“Joden en christenen zijn laf” (+ video)

Bij de Palestijnse omroep houdt de hetze tegen Joden en christenen niet op. Omdat de vredesonderhandelingen tussen Israël en de Palestijnen zijn vastgelopen, wordt er nauwelijks aandacht besteed aan de eigenlijke overeenkomst met de Palestijnen, volgens welke de Palestijnen zouden afzien van iedere hetze en propaganda tegen Israël en Joden. In mei zond de Palestijnse televisie (Fatah) een programma uit, waarin Palestijnse kinderen werd geleerd dat Joden en christenen minderwaardig zijn.

Er werd aan een klein meisje gevraagd om een gedicht voor te dragen, dat volgens de kleuterleidster aan de kinderen verantwoordelijkheid en saamhorigheidsgevoel doorgeeft. “De resten van de kruisvaarders (christenen) en Khaiber (Joden) zijn minderwaardige mensen, klein, laf en verachtelijk. ”Christenen en Joden zijn de vijanden van ons lot… Waar zijn mijn wapens en waar is mijn steen, daarmee wil ik mijn vijanden van het lot verslaan.” Daarna vertelt het meisje, dat de zionistische veroveraars het land van haar voorouders gestolen hebben en de islamitische wereld daarom wakker moet worden. “O moslims, jullie hebben genoeg geslapen! Jullie vaders en zonen werden afgeslacht en de Al-Aqsamoskee verwoest”, aldus het kleine meisje. “Applaus voor onze Lara”, beëindigt de kleuterleidster het programma. Deze show is een van de vele programma´s bij de Palestijnse omroep, die niet afkomstig is van de radicale Hamas TV, maar van de zogenaamde pragmatische Fatah-regering onder Mahmoud Abbas in Ramallah. Sinds de Akkoorden van Oslo in 1993 heeft tot nu toe niets geholpen om een einde te maken aan de Palestijnse haatpropaganda.

Video:

 

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/tabid/179/nid/24495/Default.aspx

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Christendom, Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Joden en christenen zijn laf” (+ video)

 1. Tom Hendrix zegt:

  En deze haatideologie moeten wij maar accepteren in nederland.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Een lief kind. Zo aan haar stem te horen en de glimlach op haar gezicht een zachtaardig kind. De onderwijzeres komt ook heel vriendelijk over. Knap gezichtje. Lacht en stimuleert het lieve kind. Als je de vertaling leest van wat het kind uitkraamt ontdek je dat zowel het lieve kind als de lieve onderwijzeres vervuld zijn met ongefundeerde, gemene, achterlijke haatgevoelens.
  Als dat door de verantwoordelijke plaatselijke overheid gestimuleerd en verder verspreid wordt dan hebben we met een satanische, verderfelijke cultuur en idem regime te maken.
  Het is wel waar wat gesteld wordt, nl. dat de joden en de christenen laf zijn. Deze barbaren, die niet alleen haat verspreiden maar ook stelselmatig raketten op de Israëlische bevolking afvuren verdienen niet beter dan om zelf verdelgd te worden. De Israëli zijn daar 100% toe gerechtigd want hen wordt elke dag de oorlog verklaard met elke raket die naar hen wordt afgevuurd.
  De Israëli hebben al een keer een strafexpeditie uitgevoerd wat niet heeft geholpen. Er zit niets anders op dan de hele Gazaanse samenleving over de grens met Egypte te schuiven en de zorg voor hen geheel over te dragen aan de Arabische en Moslim broeders en zusters.
  Als de moslimgemeenschap op de Westbank daar eventueel tegen in verzet komt kan Israël die haatbaarden en hoofddoeken over de Jordaanse grens schuiven. Er hoeft dan ook niet meer eindeloos gesproken te worden over een 2-staten oplossing. Die is dan niet meer nodig.
  Het is beter om in te zien dat er nooit tot overeenstemming te komen is met haatbaarden en hoofddoeken. Na het verwijderen van de moslims uit de Gaza en de Westbank is het land ook beter te verdedigen. Men kan zich dan beter richten op de gevaren aan de Noordzijde, van Hezbollah zonder vanuit eigen gebied een mes in de rug gestoken te krijgen.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Het zal nooit wat worden met die moslims.
  Wanneer zullen die apeasers eens gaan begrijpen wat er speelt en niet van de meer realistische landgenoten verlangen dat ze die rotsooi ook gaan accepteren???

  Like

 4. Columnist zegt:

  Ze heeft meer te vrezen van sji’ieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s