Geen moslim-multiculti in Marseille

Een aspect dat bij ons veel te weinig aandacht krijgt, is het feit, dat de moslims onder elkaar nauwelijks vermengen. Terwijl wij ons in de islam moeten integreren, blijven de moslims onder elkaar. Marseille kan de eerste grote Europese stad met een Mohammedaanse meerderheid worden, zoals de Zwitserse “Weltwoche” bericht.

En daar staat in een lang artikel o.a. dit:

In het Belsunce-Quartier, op vijf minuten loopafstand van de Vieux-Port, waait een zweem van Casablanca. Maar wat er op het eerste gezicht uitziet als een compacte, islamitische microkosmos, ontpopt zich al snel als op herkomst gescheiden, argwanend naast elkaar. “Marokkanen, Tunesiërs, Algerijnen, Comorezen, ze blijven allemaal onder elkaar”, zegt Omar Dschellil, 40, langjarig secretaris van de Taqwa-moskee, het oudste islamitische gebedshuis in de stad. “Solidariteit en vermenging komt ook niet onder ons moslims voor”. Het multiculturalisme? “Dat is alleen maar een waanidee”.

Ook van Gaudins harmoniepolitiek vindt hij “minder dan niets”. Die zou een farce zijn. Het hele politieke establishment zou het volk scheiden in plaats van het te verenigen. De stad zou tientallen dingen voor de minderheden organiseren: van een wedstrijd in couscous maken via cursussen kalligrafie tot djembé trommelen voor mensen uit Ivoorkust. “als men een groep naar zijn culturele getto verwijst, creëert men racisme”, zegt Dschellil.

Dat dit bij ons precies net zo gaat, daarvoor bestaat keihard bewijs. Iedere islamitische nationaliteit wil, als het ook maar enigszins mogelijk is, zijn eigen moskee. Bosniërs, Turken, Pakistani, Arabieren, ze zijn allemaal gescheiden van elkaar. En hoeveel Turken in Berlijn trouwen er met een Arabische vrouw? We weten het niet, maar we vermoeden helemaal niemand. Een Arabier voelt zich racistisch beter dan een Turk. Over één ding echter zijn alle moslims het eens: het Westen is uitgespeeld, men moet alleen nog een tijdje wachten.

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/05/kein-moslem-multikulti-in-marseille/#more-256328

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islamisering. Bookmark de permalink .

16 reacties op Geen moslim-multiculti in Marseille

 1. Linsky zegt:

  Het feit alleen al, dat die verderfelijke lieden zelf in alles en onder elkaar permanent verdeeld zijn, geeft al aan dat ze aangestuurd worden door externe machten.

  Het gaat ook niet eens om wat zij wel of niet willen, er is op heel erg hoog niveau beslist wat er moet gaan gebeuren….en niet door moefti’s of sultans, die zijn daar per definitie te achterlijk en te stom voor. Geloven dat dit rattenvolk in staat is tot consistente en coherente gedachten te komen en iets bruikbaars en zinnigs te produceren is een enorme misvatting.

  Daar is geen enkel vorm van intellect aanwezig bij een woerstijnrat. Zonder het westen zijn ze niet in staat gedachten te hebben, die worden hen in gefluisterd!!

  Dat is in die laatste zin heel duidelijk uitgedrukt;
  het Westen is uitgespeeld, men moet alleen nog een tijdje wachten!
  En nou eens raden wie dat wil en daar het meeste profijt van heeft?!

  Like

 2. Predictor zegt:

  Wat men in het westen en met name Nederland “integreren” noemt is dit: de immigranten krijgen alles wat zij eisen:
  gescheiden zwembaden, gescheiden sportscholen, aparte scholen, zo veel moskeeën, halal voedsel, het dragen van woestijnkleding, het weigeren van handen geven, hun islamitische feestdagen en gebruiken, terwijl wij die van ons steeds vaker moeten opgeven (zoals kerstbomen en varkensschilderijen verwijderen) omdat de moslims zich hierdoor beledigd voelen. enz.enz.
  Integreren betekent dus dat de autochtonen zich moeten aanpassen aan de allochtonen!

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Als je kat of je hond een teek heeft, dan haal je dat akelige insect van de huid van je huisdier en je doodt die teek. Met dit warme weer zijn er veel teken. Dan komt het voor dat er meer van die ondieren op de huid van je huisdier zitten. Het wordt epidemisch. Bestrijden is de noodzaak.
  In de grote mensenwereld zie je iets gelijkaardigs. De immigratie van niet met de autochtone te vermengen personen neemt epidemische vormen aan. Er rest slechts één methode: bestrijden. Het motto dient dan te zijn: remigratie.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Hans je vergeet bij 00.26 nog de epilepticus, hetgeen door enkele mensen beweerd wordt gezien zien ziektebeeld.
  Je schijnt daar ook visioenen bij te krijgen.. Is dus zeer waarschijnlijk.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Predictor, en als dezelfde partijen, die nu het heilloze Kunduz-akkoord en het ESM hebben omarmd, aan het bewind blijven, gaat deze ellende zeker verder. Het zal er om spannen 12 september.

  Like

 6. Petrossa zegt:

  Laat het nu ook de meest geweldadige/misdadige stad zijn. Zal wel toeval zijn.

  Like

 7. winnie zegt:

  prima toch, die onderlinge verdeling? verdeel en heers

  Like

 8. frank de vries zegt:

  Het valt mij steeds meer op, dat ook op deze site steeds dezelfde critici schrijven.
  We zijn dus blijkbaar maar met een klein clubje en dat zien alle moslims en CDA/PvdA stemmers ook.
  Dus lachen ze al jaren een beetje schamper over onze inspanning (die sukkels zullen met hun PVV-tje toch nooit een eenheid (zoals “zij”) kunnen en willen vormen!
  Kijk maar op en in de media.
  “CDA en PvdA symphatisanten hoor en zie je de hele dag door met hun gezwam.
  Wilders en c.s. NOOIT in die mate.
  Dus hij kan wel “dreigen met: Wacht maar tot in september” maar tot nu toe is gebleken, dat er NOOIT een pro-Wilders demonstratie is geweest.
  NB bij zijn politieke show-porces in Amsterdam stonden ook slechts een handjevol “kleumende sukkels”.

  Nu is het zo, dat rechtse mensen blijkbaar GEEN eenheid WILLEN/KUNNEN demonstreren.
  De geschiedenis heeft altijd getoond, dat Onbeschaafdheid en domheid het wint van kennis, gematigheid, genuanceerdheid, begrip en tolerantie.
  Daarom heeft de PvdA en c.s. met het CDA (Kerk-beleid) z0veel buitenlandse ongeletterdheid en (naar onze cultuur, normen enwaarden) ONGEMANIERDHEID ingevoerd!

  Het (ging) gaat deze partijen steeds openlijker en egoistischer alleen maar om “Hoe kan ik zo lang mogelijk in het pluche en op de kansel blijven zitten!”
  Nederlandse belangen zijn NIET HUN (privé) belangen!
  Zij zitten in Den Haag voor zichzelf en niet voor ONS!
  En ze hebben NB die EU verzonnen (ook gewoon zonder onze toestemming) om tijdig als ratten uit ons land te kunnen gaan om DAAR hun volgende (en veel hogere) inkomen WEER OP ONZE ZAK te vergaren!
  Zolang de burger (de kiezer) zijn (volks)vertegenwoordigers niet wegens ordinaire wanprestatie OP EN TEN KOSTE van deze kiezers kan ontslaan en (persoonlijk) verantwoordelijk stellen , waardoor deze mensen EN “boete” moeten betalen uit eigen zak EN geen kans meer krijgen om “elders” de zelfde fouten (ten koste van) te gaan maken, blijven we dit soort (bestuurlijke) wantoestanden houden.

  We zijn nu gewoon vergelijkbaar een ordinaire derde wereld dictatuur geworden.
  En … WIJ (nog steeds de meesten) willen dat blijkbaar ook nog!
  “Vrijheid” betekent eigen keuze te mogen en te kunnen maken MAAR …..ook daarvoor eigen verantwoordelijkheid te willen moeten dragen!
  Dat kunnen de meesten niet meer! (Geindoctrineerde “groen-rode knoppen drukkers”).
  Die willen geleid worden!
  Hoe ongeinteresseerder, dommer en gemakzuchtiger hoe meer MEN geleid wil worden!

  Dat beleid hielt onze Kerkvorsten al eeuwen rijk en machtig en NU doet de te hulp geroepen Islam daar nog een extra wreed schepje bovenop!
  Slechte “Leiders” willen graag domme en gewillig gemaakte volgelingen!
  PvdA en CDA willen dat ook! (en hopen op de hulp van de Islam!)
  Het is allemaal erg ordinair en primitief.

  Maar …… de domme ongeintresserde en vooral kortzichtige meerderheid zal altijd (in een z.g. democratie) blijven beslissen over niet alleen hun eigen lot maar … erger ook van alle goedwillenden, die WEL vooruit kunnen en willen denken en kijken!

  “Rechts Nederland” sluit U eindelijk eens aaneen in de enige politieke partij, die “Ons” nog einigszins vertegenwoordigt: De PVV van Wilders!
  Willen we Nederland en onzelf nog een beetje redden dan moet de PVV in september minstens een (praktische) meerderheid krijgen.
  Anders zal uiteindelijk zelfs ons door Wilhelmina aangepraatte “Duitse bloed” alleen nog maar in het Islamitische Halal-abattoir kunnen stromen.

  Gezien de jarenlange lauwheid van autochtoon Nederland jegens de Islamitsiche dreigementen en hun agressieve geboorteaanwas van (ook seksueel) gefrustreerde Mohammed-jongetjes (mogen nl. alleen met een bewezen moslima maagd trouwen, die door hun ouders wordt uitgezocht en gekocht!) heb ik mijn twijfels of dat inzicht op 12 september er opeens WEL algemeen zou zijn.

  Naar onze Overheidscensuur mag nog steeds niets in de krant worden gezegd over de ethische achtergrond van al die hoofdzakelijk allochtone criminelen in dit land!
  (Wel natuurlijk van eigen blanke Nederlanders!)
  Dat noemt een groot dagblad overeenkomstig met hun (door de PvdA/CDA opgelegde) huisregels!.

  In dit land lijden wij al jaren onder die Linkse Staatscensuur, die o.a. Wilders, Smalhout, Van Gogh en Nekschot hun mond snoert MAAR daar en tegen buitenlandse HAAT-Baarden vandaag publiekelijk en ongehinderd (zelfs politiebeschemd!) voor NB (beschamend!) ons Nationale Gedenkteken op de Dam hun afschuw over onze Nederlandse samenleving, normen en waarden laat uitschreeuwen!

  HET IS EEN ONS DISCRIMINERENDE EN EEN RASCISTISCHE SCHANDE dat dit soort ordinaire anti-Nederlandse oorlogshitsers niet gewoon opgepakt worden en het land (en Europa) worden uitgezet!
  (Dit alles dank zei uitsluitend door ONS gekozen z.g. linkse en Chistelijke volkvertegenwoordigers in Den Haag, die al jarenlang bewijzen alleen voor hun partij en eigenbelang daar te zitten!).

  ZIJ maken al jaren openlijk beleidsblunders, die ONS miljarden kosten!
  ZIJ geven nooit echt (bewijsbaar!) openning van zaken, waaraan ONS belastinggeld allemaal naar toe gaat (denk aan de tientallen jaren, waarin onze miljarden per jaar aan wegenbelasting NIET aan de infrastructuur werden besteed!)
  WIJ moeten bloeden door de ondemocratische KUNDUZ-coalitie (alleen maar om de miljarden-boete vanuit Brussel te voorkomen)
  Maar de z.g. ONTWIKKELINGSMILJARDEN moeten gewoon oncontroleerbaar doorgaan (allemaal bodemloze putten met corrupte handophouders!).

  NOOIT is aan ons via de publieke media bewezen wat de aantoonbare economische winst (en massale Nederlandse werkgelegenheid) daarmee is verkregen! (Idem dito door het Koningshuis, waar altijd(?) een aantal handelscommissies bij mee lopen!)

  WIJ zien allen maar na vijftig jaar dezelfde armoede door corruptie en onrust in die z.g. arme landen! Wat is dan het enorme economische belang?
  Maar ja, WIJ krijgen natuurlijk geen bijna gratis vergunning voor een Mozambiquekaanse villa daar.
  Of altenatief uitwijken naar een (voor hele rijken) belastingloze enclave in Griekenland?
  Moet ik nog doorgaan?

  Hoe lang duurt het nog voordat eindelijk de Nederlandse gewone goedwillende en hardwerkende burger de ogen opengaan en die vele zakkenvullers op onze kosten spuugzat worden?

  Ik ben ordinair Henk van Ingrid en ik wil het NU “anders” en naar de letter van ONZE bestaande wetten openbaar en bewezen hebben, waar ons belastinggeld naar toe gaat EN voordurend onafhankelijk gecontroleerd en verantwoord blijft!
  Alle gesubsidieerde instanties moeten BV een jaarlijkse controleerbare en openbaar gemaakte verantwoording publiceren.
  Alle “winsten” moet worden teruggestort.
  Alle tekorten uit eigen zak aangevuld worden.

  Twee boeven op een scooter? Allebei dezelfde en hoogste straf! Deze wet ligt er NB al jaren!
  Maar PvdAen CDA leven van ellende van de burger! Criminelen helpen hun blijkbaar daarbij!
  Het is allemaal te gek voor al deze vele woorden.
  Sorry voor mijn tegenstrijdigheid.
  (Maar alle misstanden laten zich helaas niet in een paar woorden samenvatten).

  Ik hoop weer niet als een Don Quichot alleen tegen Haagse windmolens te strijden.

  Like

 9. Columnist zegt:

  De oplossing voor de islam is een nieuwe, wereldwijde religie. Onderdeel van deze religie is het recht van Fransen op Algerijnse haremvrouwen. De Fransman mag Algerijnse vrouwen trouwen, maar andersom niet. In tegenstelling tot de islam hoef je niet bij de vierde vrouw te stoppen.

  Like

 10. Columnist zegt:

  Het onderlinge racisme van moslims kunnen wij in ons voordeel gebruiken. In mijn nieuwe wereldreligie mogen Turken bijvoorbeeld wel Koerdische en Arabische vrouwen hebben, maar andersom niet.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @frank de vries, dat ben ik met U eens. Zo lang de nederlander, in plaats van in verzet te komen, zich in slaap laat sussen bij ” boer zoekt vrouw”, gaan de vileine politici in nederland gewoon door. Het is toch triest dat er maar 10.000 mensen de petitie tegen het ESM verdrag hebben getekend.
  Neen, de pleuris breekt pas uit als de nederlander zijn terrasje niet meer kan pikken, en zijn voetbalkaartje niet meer kan betalen. En verder de “linkse infiltratie”, sinds 40 jaar lang!

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @Hansvandemortel, de zonnesteekgek, ik lach me nu nog krom. Prachtig zoals U het weet te treffen bij de “breingestoorden”, van Mo de pedo-profeet.

  Like

 13. Columnist zegt:

  Een moslim heeft niet het recht zich te verzetten tegen de verkrachting van zijn dochter door een ongelovige. Doet hij dit toch, dan zal zijn helse straf verzwaard worden. God zegt het, het bewijs is dat de islam doodbloed in Syrië.

  Like

 14. Columnist zegt:

  Beatrix zal eeuwig branden in de hel tenzij ze zich bekeert tot mijn godsdienst. Mijn godsdienst is aantrekkelijk voor machtige mannen, want je kunt meer dan vier vrouwen hebben.

  Like

 15. Columnist zegt:

  Houdt op met razen en tieren. Als je de islam wilt breken, zul je de islamitische vrouw een hoge plaats in de harem moeten aanbieden. Zo zal de zeer sterke sexuele energie van de islamitische vrouw voor ons gaan werken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s