord-Afrika en Albanië slag met elkaar geleverd. In Groot-Brittannië vallen Oriëntalen meteen groepsgewijs als kinderverkrachters op. Bijna alle daders zijn moslims. Ze hebben zogenaamd “binnen hun culturele normen gehandeld”. In Londen vallen moslims bovendien ook als zogenaamde verkiezingsfraudeurs op. In Zwitserland mogen moslims oproepen tot het slaan van hun vrouwen. De hertogin van York dreigen 22 jaar gevangenisstraf, omdat zij op misstanden in een Turks weeshuis wilde wijzen. In Turkije werden drie gebouwen van christenen afgebroken. Turkije is overigens dat land, dat de Duitse veiligheidsautoriteiten bij de Döner-moorden op het verkeerde been heeft gezet. In Saoedi-Arabië heeft de grootmoefti het gedwongen huwelijk van 10-jarige meisjes toegestaan. Allemaal op zichzelf staande gevallen. Maar ze leveren wel een heel bepaald beeld op.

En wat doen wij? Wij verklaren ons solidair met de moslims. En in Hessen dient voor de moslims de begrafenis in lijkkisten op kerkhoven te worden opgeheven.

Bron:

http://tinyurl.com/cjwnvq7

Auteur: Udo ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (https://ejbron.wordpress.com)

Voorts is de vertaler van mening dat een Populistische Omroep goed voor Nederland zou zijn: word lid van PopNed.nl (Populistische Omroep Nederland). Als u dat doet o.v.v. E.J. Bron, is dat in 2012 gratis.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Moslims, political correctness. Bookmark de permalink .

21 reacties op Niets dan ergernis met Oriëntalen? Een actueel overzicht

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik hoef geen van de links in het artikel aan te klikken om erachter te komen wat de definitie van de islam is: dat is synoniem aan CHAOS, TERREUR en GEWELD. Als ik wat vergeten ben, verneem ik dat graag.

  Like

 2. E.J. Bron zegt:

  “VREDE”! 😉

  Like

 3. Linsky zegt:

  Ik denk dat als zelfs Sarah Ferguson niet veilig en onschendbaar meer is in deze ziekelijke ontwikkelingen, dat we echt wel mogen reken dat het ‘grote plan’ bijna rond is en z’n einde nadert. Het spijt me voor iedereen die meent nog hoop te moeten koesteren, maar dit wijst echt op een voltooiing sluiten van de rijen in allerhoogste kringen, om nu de wereldtransformatie door te gaan duwen, ten koste van alles en iedereen, ongeacht wie en zonder aanzien des persoons.

  Het gaat me natuurlijk niet om enige sympathie voor die griet, want die interesseert me buiten haar appetijtelijke uiterlijk in het geheel niet, maar het is een teken aan de wand, als leden van de eigen gemeenschap worden geofferd op het altaar van die zieke moslim-ideologie, die men heeft ingezet, om de transtie van de westerse beschaving te realiseren.

  Bekijk het hele plaatje…overzie het gehele slagveld, en vraag je dan af, gloort er werkelijk nog redding?

  Like

 4. lucky9 zegt:

  In Brussel grijpt volgende weken het proces plaats tegen een 34 jarige doch ongeduldige moslim die omdat zijn 23-jarige vrouw geen kinderen kon krijgen haar met hulp van zes andere moslims acht jaar geleden in 56 dagen vermoordde middels een een poging tot duiveluitdrijving of “roqya” in gemeenzaam Arabisch, waarvan U hier het recept kan vinden: http://www.roqya.nl/roqya_recept.html

  Buiten heet water, lotusbloem en Arabische olie blijkt er ook een baseballknuppel bij het ritueel betrokken geweest te zijn. De oudste broer van het slachtoffer hoopt één ding namelijk dat zijn zus niet voor niets gestorven zou zijn omdat op het proces kan blijken dat een en ander niets met de islam te maken heeft, zo meent de broer te weten.

  Schaam U Femke Halsema en Cecilia Malmström!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  On Topic! Het wereldkalifaat komt eraan…!!!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, ja,, dat genoodschap van moslimbroeders timmert al heel wat jaren aan de weg. Ik was al een tijdje op de hoogte, aan de andere kant van de Grote Plas gelukkig ook. Maar hoe zit dat met u, lezer? Wordt het niet eens tijd om iedereen in uw eigen omgeving, familie, vrienden, kennissen, wakker te schudden en in actie te komen? Want een wereldkalifaat betekent: fascisme op z’n islamitisch..!!! http://antivenin.blogspot.com/2007/10/het-moslim-broederschap-project.html

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Hoe vaak moeten we de laatste jaren niet horen: als allah het wil, allah straft je in de hel, en soortgelijke onzin?
  Welnu, hou je vast mensen, want al die jurkendragers knielen al meer dan 1400 jaar voor nop.
  En die volgekalkte vlaggen met de dooddoener “er is geen god dan allah en mohammed is zijn profeet”, kunnen vandaag nog in de vuilcontainer.
  http://www.faithfreedom.org/features/book-review/%E2%80%9Cdid-muhammad-exist-an-inquiry-into-islams-obscure-origins/
  Tip: dus als de “heren”weer eens demonstraties houden(zoals onlangs in Australië), zorg dan dat je borden bij je hebt met de tekst: jammer dan, hij heeft nooit bestaan, of iets van gelijke strekking.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Afschuwelijke groepsverkrachting van 29-jarige blanke moeder van twee door islamitische asielzoekers in het Zweeds vluchtelingenkamp!:

  SWEDEN: Horrific gang rape of 29-year-old white mother of two by Muslim asylum seekers in Swedish refugee camp

  Seven-hour non-stop gang rape by 12 Afghan MUSLIM refugees was the ‘most gruesome rape marathon in Sweden’s history,’ say prosecutors. The rape was oral, anal, and vaginal, with up to three rapists in her at the same time. Only 7 of the 12 rapists were convicted.
  The other Muslim onlookers were clapping and cheering and calling the woman a “whore” and a “slut,” how Muslim men describe unveiled women.

  The victim is now confined to a wheelchair, suffering severe mental distress. The Swedish media concealed the ethnicity of the perpetrators and quickly removed the story. Swedish socialists say it would be “racist” to deport the rapists. No wonder, Sweden is now considered the rape capital of the world. Bron : http://barenakedislam.com/2012/05/14/sweden-horrific-gang-rape-of-29-year-old-white-mother-of-two-by-muslim-asylum-seekers-in-swedish-refugee-camp/

  Like

 9. Linsky zegt:

  Een nieuwe smerige manipulerende truck om ons ‘schuld’ aan te praten. Nog effe en we vragen van Staatswege massaal zelfmoordpilllen!

  ‘Nederlanders leven op te grote voet’
  ZEIST – Als iedereen in de wereld net zoveel zou consumeren als de gemiddelde Nederlander in 2008, zou er drieënhalve aarde nodig zijn om dit mogelijk te maken. Dat blijkt uit het tweejaarlijks verschijnende Living Planet Report dat het Wereld Natuur Fonds (WNF) dinsdag heeft gepubliceerd.
  Nederland staat op de negende plaats van landen die de aarde het meest uitleven. Twee jaar geleden stond Nederland nog op plek 11.
  De overconsumptie van Nederlanders wordt uitgedrukt in de zogenoemde ecologische voetafdruk. Dat getal geeft weer hoeveel grond een bepaalde bevolkingsgroep nodig heeft om zijn consumptiepatroon te kunnen volhouden en zijn geproduceerde afval te verwerken. De drie landen die het zwaarst beslag legden op de aarde waren Qatar, Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten.

  De ecologische voetafdruk van Nederland was in 2008 6,34 mondiale hectare. Dat betekent dat Nederlanders ruim zes keer zoveel grond nodig hebben als in het land aanwezig is. Nederland is dan ook sterk afhankelijk van import uit andere landen.

  Zo wordt de grond van arme landen uitgeput. Juist daar is het aantal dieren en planten de afgelopen 40 jaar fiks afgenomen, zo blijkt uit het rapport. De soortenrijkdom op de aarde daalde van 1970 tot en met 2008 met bijna 30 procent. In de tropen was dat percentage zelfs 61.
  Nederlanders stoten vooral veel CO2 uit omdat ze erg veel energie verbruiken, aldus Natasja Oerlemans (WNF). Zij is deskundige op het terrein van de ecologische voetafdruk. Nederlanders reizen relatief veel met de auto en het vliegtuig en ook huizen zijn lang niet altijd goed geïsoleerd. Ook eten Nederlanders veel vlees en zuivel, waar veel landbouwgrond voor nodig is. „Voor de productie van vlees en zuivel is veel meer grond nodig dan voor de productie van graan.”
  Het WNF gebruikte voor het rapport gegevens van de Zoological Society of London en het Global Footprint Network. Die laatste organisatie gebruikte vooral gegevens van de Verenigde Naties, aldus Oerlemans. Bron: Telegraaf.nl

  Like

 10. Linsky zegt:

  De fatsoenlijke burger is niet crimineel genoeg en te sociaal!

  Romafamilie logeert gratis in hotels.

  Utrecht betaalde 29 mille aan hotels, diners en telefoonkosten
  De beruchte Romafamilie Nicolich is een half jaar lang op kosten van de gemeente Utrecht ondergebracht in hotels en op vakantieparken. Dat blijkt uit stukken die het AD in handen heeft. De huisvesting kostte de gemeente 29.000 euro. De gemeenteraad kende de details van de deal niet.

  Exterieur van het huis van de Utrechtse Romafamilie Nicolich in september 2010. © ANP.
  De overnachtingen werden geregeld door de rechterhand van burgemeester Aleid Wolfsen. Het AD kreeg de nota’s in handen met een beroep op de Wet openbaarheid van bestuur.

  ‘Extreem vervuild’ vakantiehuisje
  De gemeente betaalde niet alleen de overnachtingen, maar ook bijkomende kosten van diners in de hotels, een huurfilm, telefoonkosten en een schoonmaakploeg bij onder andere Landal GreenParks om het ‘extreem vervuilde’ vakantiehuisje van de Nicoliches bewoonbaar te krijgen.

  Overlast
  De familie bezorgt de gemeente al jaren hoofdpijn. Vele malen werden de twee gezinnen vanwege overlast uit huis gezet. In 2009 kon de familie niet meer bij corporaties terecht en klopte aan bij de gemeente.
  De onderkomens werden geregeld door Wolfsens bestuursadviseur Jan van der Valk. Er werd bij het boeken stilgehouden wie de gasten waren. ‘Wij wisten niet welke familie het was,’ zegt Ineke de Jong van vakantiepark ’t Eekhoornnest in Soest. De zigeunerfamilie van zes volwassenen en vier kinderen maakte ruzie, er waren klachten van andere vakantievierders, de kinderen kliederden op de muren en de gordijnen werden vernield. De herstelkosten voor het uitgeleefde huisje werden verhaald op de gemeente.

  Steeds als de situatie uit de hand dreigde te lopen, liet Wolfsen weer een nieuw verblijf regelen. De Nicoliches trokken zo van september tot april in de regio Utrecht van vakantiepark naar hotel. In april 2010 mocht de familie uiteindelijk gratis een landhuis betrekken van de gemeente in De Meern. Ook dat liep verkeerd af.

  In februari overleefde burgemeester Wolfsen een motie van wantrouwen over de huisvesting van de Roma. De familie moest wel uit het landhuis weg.

  De gemeenteraad kreeg niet alle informatie waarover het AD nu beschikt. Volgens een gemeentewoordvoerder waren burgemeester en wethouders steeds op de hoogte van de onderkomens en kosten. De familie heeft een deel van de kosten moeten terugbetalen. De familie woont inmiddels in een sloopwoning – geregeld door de gemeente – op Kanaleneiland in Utrecht. bron: AD

  Like

 11. Linsky zegt:

  Ouderenmishandeling ALERT! Moslims sharia voor senioren!

  Moslims azen op kinderen en nu ook, op de ouderen. In deze lezing, proberen ze een morele gelijkwaardigheid tussen de Tien Geboden, de Amerikaanse grondwet, en de leer van de pedofiele profeet Mohammed, een ‘kampioen’ van de mens en de rechten van vrouwen te creëren,.

  Uiteraard zijn het onderwerp ‘abrogatie’, en alle gewelddadige, bekrompen, en vrouwonvriendelijk leringen die de vreedzame die in de Koran vervangen nooit genoemd.
  Dit is allemaal deel uit van Moslim Broederschap proxy ICNA’s (Islamic Circle of North America) campagne om de sharia verteerbaar te maken voor de Amerikanen. Bron: http://barenakedislam.com/

  Like

 12. Linsky zegt:

  Inside Story Americas – The US military’s ‘anti-Islam classes’

  How widespread is the use of anti-Islamic material in the US military?
  Ibrahim Hooper, CAIR’s national communications director;
  Morris Davis, a retired Air Force Colonel; and Al Jazeera’s Josh Rushing.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Bewuste cultuurverzeiking!

  Hoogstwaarschijnlijk heeft u de afgelopen tijd het idee gekregen dat de nieuwsbronnen inzake criminele allochtonen, bruinwerkers, berberapen en latent homoseksuele socialistische relnichten inmiddels opgedroogd zijn. Media hebben het heden ten dage vooral over het op z’n Grieks genaaid worden door die parasiterende Zuid-Europeanen.

  Heeft de makkelijke internetcensuur die snel door kanton- en politierechters wordt uitgesproken het gewonnen van het stelselmatig vervolgen van webloggers of zullen we het uiteindelijk eens mogen meemaken dat Nederland verschoond blijft van de rare capriolen van minderheden?

  Allemaal mogelijk, maar we kunnen daar ook nog een minder fraaie derde verklaring aan toevoegen: gewenning. Net zoals media over een oorlog enthousiast beginnen te vertellen over de eerste doden en daarna jarenlang zwijgen, berichten ze nu minder over makaken die roven en verkrachten. Cultuurverrijking is nog altijd cultuurverzeiking die leidt tot de ontwrichting van de maatschappij door criminaliteit en minachting.

  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=603&pagina=1

  Like

 14. Linsky zegt:

  Kunduz coalitie verhoogt lasten burgers met 500 euro per jaar

  Rutte maakt met zijn ‘linkse’ ommezwaai dezelfde fout die de VVD in het verleden veel zetels heeft gekost. De liberalen staan in de peilingen nu al op het laagste niveau sinds tijden (28 zetels).

  Nadat de PVV de gedoogcoalitie met CDA en VVD heeft laten springen vanwege onenigheid over het bezuinigingspakket wisten premier Rutte en minister van Financiën de Jager in slechts enkele dagen tijd een overeenkomst te sluiten met de linkse oppositiepartijen D66, GroenLinks en ChristenUnie.

  Uit een onderzoek van de ING Bank blijkt dat de gemiddelde burger volgend jaar 160 euro kwijt is aan alleen al de verhoging van de BTW, waarvan 35 euro veroorzaakt wordt door een hogere energierekening. Nog een jaar later loopt de lastenverhoging op naar zelfs 25 tot 30 euro per maand, oftewel 300 tot 360 euro per jaar. Met de verhoging van de energierekening (excl. BTW) erbij (+ 125 euro) komt de lastenverhoging in 2014 uit op een enorme 425 – 485 euro….veder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=659318&r=1&tbl_archief=&

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  Dit al gezien, Linsky..??? Gas en licht straks alleen nog voor de beter gesitueerden…
  http://www.amsterdampost.nl/energie-duurder-2/#comment-69834
  Als dat op deze voet doorgaat is het beter om na je 65e gewoon door te werken, omdat je anders de (steeds verder stijgende) vaste lasten niet maar kan betalen.

  Like

 16. Linsky zegt:

  Yep Deckzeijl, dat zag ik. het wordt met de dag erger allemaal.
  Da’s om deze schoften te kunnen betalen.

  Ex-topbankiers ING eisen miljoenen extra pensioen

  Een groep van tientallen voormalige topmanagers van ING eist voor miljoenen euro’s aan aanvullingen op hun pensioen door hun ex-werkgever. Dat bleek maandag tijdens een rechtszaak bij de kantonrechter in Amsterdam. Als de klagers gelijk krijgen, zou de rekening voor ING kunnen oplopen tot een bedrag van rond €200 miljoen, zegt de bank, oftewel tussen de €500.000 en €1 miljoen per ex-bankier.

  Naar ING Groep detailpagina
  Volgens de gepensioneerden, voormalige directeuren uit de hogere echelons en oud-leden van de raad van bestuur, zijn hun pensioenen ten onrechte sinds 2010 niet meer geïndexeerd. Daar claimen zij wel recht op te hebben, vanwege speciale clausules in hun arbeidscontracten. Daarin lezen zij dat indexatie van hun pensioenen met de inflatie gegarandeerd is, zolang de bank solvabel blijft.

  ING bestrijdt die interpretatie en zegt dat het recht van de topmanagers op indexatie voorwaardelijk is, net als voor de overige 48.000 andere mensen met ING-pensioenaanspraken. Dat betekent dat de bank van indexatie kan afzien, als daar zwaarwegende redenen voor zijn.
  Bij ING is het niet het pensioenfonds maar de bank zelf die jaarlijks over indexering besluit en daarvoor de beurs trekt. In 2010, 2011 en 2012 is die indexering uitgebleven, met een beroep op de moeilijke omstandigheden waarin de bank verkeert sinds die staatssteun heeft moeten aanvragen na de Lehmancrisis, de verhoogde kapitaaleisen als gevolg van Basel III en de gedwongen splitsing van de bankverzekeraar. Bron: Telegraaf.nl

  Like

 17. Linsky zegt:

  The rapid rise of right wing parties in Europe has the left wing shaking in their PC booties

  Europe’s traditional liberal and tolerant policies, when directed toward the most intolerant people on earth (Muslims), are being challenged by right wing patriotic parties in virtually every country. Not surprisingly, this is not sitting well with the socialists, multiculturalists, and Muslim-apolgists who are trying to destroy European culture, traditions, and even Christianity………………verder; http://barenakedislam.com/2012/05/13/the-rapid-rise-of-right-wing-parties-in-europe-has-the-left-wing-shaking-in-their-pc-booties/

  Like

 18. Linsky zegt:

  Da’s lekker,… wéér een nieuwe kwal d’r bij!

  Experts geven uitsluitsel over mysterieus wezen in oceaan.

  Diep in de oceaan legde een onderwatercamera een mysterieus wezen vast. Wetenschappers konden in eerste instantie niet zeggen wat we op de beelden zien. Er werd gespeculeerd dat het een placenta van een walvis was, een visnet, een kwalsoort of een ‘zeemonster’.
  Experts geven nu uitsluitsel: het is een kwalsoort.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 09.03. uur, maar dat alles ter meerdere eer en glorie van de multi-culti maatschappij, een golf van immigratie, en het volgens de “kunduz-gekkies- enorm geweldige EU en EURO experiment.
  Ja, het zijn zeer donkere tijden, dankzij onze onvolprezen – kuch- politici.

  Like

 20. Pingback: Immigratie | Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s