VIDEO: Immigranten in de UK

 

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Immigranten in de UK

 1. Linsky zegt:

  RUSLAND: Moslim Tsjetsjenië omarmt sharia en eerwraak.

  Chechnya’s President, Ramzan Kadyrov, now is openly approving of families that kill female relatives who violate their sense of honor, as this Russian republic embraces a fundamentalist interpretation of Islam after decades of religious suppression under Soviet rule.

  Shariah in Chechnya

  Like

 2. lucky9 zegt:

  Het zat er in feite aan te komen. Een land dat weigert een identiteitskaart in te voeren omdat de onderhorigen uit het empire van het commonwealth onvoorwaardelijk en ongestoord mochten migreren vraagt om onlusten en smeekt om bezet te worden door allochtone en achterlijke fanaten waartegen geen kruid gewassen is wegens waanzin.

  Het V.K. heeft uiteindelijk gekregen waarom het zelf gevraagd heeft. Ik heb slechts medelijden met dat deel van de autochtone bevolking die met deze politiek nooit akkoord was.

  Uiteraard hadden die het bij het rechte eind. Maar de grootheidswaanzin van de heersende klasse heeft altijd nefaste gevolgen. Dat merken we nu op het Europees continent en de eurozone.
  Het zal ons nageslacht nog lange tijd achtervolgen en zuur opbreken.

  Het triestige aan deze situatie is dat ik zoals iedereen hier mijn uiterste best doe op een obscure blog (sorry E.J.) en dat morgen op de main stream media men doet alsof er niets aan de hand is.

  Er is slechts één mogelijke conclusie: vernietig de fascistische MSM en deze fascistoïde EU , liefst van binnen uit!

  Like

 3. Linsky zegt:

  Lucky9, hoe denk je dat te doen?
  Die hebben altijd al de hoer gespeeld!

  John Swinton :

  John Swinton was voormalig hoofd van de staf van de New York Times, eens een van Amerika’s meest geliefde krantenmannen, ook wel ‘de decaan van zijn beroep’ genoemd. In 1953 vroeg men hem een toast uit te brengen voor de New York Press Club. Swinton legde toen een monumentale verklaring af, die voor velen verbijsterend en onthutsend was:
  ‘Intellectuele hoeren’

  ‘Er is op dit moment van de wereldgeschiedenis in Amerika niet zoiets als een onafhankelijke pers. Jullie weten het en ik weet het. Niemand van jullie durft zijn oprechte mening op te schrijven. En als je dit zou doen, weet je bij voorbaat dat het nimmer in druk zou verschijnen.
  Ik word wekelijks betaald om mijn oprechte mening buiten de krant te houden waaraan ik verbonden ben. Anderen onder jullie worden betaald met gelijke salarissen voor gelijke dingen en zou er iemand van jullie zo dwaas zijn om toch zijn oprechte mening naar voren te brengen, dan kan hij naar een andere baan gaan zoeken.

  Als ik mijzelf zou toestaan mijn oprechte mening in een artikel in mijn krant te publiceren, zou ik binnen 24 uur ontslagen zijn. De bezigheden van de journalisten bestaan eruit om de waarheid te vernietigen, grondig te liegen, te corrumperen, kwaad te spreken, te kruipen voor de mammon, en zijn land en loopbaan te verkopen voor zijn dagelijks brood. Jullie weten het en ik weet het en hoe dwaas is het dan te toasten op een onafhankelijke pers?

  Wij zijn het gereedschap en de vazallen van rijke mensen achter de schermen. We zijn dansende marionetten, zij trekken aan de touwtjes en wij dansen. Onze talenten, mogelijkheden en levens zijn eigendom van andere mensen. Wij zijn intellectuele hoeren.’
  (Bron:‘Operation Vampire Killer 2000. American Police Action Plan for stopping World Government Rule, Patnwo, P.O. Box 8787, Phoenix, Arizona 85066.)

  Like

 4. Linsky zegt:

  Ps;
  De hoeren van tegenwoordig verdienen gewoon wat meer!
  En willen hun werk niet kwijt.

  Like

 5. E.J. Bron zegt:

  “Obscuur”? In welke betekenis moet ik dat zien? Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. ongunstig
  2. onbekend
  3. duister

  Betekenissen van: http://www.woorden.org/index.php?woord=obscuur

  De OnlineEncyclopedie geeft de volgende mogelijkheden:

  obscuur
  1) Donker 2) Dubieus 3) Duister 4) Geheimzinnig 5) Glibberig 6) Louche 7) Minder gunstig bekend 8) Niet gunstig bekend 9) Onaanzienlijk 10) Onbekend 11) Onberoemd 12) Onduidelijk 13) Ongunstig bekend 14)

  En ik maar denken iets bij te dragen…..

  En bedankt, lucky9….. 😦

  E.J.

  Like

 6. Linsky zegt:

  E.J. ik verdacht hem er laatst al van eigenlijk een ‘verloren’ of ‘zwevende’ politicus te zijn. 🙂

  Like

 7. lucky9 zegt:

  E.J.
  Met obscuur bedoelde ik “vrijwel onbekend”, handelend en tastend in het door anderen opzettelijk geschapen “duister”. “Honi soit qui mal y pense”, en ik ben heus geen Louis 14 hoor!

  De symboliek van de gebruikte terminologie doet er trouwens niet toe.

  Het feit alleen al dat ik mijn (weloverwogen) reactie hier plaatste bewijst dat we met zijn allen deel uitmaken van een ondergrondse beweging voor burgerrechten. Wij zijn in het defensief. Wij staan onder druk. Wij worden geïntimideerd niettegenstaande wel logisch volledig (100%) gelijk hebben.

  Leve de geus! 😮

  Like

 8. E.J. Bron zegt:

  @lucky9

  Onbekend, maar steeds minder onbekend en zeker niet onbemind!

  U krijgt het voordeel van de twijfel… 😉

  Like

 9. Linsky zegt:

  Obscuur blijft een naar woord, wat niet voor dit blog gebruikt mag worden,..miz.! 😦

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Linsky,
  Je moet er niet aan twijfelen. Barosso leest hier mee, Hollande en Merkel lezen hier mee en de dweil van Rompuy ook.

  Evenals alle anderen die nog wel beschikken over de vrijheid van handelen.

  De eersten kunnen wat mij betreft reeds inpakken. De anderen tracht ik hier (en elders) een geweten te stampen. Blijkbaar komt het niet altijd even goed over, maar mijn intentie is altijd dezelfde.

  Ontwaak! Denk!

  Like

 11. Linsky zegt:

  Verenigd Koninkrijk: Miljarden van de welvaart voor de islamitische bezetters, niets voor ouderen Engels gepensioneerden
  UK elderly facing “crisis” that is at breaking point.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s