Zweden: Moskeeën raden moslima´s af om aangifte doen

Het imago van de islam en de geboden van de smeerlap Mohammed zijn veel belangrijker voor de moslims dan de rechten van de vrouwen. De vrouwen zijn met een verborgen camera naar de moskee gegaan om advies te vragen. Ze stelden daar vragen over geweld, polygamie, verkrachting binnen het huwelijk enz. In 60% van de moskeeën adviseerden de imams hen om de wetten van het Avondland absoluut niet te respecteren en dat de vrouwen zelf geen aangifte zouden moeten doen van deze delicten. In de andere moskeeën gaven de imams ook slechts onduidelijke antwoorden.

In negen van de tien moskeeën zeiden de wetverachtende imams dat de mannen het recht hadden – onder bepaalde omstandigheden – meerdere vrouwen te hebben.

Slechts in één enkele moskee zei de imam dat de mannen geen recht hadden om met meerdere vrouwen tegelijkertijd getrouwd te zijn en dat hun echtgenoten de wetten van het land zouden moeten respecteren.

De adviezen, die in veel gevallen de overtreding van de Zweedse wetten propageerden, kwamen van de imams of de familieadviseurs in de moskeeën.

The Local

Dat is met duidelijke woorden sharia-advisering. En dat is precies datgene, waar de Duitse Minister van Justitie Leutheusser-Schnarrenberger, maar ook Minister van Justitie Jochen Hartloff van de deelstaat Rheinland-Pfalz, voorstander van zijn.

Maar om eerlijk te zijn, veel dames van de hoofddoekcultuur zouden gebaat zijn bij een beetje shariaklapjes. Als je de manier ziet waarop veel hoofddoeken arrogant in de supermarkt rondlopen, dan zou je bijna geneigd zijn om hun waardige echtgenoot en eigenaar zelf een zweep in de hand te drukken.

Ze kijken zó arrogant de wereld in alsof deze al van hen zou zijn, alleen omdat ze een doek op hun hoofd dragen.

Moskee in Stockholm

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/18/schweden-moscheen-raten-mosmefrauen-von-strafanzeigen-ab/#more-34587

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Moslims, sharia, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweden: Moskeeën raden moslima´s af om aangifte doen

 1. Linsky zegt:

  Vooral die laatste zin, klopt naar mijn gevoel en beleving helemaal!
  Die woestijnkalveren en Arabische pinguïns kijken inderdaad zó arrogant de wereld in!
  daar heeft ze nou eens helemaal gelijk in.

  De bedoeling is dat ze slaafs, nederig, onderdanig zijn en eigenljik niet eens hun bestaan kenbaar maken, maar verdomme het tegendeel is waar. je ziet ze overal, ze kijken je aan als de wereld van hen is, en de minachting die uit die verderfelijke oogjes spreekt, nodigt uit tot mensonwaardig handelen! Echt waar! 😦

  Like

 2. Linsky zegt:

  Nou moet ik zeggen dat je die blik vroeger ook nogal eens zag bij die hippies en bloemenkinders. Die meenden ook dat de wereld enkel van hen was,…hoewel die linkse kalveren die nu achteraf toch nog hebben gekregen, 😦

  Maar daarom wenden best veel westerse vrouwen zich tot de islam. Een veel voorkomende, diep gevoelde behoefte bij deze schapen hun aangeboren behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  Omdat de westerse man inmiddels wel enige beschaving heeft opgedaan, zullen die de nodige reserves hebben om de bizarre verlangens van dat soort schapen, te vervullen.

  Waar kun je ze dan beter kwijt dan aan dat verderfelijke, mishandelende, en verkrachtende ‘vredelievende’ volkje, hè?

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Ze kijken inderdaad zó arrogant de wereld in alsof deze al van hen zou zijn. Ik stelde dit als jongeling voor het eerst vast in het zuiden van Engeland al was het daar toen alleen toepasselijk op Arabische mannen.

  Ik heb er lang over nagedacht en ben tot de slotsom gekomen dat wat je opmerkt gewoon fanatisme is en het daarmee overeenkomende niveau van arrogantie. Het is de blik van de islam op de buitenwereld. Het is de illusie van denkbeeldige superioriteit waaraan ze zich vastklampen.

  Ze geloven immers echt dat ze zelf superieur zijn en eisen dat ongelovigen en dhimmies voor hen terugdeinzen of opzij springen, in plaats van dat we allebei een bochtje zouden maken.

  Raak je als welwillende westerling toch met een van hen in gesprek dan wordt er onmiddellijk uit het vaatje takiyya getapt zo ondervond ik tot mijn schade en schande. Pas dan glinsteren hun oogjes van de ingehouden pret. Ze genieten van de argeloosheid van hun toekomstige slachtoffers.

  De enkele ex-moslims die ik ken zijn het hierover roerend met me eens. De beste tactiek om
  niet geïntimideerd te worden is zelf halt te houden en hen te fixeren. Hiermee maak je duidelijk dat je niet zal wijken. Het hoeft dan ook niet want dan maken zij de bocht en kijken meestal schuw weg omdat ze er aan herinnerd werden dat ze het hier niet voor het zeggen hebben.

  De moraal van mijn verhaal is: gedraag je niet als aap of hond, want dan wordt je ook als dusdanig behandeld. Speel ook nooit poker met moslims of valsspelers.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Idd. Lucky; lafaards zijn het die telkens proberen hoever ze kunnen gaan.
  Als ze een beetje echte weerstand krijgen rennen ze weg.
  Daarom zal ook nooit een moslim alleen beginnen re rotsooien , ze zijn altijd qua aantal in de meerderheid.

  Like

 5. Linsky zegt:

  lucky9 ;
  ik negeer ze altijd volkomen!

  Als ze al mijn kant uitkijken op de markt of in de winkel, kijk ik dwars door ze heen, daar worden ze nerveus van en bang. Ik heb nog nooit meegemaakt dat er daar eentje brutaal om werd, wat aanvankelijk natuurlijk wel mijn boze opzet was.

  Ik hoopte op wat onbeschofte respons, om een gelegenheid te krijgen ze in het openbaar klein te maken,..daar trappen ze niet zo maar in hoor, zelfs niet als ze met meerderen zijn. Althans hier in Eindhoven niet!

  Ik denk ook dat ze een bijzonder scherpe intuïtie hebben, voor welke mensen wel bevattelijk zijn voor die intimidatie van ze.

  Ik heb eens een aanvaring gehad op het station met ’n ‘lichtgetinte’ in gezelschap van twee dhimmi’s, nou dat werd leuk!

  Als het je interesseert kun je het verhaal hier nog wel lezen:
  http://www.amsterdampost.nl/%E2%80%9Cflikker-toch-op%E2%80%9D/

  Like

 6. Columnist zegt:

  Zouden moslima’s aangifte moeten doen van aanranding of verkrachting van iemand anders dan hun echtgenoot?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Wat de schietkwaliteit van de Zweedse politie is weet ik niet, maar hier kunnen ze nog geen koe raken. Enne.. dat bedoel ik letterlijk.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12161511/___Politie_kan_niet_mikken___.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s