Ontsla de man die toestond dat het moslim pedofielengeweld tegen jonge meisjes doorging!

Medepatriot,

Probeer deze e-mail te verwerken zonder in woede uit te barsten!

“Maak u geen zorgen. Binnen één of twee generaties zal de islam de enige religie in Engeland zijn. Jullie mannen zijn zwak en de islam is sterk. Elke islamitische man heeft een paar Engelse vrouwen als slaven nodig. Dat is de wil van Allah … Alle eer komt Allah toe”.

Het citaat hierboven, uitgesproken door een moslimextremist, laat de volslagen verachting zien van hen die haat en fundamentalisme verkondigen voor ons hebben. De Engelse vrouwen naar wie hij verwijst zijn onze kinderen, zusters, kleinkinderen, nichten en geliefden.

In steden door heel Groot-Brittannië bestaat een verborgen probleem van islamitische pedofiele bendes, die als doelwit minderjarige niet-moslim meisjes hebben om hen seksueel te misbruiken … dit probleem wordt ‘grooming’ genoemd.

Tot dusver zijn de politie en de media erg terughoudend geweest om actie te ondernemen, uit angst om voor ‘racist’ uitgemaakt te worden.

Jonge Engelse meisjes  worden door deze islamitische beesten omschreven als ‘makkelijk te krijgen vlees’!

Het beïnvloeden van jonge Engelse meisjes om hen daarna voor seks te gebruiken (‘grooming’) door islamitische pedofiele bendes vindt op het moment plaats in steden door heel Engeland.

We hebben allemaal gewalgd van de recente berichtgeving door de media over de negen moslim pedofielen die veroordeeld zijn door het hooggerechtshof van Liverpool … maar zou u verbaasd zijn al u wist dat de politie en de openbare aanklager eerder in actie hadden kunnen komen om dit geweld tegen onze jonge meisjes te stoppen?

Een paar jaar geleden seponeerde Nazir Afzal (zie de foto), procureur-generaal van de CPS voor het noordwesten, een zaak tegen diegenen die nu veroordeeld zijn voor de ‘grooming’ van jonge Engelse meisjes.

Van de BBC website:

‘Drie jaar geleden seponeerde een openbare aanklager [Nazir Afzal] een verkrachtingszaak van een minderjarig meisje waardoor het mogelijk was dat een seks ‘grooming’ jarenlang onopgemerkt bleef’.

Nazir Afzal besloot dat het meisje, dat meldde dat zij was verkracht door moslim pedofielen, geen ‘geloofwaardige getuige’ was. Deze erg dubieuze beslissing gaf deze mannen de gelegenheid om nog eens vier jaar met hun praktijken door te gaan – het bleek dat het meisje gelijk had! De negen moslim pedofielen zijn nu gevangen gezet, maar de ondoordachte, incompetente geloofsgenoot die hun toestond in het noordwesten werkzaam te zijn, moet gedwongen worden af te treden!

We roepen onze supporters op om onze speciaal gemaakte klachtenpagina te gebruiken om een harde boodschap naar het Openbaar Ministerie te sturen en te eisen dat Nazir Afzal gedwongen wordt om zijn functie neer te leggen.

We hebben al een model klachtenbrief gemaakt …. alleen een paar klikjes zijn nodig!

Steun onze campagne vandaag nog door op de link hieronder te klikken:

https://www.britainfirst.org/sack-nazir-afzal

Met vriendelijk groet,

Paul Golding, voorzitter van Britain First

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, political correctness. Bookmark de permalink .

8 reacties op Ontsla de man die toestond dat het moslim pedofielengeweld tegen jonge meisjes doorging!

 1. Linsky zegt:

  Hier wordt je echt gefrustreerd van, ja!
  Het is toch werkelijk te gek voor woorden dat burgers zich voorts moeten wapenen tegen hun eigen overheden!
  Ben benieuwd of er wat zinnigs uit komt.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Die schoft lijkt ook erg op die aboutaleb toch?

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  The will of allah… There’s NO allah, assholes, get that in your brain once and for all! http://tinyurl.com/cqfkbt5

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Uiteraard moet die ontslagen worden, maar als ze daarmee beginnen neem dan vooral die eigen rechters mee die de islam faciliteren en uitspraken doen met begrip voor hun cutuur en de sharia.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Hansvandemortel, daar ben ik het volslagen mee eens. Het zijn verdomme onze eigen zogenaamde politici voornamelijk van de “linkse kerk”, die massaal mee hebben geholpen om deze situatie te laten ontstaan. Het is ook volslagen idioot dat de immigratie van deze mensen maar blijft doorgaan. Maar ja, verbazen doet mij niets meer uit DEN HAAG, zeker niet na de overgave van onze schatkist aan BRUSSEL gesteund door CDA,VVD,GL,D66 en de PVDA.
  Het is allemaal zo pervers geworden in de politiek.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  @hansvandemortel: Er zijn wel meer partijen schuldig dan de PvdA, bijna onze hele politiek is op z’n minst medeschuldig op een enkele uitzondering na!!!!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Koddebeijer, die aanvulling is terecht. Ik kan me nog goed herinneren, dat Koningin Juliana, destijds bij de Troonrede op Prinsjesdag, van het Kabinet CDA en VVD moest zeggen: “Nederland is vol…ten dele overvol”, en daarna hebben ook CDA en VVD geen moer eraan gedaan de immigratie te stoppen, integendeel om Wientjes en de werkgevers te pleasen, gingen de “sluizen nog meer open”.

  Like

 8. Pieter Veenstra zegt:

  Was even zoeken voor een geschikte draad maar wil jullie dit goede nieuws toch niet onthouden!

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12437789/__Rechter_verbiedt_Martijn__.html

  Het zal verdomme tijd worden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s