VIDEO – De nieuwe Pat Condell: “Can I say this?”

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t/ Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO – De nieuwe Pat Condell: “Can I say this?”

 1. Linsky zegt:

  Ik had dit van de week al eerder geplemd.
  Nu zijn er meer die daar aandacht aan besteden!

  Een Chinees TV-station zendt een bijna 5 minuten lange promotieclip uit voor Euro 2012, het Europese kampioenschap voetbal dat vanaf 8 juni in Polen en Oekraïne zal plaatsvinden. Merkwaardig genoeg toont het filmpje hoe de Europese hoofdsteden Londen, Berlijn, Parijs en Rome tijdens het kampioenschap door een militaire aanval worden vernietigd (1). Pure -maar wel bizarre- fantasie, of is dit opnieuw een sterk staaltje ‘predictive programming’ van de illuminati machtselite achter de schermen?

  Enige tijd geleden schreven we over de -nog altijd aanzwellende stroom- verhulde aanwijzingen die complottheoristen ervan overtuigd heeft dat de Olympische Spelen in Londen, die op 27-7 beginnen, zullen worden getroffen door een (‘false flag’) terreuraanslag, mogelijk zelfs met een atoombom. Het Chinese filmpje is daarentegen zeer expliciet en laat zien hoe heel Europa plotseling verandert in een bloederig strijdtoneel.

  De Eiffeltoren, de Brandenburger Tor en het Colosseum worden in de Chinese promotieclip vernietigd, maar de nadruk ligt hoofdzakelijk op Londen, waar de half ingestorte Big Ben omgeven door vlammen sterk doet denken aan een speelkaart van het op deze site regelmatig besproken Illuminati kaartspel uit 1995 (zie hieronder), dat onder andere de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon op 11 september 2001 voorspelde – 6 jaar vóór deze in werkelijkheid plaatsvonden…verder; http://xandernieuws.punt.nl/?id=659887&r=1&tbl_archief=&

  Olimpics 2012 False flag the destruction of London

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  De teksten van Pat Condell worden alsmaar genialer en . . . . eh . . . . . to the pointer.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Waar is de KGB? De brandslangen? Het traangas?

  Het blokkeren van uit brand / vluchtstroken en trottoirs, moslims lief te bidden op openbare plaatsen dat zal overlast en het grootste aantal mensen tegen te werken.
  Hebben de Russen hun verstand verloren om die rotzooi om hun straten verstoppen, toe te laten op een regelmatige basis?

  100s of praying muslims blocking fire lane on one of the busiest road in

  Like

 4. Linsky zegt:

  Merk op hoe deze walgelijke pedofiel profeet volgeling met zijn walgelijke religie pronkt, vlak voor de ouders en families die proberen van de ceremonie te genieten.

  Iemand had moeten stond op en begon te schreeuwen: “Beveiliging! Veiligheid! Er is een potentiële terrorist hier, met zijn kont in de lucht, zingen ‘Allahu Akbar’, net als de 9/11 kapers deden. Hij is alle christenen,joden en andere niet-moslims hier aan het beledigen, door het schreeuwen avn zijn religie in ons gezicht.

  Als hij niet onmiddellijk wordt opgepakt, zullen we het als onze taak om de zwerver eruit te gooien. ” En al de mannen in het publiek moeten uit hun stoelen en rond de klootzak.

  Like

 5. Linsky zegt:

  After paying a brutal price for her faith in Pakistan, Julie Aftab now has the chance at a new life in the United States.
  At the age of 16, her life changed when she was brutally attacked after refusing to renounce her faith in God.
  “I had no teeth, no cheek. I didn’t have my eye,” Aftab recalled.
  Her attackers threw battery acid on her face and poured it down her throat. Aftab survived, but it wasn’t over. She was poisoned while recovering in the hospital and then later shot.
  Later, a price was put on her head, all because she is a Christian.
  “That’s what is the difference between those people and me. As a Christian, the first thing I was taught is to forgive,” Aftab said.
  A benefactor brought her to the United States where she underwent extensive surgery to repair the damage done by the battery acid.
  Aftab was then connected with Catholic Charities, a ministry that provides help for people regardless of religious, social or economic background.
  “I told them, ‘I don’t have any money. I need help,'” she said.
  In the past 19 years, Catholic Charities has helped more than 3,000 refugees become U.S. citizens.
  “They are amazing human beings who’ve done and survived so much that I can’t imagine hearing the stories,” Catholic Charities attorney Rebecca Koford said.
  Now, Aftab is about to have a fresh start as well. Although she still suffers some health challenges from the acid attack, she said she’s thankful for the path God has led her down.
  “Some people say there are no angels; there is no God. [But] I see it right here, right now,” she said.
  Aftab will soon obtain an accounting degree at the University of Houston and recently got engaged.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Sexual slavery,mental hospitals,domestic violence:horrors pakistani women;

  Like

 7. Linsky zegt:

  Even in herinnering!:
  Meer dan 1.200 pasgeborenen werden gedood en gedumpt in Pakistan vorig jaar, een stijging van ongeveer 200 van het voorgaande jaar. Statistieken tonen aan dat ongeveer negen van de 10 zijn baby meisjes, De baby’s zijn meestal slechts enkele dagen oud. Hun lijken worden vaak gedumpt in uitgestrekte vuilnis Karachi’s stortplaatsen, waar ze soms zijn verminkt door straat dieren, Kazmi gezegd. Hij schat dat honderden van de baby lijken nooit worden gevonden.

  Like

 8. Linsky zegt:

  En hier wat dichter bij huis;

  Daar vraag ik me dan godverdomme bij af hoe het mogelijk is dat nu ineens de buren weten dat dit al jaren aan de gang is en geen ene flikker ondernemen!
  Waren ze zelf soms degene die het kind misbruikte?
  De sociale controle blijkt steeds weer heel erg selectief te werken……!
  —————-
  Een 19-jarig Duits meisje blijkt jarenlang als slavin te zijn gebruikt door een Bosnisch echtpaar. Het meisje werd 10 dagen geleden ontdekt in een bos. Ze woog slechts 40 kilo en had talrijke wonden over haar hele lichaam, meldde justitie in Bosnië.
  De jonge vrouw was 8 jaar geleden met haar moeder naar Bosnië verhuisd. Haar moeder trouwde daar met een 52-jarige Bosniër, die echter nog een andere vrouw had. Buren vertelden dat de dochter niet in huis, maar in de stal moest slapen. Ze moest leven van varkensvoer om niet te verhongeren. De stiefvader stuurde steeds honden op haar af.
  Het meisje werd volgens buren regelmatig door meerdere mannen seksueel misbruikt. Bron; Ad.nl

  Like

 9. Linsky zegt:

  Die Arabische pinguïns worden trouwens wel wat mondiger!

  Saudi Woman Defies Religious Police: It Is None of Your Business If I Wear Nail Polish

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Verdient ondertiteld te worden!

  Mijn vrouw en ikzelf zijn “straight hetero’s”. Sorry dus homo’s en lesbo’s, als jullie de lafbek blijven uithangen zullen jullie er zelf om gevraagd hebben.
  Ik steek geen vinger meer uit om jullie te helpen tot dat jullie daadwerkelijk bewezen hebben niet islamofiel te zijn.

  Voor feministes vans gelijke.

  Ik begin stilaan het schijt te krijgen om steeds voor anderen mijn leven op het spel te moeten zetten.

  In de tussenperiode vol strijd en zelfopoffering tot de islam vernietigd is kunnen jullie zonder bewijs van solidariteit de pot op !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s