Integratiecursus voor autochtone inwoners van Wenen

Het samenleven in Wenen zou toch moeten functioneren. Dat proberen in ieder geval de voorvechters van de multicultiwaan ons permanent te laten geloven. In principe hadden deze dames en heren ook gelijk, echter tot het moment waarop de immigratie-tsunami van Anatolische immigranten over Oostenrijk (en vooral over Wenen) losbrak.

Waren er destijds met Branko geen bijzondere problemen, dat zag er bij Achmed al anders uit. De immigranten uit het voormalige Joegoslavië integreerden uitstekend, leerden Duits en werden echte Weners.

Heel veel Turken/Turksen zijn uit een heel ander hout gesneden. Alleen al door hun uiterlijke verschijningsbeeld (bijvoorbeeld de hoofddoek) demonstreren deze wat zij van integratie vinden. Of dat nu komt door het afwijzen van het leren van de Duitse taal door een gebrek aan intellect of uit protest tegen de integratie, dat weten we niet.

Wie bovenstaande woorden niet wil geloven, nodigen we graag uit voor een excursie door de 10 Weense stadsdistricten. Het schijnt, dat bij de Turken/Turksen het woord “integratie” niet echt populair is. Wellicht ligt dat aan hun nationale trots en beschouwen ze Oostenrijk niet als gastland, maar als veroverd gebied.

À propos nationale trots. Deze probeert men de Oostenrijkers al geruime tijd af te leren. Wie zich hiertoe desondanks bekent en het misschien waagt dit openlijk te zeggen, wordt door de linkse “goedmenschen” onmiddellijk als nazi bestempeld.

Maar terug naar het onderwerp. Was het tot voor geruime tijd niet noodzakelijk om de Weense bevolking over het gedrag in het openbaar vervoer, de alledaagse omgangsvormen, de relatie tot diegenen die anders zijn dan wij en over de reinheid in de stad te beleren, schijnt dat nu een belangrijk punt op de agenda van de rood-groene Weense stadspolitiek te zijn.

Om met de hierboven genoemde punten geen enkel probleem te hebben, werd de autochtone Weners met de paplepel ingegoten. Dit is blijkbaar met de immigratie-tsunami uit Anatolië fundamenteel veranderd. Zie bijvoorbeeld “Multikulti auf der Donauinsel”.

In ieder geval zouden de Weense stadsvaders/moeders erachter kunnen zijn gekomen, dat het vermoedelijk veel gemakkelijker is om de autochtone Weense bevolking aan de gegeven omstandigheden aan te passen dan de vele Turkse immigranten te bewegen tot integratie en het zich houden aan de Oostenrijkse spelregels.

Dus, geachte inwoners van Wenen. Indien u nog niet geïntegreerd mocht zijn, kom dan naar de manifestatie in het strandbad Angelibad op 9 juni 2012 om 16.00 uur. Het kan toch niet zo moeilijk zijn om als Wener in de eigen stad te moeten integreren.

Bron:

http://tinyurl.com/cn5u9dq

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Immigratie, Moslims, Oostenrijk, Turkije. Bookmark de permalink .

4 reacties op Integratiecursus voor autochtone inwoners van Wenen

 1. De Ekster zegt:

  Heel triest.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Europa is zijn oriëntatie kwijt en de autochtonen moet integreren.
  Assimilatie is een misdaad tegen de mensheid zei Erdogan.
  En dat links vuil probeert ons maar wijs te maken dat wij ons moeten aanpassen.

  Like

 3. Lotte zegt:

  ZIEK!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Misschien willen ze die arme allah schreeuwers niet nog fascistischer maken?

  Onderwijs leidt tot fascisme

  Het zal niemand ontgaan zijn dat het onderwijs de afgelopen decennia ten prooi is gevallen aan de hersenloze vernieuwingsdrang van idealisten die geloven dat de eenheidsworst die uiteindelijk tot dezelfde diploma’s voor iedereen moeten leiden, werkelijk bijdraagt aan de kennis en intelligentie van de mensheid.

  Kennis en vaardigheden hebben zij vervangen door lijsten met vage competenties, subjectieve beoordelingen en constructies om vooral mensen die het niveau niet gehaald hebben toch aan een papiertje te helpen. Met als gevolg dat er hele verloren generaties ontstaan die niet kunnen rekenen, een slecht taalgevoel hebben en alleen maar het geheugen van hun tablet kunnen rekenen als algemene kennis.

  De gemiddelde burger zal opmerken dat er goede oplossingen zijn. Ga terug naar de basis en geef leerlingen weer het oude vertrouwde onderwijs in plaats van dat idiote linkse gelul van tegenwoordig. Onderwijsverbetering wordt belemmerd door discriminatie op politieke gezindheid, de drang om kennis te nivelleren en domme experimenten..verder;
  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=606&pagina=1

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s