Pakistan blokkeert Twitter wegens “blasfemische inhoud” – Mohammedkarikaturen

Pakistan behoort tot die landen waar de islam regeert. Weliswaar spiegelt Pakistan de wereld voor dat men een “democratie” zou hebben, maar dat is alleen datgene wat de terugontwikkelde islamitische samenleving “democratie” noemt. In werkelijkheid delen de islamitische religiedictatoren en de militaire Talibanterroristen de macht. Want ja, de Taliban zijn allemaal Pakistaanse militairen en niet een of andere boeren van de Pathanen.

Deze machthebbers willen altijd de modernste wapens, die de techniek en de wetenschap van het Westen kan ontwikkelen. En ook andere technische verworvenheden, met behulp waarvan zij het volk in de stompzinnige, middeleeuwse islam kunnen houden.

Datgene wat hun islam niet verheerlijkt, sluiten ze strikt buiten. Deze keer heeft de barbaarse Pakistaanse regering Twitter geblokkeerd, omdat daar karikaturen over de domste profeet aller tijden, over Mohammed werden verbreid:

Pakistan heeft de toegang tot het sociale en nieuwsmedium Twitter geblokkeerd. Achtergrond zou de blasfemische inhoud zijn, zei een vertegenwoordiger van de telecommunicatieautoriteit. Het verantwoordelijke Ministerie voor Informatietechnologie zou al langere tijd geprobeerd hebben om Twitter te bewegen tot het verwijderen van bepaalde bijdragen. De reden zouden oproepen via Twitter zijn om karikaturen over de profeet Mohammed te plaatsen, aldus de woordvoerder.

Voor veel moslims, die in Pakistan de grote meerderheid van de bevolking vormen, is iedere afbeelding van de profeet godslastering. Het land had in 2010 al bijna twee weken lang de toegang tot Twitter, Facebook, YouTube en ongeveer 1000 andere internetsites geblokkeerd.

N-TV

Wij gunnen de Pakistani hun ver achtergebleven humorloze, afbeeldingloze moslimcultuur. Als zij de onderwerping genaamd islam graag willen, moeten ze zich onderwerpen, totdat ze niet meer rechtop kunnen staan.

Helaas echter kunnen de Pakistani hun land verlaten. Hun smokkelaarbendes nemen ze ook mee naar Europa. De meeste moslimkillers, die met het mes in de hand door Europa rondtrekken om de doodsfatwa van de boerenpriester Mohammed te volstrekken, zijn Pakistani geweest:

Op 3 mei heeft de 28-jarige Pakistani Aamir C., die bewapend met een mes in de uitgeverij van de krant ´Die Welt´ wilde binnendringen en de hoofdredacteur Roger Köppel wegens de publicatie van de Mohammedkarikaturen wilde aanvallen, zichzelf in zijn cel in de Berlijnse gevangenis Moabit opgehangen.”

Wikipedia

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/05/20/pakistan-sperrt-twitter-wegen-blasphemischen-inhalten-mohammedkarikaturen/#more-34662

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Pakistan. Bookmark de permalink .

16 reacties op Pakistan blokkeert Twitter wegens “blasfemische inhoud” – Mohammedkarikaturen

 1. Jo Witteroos zegt:

  Vond de volgende link wel leuk……………Moslim sensitiviteits-training

  Like

 2. Linsky zegt:

  Dit zijn de mannen die Oekraïne moeten leiden! De aanleiding schijnt het gebruik van de Russische taal. De zoveelste keer dat ze slaags raken. 🙂

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Niet om het een of ander, beste EJ, maar van…blasfemische inhouden…
  gaan m’n nekharen qua kennis van de Nederlandse Taal recht overeind staan.
  Ik begrijp je vertaling, maar het moet inhoud zijn.
  Voor het overige zijn al die allahschreeuwers, waar dan ook ter wereld, die ZEIKEN over belediging, kwetsen, of lasteren van hun niet-bestaande maangod en zijn pedofiele hielenlikker,
  COMPLEET VAN DE POT GERUKT, cq van de ratten besnuffeld..!!!
  http://tinyurl.com/3v3kah7
  Zoveel mogelijk overschreeuwen die handel, met… ZZ TOP.
  En uiteraard Monty Python.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Ik herinner me nog altijd hoe ze massaal en georganiseerd genocide pleegden op de hindoes in Oost Pakistan, het huidige Bangla-Desh, de West-Pakistaanse militairen. Alklemaal mohammedanen. Voor een genocide meer of minder zijn ze niet verlegen.

  En wij maar zwijgen! Want vergeten kan ik niet.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  @Jowitteroos: http://tinyurl.com/7r5w4zp
  Ben trouwens benieuwd of er vandaag in Amsterdam ook zo’n tegendemonstratie komt zoals in Australië werd georganiseerd. Dit omdat die islamoFAQSCIST A.Choudary + dat sharia4belgium-TUIG vandaag in Amsterdam hun sharia-VUIL rondschreeuwen. Hier AC nog een keer, baardmans in actie, op z’n vingers getikt door een immer weergaloze Hannity!
  http://tinyurl.com/6wh6lwm

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Moeten jullie DIT eens lezen…
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12220397/__Predikers_schofferen_NL__.html
  M’n bloed begint te koken, wat een goor stelletje SCHOFTEN.
  Opstelten: je bent een VVD-watje, een angsthaas, een WEGKIJKER, een landverrader,
  want je doet helemaal geen donder tegen dat islamitische fascisten-ZOOITJE.
  Wat zij doen heeft niks met de vrijheid van meningsuiting te maken, dat is oproepen tot totale CHAOS..!!! Verzonnen, denk je Opstelten? Schrijf dat maar op je buik want lees dit maar eens:
  http://tinyurl.com/7rysh7v
  Of wou je een gerenommeerde specialist als hij ook nog in twijfel trekken..????

  Like

 7. Linsky zegt:

  Plemp dat filmpje dan meteen hier;

  Like

 8. Jo Witteroos zegt:

  @ Deckzeijl:
  Nederland ( buiten de wakkere en goede natuurlijk) ligt te maffen, verkeren in een slaaptoestand…………….dus zoals in Australie of Engeland zal het hier NOOIT gaan vrees ik!
  Teveel gehersenspoeld!
  Nederland STAAT nergens meer voor, alles vrijheid blijheid lekker gezelli met zijn allen vermaken, behoor je niet tot die groep dan ben je zwartdenker, rassist, islamofoob…….maar dat hoef ik u allemaal niet te vertellen en eigenlijk ook niet op deze prachtige site ( waarvoor nogmaals hartelijk dank!)

  Lijkt wel of mensen demonstratiemoe is denkmoe en doemoe………..bah

  Like

 9. E.J. Bron zegt:

  @G. Deckzeijl (11:44)

  Je kunt je haren weer platdrukken! 😉

  Like

 10. vederso zegt:

  Natuurlijk is deze woordvoerder van Sharia4Belgium vanwege z’n doodsbedreiging aan Wilders meteen gearresteerd. Op heterdaad betrapt zou ik zeggen.

  Like

 11. GDeckzeijl zegt:

  Is een week geleden gemilimeterd, EJ, was figure of speach. Snap je wel, denk ik.
  En Linsky: ik maak zelf uit wanneer ik plemp. Ik vond de link naar de Telegraaf meer dan voldoende. Andere lezers kunnen best zelf wat doen, vind ik. En m’n kwaadheid is niet gezakt.
  Ik word alleen maar KWADER. Zie ook m’n bijdrage 10 op AP bij het stuk van Frik over de pinkstergemeente. Ik ben blij dat mijn vader de heiligschennis van het monument op De Dam, vandaag door dat GORE verdomde fascisten-TUIG, niet meer hoeft mee te maken.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Deckzijl,
  je hebt volkomen gelijk in wat je wel of niet zelf doet.
  Het was als suggestie bedoeld.
  Ik zelf zet vaak een aanhef in het comment van mijn links om in een vroeg stadium de lezer kenbaar te maken waar het over gaat. Veel lezers speuren namelijk zelf al het internet af, en weten dan onmiddellijk of het de moeite waard is voor hen de link te volgen.
  Don’t worry, ik ben de laatste die een ander verteld wat ie moet doen!

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky> Marvelous! Wil je wel geloven dat ik wel eens terugverlang naar een andere tijd? Ik wéét het, dat was ook niet alles, maar er was geen gelazer van het type dat ik vandaag voor m’n kiezen kreeg en ik natuurlijk niet alleen. Ik denk hierbij in het bijzonder aan al degenen die jongstleden 4 mei op die plek(zie boven) waren en TWEE MINUTEN zwegen.
  http://tinyurl.com/3ycq6su
  Ziezo, en dan ga ik er nu voorlopig een punt achter zetten. Heb ’t water in m’n handen staan en da’s niet van kwaadheid…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s