Martelaren staan klaar om ook Europa te bevrijden. Sharia4Holland (+ video)

Beschermd door de politie van PvdA-burgemeester Eberhard van der Laan mag Sharia4Holland u voorlichten over de toekomst van Nederland onder de islam en de sharia.En nog wel voor ons nationaal bevrijdingssymbool op De Dam (ter nagedachtenis aan militairen, koopvaardijpersoneel, burgerslachtoffers, vervolgden en verzetmensen).

Wouter Bos riep ooit in zijn verkiezingsretoriek op de ‘Hearts and Minds’ van de moslims voor zich te willen winnen.  Hieronder lezen we wat zich in de ‘Hearts and Minds‘ van moslims kan afspelen.

” De economische crisis is de schuld van onze democratie, die het volk uitbuit om de oorlog tegen de islam te kunnen financieren. Het onachtzame Nederlandse volk blijft zich platzuipen, ze ontkleden zich en prostitueren zichzelf nu er een paar daagjes zon zijn. Dit is de as van het kwaad, dit monument van de vrijheid, waar omheen zich alle perversiteit van Nederland heeft verzameld. Alle Nederlanders die nog niet gecorrumpeerd zijn, zijn deze lege manier van leven meer dan zat. Daarom is het geen wonder dat het merendeel van de moslimbekeerlingen uit Amsterdam komt. Maar hoe dan ook, er gaan betere tijden komen.

Zoals beloofd zullen de moslims de tumor van de door ‘mensen gemaakte wetten’ -genaamd democratie- met wortel en tak uitroeien, zoals de Islam ons dat gebiedt. Sharia is er om de democratie ten val te brengen, zij zal ‘dealen’ met de economische uitbuiting, rente-slavernij, prostitutie (het niet dragen van een burka (P.R.)) en oorlog tegen de islam. De islam zal er een harmonieuze, goddelijke samenleving voor in de plaats brengen. Een goddelijke samenleving, die 1300 jaar lang ook in Europa heeft geregeerd. Europa heeft de ´Verlichting’ alleen kunnen realiseren door de komst van de moslims in Europa en de vestiging van de sharia.

De Nederlanders die hier om mij heen staan en hun geschiedenis niet kennen, denken dat de sharia buitenlands is. Maar Nederland en Europa kennen maar al te goed de kracht van de moslims en hun goddelijke wetgeving. Deze gouden tijd zal terugkeren, zoals Allah heeft beloofd.

Hij heeft Mohammed gezonden met de ware religie en de ware boodschap om deze te laten domineren over alle andere systemen, ook al haten de afgoden-dienaren dat, ook al haten de democraten en de seculieren dat. Sharia voor Holland is een vaststaand feit. Maar voor diegenen, die er hun werk van hebben gemaakt Allah en Mohammed te beledigen, zoals de hond van de Romeinen, Geert Wilders, tegen henzeggen we dat de sharia met hen zal dealen zoals de sharia dat gedaan heeft in het verleden. Dus trek lering uit het ‘geval’ van Theo van Gogh.”

”Allah Akbar.”

”Islam en de moslims zijn de snelst groeiende ideologie en religie in Europa. Hier in het hart van Europa, in Amsterdam en in Brussel zullen de sharia en de moslims de toekomst van Europa bepalen.”

Er is nu nog ‘vrijheid van meningsuiting’, maar die lijkt de hoofdstedelijke politie, die bij deze lezing royaal aanwezig was, selectief toe te passen.

Bennie  de straatmuzikant werd ooit ruw bij De Dam opgepakt omdat hij er musiceerde. Een voorbijganger die deze moslims wilde tegenspreken, werd door ‘agenten in burger’ onmiddellijk en met geweld afgevoerd, ook hij moest zwijgen. Echter, ‘hogerhand’ besliste dat deze muzelmannen hun gang kunnen gaan.

De vraag is natuurlijk ook of dit een incident is of dat door de instroom van honderdduizenden moslims in Europa er sprake is van een cultuuromslag, en dan natuurlijk of deze gewenst is?

Ik kan u verzekeren, dit is geen incident. Door de instroom van honderdduizenden moslims in Europa is sprake is van een cultuuromslag en die is niet gewenst !

Laten de gematigde moslims –als zij bestaan– daarom deze fundamentele moslims de les leren door duidelijk en openlijk te verklaren dat de koran slechts een leidraad is voor hun religie/ideologie/cultuur en dat er voor de sharia geen plaats is in Europa. Laten zij afstand nemen van de letterlijke teksten uit de koran, zonder vage bewoordingen.

Zo niet, dan vormen zij het smeermiddel, het paard van Troje, waarmee de fundamentalistische islam in Europa in macht zal toenemen.

Door:

Peter Rissing (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, Nederland. Bookmark de permalink .

30 reacties op Martelaren staan klaar om ook Europa te bevrijden. Sharia4Holland (+ video)

 1. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ: POST..!!!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Moslims zijn als en kankergezwel, je moet het helemaal uitsnijden, anders blijft het door etteren!!

  Like

 3. Het enigste dat met wortel en tak uitgeroeid moet worden is de Islam. Anders keren de donkere middeleeuwen terug in Europa.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Dit kan die LAFFE politie-BENDE wel voor mekaar krijgen:
  Wel iemand door LAFFE stillen laten inrekenen, iemand die dus in discussie wil gaan, want
  dat schijnt -kennelijk- op instigatie van de Haagse Bende van Vijf(zie ook bij Kunduz of “lenteaccoord” & ESM…) ook al verboden te zijn…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12221007/__Zinloos_geweld__politie__.html
  Onthou ’t maar: politie en sharia-TUIG zijn kennelijk dikke vrienden.
  En dan ook nog niet optreden als een duidelijke oproep tot MOORD wordt geroepen..!!!
  Oproepen om Geert Wilders af te slachten valt zeker onder de vrijheid van godsdienst, of vergis ik me nu, stelletje geüniformeerde angsthazen..???
  Geloof me, we zullen nog heel wat te slikken krijkgen de komende jaren.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Heb nu pas het filmpje van link van 15:37 helemaal gezien. Een STUMPER in uniform probeerde ook het filmen op de OPENBARE WEG te verhinderen. Hallo filmer, als je dit leest: HULDE voor het naar buiten brengen van de werkwijze van gesubsidieerde, niet zelden veel te DIKKE stads-“handhavers” en hun weinig verheffende, nota bene gewapende assistenten.
  Goed gedaan “polizei”- jongens en meisjes, die Italiaan zal bij de eerste gelegenheid ons land verlaten, je staat er mooi op, ook buiten onze landsgrenzen, worden jullie lekker populair van…
  NIET.

  Like

 6. Jo Witteroos zegt:

  @Deckzeijl

  Oeps

  Niet iedereen zal het archief doorspitten dus voor de jongens en meisjes net ingezoemd misschien???????????????????????? ( ik doe maar een gok hoor) Beter 100 keer waarschuwen voor hetzelfde als niet!!?? ( anders maar weggooien hoor!

  Like

 7. Linsky zegt:

  Psies Jo Witteroos , ik ben het helemaal met je stelling en intentie eens! 🙂

  Like

 8. M.A.L. Sion zegt:

  Ik waardeer het werk op deze site bijzonder maar het moet wel eerlijk gespeeld worden !!!!
  Op deze poster van 26 mei 2012 staat een link inzake de blinde muzikant Benny
  Als je die aanklikt komt dit te voorschijn:
  di 11 jan 2011, 05:30 |lees voor
  Politie: Orgelman speelde zonder vergunning op de DamBlinde straatmuzikant Bennie door vier agenten gearresteerd.
  Wat heeft dit nu toch met elkaar te maken?
  Schrijver van deze posting, zoek dit nog eens even na!!!
  Overigens, nogmaals, dit is een bijzonder waardevolle site.

  Like

 9. Wanneer wordt Nederland nu wijzer ? laten wij dit nou toe in 2012 ? of je loopt als vrouw straks in een boerka of je bent een hoer die gestenigd wordt, hoelang nog ? wij zijn een vrij land, en laten wij vechten om dit te behouden, denk aan je kinderen en kleinkinderen !
  Uitroeien die exstremisten weg ermee ,Nederland is voor nederlanders die zich ook zo gedragen , en al wat anders is en zich niet aanpast ? WEG ERMEE !

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Bedankt Francis!

  Like

 11. Columnist zegt:

  In Iran weet men wel raad met salafisten. En de burgeroorlog in Syrië ettert maar voort.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Een kwestie is waar wat de achterlijke islam aanhangers zeggen, onze democratie is DOOD, sinds afgelopen donderdag dienen we dankzij, CDA,VVD,Demonen 66,Groen Slinks en de Partij van de Arabieren te “buigen”voor het GEDROCHT EU. Zowel de EU alsook de ISLAM willen onze natie vernietigen. Ik ben het nu zo beu, dat ik bewondering heb gekregen voor GENERAAL FRANCO, die het verdomde tussen 1936 en 1939, het communisme in Spanje zijn gang te laten gaan. Voor mij mag er een Europese GENERAAL FRANCO opstaan, die korte metten maakt zowel met de ISLAM als met het communistenzooitje in BRUSSEL genaamd EUSSR.

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Stuur ze ’n mail, columnist, verzoek ze om hier het zooitje op te komen ruimen enne…
  daarna rap weer terug naar het thuisland hè!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  En onze autoriteiten staan erbij en doen geen ene flikker. Bedankt LINKSEN voor deze rotzooi!

  Like

 15. Jo Witteroos zegt:

  @ M.A.L. Sion
  “de straatmuzikant werd ooit ruw bij De Dam opgepakt omdat hij er musiceerde. Een voorbijganger die deze moslims wilde tegenspreken, werd door ‘agenten in burger’ onmiddellijk en met geweld afgevoerd, ook hij moest zwijgen. Echter, ‘hogerhand’ besliste dat deze muzelmannen hun gang kunnen gaan.”

  Deze vreselijke haatbaarden, muzelmannen mogen hun “goddelijke” ( maar niet heus!) gang gaan en worden zelfs beschermd!!
  aMaar owee als je zonder vergunning musiseert en/of kritiek hebt DAN ben je pas in overtreding?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Voorproefje van de EU-polizei kennelijk….oefening baart kunst niet?!

  Like

 16. evalance zegt:

  Dat wij zo ongelooflijk diep gezonken zijn, diep triest

  Like

 17. louis-portugal zegt:

  Konden we maar eens beginnen met martelaren te maken, maar dan niet een paar maar hun gewenste miljoenen.
  Allah moet maar eens gaan werken aan al die maagden die hij nodig zal hebben.

  Like

 18. Robert zegt:

  Dus jullie en de rest van het achterlijke nederlandse volk denkt dat we het van DEZE politiek, deze politie met het gemiddelde iq van een vlieg, dit soort achterlijke burgemeesters moeten doen!!!! En dan zou er een oplossing komen. No way!!
  Ik heb deze site bij mijn favorieten geplaatst met nog een heleboel andere van deze soort. Dit soort sites spreekt mij enorm aan en af en toe heb ik dan de ijdele hoop dat er toch nog een paar mensen van de 17 miljoen een heel klein beetje wakker aan het worden zijn, maar zo gauw ik dan een oproep doe met zelfs een e-mail adres erbij om een beetje verder te gaan staat het licht op rood. Zijn jullie dan allemaal zo’n schijtlijsters??? Met wat lullen op het www komen we er hier echt niet en Wilders kunnen we hoogstwaarschijnljk wel vergeten. Daarbij moet hier eens een partij komen die in zijn uppie 76 zetels haalt, dan kunnen er rake klappen uitgedeeld worden zonder compromissen te sluiten, en ja, dat mag dan op een dictatuur lijken, echter in mijn optiek zou de macht van een partij die ik ambieër alles (althans de belangrijke zaken) gewoon via een snel referendum kunnen. Ik heb oplossingen genoeg. Maar zoals ik hier al eerder zei……….praatjes vullen geen gaatjes, en ja, ik ben echt best bereid om mijn nek uit te steken, maar niet alleen.
  Kom nou toch eens eindelijk van jullie luie stoel en stop een met naar GTST te kijken.
  Notabene 1 mail naar 3 mensen waarvan jullie denken dat ze soortgelijke ideën hebben en dat 14x achter elkaar en klaar is kees. 3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3x3= YEP, 4.782.969!!!!!!!!!!!!!
  Dat moet genoeg zijn voor 76 zetels waarbij ik begon met het verwijderen van corrupte, luie, pedofiele, en vooral overbetaalde ambtenaren!!!!
  Alleen al deze maatregel zou voldoende opleveren om uit het financiële slop te komen en de economie weer aan het draaien te krijgen.
  W.g.
  Robert Timmermans
  Limburg

  Like

 19. Joga zegt:

  @ Robert Timmermans
  Stel een goed politiek actieprogramma op en publiceer dat op goed bezochte anti-islam en anti-linkse blogsites met deze oproep. Ik denk dat de tijd rijp is voor een groot aantal Nederlanders om in actie te komen. Helaas zullen nog velen te bang zijn, dat zij met hun e-mailadres in de openbaarheid komen en dan niet door onze gecorrupteerde rechtstaat worden beschermd.

  Like

 20. Robert Timmermans zegt:

  @Joga
  Een goed politiek actiepogramma is in een mum van tijd gemaakt. Ja, je leest het goed, in een mum van tijd. In principe heb ik mijn zaken naar mijn stellige en goed overwogen (en helaas niet meer zo’n bescheiden) mening panklaar liggen. Alleen, wat heb ik eraan om dit in dit vreselijk corrupte land (en dan noemen ze landen als Suriname etc. bananenrepublieken ivm dat Bouterse gedoe, hoe durven ze) mijn plannen als tekst op een blog te zetten. En ik heb echt schijt eraan om mijn e-mail adres hier op te schrijven, dat is het probleem helemaal niet, vraag maar aan Tom Hendrix, die heeft ook al eens gereageerd waarbij hij mijn e-mail adres kon zien. En Bang, wat is bang, laat me niet lachen met dit soort derderangs overheidsdienaren die niet eens de wet kennen!!!! En daarbij heb ikzelf 24 jaar (te weten ong 14 jr Rijksoverheid en ong 10 jr Gem. overheid) voor deze vieze diep corrupte overheid gewerkt en kan er dus best wel een beetje over meepraten. Hoe hoger in hiàrchie, hoe corrupter. En in Den Haar zijn ze nu al alleen maar bezig hoe ze zelf zo´n blauw stoeltje kunnen bemachtigen. Nee beste Joga, HULP en Steun, en daarbij openlijk, want als het iedere keer stiekum en sneaky moet gaat het echt niet lukken. Openlijk op de barricaden, op de DAM enz, met veel aanhang en met een vooraf opgesteld en voor goed en accoord bevonden puntenplan in JIP EN JANNEKE TAAL. Denk dat dat misschien zoden aan de dijk zet. En daarbij denk ik helaas dat er 1 partij moet komen met op zijn minst 76 zetels, want met sluiten van compromissen zullen we er nooit komen!!!!!!!!
  En nogmaals, bij deze mijn e-mail adres om te laten zien dat IK NIET BANG BEN, NIET VOOR DE “OVERHEID” en niet voor welk soort extremisten dan ook.
  robertmaridt@home.nl
  Limburg.

  Zo, hoop dat ik duidelijk was.
  Met vriendelijke groet,

  Een zeer aangeslagen werldburger die in elk geval de europese unie in zijn oude staat van VOOR HET VERDRAG VAN MAASTRICHT wil terugbrengen!!!!!!!!!!

  Robert Timmermans

  Like

 21. Linsky zegt:

  Robert Timmermans;

  Dank voor je duidelijke toelichting.
  In de grond kan ik je bevlogenheid heel goed begrijpen en ben het er in hoofdlijnen absoluut mee eens.

  Toch vraag me ik wel af overigens of je nou erg naïef bent of werkelijk geloofd dat het onder de juiste mensen allemaal wel goed zal komen?

  Als je het allemaal zo goed begrijpt en zo uitstekend geïnformeerd bent, heb je dan nog steeds niet door dat er een veel dieper liggende blauwdruk aan het hele gebeuren ten grondslag ligt?

  Ik bedoel hier niet kritiek te uiten op je betoog, maar wil gewoon weten wat je werkelijk geloofd en denkt.
  Meen je niet dat alle waanzin al over de top is dan?
  Denk je dat er een weg terug is? 😦

  Like

 22. Robert Timmermans zegt:

  @Linsky
  De dieper liggende blauwdruk waar je het over hebt is er idd, nl bij onze beste Bilderbergers waar alle grote kopstukken der aarde 1x per jaar bepaalde beslissingen maken die dan uitgevoerd worden. Hoe maakt niet uit. Ook zitten de media over de gehele wereld hierin, die in handen zij van maar een 4tal grote mannen. Veder is het een feit dat de Rothschilds het totale bankensysteem niet alleen op deze manier hebben uitgevonden maar het ook in handen hebben.

  Maar een weg terug is er altijn naar mijn bescheiden mening. Je moet alleen niet alleen op de Dam gaan staan schreeuwen want dan zie je wat er met je gebeurd, als je althans een Nederlander bent die voor zijn landgenoten wil opkomen. En kritiek krijg ik best graag, dan weet ik in elk geval dat men serieus leest wat ik schrijf!!!
  Alle waanzin is over de top, ja helaas heb je daar gelijk in echter als zij het over de top kunnen krijgen dan moeten een heleboel mensen het weer kunnen terugduwen , of niet.

  Maar wat ik ten stelligste meen en van overtuigd ben is dat we wel iets moeten gaan doen, want WIJ HEBBEN DE MACHT ALS WE MET VELEN ZIJN EN ALLEMAAL DEZELFDE KANT OPKIJKEN!!! Kijk, als er nu een paar honderd agenten staan in ME uniforrm, en er staan tienduizende mensen die eenzelfde mening hebben, en dat is om economisch weer erbovenop te komen. En 1 ding kan ik je verzekeren, dat doe je niet met ordinair te bezuinigen. Dat doe je om ervoor te zorgen dat de mensen meer geld in hun zak hebben en het laten rollen. Alleen dan komen er meer klanten in winkels dan winkelpersoneel, en alleen dan kunnen winkeliers weer hun huren betalen enz. 2e klas lagere school, als mama me meer centjes geeft kan ik meer snoepjes kopen………..Toch!!! Daarbij krijgt de overheid al direct weer ongeveer 51 cent van iedere euro (hopelijk binnenkort weer GULDEN) weer rechtstreeks terug in de kist van de Jager ehh, de Knager, oh nee, sinds kort de Slager!!
  Ik zeg wat ik denk en ik doe wat ik zeg!!!!!! (Citeer Pim Fortuin R.I.P , een groot man die te snel is moeten heengaan door onze rooie rotzakken, en nee, niet door die arme milieusloeber die alles in zijn schioenen geschoven krijgt, lijkt wel Amerika hier, waar ene L.H. Oswald zgn Kennedy had vermoord, laat me niet lachen)

  En beste Linsky,
  Ik weet niet of ik alles beter weet dan anderen maar ik weet wel heel goed wat er mis is en wat eraan gedaan kan worden. Graag zou ik mij ideeen eens laten uitrekenen door ons zogenaamde rekenkamertje!!!! Denk dat ze behoorlijk zouden schrikken!!

  Maar in elk geval bedankt voor je commentaar,

  Met vriendelijke groet,

  Robert Timmermans

  Like

 23. Linsky zegt:

  Robert, ik ben blij dat je nog zo optimistisch gestemd bent.
  Ik denk dat de praktijk, net als altijd al was, zal uitwijzen dat niemand voorop wil gaan en de eerste wil wezen.
  De Duitsers konden daarom met 25 soldaten 1000 joden de treinen in drijven.
  Daarom kunnen 3 politie agenten midden in de stad, omringt door 50 omstanders gewoonweg een burgen verrot schoppen, daarom kunnen moslims onze dochters verkrachter en onze vrouwen molesteren….omdat niemand voorop wil gaan en de eerste wil zijn. 😦

  Maar ik hoop dat ik het mis heb, en jij gelijk. Misschien dat er nu een kentering gaat komen, hoop moet er blijven niet waar, anders is alles al bij voorbaat verloren.
  Ik ben nu eenmaal een realist, en als je steeds hetzelfde doet, hoe dacht je dan een ander resultaat te krijgen?

  Like

 24. Pingback: Hoe diep kunnen wij zinken, mijnheer van der Laan? | E.J. Bron

 25. oogenhand zegt:

  Mohammed had geen geweren, Mohammed blies zichzelf niet op. Er is een eeuwige hel.

  Like

 26. Andi zegt:

  Ik haat islam heel diep. Het zijn varkens.

  Like

  • BertG. zegt:

   We gaan niet beledigend worden hé.
   Varkens zijn heel erg lief en verschrikkelijk slim. En je kan van alles leren.
   Krijg dat maar bij een moslim voor mekaar. Dat gaat niks meer in.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s