Beierse scholen krijgen geld voor immigrantenkinderen

De Beierse Minister van Cultuur Ludwig Spaenle (CSU) wil door het inzetten van ongeveer 200 extra leraren de “talenten” van kinderen met een migratieachtergrond “te voorschijn kietelen”. Hij verdeelt onder scholen in grote steden, die veel kinderen uit immigrantenfamilies hebben, een dhimmitoeslag “integratietoeslag”. Bovendien wil Spaenle het islamonderwijs graag definitief invoeren, opdat de kinderen met hun wortels vertrouwd kunnen raken…

BR Aktuell bericht:

Twaalf procent van de Beierse scholieren heeft intussen buitenlandse wortels – en daarmee slechte vooruitzichten een havo- of vwo-diploma te halen. Nu moeten extra leraren de talenten van deze kinderen te voorschijn kietelen.

In november vorig jaar had de oppositie nog geklaagd. “Voor de projecten, die het Ministerie van Cultuur m.b.t. het thema integratie van de migranten op de scholen laat lopen, is chronisch  geldtekort”, aldus de SPD-afgevaardigde in het Beierse parlement Isabell Zacharias. Dat moet nu anders worden. Scholen, die veel kinderen uit immigrantenfamilies hebben, krijgen een “integratietoeslag”. Dat verkondigde Minister van Cultuur Ludwig Spaenle (CSU) in de onderwijscommissie van het parlement. Met het geld moeten ongeveer 200 extra leraren worden gefinancierd. Ze moeten worden ingezet op scholen in de grote steden – hoofdzakelijk op basisscholen en middelbare scholen.

Immigrantenkinderen komen meestal in het VMBO terecht

Met de integratietoeslag wil Spaenle een probleem aanpakken, dat hij tot nu toe veeleer heeft gebagatelliseerd. In Beieren bestaat een nauw verband tussen schoolsucces en afkomst.

In cijfers betekent dat: Kinderen met een migratieachtergrond komen overwegend in het VMBO terecht. Op het VMBO is al één op de vijf kinderen afkomstig uit een immigrantenfamilie, zei Spaenle in de onderwijscommissie. Kinderen met buitenlandse wortels zijn nog steeds ondervertegenwoordigd op gymnasia en scholen voor havo. Ze maken hier slechts 7% van de scholieren uit. Zuiver statistisch gezien, zijn er dus per klas twee kinderen met een migratieachtergrond.

Spaenle wil permanent islamonderwijs

Het Ministerie van Cultuur zet er ter verbetering van de integratie van Beierse scholieren tevens op in de kinderen vertrouwd te maken met hun wortels. Het sinds tien jaar lopende model islamonderwijs op Beierse scholen heeft volgens Spaenle de proef doorstaan. Daarom wil hij het islamonderwijs graag definitief invoeren.

Of er naast katholiek en evangelisch onderwijs op Beierse scholen standaard ook islamonderwijs zal worden gegeven, staat echter nog niet vast. Spaenle geeft daarvoor de schuld aan de “interne structuur” van de islam. Er ontbreekt een islamitische kerkorganisatie, die als aanspreekpartner voor het Ministerie van Cultuur zou kunnen dienen. In plaats daarvan zou er met vele los georganiseerde groepen en geloofsgemeenschappen moeten worden onderhandeld.

Maar meneer Spaenle toch! We willen het hier toch niet over “schuld” hebben! Islam betekent vrede en uiteraard staat de grondwet boven de koran! Als hiervan iemand de schuld heeft, vanwege de “interne structuur” van de islam, dan is het de meerderheidssamenleving, omdat die de moslims altijd maar discrimineert en buitensluit!

En 200 leraren? Is dat alles? Verstaat u dat onder welkomstcultuur? Dat moeten er toch minstens 400 tot 500 zijn, opdat deze kinderen eindelijk ook een kans krijgen om hun havo- of gymnasiumdiploma te halen! Dus hop hop….. snel terug naar kantoor en de zaak nog eens doorrekenen. Desnoods wordt toch de geplande goudvis- en hamsterbelasting ingevoerd, zodat we dit prachtige project kunnen financieren!

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=23253#more-23253

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Dhimmitude, Duitsland, Immigratie. Bookmark de permalink .

12 reacties op Beierse scholen krijgen geld voor immigrantenkinderen

 1. nederlands verzet zegt:

  dit is ook een stukje uit onze emigratiebeleid .
  een dagje Rotterdam
  toen ik in Rotterdam aan kwam parkeerde ik mijn auto in de garage.
  waar achter het glas van de bewakingshokje twee hindoes die een beetje in moeilijk Nederlands gebrabbel en arrogant mij vertelde hoe ik het moest doen bij de poort.
  maar ik had beloofd aan mijn vrouw om rustig te zijn.
  uit de garage gekomen liep ik in de goot netjes aan de rechterkant zoals ons dat geleerd is.
  jaja u vermoede het al tegen over mij kwam er drie moslim vrouwen compleet met hoofddoekjes met kinderwagen tegen het verkeer in en luid Arabisch lallend op mij af lopend.
  juist zij duwde de kinderwagen tegen mijn kuiten .
  kwaad op deze reactie duwde ik de kinderwagen op zij waarop die moslima,s hard begon te gillen in het Arabisch,
  ik hoorde soms een erkenning van woorden zoals alla en holandi of wat dan ook .
  ja u weet het ik had beloof niets te zeggen.
  inmiddels had ik trek in een bierworst zo ik stapte A.H. binnen bij de kassa aangekomen. waren er van de zes kassa,s vijf met een hoofddoek en maar een zonder dus die nam ik.
  de kassa ernaast was inmiddels vrij, waarop de kassahoofddoek tegen mij zij dat ik ook bij haar kon komen.
  ik antwoorden dat ik dat maar niet doe want ik wilde niet geconfronteerd te worden met het geloof.en zondags stuurde ik ook de jehova,s weg.
  de kassière met de hoofddoek zij dit is discriminatie ik antwoorde nee i nogmaals ik wens niet met het geloof geconfronteerd worden goede dag en god zegen u
  ik meende dat ik rook onder het hoofddoekje zag komen en ik vervolg mijn weg.
  in de goot kwam er een groep stadswachten ? langs ja natuurlijk twee negers en een hindoe natuurlijk geen Nederlander.een vrouw kwam uit de metro met de fiets aan de hand de goot binnen.
  die kleurrijke stadswachten stapten meteen op haar af met een arrogantie dat zij wel even zal vertellen dat hier geen fietsen mochten komen.
  de vrouw vertelde dat hier de metro was , de hindoe vertelde de vrouw dat zij dan een andere metro moest nemen nu begon bij mij rook uit mijn oren te komen.
  uit de goot gekomen stond bij de orgeldraaier een groep marokies een beetje uitdagend te doen naar de mensen god wat een verschrikkelijk dialect gebruiken die gajes.
  op de rommel mark aangekomen kreeg ik gelijk een gevoel van verdriet BIJNA geen Nederlanders meer zelf bij de koopmannen zijn de Nederlanders in minderheid
  achter mij hoorde ik een marktkoopman roepen naar een turk zelf bij een euro moet jullie zeiken moet ik soms geld toegeven bij jullie .de andere koopman zie het is niet leuk meer.
  ik dag ik ga maar naar huis bij de garage aangekomen was de rekening 20 euro gvd gvd gvd riep ik moet ik ook nog 20 euro betalen voor al die ellende.wie bepaal die prijzen
  mijn vraag is . is deze ellende van de bezetting alleen mij opgevallen .ik ga niet meer naar de stad.
  . . . ___

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  ik mis wat in het verhaal van Nederlands Verzet. Hij vraagt zich niet eens af wanneer we beginnen om al die maroc’s, die op kosten van de belastingbetaler bij de Metro en elders in groepjes bijeenhangen en al die hoofddoekjes, inclusief die bij AH aan de kassa, terug gaan sturen naar hun oorsprongsgebied (resp. dat van hun ouders/grootouders als ze eventueel in NL zijn geboren). Het is belangrijker bij welk VOLK je thuishoort dan welk papiertje je op zak hebt. Het is hoog tijd dat we inzien dat we met een 5e colonne van doen hebben. Elke dag dat we wachten met deze opgaaf zal het remigratieproces moeilijker maken. Dus ….. 12 september is de startdatum voor ommekeer.

  Like

 3. Turul zegt:

  ja, het is tragisch wat u beschrijft, en zo waar!!!. Ik woon in Rotterdam en word vaak verdrietig van de realiteit van het verdwijnen van de Nederlandse samenleving. Hoe heeft het Nederlandse volk dit toe kunnen laten? De jeugd is al meer en meer gehersenspoeld en monddood gemaakt. Je ziet ook steeds meer gemengde paartjes op straat en dan voornamelijk Nederlandse vrouwen met buitenlanders. U begrijpt dat eventuele kinderen uit deze “relaties” het Nederlander zijn al niet meer ervaren in de meeste gevallen en dat was nu net de bedoeling.

  Like

 4. Bert zegt:

  Ik ben een geboren Rotterdammer (52) en ben gevlucht, ja gevlucht uit mijn eigen land omdat ik het niet meer kon verdragen, onze Nederlandse Cultuur en Nederlandse vrijheid die uniek was in de wereld is weg, foetsie, verkwanseld, weggeven, verraden door die vieze stink socialisten!! Ik zal er geen traan om laten als ze morgen alle dood zijn door een hittegolf en dan hang ik vol trots weer de Nederlandse vlag hoog. God wat ben ik ziek van deze menssoort.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  @Turul. Onze jeugd wordt op de linkse scholen gehersenspoeld en door de media, tv,kranten enz.
  En wat die Nederlandse vrouwen in die lui zien is mij een raadsel, soms zien ze eruit als een gorilla.
  sorry gorilla’s.

  Like

  • Turul zegt:

   ja ik begrijp die blinde Nederlandse vrouwen ook niet meer, de indoctrinatie is blijkbaar zo effectief geweest…. verdrietig!

   Wat normaal is word abnormaal genoemd in dit “politiek correcte” tijdvlak en wat abnormaal is word normaal genoemd.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Turul, dat hebben wij te danken aan onze onvolprezen (kuch) politici, met name van VVD,CDA,PVDA en Demonen 66, deze partijen zijn onafgebroken de laatste 40 jaar aan de regering geweest, en DEZE PARTIJEN zijn verantwoordelijk voor het grootste deel van deze problemen. Tevens wat @ koddebeier zegt.

  Like

  • Turul zegt:

   @Tom…. Het is zeker waar dat de politici in de laatste 50 jaar zich schuldig maken aan landverraad of zij zich daar nu helemaal van bewust van waren of niet.

   Maar laat ik wel dit zeggen, dat politici die nu nog steeds meewerken aan de ondergang van de Nederlandse natie, (lidmaatschap EU / UN / NAVO en andere internationale organisaties, massa immigratie, multiculturalisme, politiek correctheid ect) geen excuus meer hebben!

   Like

 7. Linsky zegt:

  Veel westerse vrouwen wenden zich tot de islam. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’. Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  * (Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Bloemenkinderen, provo’s, sekteleden, die vaak vertoefden in Ashram’s, communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een verscheidenheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.

  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex zelfs met kinderen.
  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder het vaandel en het kromzwaard de islam.

  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, inderdaad heb ik zelf sinds een aantal jaren het idee, dat nederland een open inrichting is geworden. Wat is er over gebleven van ons kleine overzichtelijke land uit de jaren 50. Helemaal niets, met dank aan de “RODE HORDEN”.

  Like

 9. frank de vries zegt:

  Extra gemeenschapsgeld aan vrijwillig en vooral opportunistisch in Europa binnengekomen buitenlanders, gegeven door dezelfde linkse politieke partijen, die ook deze mensen als hun aanvullend kiesvee onverwerkbaar massaal hebben binnengehaald om hen daarna zonder enige verplichting of tegenprestatie in alle (westerse) levensbehoeften hebben voorzien EN bovendien middels hun linkse rechters en advocaten in een juridisch eindeloze procedure konden sturen, waardoor zowel zij als hun (hier geboren) kinderen uiteindelijk door naieve zieligheid mochten blijven, ondanks hun van begin af aan bewezen illegaliteit.

  De schuldigen zijn deze korte termijn pluche-zitters en hun domme ,naieve en verdwaasde kiezers.
  Ook in Nederland heeft hetzelfde plaatsgevonden.
  Doordat de wettelijke openbaarheid van bestuur door alle linkse partijen dagelijks met voeten worden getreden, is er geen openbaarheid omtrent het aantal autochtone vrouwen, die met die buitenlandse mannen “getrouwd” zijn en hoeveel er al weer na het krijgen van een aantal kinderen alweer een uitkering ontvangen als een-ouder gezin (vaak zonder voldoende opleiding of inkomen) .

  Dat “buitenlandse mannen (en vrouwen) altijd al een bijzondere aantrekkingskracht hebben (gehad) weten wij allemaal. Maar kennis omtrent de cultuur- en mentaliteitsverschillen zijn de meesten onbekend, waardoor dit soort “huwelijken” veelal (tot 80%) snel weer ontbonden worden.
  (Vaak laat de buitenlandse man zijn “geliefde” in de steek en ziet ze hem nooit meer terug laat staan dat hij ooit een vorm van alimentatie zal betalen! (Dat moeten “wij” doen!).

  Voorlichting voor autochtone jongeren wordt MET BOZE OPZET niet door linkse beleidsmakers ook maar een seconde overwogen! Hoe groter de ellende onder het volk hoe meer uitkeringstrekkers EN DUS LINKSE STEMMERS!

  Waarom weten al die goedwillende “rechtse partijen” nog steeds niet hoe ze een blok moeten vormen met een rechtvaardig sociaal beleid?
  Dit gegeven heeft gemaakt, dat links zoveel jaar met zijn z.g. “sociaal gezicht” (Robin Hood syndroom) gewoon op (en ten) kosten van de niet-linkse gemeenschap zo lang zijn economisch-a-sociale wanbeleid heeft kunnen laten voortduren!

  Wij hebben straks nog één kans “iets” af te stoppen.
  Stem PVV in september! (Ik zie ook geen andere mogelijkheid meer!).
  Anders is de Islamisering in Europa voorgoed ingezet en/of de aanloop tot WOIII.

  Like

  • Turul zegt:

   @ Frank “Maar kennis omtrent de cultuur- en mentaliteitsverschillen zijn de meesten onbekend…”

   Juist, deze kennis is onbekend bij velen en word ook verborgen gehouden. Er word juist het tegendeel beweerd tegenover jonge mensen. Deze verkeerde voorlichting (cultuurrelativisme) is één van de oorzaken van een stijgend aantal gemengde “relaties”.

   Door politiek correcte anti-haat wetten in te voeren, probeert men diegene die de waarheid naar voren brengen tot zwijgen te brengen.
   Daarnaast elk onderzoek naar dit onderwerp te ontmoedigen of in de “archieven” te laten verdwijnen en zoals u (Frank) aangaf, geen openbaarheid van bestuur over de aantallen en de gevolgen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s