VIDEO: Het wereldkalifaat komt er aan!!

 

Geplaatst door:

E.J. Bron (https://ejbron.wordpress.com)

(h/t G. Deckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme. Bookmark de permalink .

18 reacties op VIDEO: Het wereldkalifaat komt er aan!!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Er bestaat een fantastisch wapen tegen de plannen van die verdomde allahschreeuwers:
  ZZ TOP, en MONTY PYTHON…!!!
  https://ejbron.wordpress.com/2012/04/28/video-atheisten-conventie-australie-2012/#comments

  Like

 2. Marijke . zegt:

  Goed filmpje Gerrit.Linsky bewaar het even voor me want dan kan ik het door stuuren naar fam en vrienden in de states.Mijn Cp is nog niet goed.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  @Marijke: CP niet goed? Kun je geen bestanden meer opslaan..???

  Like

 4. Linsky zegt:

  Marij,..staat al in de lijst hoor. 🙂
  Komt wel als je d’r klaar voor bent.
  Ik hoor ’t wel als je ‘m hebben wilt.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Idd goed filmpje Gerrit.
  En nu maar hopen dat Romney hem wegveegt.

  Like

 6. Vasti zegt:

  Goed filmpje.
  GB bereikt met elke uitzending een paar miljoen mensen.
  Het tij gaat keren.
  De Islam zal de wacht worden aangezegd.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  En in Europa is de bevolking ziende blind en horende doof. De beelden van die schreeuwende moslim en die meeschreeuwende massa moet herhaald en herhaald worden tot we allemaal wakker zijn. In ieder geval voordat die aanhangers van de godsdienst van VREDE de mars naar Jeruzalem aanvangt. Het zou me niet verwonderen als Israël in dat geval de kernbom inzet om die mars van richting te doen veranderen. Hoeveel tijd hebben we nog?

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  @M.A.L.Sion: in dat filmpje zag ik de datum van vandaag voorbij komen…

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion, daar heeft U terecht gelijk in. Het ergste is de EU, geheel geinfiltreerd door het rode cultuurrelativisme, is dat een vreselijk anti democratisch en anti-semitisch orgaan geworden. Met de dag zullen we meer ellende krijgen door deze waanzinnige clinic clowns in Brussel, met hun opper pinokkio van Rompuy. De gal loopt mij over.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  O ja, en OBAMA is EEN MUZZELMAN!

  Like

 11. Jo Witteroos zegt:

  Familie in Amerika verschillende artikelen van Linsky en E.J. bron etc. ( onderwijs, wereldkalifeit, over de ware Islamtoegezonden en kreeg als reactie: We merken er hier nog niets van, het valt allemaal wel mee!! ( N-Carolina)
  Op verschillende community sites krijg je te horen ( Amnesty-international-rapport) dat de moslims slachtoffer zijn ( daar komt het op neer!) omdat die zelf niets meekrijgen van HUN aandeel in alle gruwelijkheden die Islam teweeg brengt en voortbrengt, wat de WARE ISLAM is! Het zou liggen aan een hoger orgaan die leugens de wereld ingooit!?
  Alles zou conspiracy-denken zijn alleen om de moslims te pesten etc.etc.
  Zucht…………………………………………………….

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Geen sharia-troep in ons land!

  Like

 13. Linsky zegt:

  Iran kraait victorie: ‘Amerika heeft Israël in de steek gelaten’

  Krant opperleider Khamenei: ‘Geen obstakels meer om Israël te vernietigen’ – Grote Amerikaanse strijdmacht in Saudi Arabië aangekomen – Presidentskandidaten Egypte noemen Israël ‘rivaal’,’vijand’ en willen vredesverdrag herzien. Ayatollah Mesbah Yadzi, mogelijk de toekomstige nieuwe opperleider van Iran, vindt dat de burgerbevolking van Israël bijna volledig moet worden uitgeroeid.

  Terwijl in het Westen wordt volgehouden dat de onderhandelingen van de 5+1 machten met Iran nog ergens over gaan, wordt in Iran reeds victorie gekraaid – over Israël, over Amerika en over het Westen. De Iraanse media concluderen dat de steeds grotere concessies van Obama aan Iran aantonen dat de VS zijn hoofd heeft moeten buigen voor Teheran, waarmee meteen duidelijk zou zijn dat Amerika Israël in de steek heeft gelaten en daarmee de weg heeft vrijgemaakt voor de lang gewenste vernietiging van de Joodse staat.

  De krant Keyhan, die onder directe toezicht staat van opperleider Ayatollah Khamenei, constateerde dat ‘de gezichtspunten en de regionale belangen van het Zionistische regime voor het eerst in 60 jaar sinds zijn illegale ontstaan werden verworpen door het Westen.’ Keyhan wijst daarbij op de vele vruchteloze bezoeken van hoge Israëlische officials aan Washington en bericht al 3 maanden dat president Obama op het punt staat het Iraanse nucleaire programma te accepteren…………..verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=659364&r=1&tbl_archief=&

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 16:08 Dit al gezien? Iran kan roepen en dreigen wat ’t wil, maar ik ben ervan overtuigd
  dat de IAF snel en keihard toeslaat.
  http://www.zdf.de/ZDF/zdfportal/web/heute-Nachrichten/4672/22523066/488e46/Der-Schattenkrieg-gegen-Irans-Atomprogramm.html

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Obama is een grote verrader, moslimknuffelaar en een oorlogsmisdadiger door zijn aanval op Lybië.
  Wat een godvergeten persoon is dat toch, ik hoop dat hij in november glansrijk word verslagen door een van de Republikeinen.

  Like

 16. Hi Tom.is jerry er ook bij hihihi

  En gelijk heb je die Obama’s lijfwacht is een moslim,
  en er lopen er meer in het Witte Huis
  daar heb ik me goed in vergist,
  ik Hoop het ook er uit er mee.
  dat filmpje hier boven is wat zit er nu Naar te luisteren.
  het staat nu op mijn Hyves

  Like

 17. Columnist zegt:

  Het wordt vervelend, maar er komen tenminste twee kalifaten, een soennitisch en een sji’itisch. Die zullen elkaar vernietigen tenzij ze zich tot een derde godsdienst bekeren. Als Amerika Israël opgeeft ten gunste van Iran, betekent dat dat de Israëlische kernwapens volledig onder controle staan van de NWO. De NWO geeft dus geen klap om Israël en de daar woonachtige Joden.

  Like

 18. frank de vries zegt:

  Al tien jaar geleden uitte ik mijn twijfels over de bereidheid van de westerse landen om bij een massale aanval van de Arabische landen rond Israel het (nog) enige democratische land in het Midden Oosten voldoende snel militaire bijstand te geven.
  Door de olieboycot in 1973 van deze totaal onbetrouwbare anti-westerse dictaturen is door de toenmalige laffe- en kruiperige houding der hoofdzakelijk z.g. sociaal-democraten achter de ruggen van de Europese burgers om een verdrag met die oliechanteurs gesloten, waarin o.m. bepaald werd dat de moslims ongehinderd Europa mochten gaan Islamiseren.

  Dat lijkt ver terug, doch de moslimimmigratie kwam toen al langszaam op gang.
  Omdat het toen nog met mondjesmaat ging viel het de eerste twee decennia niet zo op.
  Geheel volgens de Koran doctrine moeten moslims tot openlijke (politiek) acties overgaan in elk niet-Islamitisch land, als hun aantal rond de 8% van de totale bevolking bereikt heeft.
  Gadhaffi heeft in die tijd al openlijk gesteld, dat “De Islam helemaal niet gewapenderhand de westerse landen hoefden te onderwerpen, want dat deden ze wel via de buiken van hun moslima’s”.
  Ook dat is inmiddels in praktisch alle Europese landen bevestigd, doordat al tientallen jaren de verhouding in geboorteaantallen tussen Europese- en Moslimgezinnen ( 1 : 8) kinderen werden geproduceerd.
  Ook het hier officiëele verbod op polygami werd eenvoudig ontdoken, door de bijvrouwen onder “gezinshereniging” hier te laten overkomen en hen met hun hier geboren kinderen als eenoudergezinnen te laten registreren en via uitkeringen hier te laten blijven.
  Via de stringente verplichting hier van alle moslima’s en hun dochters tot het dragen van een hoofddoek, konden door deze “Jodenster” hun mannen en mannelijke familieleden gemakkelijk controle op hun (publieke en onderlinge) contacten gehouden worden.
  De situatie is nu in Europa, dat vooral in de grote steden hele moslimwijken zijn ontstaan, waarbij door hun aggressieve eisen z.g. Sharia-advies huizen toegestaan zijn (Islamitische Rechtbanken voorlopig alleen betreffende burgerkwesties). In Londen alleen zijn er al 54 in werking.

  Geheel volgens hun heilige Koran zijn alle Europeanen (de anders-gelovigen, die gedood moeten worden Zie Koran hfst. 9 vers 5) de voorlopig bindende factor voor alle elkaar vijandige Islam-stromingen.
  Voorlopig zal er dus geen onderlinge “vernietiging” te verwachten zijn en (zoals overal) zullen de paar fanatici onder dwang alle gematigde moslims tot moord op alle niet-moslims aan kunnen zetten. Bovendien zijn al die seksueel gefrustreerde moslimjongens (Zie Koran hfst: De Buit) beloofd alle hoofddoekloze meisjes en vrouwen (hoeren) te mogen verkrachten en alle bezit van de niet-gelovigen te mogen roven. (Bovendien wacht hen dan ook nog de Imams martelaars-beloning van 77 maagden en een glas wijn in de hemel!) .

  In dit Middeleeuws verblindend kader der miljoenen moslim-jongeren (grootgebracht zonder enige zelfkritiek en van huis uit geindoctrineerd met een anti-westerse haat-opvoeding) en hier veelal zonder werk door een te laag blijvende scholing is het eenvouding hen tot moordgeweld jegens “die ongelovigen” aan te zetten.

  Deze zelfde situatie is al jaren aanwezig in alle omringende landen van Israel.
  Buiten de vraag of het westen snel genoeg militair Israel kan bijspringen bij een onverhoopte massale aanval van moslims op Israel, is het nu ook maar de vraag of zelfs het gebruik van een of meerdere atoomwapens op deze invasie en/of Arabische steden direct afdoende effect zal opleveren.
  Mao heeft BV altijd gesteld, dat “als het westen – NAVO versus Warschau Pact – een atoomoorlog zou beginnen er altijd voldoende Chinezen zouden over blijven.
  M. a.w. het succes-resultaat van de Jom Kippoer oorlog (een klein goed bewapend leger wint van een veel groter slechtbewapend legermacht) is bij het iets langer gaan duren van de oorlogshandelingen nog maar de vraag.

  Juist in de huidige (globaal) financiele malaise zal het opstarten van opnieuw weer een verwachtbaar grote militair avontuur met zekere terughoudendheid worden bekeken .
  En dat is absoluut ten nadele van een klein land als Israel, dat binnen korte tijd kan worden overlopen.

  De enige hoop voor Israel is onze toezegging van onvoorwaardelijke snelle westerse militaire steun en dit geloofwaardig genoeg zal blijven voor de Islamitische dictators er om heen.
  Ook deze dictators wegen af wanneer een aanval met hun bestaand en nog steeds onbeperkt groeiend potencieel aan werkeloze moslim-jongens (“kanonnenvlees”) een ook daardoor dreigend onderling conflict kan voorkomen.

  Vergeet niet, dat wij westerlingen WEL waarde hechten aan het individu. Daar en tegen de meeste andere landen en culturen nog lang niet.

  Zal Nederland als eerste Israel militaire bijstand geven? Of WEER te laat en in die zelfde (politiek beperkende) mate, waardoor Karremans en zijn Dutchbat eenheid opnieuw alleen nog tandenloos de Holocaust mogen aanschouwen.
  Met dank aan Socialistisch- en Christelijk (politiek) Nederland, die straks alleen weer “geschokt” zullen zijn en in de Tweede Kamer een minuutje stilte zullen vragen! (M.O.-probleem opgelost!)
  Hitler zal vast wel trots op jullie zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s