Duitsland: Groene deelt gratis grondwet uit

Wie gedacht had, dat de gratis uitdeelactie van korans door de zogenaamde Salafisten in meerdere grote Duitse steden geen positief neveneffect zou hebben, dient nu uit de droom te worden geholpen. Een politicus van De Groenen gaat nu over tot een edele daad.

Niet pas sinds hun gewelddadige uitvallen tegen en aanvallen op de politie zorgen de Salafisten voor opzien en onrust. Al sinds weken spookt de onheilspellende uitdeelactie “Lies!” door de pers en zorgt voor heftige discussies. Waarom zou men deze niet als voorbeeld voor een tegenaanval gebruiken? Dit dacht de Groene politicus Memet Kilic ook en hij kondigt aan om aanstaande vrijdag meerdere honderd exemplaren van de Duitse grondwet gratis uit te delen op het marktplein van Pforzheim.

Kilic kon echter niet helemaal afzien van Groene methodes en biedt de grondwet – heel kosmopolitisch – tegelijk in meerdere talen aan. Afgezien van de Duitse uitgave zou hij ook Engels- en Turkstalige exemplaren uitdelen. Exemplaren in de Arabische taal zou hij helaas niet hebben kunnen krijgen, zei Kilic. “De uitdeelactie is geen actie tegen de koran, de Thora of de Bijbel, alleen maar het opkomen voor onze fundamentele waarden”.

Zoveel verstand zou je een Groene nauwelijks willen toevertrouwen, maar je mag Kilic gerust een verstandsmens noemen. De jurist heeft als jonge advocaat de martelpraktijken van de Turkse justitie aan den lijve ondervonden. Hij emigreerde naar Duitsland en leerde pas als volwassene de Duitse taal.

In tegenstelling tot de koran bestaat de grondwet echter niet voor niets en al helemaal niet waardeloos. Maar wel gratis. En daar komt het op aan, want in het verleden kregen alleen jonge rekruten van de Bundewehr een gratis exemplaar van de grondwet. Desondanks moet gevreesd worden, dat de grondwet veel minder zal worden afgenomen dan de gratis koran.

Wie in en rondom Pforzheim woont en graag een exemplaar zou willen hebben, kan deze vrijdag 18 mei 2012 gratis ophalen op het marktplein in Pforzheim.

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=22571#more-22571

Auteur: RaSi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland. Bookmark de permalink .

6 reacties op Duitsland: Groene deelt gratis grondwet uit

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Nadenkertje(zou dat salafistenTUIG ’t ook doorhebben?): dat LIES! kun je ook op z’n Engels lezen. Want laten we wel wezen: dat stokoude, 1400 eeuwen geleden verzonnen islamitische instructieboekje bulkt letterlijk en figuurlijk van de LEUGENS..!!!
  Om dat aan te tonen nog maar even een berucht interview:
  http://tinyurl.com/6wh6lwm

  Like

 2. Linsky zegt:

  Deze Groenen?

  Quote: Wij, de Groenen moet ervoor zorgen dat we zo veel buitenlanders krijgen mogelijk naar Duitsland. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun recht om te stemmen.

  Als we dit hebben bereikt, zullen we het aandeel van de stemmen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen. Daniel Cohn-Bendit , Alliance 90/The Groenen.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Wie hat dat gedacht?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier het verraad van LINKS EUROPA!

  Like

 5. Columnist zegt:

  Linsky zegt:

  17 mei 2012 om 09:52

  En die buitenlanders slaan linkse homo’s in elkaar. Als de meeste kinderen buitenlands zijn, valt er voor linkse pedofielen ook niks meer te neuken zonder een flink pak slaag te krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s