HUMOR: Nieuwe Nederlandse vlag!?

“De Nederlandse regering heeft aangekondigd de nationale driekleur te vervangen door een condoom, omdat dat een betere weergave is van haar beleid. Een condoom is bestand tegen hyperinflatie, remt de productie, vernietigt de volgende generatie, beschermt de grootste lul en geeft je een vals gevoel van veiligheid terwijl je genaaid wordt.”

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op HUMOR: Nieuwe Nederlandse vlag!?

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal CORRECT..!!! Hier is het zoveelste bewijs dat de burger genaaid wordt.
  http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Economie/339583/Pensioenfonds-ABP-Staat-nam-in-1996-miljarden-uit-kas.htm
  Miljarden dus, die we nooit meer terugzien. Of dachten jullie nog van wel..???
  En daar sluit hetvolgende naadloos bij aan: http://tinyurl.com/8yvy9py
  AP nog steeds ONBEREIKBAAR.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Vakantieplannen..??? Geef NOOIT je vingerafdrukken, gemeenteambtenaren die nu nog vingerafdrukken eisen, doen dat op ONWETTIGE gronden…!!!
  http://www.privacybarometer.nl/regels.php?r=62

  Like

 3. Linsky zegt:

  Bussie Vol Met Polen

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Is wel goed gevonden en ik kon er hartelijk om lachen.

  Maar wie heeft deze verraders en schenders van jullie grondwet een mandaat of toelating gegeven om afstand te doen van de soevereiniteit van Nederland? Van jullie eigen soevereiniteit dus!

  Hebben zij niet de eed van touw aan de grondwet gezworen, deze meinedige misdadigers?
  Het EUSSR fascisme regeert.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Lucky9,
  Niemand gaf ze een mandaat, dat eigende zij zichzelf toe!

  Wij zijn net als de bevolking van alle Europese landen verraden door onze eigen overheden, de linksen, de dhimmi’s en de moslimknuffelaars.
  ‘Democratie’ is in praktijk, synoniem aan ‘verraad aan het volk’!
  Dat weet je best. 😦

  Like

 6. Linsky zegt:

  Merkel verplaatst Berlin naar Rusland!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Wellicht ten overvloede, ik weet niet of we deze al ergens hebben staan.
  Don’t Be Mugs! Vote No! – Nigel Farage in Dublin

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Onthou ’t nou maar: ze schijten op alles en iedereen en JanMetdePet kan DOKKEN todat hij erbij neervalt!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12212259/__Feest_voor_falende_directeur__.html
  VERZET moet er komen, VERZET, VERZET en nog eens MASSAAL LANDELIJK VERZET…!!!

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Zou de Haagse Bende van Vijf de BTW-STIJGING van energie en water ook meegerekend hebben? De exorbitante stijging van het eigen risico in de zorg naar €350..????Want die gaat ook gelden voor AOW-ers zonder aanvullend pensioen..!!! Zouden ze ook gedacht hebben aan de VEERTIG MILJARD die we binnenkort aan dat bodemloze ESM-vat KWIJT zijn..???
  De verdere verhoging van de woonlasten, vergezeld van het KUTsmoesje om de woningmarkt vlot te trekken? Nou, Bende van Vijf: jullie trekken aan een hartstikke DOOD paard.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12212232/__Bijna_iedereen_verliest_koopkracht__.html
  STEM NEE, STEM PVV op 12 sep a.s.
  Maak de PVV STERK, alleen op die manier is verdere bestuursWAANZIN tegen te houden!!!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, ik heb begrepen dat het kort geding, wat Dhr.Wilders heeft ingediend tegen de Staat i.v.m. het ESM GEDROCHT komende week voor de Rechtbank in Den Haag zal worden gehouden.
  Verder G. is het een gore smeerlapperij wat de NSB kliek ons geleverd heeft, terwijl ze hadden kunnen weten dat ruim 60% van de nederlanders het ESM NIET WIL. Weg democratie, het was fijn geweest.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Dát kan GVD wel doorgeschoven worden maar dat verdomde ESM niet. Zeker bang om zetels te verliezen. Gebeurt toch wel, Mark, het kwaad is reeds geschied.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12214195/___Standpunt_polder_verstandig___.html
  Aan de Belgen: kunnen jullie niet een stuk van je eigen land onder water zetten?

  Like

 12. Jo Witteroos zegt:

  Waar is de bijna 500 miljard euro voor Griekenland gebleven?
  Land heeft ondanks schuldenkwijtschelding nog steeds 400 miljard schuld – Griekse spoorwegmedewerkers verdienen gemiddeld 110.000 euro
  http://xandernieuws.punt.nl/?r=1&id=659811

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Jo Witteroos; dat geld is verdomme naar duitse en franse banken gegaan, die vol zaten met slecht Grieks schuldpapier. De gewone griek zal daar geen stuiver van zien, we worden gewoon in het pak genaaid.

  Like

 14. Linsky zegt:

  Big Brother comes to Europe: EU wil internetidentiteitskaart voor elke Europeaan

  De Europese Commissie heeft plannen om om het gedrag van internetgebruikers te controleren en aan banden te leggen aan de hand van een verplichte elektronische identificatie op Internet. De technocraten zien internet steeds meer als een bedreiging voor de gevestigde orde.

  Internationale en Amerikaanse verdragen als ACTA en CISPA kwamen al eerder in het nieuws Deze verdragen willen de overheid de mogelijkheid geven te beslissen wat mag en wat niet mag op een vrij medium als internet. De voorgestelde verplichte identificatie is de volgende stap in de richting van een internet-Big Brother.

  De nieuwe ‘internet-identiteitskaart’ zou alle burgers van de EU verplichten om zichzelf te identificeren voordat ze toegang krijgen tot internet, online informatie en de meeste online winkels. De identiteit van elke internetgebruiker blijft zo via een ‘elektronische handtekening’ steeds onder toezicht, en zijn gedrag onderhevig aan controle van Europa.

  Het voorstel voor de nieuwe wet werd een paar dagen geleden gelanceerd door de ‘Digital Agenda Commissioner’ Neelie Kroes. Als het wordt goedgekeurd, zou dit het einde kunnen betekenen van de vrijheid op internet en het begin van een draconisch en autoritair beleid waarbij ons gedrag en onze mening in toenemende mate aan banden wordt gelegd door de politieke elite.

  De bureaucratisering van internet begint in Europa, maar de territoriale uitbreiding naar de VS en de inhoudelijke uitbreiding naar verplichte elektronische zegels, tijd- en datumstempels en meer, zijn nu al volop in voorbereiding.

  De poging van de politiek om internet onder controle te krijgen gebeurt natuurlijk in ons eigen belang en dat van de ‘veiligheid’. Het voorstel probeert zelfs steun te winnen door de flagrante vrijheidsbeperking te omlijsten als een manier om “een echte Europese eenheidsmarkt” te creëren. Bron: http://www.express.be/business/nl/technology/ibig-brother-comes-to-europei-eu-wil-internetidentiteitskaart-voor-elke-europeaan/168862.htm

  Like

 15. G.Deckxzeijl zegt:

  Geheel in de lijn van een bepaalde EU-zakkenvullersmentaliteit…. ABZOCKE….!
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12221112/__Duitsland__wil__wegenvignet__.html
  Tip: volgens mij gemakkelijk juridisch aanvechtbaar, vooropgesteld dat ze het daadwerkelijk doordrukken: een voorruit moet sowieso schoon zijn en het zicht mag niet belemmerd worden door bv. een navigator, aan de achteruitkijk-spiegel hangende rotzooi, stickers aan de binnenkant van de voorruit(zie eigen Nederlandse wegenverkeerswet..!!).
  Zelfde laken en pak geldt ook voor de in Duitsland steeds vaker verschijnende, zgn Ökoplakketten. In steden als Berlijn en Keulen moet je die KOPEN* ,achter je voorruit plakken, want als je dat niet doet, krijg je een knölchen…
  *heeft te maken met de bescherming(kuch) van het klimaat… Gelul natuurlijk, het klimaat is niet te beïnvloeden met geld. Maar ja, wie ben ik dat ik dat hier neertik hè?

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  Weet u trouwens wat de redactie van die snertkrant Trouw thans van plan is omtrent de Nederlandse vlag? Lees hieronder:

  Trouw verklaart de Nederlandse vlag de oorlog: de radicalisering van de weg-met-ons crowd is compleet

  “Mij lijkt het genoeg de vlag op 4 mei halfstok te hangen en op 5 mei te laten wapperen in de Hollandse lentewind.”
  Ach wat leuk. Om te vieren dat we een vrij volk zijn heeft Trouw besloten om een column te publiceren waarin feitelijk gesteld wordt dat het tijd is om de Nederlandse vlag 363 dagen per jaar in de kast te verstoppen. Alleen op 4 en 5 mei mag ‘ie even naar buiten. Op de eerste dag halfstok, op de tweede dag mag ‘ie dan écht even wapperen.

  Je denkt ongetwijfeld dat dit een grap is, maar helaas, niets is minder waar. Leonie Breebaart (dat wijf is zo van de ratten besnuffeld geraakt dat ze eventueel nog liever een Turkse of Marokkaanse vlag wil zien wapperen in de Hollandse lentewind!) gebruikt een hoop dure en quasi-bedachtzame woorden, maar bovenstaande samenvatting is wel degelijk waar haar columpie op neerkomt. Wij citeren voor de goede orde maar even:

  Daarom stoort het me als respect voor de vlag losraakt van haar aan de oorlog vastgehechte betekenis. Dan wordt het een losse huls, die met allerlei brandbare stofjes gevuld kan worden. Zo’n losse huls is de vlag die eind vorig jaar in de Tweede Kamer is neergezet, op initiatief van PVV en SGP.
  Waarom staat die vlag daar eigenlijk, vraagt ze zich vervolgens af? Omdat het ‘t Nederlandse parlement is en we trots op ons land zijn? Die gedachte oppert ze niet eens. Nee, mevrouw komt aanzetten met:

  Daarbij komt nog dat de rood-wit-blauwe driekleur (de Fransen hebben ongeveer dezelfde kleur vlag en droegen deze driekleur ook tijdens de Franse Revolutie) vreselijk vloekt met de artistieke wandbekleding van ons parlement, wat gerust een schande genoemd kan worden voor designland Nederland.Haar conclusie:

  Mij lijkt het genoeg de vlag op 4 mei halfstok te hangen en op 5 mei te laten wapperen in de Hollandse lentewind. Binnen dat kader, dat niet zozeer trots als wel bedachtzaam stemt, kan niemand tenminste op het idee komen ons nationaal symbool te kapen voor een nationaal gevoel (moet er anders soms een blauwe EU-vlag met gele sterren daarvoor in de plaats hangen?) dat de harde lessen van de oorlog niet meer wenst te overdenken.
  Met andere woorden, mevrouw wil op alle andere dagen van het jaar af (of haar dat trouwens nog in geheel Nederland gaat lukken valt diep te betwijfelen) van de Nederlandse vlag omdat die mogelijk gevoelens van patriottisme aanwakkert. En dat is levensgevaarlijk ofzo.

  Zo blijkt maar weer dat de weg-met-ons crowd écht steeds verder gaat in hun wens om alles wat ook maar enigszins naar ‘Nederlanderschap’ neigt uit de geschiedenis én werkelijkheid te schrappen. Geen wonder dat links bij verkiezingen nederlaag na nederlaag incasseert en naar ik hoop blazen ze die idioten weg via een orkaan omdat ze zich NOOIT meer aan het “nationalisme en populisme” zullen ergeren!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s