SPD wil geld voor horecaondernemers in de “strijd tegen rechts”

De SPD wil van het Duitse parlement “meer ondersteuning voor initiatieven tegen rechts in de horeca”. Daartoe behoren informatie en brochures, zodat iedere horecaondernemer de “rechtsen” onmiddellijk herkent en geen ruimte meer aan hen verhuurt, en mocht hij al verhuurd hebben, dan moet hij hulp krijgen om de “rechtsen” er alsnog uit te gooien. Maar het pad van de Duitse  horecaondernemer gaat financieel meestal niet over rozen, ze kunnen iedere cent gebruiken. Dus moet er nog meer gebeuren.

Daarom wordt de Duitse regering ertoe opgeroepen om:

te onderzoeken in hoeverre horecaondernemers via het programma “Verbondenheid door deelname” sterker en gevoeliger gemaakt kunnen worden en hoe zij ondersteund kunnen worden, en daarover het Duitse parlement regelmatig te berichten.

Dat klinkt op een bepaalde manier naar geld. Als de horecaondernemer de rechtsen eruit gooit, moet de staat hem waarschijnlijk de gemiste inkomsten betalen en krijgt hij ook nog een eervolle vermelding in het Staatsblad.

De aanvragers zijn o.a. Andrea Nahles, Hubertus Heil en de would-be kanselier Steinmeier. Dan ook nog de voortdurende wetsovertreder, pastor en vicevoorzitter van het parlement Dr. Wolfgang Thierse, die in de strijd tegen rechts regelmatig de politie hindert bij de handhaving van het fundamentele recht op vrijheid van meningsuiting.

Bron:

http://newpi.wordpress.com/2012/05/19/spd-will-geld-fur-wirte-im-kampf-gegen-rechts/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, political correctness, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

5 reacties op SPD wil geld voor horecaondernemers in de “strijd tegen rechts”

 1. louis-portugal zegt:

  Geweldig die socialisten.
  Ze weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen.
  Waarom geen actie tegen fanatieke salafisten???

  Like

 2. GT zegt:

  De bewakers van de concentratie-kampen van de toekomst in West-Europa zullen “links” en islamitisch zijn en Duitsland zal opnieuw de leiding nemen.

  Like

 3. isidor zegt:

  bij mij zijn die rechtse van harte welkom

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @isodor

  Am Rennsteig????

  Like

 5. Peter selie zegt:

  Zelfs je eigen mening uitdragen is al provocernd, dat is een recht dat is voorbehouden voor linksen en islamieten. En die ze aan anderen willen opleggen!

  Vaak vraag ik mij af, of Europa eigenlijk beter verdient dan de situatie waarin we nu terecht zijn gekomen. Heb je kritiek, ben je een Nazi, een fascist en de ergste fascisten schreeuwen het hardst!

  Waar eindigt het?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s