Jakarta: Moslims bekogelen christenen met stenen en urinezakjes

Een groep moslims heeft tijdens een godsdienst in de Indonesische hoofdstad Jakarta de aanwezige christenen bekogeld met stenen en met urine gevulde zakjes. Het incident vond plaats om Hemelvaartdag, een officiële vrije dag in Indonesië. De politie probeerde de ongeveer 300 mannen tegen te houden, maar werd zelf aangevallen.

Radio Vatikan bericht:

Radicale moslims hebben op Hemelvaartdag een protestantse gemeente met stenen en met urine gevulde zakjes aangevallen. De predikant van de Filadelfia-kerk in de stad Bekasi zei volgens de online-uitgave van de krant “Jakarta Globe” donderdag, dat demonstranten door het politiekordon zouden zijn gebroken en urine en vuil water over de christelijke gelovigen zouden hebben gegoten. Ook zouden er enkele stenen zijn gegooid. Na de godsdienst zou het opnieuw tot achtervolgingen en aanvallen door de ongeveer 300 moslims zijn gekomen. De Filadefia-kerk was sinds januari herhaaldelijk het doelwit van aanvallen door radicale moslims. Ze beschuldigen de gemeente ervan haar religieuze activiteiten uit te oefenen zonder toestemming van de autoriteiten. In 2011 had het hoogste gerechtshof in Indonesië het stadsbestuur van Bekasi opdracht gegeven de kerk een desbetreffende vergunning te verlenen. Onder druk van islamistische organisaties, zoals het Islamitische Verdedigingsfront, heeft de stad Bekasi het vonnis tot nu toe echter niet uitgevoerd.

Zie tevens op AmsterdamPost:

http://www.amsterdampost.nl/de-hete-tegen-de-filadelfia-gemeenschap-een-verhaal-met-een-staartje/

Update!:

http://www.thejakartapost.com/news/2012/05/20/hkbp-filadelfia-church-congregation-harassed-again.html

Bron:

http://newpi.wordpress.com/2012/05/19/jakarta-moslems-werfen-urinbeutel-auf-christen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Jakarta: Moslims bekogelen christenen met stenen en urinezakjes

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kijk, beste mensen zo gaan de “haatbaarden”, met christenen om in hun landen. Maar bij ons worden ze vertroeteld en geknuffeld door de LINKSEN en de kunduz kliek, zij krijgen hiet alle ruimte om hun ideologie te beleven, maar andersom, NIETS van deze mogelijkheden. Bij de ISLAM is altijd sprake van EENZIJDIGHEID!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Zo is dat Tom.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De MSM in Nederland gooit dit soort berichten in de prullebak. Een soort van censuur, zelfcensuur. Laffe verzwijging van feiten die van belang zijn omdat de islampopulatie in Nederland groeit en groeit. Men kan zich dus afvragen hoelang het nog duurt voordat moslims in Nederland ook dergelijke activiteiten zullen laten zien. Gelukkig zijn er de sites zoals deze die deze feiten wel vermelden.
  De kruit gaat zolang te water tot-ie barst.
  Het is niet zo moeilijk te bedenken dat op een gegeven ogenblik in de Westerse wereld gereageerd gaat worden op deze terreurdaden tegen Christenen. Als de moslims in Nederland en de andere landen in het Westen geen afstand nemen van dit soort wandaden dan zouden ze er wel eens mee vereenzelvigd kunnen worden. De houding van de andere wang toekeren als op de ene wordt geslagen is geheel uit de tijd. Solidariteit met Christenbroeders en -zusters kan de gedachten oproepen om wat terug te doen. Het is te hopen dat – mocht het zover komen – men het niet op de man speelt. Er zijn uit het (nog niet zo verre) verleden gevallen bekend van bekladden en in brand steken van moskeeën. Dat is af te keuren maar gelet op wat moslims, in Indonesië en op nog veel grotere schaal in Afrika, Christenen aandoen, waarbij al honderden doden zijn gevallen, is het daarmee vergeleken wat men noemt ‘klein bier’.
  Hoe dan ook, de toekomst ziet er niet best uit voor Christenen. En dat moeten we eigenlijk niet willen.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Wat een zooitje WATJES, die indo-polizei. Nee, dan lossen ze dat in deze zandbak heel anders op…!!! http://tinyurl.com/78otrj2

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Islam is not a religion. Islam is not even an ideology. Islam is just an ILLNESS..!!!!!!!!!!!

  Like

 6. frank de vries zegt:

  Dit is niet de eerste agressieve actie van moslims en (zeker als een betreffende regering en haar politie-instrument hier niet hard tegen in gaat) zal dit steeds heftiger en frequenter gaan gebeuren.
  In Afrikaanse landen zijn daarmee al doden gevallen.
  Maar, waar praten we over? Op Yutub hebben we al veel vaker dit soort beelden gezien en ER IS GEEN REGERING DIE WAT DURFT TE DOEN.
  Dat de Paus en de Protestante Kerken OOK hun mond houden is tekenend voor de z,g, politieke kleur van de Christelijke Kerken en tevens, dat deze instituten hun eigen volgelingen liever als slachtvee aan de Islam aanbied, dan deze mensonterende sekte op basis van anti-Christelijke haat- en Koran-wettelijke doodsbedreiging tot ongewenst en Staatsgevaarlijk te verklaren en dit aan alle westerse regeringen voor te leggen.
  Het is en blijft onbegrijpenlijk en schandalig dat er geen regering is, die het gevaar van de (politieke) Islam voor alle niet-moslims wil inzien en deze sekte als ordinair Staatsgevaarlijk verbiedt.
  Waar blijven BV alle westerse vrouwen met hun protest? Zij zullen nl. als eerste slachtoffer worden van de vrouwdiscriminerende Islam.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Sinds Paus Johannes Paulus II de Koran kuste in mei 1999 was ook voor de katholieken duidelijk dat ze eveneens verraden waren,… door hun eigen ‘herder’! 🙂

  Like

 8. Nicolazien zegt:

  Beste Linsky, inderdaad, het kussen van de Koran was hoogverraad!
  Alleen, helaas: was het verraad inderdaad maar door de katholieken begrepen! Ze hebben juist de boodschap opgepakt dat we lief moeten zijn voor de islam ‘Ze hebben ook een heilig boek’ wordt er tegen mij gezegd!!! Daardoor kan het verraad als maar doorgaan.
  Door je eigen leiders verraden worden is voor de meeste mensen niet te bevatten, de goedwillenden werken dus gewoon mee aan hun eigen ondergang.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Nicolazien;
  Islam, is het kind van Rome!

  De aard van dit systeem van onderdrukking kan als volgt worden samengevat: de Islam is niet een op zichzelf staande religie maar een militair systeem dat een religie van de angst toepast om een kadaverdiscipline af te dwingen.

  Prof. Walter J. Veith legt uit dat zowel de Rooms Katholieke religie als de religie van de Islam slechts dienen om de grote “domme” massa bezig te houden met een religie die gebruik maakt van precies dezelfde symbolen en begrippen die ook door de satanisten in deze wereld worden gebruikt.

  Een religie die beslist niet is bedacht voor de geloofszekerheid van velen maar die als enige doel heeft: een leger voor de paus te rekruteren.

  Het moge duidelijk zijn dat de “heilige” oorlogen van beide religies waarover de genoemde documentaire handelde totaal niets met heiligheid van doen hadden.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Hihihih, viel een stukje tekst weg.

  Het moge duidelijk zijn dat de “heilige” oorlogen van beide religies waarover de genoemde documentaire handelde totaal niets met heiligheid van doen hadden. Ook deze huidige islamitische tsunami en transformatie van onze westerse beschaving is een goed voorbereid offensief tot Totale Controle van de mensheid!
  Ik kan het echt niet anders definiëren of interpreteren.
  Het ‘plan ‘ is bijna afgerond.

  Like

 11. Pingback: Oh, wat is het fijn om Step Vaessen te zijn! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s