VIDEO: Kijk/luister”plicht” voor iedereen die deze website leest!

Niemand kan zich in het vervolg beroepen op “Ik wist het niet!”, want hij is beschikbaar in het Engels en in het Nederlands, zelfs NL gesproken.

De documentaire geeft ontstellend veel antwoorden op alles wat ons bezighoudt. Als je weinig tijd hebt, schuif dan door naar 1 uur en kijk dan alleen vanaf daar. Dan wordt duidelijk waarom en voor wie onze kinderen de oorlogen in worden gestuurd! Hier wordt uitgelegd waarom we vergiftigd worden, waarom de ontvolking  ‘nodig’ is!

Omdat dit een ongelooflijk goede en informatieve documentaire is over wat er allemaal gebeurt aan smeerlapperij en  schofterigheid zet ik deze hier ook nog maar eens.

Zelf heb ik een onbestemd gevoel bij deze veelbesproken film voor  wat betreft de intentie er van! Maar het is een bijzonder goede volledige documentaire met Nederlandse ondertiteling en Nederlands gesproken.

De maker, Foster Gamble, is een rijke erfgenaam van Proctor & Gamble, een Amerikaanse multinational. Met dat bedrijf heeft Foster geen enkele band, maar hij heeft wel veel geld en een overdosis idealisme.

Let op na een uur! Dan kom je er achter waarom er economische crisis wordt veroorzaakt!!!! Hier worden antwoorden gegeven! En speciaal op 1:32, ….!

Voor hen die liever de Engelse taal horen:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lEV5AFFcZ-s

De website:

http://www.thrivemovement.com/home

Door:

Linsky (voor https://ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op VIDEO: Kijk/luister”plicht” voor iedereen die deze website leest!

 1. Vasti zegt:

  @Linsky
  “Zelf heb ik een onbestemd gevoel bij deze veelbesproken film voor wat betreft de intentie er van!”
  Leg eens uit?

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Beste Linsky,
  Ik heb de film op een pal-dvd met Nederlandstalige ondertiteling zelfs aangekocht en wil je mijn commentaar niet besparen. Samengevat: 99 % van de inhoud is echt niet bestand tegen rationele kritiek. Ik gooide deze waardeloze dvd dan ook in de vuilnisbak. Dermate voelde ik me opgelicht. Dergelijke brol (sorry voor de misschien kwetsende woordkeuze) hou ik niet bij in mijn bibliotheek. Het is niet omdat je enkele waarheden verbergt tussen een hoop nonsens dat je op mijn sympathie kan rekenen. Integendeel de maker heeft misbruik gemaakt van mijn kostbare tijd en veel beloofd maar niets geleverd voor de circa 20 dollar die hij vroeg voor zijn filmpje.
  Van mij mag hij zijn soort scientology-cult (want dat is duidelijk de bedoeling) exploiteren zoals hij wil.
  Maar wel zonder mij en op mijn steun hoeft hij ook helemaal niet te rekenen. Mijn quotering: 0/20.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Ik voeg daar het mijne aan toe met deze kijktip: koop deze week de DVD SICKO van M.Moore.
  Dan kan iedereen zien dat zorg stukken goedkoper(zelfs kosteloos..!!!) kan, zonder stress.
  Laat iedereen zich maar eens gaan afvragen waarom in Cuba, Canada en Engeland de zorg betaald wordt uit de schatkist en de mensen ouder worden dan in de EU.
  Laatste nieuws: Geert Wilders gaat samen met Bram Moszkowicz een kort geding aanspannen tegen de Staat, eea vanwege dat ESM-VOD…
  Zag ’t net in het journaal van 18:00, wellicht om 20:00 meer.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Lucky9,
  Het is te hopen dat andere lezers de video en de informatie wel op waarde weten te schatten, want het is gewoonweg een van de beste die op een duidelijke wijze, met voldoende beelden en bewijzen, niks meer aan vaagheid laten.

  Mijn persoonlijke bedenkingen bestaan ook helemaal niet uit de boodschap en informatie uit de video, als wel uit de mogelijk, achterliggende intentie, die me niet helemaal duidelijk is op ’t moment.

  De informatie klopt!
  Waar jij die klinkklare kletspraat vandaan haalt dat 99 % van de inhoud is echt niet bestand tegen rationele kritiek?
  Waar haal jij dan de informatie vandaan om dat te staven?
  Je lult gewoon uit je nek en hebt volgens mij nog nooit überhaupt ergens onderzoek naar gedaan, als alleen aangenomen wat deze of gene schrijft en wat dan in je straatje past.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Lucky9,
  Overigens heb ik hem ook niet aangemeld voor notoire NWO – ontkenners, maar juist voor die duizenden lezers die dit blog heeft en die wel wat graag over de achtergronden van de al jaren duren malaise willen weten, maar gewoonweg de tijd of de weg niet hebben kunnen vinden naar de juiste informatie.

  Ik heb er nooit geen doekjes om gewonden dat ik door onderzoek, en bepaalde informatie altijd al overtuigd geweest ben van de OPZET achter dit alles.

  “Op het wereldtoneel gebeuren de dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen: De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.”

  “Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.’’; Michael Rothschild.

  Als jij de gebeurtenissen van de tijd, dat wat onze overheden met opzet over hun volk afroepen, nog steeds wenst af te doen als toeval of foutjes van inschatting, kan je beter eens naar een dokter gaan!

  Like

 6. Linsky zegt:

  Bankrun in Griekenland, Spanje uit noodkreet aan EU
  Ook in Italië dreigt een bankencrisis – Britse Centrale Bank bevestigt noodplan voor instorting eurozone – Britse bookmakers accepteren vanwege te hoog risico geen weddingen meer op uittreding Griekenland

  De Grieken haalden de afgelopen dagen 1 miljard euro van hun rekeningen af.

  Terwijl de nieuwe Franse president Francois Hollande en de Duitse bondskanselier Angela Merkel benadrukten dat de EU alles zal doen om Griekenland in de eurozone te houden, begint de paniek in Zuid Europa toe te slaan. In Griekenland is (opnieuw) een ware bankrun ontstaan: in de afgelopen drie dagen haalden de Grieken maar liefst één miljard euro van hun rekeningen af. De EU stort vandaag 18 miljard euro aan Athene om de Griekse banken voor een totale instorting te behoeden.

  De Griekse banken zijn echter nog lang niet uit de problemen. Zij moeten namelijk verplicht deelnemen aan de Griekse schuldenkwijtschelding. Een groot deel (€ 50 miljard (5))van het tweede Griekse hulppakket van € 130 miljard zal daarom in het Griekse bankensysteem moeten worden gepompt. (1) Dat moet snel gebeuren, aangezien het land anders begin juli geen geld meer zal hebben.
  Een teken aan de wand?: Britse bookmakers (wedkantoren) accepteren niet langer weddingen op het uittreden van Griekenland uit de eurozone. Reden: de kans op het Griekse exit wordt inmiddels zó groot geacht, dat het uitbetalen van de weddingen zo goed als zeker wordt geacht. ……verder; http://xandernieuws.punt.nl/?id=659410&r=1&tbl_archief=&

  Like

 7. winnie zegt:

  waarde linsky,
  ik weet werkelijk niet wat ik van deze peperdure film moet denken.
  het kan een paranoide complottheorie vermengd met waarheid, wetenschap en pseudowetenschap zijn. het kan ook niet.
  de maker leeft in ieder geval nog.

  wat vind bron hier eigenlijk van?

  Like

 8. Linsky zegt:

  Winnie is iemand van weinig woorden! 🙂

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 19:21
  Bankrun… Hoe lang houden die opgehaalde euries hun waarde(kuch) en zouden er dan snel weer drachme’s leverbaar zijn? (niet dat ’t mij interesseert, was alleen nieuwsgierig)

  Like

 10. Linsky zegt:

  Deckzeijl,
  tot op heden hebben die gasten altijd alles voor elkaar gekregen, niet door er over te zwijgen, maar door juist nooit duidelijk te maken wanneer en hoe.
  Er zijn trouwens verschillende landen waar mensen op eigen houtje bezig zijn met oud geld en alternatieve manieren van leven.
  ik ben met een artikel bezig daarover.

  Like

 11. E.J. Bron zegt:

  @winnie

  Ik begrijp u niet goed. Waarom is het interessant om te weten hoe ik hier over denk? Mijn blog is een platform om artikelen op te plaatsen. Vrijheid van meningsuiting, weet u wel? Ik voel niet de behoefte om op ieder artikel dat hier geplaatst wordt te reageren. Dat laat ik aan de reaguurders over. Tot nu toe gaat dat allemaal prima!

  Like

 12. lucky9 zegt:

  Linsky,
  Ik doe niets af als als “toeval of foutjes van inschatting.”

  Elk maatschappelijk feit is het gevolg van een aanleiding die ontstaat in een complex geheel van oorzaken.

  Het ontstaan van die aanleiding kan opzettelijk veroorzaakt zijn of gepland.
  En hier botsen onze visies qua bedoeling en ook semantisch en ethymologisch maar allicht niet inhoudelijk.

  Het is duidelijk dat elk individu zijn eigenbelang laat primeren. Een groep met gemeenschappelijke belangen doet dat ook. Misschien na onderling overleg maar vermoedelijk ook voor een groot deel spontaan. Er is met andere woorden niet eens een complot nodig van de machthebbers, de elite, de regenten of hoe je deze respectievelijke groepen van personen met dezelfde belangen wil noemen, om hun spontane samenwerking in hun aller eigen belang te verklaren.

  Wel is het belang van deze (en hier steek ik een tandje bij) zelfbenoemde elite automatisch in strijd met het belang van al diegenen die niet tot de betrokken elite behoren. Zeg maar de allergrootste meerderheid van de respectievelijke bevolkingen en dus van de hele mensheid.

  Let wel ik ben geen socialist noch communist of collectivist maar zoals jij een individualist en dus voorstander van de individuele verantwoordelijkheid. Om eerlijk te zijn, indien ik de concrete mogelijkheid zou hebben om tot het clubje van de fascistische eurofiele elite te behoren zou ik geen ogenblik twijfelen om er deel van uit te maken. Moreel verwerpelijk niet?

  Alleen is dat clubje dermate klein en volatiel dat de kans daartoe onbestaande is. Er zal met name nooit een oorzaak of aanleiding toe zijn want statistisch is die uitgesloten.

  Derhalve plooi ik me rationeel terug op de mogelijkheden die ik wel heb. Rationeel analyseren, zelf een synthese maken en handelen met respect voor deze synthese. Mijn houding en acties zijn dus gesteund door mijn visie die met toeval niets te maken hebben.

  Inschattingsfoutjes maakt iedereen. Ze kunnen rechtgezet worden als men nederig genoeg is om te bekennen dat iedereen en dus ook jezelf die kan maken. Opzettelijk gemaakte fouten zijn van een andere categorie. Net zoals indoctrinatie en het bewust verzwijgen of verkeerd voorstellen van feiten dienen opzettelijk gemaakte fouten niet de waarheid of het algemeen belang maar de leugen en het individueel belang en, bij uitbreiding, het belang van een heersende elite.

  Dit laatste is geen complot maar een brutale en objectieve realiteit.

  Ik wens dus niet weggezet te kunnen worden als gelovend in een complottheorie. Semantisch maakt dit mijn mening, gesteund op analyse, synthese en rationaliteit bij mijn lezers of toehoorders immers minder geloofwaardig. Dit is tegen mijn belang en het belang dat ik wil verdedigen. Daarom wijs ik alles wat ik niet kan bewijzen met feiten doch gemakkelijk gemarginaliseerd of gedemoniseerd zou kunnen worden van de hand als onproductief ter verdediging van mijn belang. Als ik een complot zou kunnen bewijzen zou ik er goed over nadenken of ik al dan niet zou fungeren als klokkenluider. Vermoedens en een massa sterke aanwijzingen zijn echter geen feitelijk bewijs.

  Daarom plakken de niet zo onschuldige actoren er allicht het achtervoegsel “theorie” bij en doet de MSM nadien de rest. Daarmee is en wordt er dus niets bereikt. Integendeel het bewijst de objectieve waarnemers een slechte dienst.

  Om hierbij volledig congruent aan te sluiten bij je commentaar over Griekenland w<il ik hier het volgende over opmerken.
  De overwinnaars van de verkiezingen, linkser nog dan de socialisten van Papandreou, pleiten niet voor de uittreding van Griekenland uit de Euro. Integendeel ze willen dat Griekenland in de muntunie blijft maar dat de EU "anders" wordt. Zogezegd socialer, anders en dus zogezegd "beter".

  Met andere woorden ze willen nog meer geld voor niks. In plaats van te pleiten voor uittreding en binnen vijf à tien jaar hun natie terug welvarend te maken door eigen inspanningen propageren deze ei zo na anarchistische debielen verder door te gaan met de roofbouw op de inspanningen van anderen.

  Hierin verschillen ze in niets met de heersende elites wereldwijd. Complot? Bijlange niet! Hebzucht en eigenbelang van de "Führers".
  Zoek het niet te ver, te geheim of te ingewikkeld. Zoals ik reeds schreef de realiteit overtreft meestal (in zéér ruime mate) de stoutste verbeelding.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Winnie,
  ik geef ook maar zoveel informatie als ik kan, het mag genoegzaam bekend zijn wat mij ideeën daarover zijn, maar niet dat ik klakkeloos alles geloof en aanneem.

  Iedereen moet voor zichzelf uitmaken, of de informatie van waarde is en kan bijdragen aan een beter begrip, van waarom de dingen zijn zoals ze zijn.
  De wereldgebeurtenissen, economisch, maatschappelijk en vooral natuurlijk de moslim-bezetting.

  Laat iedereen zijn of haar eigen mening maar vormen. Informatie ter verificatie ibn overvloed tegenwoordig op het grote WWW. 🙂

  Like

 14. Linsky zegt:

  Lucky9,
  Een hele boel woorden., Daar ben ik echter niet zo van onder de indruk, je praat veel, maar zegt zo weinig.

  Quote” Om eerlijk te zijn, indien ik de concrete mogelijkheid zou hebben om tot het clubje van de fascistische eurofiele elite te behoren zou ik geen ogenblik twijfelen om er deel van uit te maken. Moreel verwerpelijk niet?”

  Wat ik eigenlijk wel ernstig vind, is niet dat je woorden moreel verwerpelijk zouden zijn, maar wel dat je jezelf daarmee in het zelfde clubje wenst, als al die klootzakken en oplichters die de wereld tot op heden hebben verziekt, en daarbij ook nog eens de arrogante pretentie hebben over anderen te moeten regeren.:

  Er is overigens heel weinig theorie hoor, zoals je zelf had kunnen zien, is dat alles gebeurd en is aan het gebeuren!!! Daar is helemaal geen bewijs voor van node, omdat een ieder die de ogen open heeft dat elke dag kan zien of of andere wijze constateerd!
  En nog maar eens, het maakt me helemaal niks uit wie van de reaguurders het er mee eens is of er in geloofd, dat is irrelevant.

  Er zijn echt duizenden lezers van dit blog, en die hebben ook recht op alle informatie die we kunnen aandragen, waaruit blijkt wat er achter de schermen gebeurd…en vooral door wie.
  De hele moslim ramp, is duidelijk gefaciliteerd en gewenst door onze eigen overheden!
  dus..zoek naar wie er belang bij hebben…en waarom!

  Daar naast ga ik uit van het eigen inzicht en zelfredzame vermogen van de lezers, omdat ik ergens geloof dat de meerderheid heel goed in staat is een eigen mening te vormen.

  Like

 15. Linsky zegt:

  Ps;
  Lucky9,
  Je gebruikt zoveel woorden die niks zeggen, dat ik je er haast van verdenk politicus te zijn. 🙂
  Het hele probleem met mensen echter die menen dat zij de aangewezenen zijn, om het volk te sturen, te richten en te leiden, is miz. een groot kwaad.

  Mensen hebben door de eeuwen heen heel vaak bewezen dat zij dat zelf heel goed kunnen. Ik ben toevallig met een artikeltje daar over bezig.

  Maar tot die tijd mag je dit eens lezen, dan zie je waar die aanmatiging aanvankelijk vandaan komt.
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  Like

 16. lucky9 zegt:

  Linsky,

  Picturaal heb je 100% gelijk!

  Ik zou me nooit verlagen om een gemiddelde politicus te zijn, maar bemoei me wél met politiek omdat politici zich gegarandeerd met mij bemoeien! Daarom bewonder ik burgers zoals Fortuyn, Wilders, Annemans, Marine Le Pen en Anke Van dermeersch.

  Let wel ik heb twee volwassen kinderen gemeen met een fotomodel die deze eigenschap niet exploiteert en ook geen mannequin of miss België noch eredame miss universe was.
  Maar ze is wel mij enige unieke trouwe monogame en onvervangbare levenspartner en vice-versa.

  De titel van uw link vat het goed samen maar maakt abstractie van een uiterst belangrijk “detail”.
  De leiders van het volk weten dat namelijk, ook en handelen logischerwijze proactief!

  Zij censureren, beïnvloeden en regisseren de hersenspoelende media.

  Dat laatste is het kenmerk #1 van fascisme. Of het fascisme nu zogezegd links, rechts of islamitisch is maakt niet uit. Het zou even goed van “boven” of “onder” kunnen zijn. Yin of Yang maakt niet uit zolang het maar in hun kraam past!

  Daarom is de vrijheid nooit definitief verworven maar vergt een permanente strijd om het behoud ervan.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Picturaal… leuk gevonden Lucky(. 🙂
  Wist je dat ik schilderde, als ik me niet kwaad maak over moslims? hahahaha

  Ik geloof dat we weer wat nader tot elkaar komen, als we maar lang genoeg in dialoog zijn, dat doen de ‘grote’ jongens tenslotte ook, hè.
  Die verdienen met ouwehoeren alleen meer geld dan ik.

  Like

 18. lucky9 zegt:

  Helaas Linsky,
  Als het aan mij zou liggen was het andersom wat het verdienen betreft.
  Hier moeten we absoluut iets op verzinnen.
  Henk en Ingrid zouden bij voorbeeld moeten betalen voor de onvervalste informatie op de webstek van E J. Bron.
  Maar helaas zijn Henk en Ingrid slechts wie ze zijn. Gehersenspoeld vanaf de eerste kleuterklas, dus willen ze niet betalen voor iets waardevols. Raar maar waar!

  Like

 19. Linsky zegt:

  Nou ja, Lucky9, da’s waar we in verschillen
  .
  Jij behoort bij de gelukkige mensen die hoop en vertrouwen hebben in een andere toekomst.
  En dat is oké. Als er geen mensen waren die de hoop nog koesterden, hield ik het ook voor gezien.

  maar dat geloof, die hoop,.. ontbeer ik zelf nu ten ene male. En dat is niet door een oppervlakkige mening of depressieve aard, maar door waar ik de afgelopen 40 jaar ben achtergekomen. 20 jaar geleden werden we uitgelachen door te vertellen, wat nu elke dag de bevolking bezig houd.
  da’s echt triest!

  Er is voor mij geen enkele rechtvaardiging meer te vinden in een betere toekomst. Ik ben geen doemdenker, niet echt, maar juist mijn realistische kijk verhinderd te geloven dat het ooit goedkomt.

  Het is allemaal te ver gegaan, en het volk is te laat wakker geworden. (Een paar dan hè.)

  Maar daarom schrijf ik ook. Tegen beter weten in, hoop ik ook steeds dat er een omwenteling komen kan, als er maar genoeg wakker worden…..maar diep van binnen……?

  Like

 20. Linsky zegt:

  10 zaken, waar de MSM over zwijgt. Alles is oké, hoor! 🙂
  Let vooral op punt 7-8!

  TOP 10 THINGS THAT THE MAINSTREAM MEDIA ARE BEING STRANGELY QUIET ABOUT

  Like

 21. Linsky zegt:

  Spanje wordt onder de voet gelopen door moslims!
  H/t; http://blog.seniorennet.be/angeltjes/

  Like

 22. winnie zegt:

  geachte heer bron,
  ik was slechts geinteresseerd in uw mening, omdat ik u, als oprichter van deze blog serieus neem.
  wat vrijdheid van meningsuiting betreft, kan ik u verzekeren dat ik het tegenovergestelde ben van de zwaarste moslim,

  groet, winnie

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  @winnie

  Mocht u tijd en lust hebben om eens wat dieper te gaan graven in deze blog, komt u zéér spoedig tot de ontdekking welke mening ik over het algemeen ben toegedaan. 😉 😀

  Met vriendelijke groet,

  E.J.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s