De huurlingen van de islam – hun nieuwste oorlogsgebied is Syrië

We hebben al vaak over ze geschreven, over die rondtrekkende huurlingenlegers, van de islam, die in oorlogsgebieden opduiken, waar de moslims een seculiere, vaak gemengde, multiculturele samenleving in een radicaalislamitische monocultuur willen veranderen.

Ook in Syrië worden zulke huurlingen ingezet. De West-Europese media spreken enorm verheerlijkend over deze legers. Ze noemen ze “rebellen” en kloppen hen op tot helden van de vrijheidsstrijd. Maar in principe zijn ze slechts uitschot. Een verzameling smerige, goddeloze jonge moordenaars, criminelen en rovers, net zoals die Ansar, die ooit hun profeet Mohammed gevolgd hebben in de woestijn.

De Syrische staat heeft enkele van deze moslimsmeerlappen (pardon…vrijheidsstrijders, rebellen) gevangen genomen en stelt ze voor:

De Syrische president Baschar al-Assad wil gevangen genomen buitenlandse huurlingen aan de wereld presenteren, die volgens hem voor de Syrische oppositie hebben gevochten. Dat kondigde hij aan in een interview met de Russische staatszender Rossija-24. “Er zijn buitenlandse huurlingen. Enkele van hen leven nog. Ze worden vastgehouden en wij zijn ermee bezig ze aan de wereld te tonen”, zei Assad.

Der Spiegel

Wellicht hebben enkele van deze vuile criminelen ook een Duits, Nederlands of Brits paspoort – dankzij de achterlijke “goedmenschen”.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/17/die-soldner-des-islam-ihr-jungstes-einsatzgebiet-ist-syrien/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Syrië. Bookmark de permalink .

17 reacties op De huurlingen van de islam – hun nieuwste oorlogsgebied is Syrië

 1. De hoofdleider van de opstand heeft zich teruggetrokken (waarschijnlijk gedwongen door de moslim broederschap) hetzelfde gebeurde in Egypte. De 6 april jeugd beweging die de opstand op starten werden van het podium afgeschopt tijdens het vieren van de overwinning door de islamisten.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Nou, da’s dan het zoveelste bericht dat het allemaal aangezet is. Die hele smerige moordende bende is aangestuurd door obscure diensten…laten we maar gewoon in het midden welke, dat mag ieder voor zichzelf wel uitmaken.
  Ik weet ’t mijne.
  Het wachten is nog op dit zelfde soort, en wanneer die in gezet gaan worden in Wit Rusland!

  Geen enkel zelfstandige Staat zal nog overblijven!
  Dat is niet het doel van de ‘elites’!

  ‘Bijna veertig jaar lang hebben de Washington Post, de New York Times, Time Magazine en andere prestigieuze media onze conferenties bijgewoond en hun belofte tot discretie gestand gedaan. […] Het zou voor ons onmogelijk zijn geweest een plan voor de wereld uit te werken als we al die tijd in de schijnwerpers van de publieke opinie zouden hebben gestaan.. aldus David Rockefeller.

  “Maar dankzij dat plan zit de wereld tegenwoordig beter in elkaar en zijn we beter op een wereldregering voorbereid. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite in samenwerking met de belangrijkste bankiers verdient de voorkeur boven het streven naar nationale zelfbeschikking uit vorige eeuwen.”
  Daniel Estulin

  Leve de vrije nieuwsgaring. 😦

  Like

 3. Linsky zegt:

  Enne,…laten we ook vooral niet vergeten dat onze eigen sympathieke prins een handje hielp;

  Prins Bernard:
  “Wereldwijde crisis situaties en economische depressies kunnen maar op één manier worden voorkomen: verantwoordelijke invloedrijke leiders moeten de wereld besturen, zonder dat iemand het merkt. Daarom heb ik een conferentie georganiseerd van gelijkgestemde vertegenwoordigers uit alle delen van het economische, politieke, industriële en militaire leven.”

  Rockefeller sr.:
  “Wij hebben een genootschap opgericht dat wij hebben genoemd naar het hotel waar wij ons convenant opstelden. Dit genootschap zal regelmatig bijeen komen; de bedoeling achter elke Bilderberg-conferentie is de schepping van een doelgerichte aristocratie van Amerikanen en Europeanen en het bereiken van overeenstemming over politieke, economische en strategische kwesties bij hun gezamenlijke heerschappij over de wereld.

  Wij zullen ons ontwikkelen tot een mondiale schaduw-regering. Laat niemand een poging wagen zich tegen onze Club te verzetten; aangezien meer dan 80% van al het geld in de wereld in het bezit is van onze leden, behoeft geen mens ook maar enige twijfel te hebben over de onbegrensde wereldmacht van de Bilderbergers.”

  Michael Rothschild
  “Op het wereldtoneel gebeuren de dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen: De wereldgebeurtenissen worden in scène gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben.
  Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.’’

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Kybeline vergeet het Belgische paspoort. Pas na de inzet van dit moorddadig papiertje barstte de islamitische hel in Afghanistan echt los. Schh! Stt! Niet voortvertellen nietwaar?

  Waarom is de crimineel nalatige Belgische staat toen niet aan de schandpaal genageld??
  Antwoord: satan heeft zijn collaborateurs.

  Like

 5. Wat is de relatie tussen de ‘elite’ van de Nieuwe Wereld Orde (Bilderbergers) en de ISLAM?

  Like

 6. Linsky zegt:

  Da’s heel simpel Generaal P. Pardon;

  islam is een compleet, ideologische, juridische, economische en politieke oorlogsdoctrine, een militair NWO-systeem!
  Met wapens kun je een beperkt aantal mensen doden,…met een ideologie miljoenen!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Ps;
  waarom islam in hoofdletters?
  Wij doen dat hier met opzet niet, omdat hoofdletters in deze op een zekere mate van respect duiden…

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Linsky ik kan die link tussen islam en de bilderbergers net als onze generaal ook niet zien.
  Die ayathollas zitten echt op niemand behalve de mahdi te wachten.
  De bilderbergers lijken me te intelligent om met zo´n moslims samen te werken om te proberen de macht te grijpen.
  Met links is het duidelijk wel zo want daar is jaloesie, die sterker is dan het verstand, de drijfveer.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Louis;
  Hoezo kan jij die link niet zien, ben je blind of zo?

  Nog eens:
  Al Qaida gebruikt wordt door de geheime diensten. De USA steunt hen financieel via de Inter-Services Intelligence , de veiligheidsdienst van Pakistan. Dat programma van de CIA heette Operation Cyclone.

  Hoe kom je d’r in hemelsnaam bij dat de islam en de NWO zouden concurreren..?
  Wat denk jij nu eigenlijk wat er allemaal aan het gebeuren is!!

  We hebben het hier goddomme over een wereldoverspoelend, gehersenspoeld volk (islamieten) wat een geloof hanteert en praktiseert, wat de totale vernietiging nastreeft van alles en iedereen die anders is en niet voldoet aan de zieke interpretaties van hen persoonlijk of hun koran en sharia, ja zelfs het leven zelf!

  Het is geen religie in de zin van het woord, maar een compleet, juridische, economische en politieke oorlogsdoctrine, een militair NWO-systeem met als doel; Total Control! Uitermate geschikt dus als instrument, wapen om de huidige wereldbevolking te ‘transformeren’!
  Uit letterlijk alles blijkt toch dat de islam/sharia gebruikt wordt om de mens te ‘veranderen’ te transformeren in een nieuw ‘ras’ tot slaaf gekneed naar door het instrument -islam- .
  Wie anders dan de moslimknuffelaars zijn de vazallen en uitvoerders van de nieuwe orde.
  Kijk naar wat hoofdmoefti Obama in de USA naar binnenhaalt en zelfs in zijn regering!

  Kijk naar wat de Amerikaanse ambassadeurs aan opdrachten hebben ten aanzien van moslim projecten die dus hier in ons eigen Eussr / Eurabië moet worden gerealiseerd!
  Inmiddels is ook al heel lang duidelijk hoe Al Qaida gebruikt wordt door de geheime diensten. De USA steunt hen financieel via de Inter-Services Intelligence , de veiligheidsdienst van Pakistan. Dat programma van de CIA heette Operation Cyclone.

  Het grote doel van Al Qaida is het stichten van een wereld kalifaat. Ze richt zich daarbij in eerste instantie op islamitische landen die in de ogen van Al Qaida niet genoeg naar de regels van de islam leven.

  Wist je overigens dat de Europese Commissie Al Qaida nooit als terroristische organisatie heeft gekwalificeerd?!

  Like

 10. Columnist zegt:

  Voor de goede orde, deze “huurlingen” zijn overtuigde salafisten. Sji’ieten, zoals in Iran, houden niet van dat volk. Ze zullen elkaar in Syrië vernietigen, tenzij ze zich bekeren tot een derde godsdienst.

  De mannen op het plaatje boven vormen wel een opmerkelijk multi-raciaal clubje. Komen ze uit Bosnië of Tsjetsjenië?

  De NWO-elite kun je makkelijk te slim af zijn, door ze globalistisch in te halen; geen anti-globalisme, maar anders-globalisme! Geen Engels, maar Esperanto! Misschien krijgt zelfs Volapük een kans.

  Like

 11. Linsky zegt:

  Zeg Columnist…heb jij soms aandelen in die Esperanto business?

  Like

 12. treintrien zegt:

  Heeft het Engels de (schone) opdracht van het Esperanto niet al lang waargemaakt? Volgens mij wordt er in de raarste uithoeken van de wereld al Engels gesproken. Daarmee is de noodzaak van het Esperanto volgens mij wel weg. imho.

  NWO en Islam: volgens mij wordt het islamprobleem in grote mate veroorzaakt door de (verborgen) machthebbers. Door de voortdurende dreiging kunnen er maatregelen worden genomen, die in een veilige samenleving nooit kunnen worden doorgevoerd. Denk aan het overal ophangen van camera’s met afluisterapparatuur.
  Zoals ‘onze linkse goedmensjes’ gebruikt worden door de islamitische krijgsimams als usefull idiots.
  Zo gebruiken de Bilderbergjes de islam als usefull idiot. Denk ik hoor.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Aan allen: huurlingen van de islam zijn voor niets anders dan bloeddorstige fascisten.
  Speaking of which: voor de koran geldt hetzelfde laken en pak. Zie Gustave Flaubert elders op dit blog.

  Like

 14. louis-portugal zegt:

  Linsky ondanks jou g.v.d. en allerlei aanduidingen van gebruiken van elkaar gaat het er bij mij niet in dat de Bilderbergers en de islam samen de wereld gaan domineren waarbij dan de bilderbergers denken te winnen .
  ze zullen nooit onderdanig aan de moslims worden en omgekkerd helemaal niet.
  Overigens worden ambassadeurs benoemd door de president en we zijn het samen eens dat Obama minstens een halve moslim is die gauw moet oprotten.

  Like

 15. Linsky zegt:

  louis:
  Wij kunnen het wel willen dat Obama oprot..maar daar is ie nog niet mee weg hoor!

  “Treintrien had het wel door…
  “Zo gebruiken de Bilderbergjes de islam als usefull idiot!
  Die worden zelfs heel makkelijk afgeslacht tzt, omdat ze nu al helemaal gehersenspoeld zijn!
  Die willen allemaal naar hun allah en de maagden straks, geheel vrijwillig en snel als het effe kan!

  Like

 16. Columnist zegt:

  Linsky zegt:

  18 mei 2012 om 11:57

  “Zeg Columnist…heb jij soms aandelen in die Esperanto business?”

  Ik ben inderdaad bezig om het te leren, en kan het al redelijk verstaan en lezen. Esperanto is veel eenvoudiger dan Engels of Nederlands, en heeft dus een betere kans het turks, marokkaans en somalisch te vervangen.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Columnist ;
  Maar wat moet ik er mee?

  Nederlands was best makkelijk hoor, ik leerde het op school al! 🙂
  Dus wat moet ik dan nu met een andere taal die wel moeilijk is, en die ik niet wil spreken, met niemand.
  Eigenlijk spreek ik uit principe alleen met Nederlanders, en enkel in uiterste noodzaak, wil ik wel wat steenkolen-Engels gebruiken voor de allochtonen, die dan natuurlijk zeer zeker niet van islamitische afkomst dienen te zijn!

  Daarnaast ga ik er van uit dat het ‘vredelievende’ verderfelijke woestijn-volkje gewoon Nederlands dienen te leren als ze kans willen maken in dialoog te treden met een dhimmi alhier.
  Want bij mij hebben ze geen kans. Dan ben ik horende doof, en ziende blind.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s