Het is tijd voor actie!

Medepatriot,

De “Britain First” beweging is het begin van een nieuw tijdperk voor vaderlandslievend beleid. Al uw harde werk, al uw opofferingen en toewijding gedurende veel jaren zijn niet  tevergeefs geweest.Britain First” is gebouwd op de fundamenten die zijn gelegd door U en andere goede patriotten zoals U. Wij wonen in een land waar onze grootmoeders in hun bed worden afgetuigd door crimineel uitschot. De foto boven is van groot- en overgrootmoeder Emma Winnall, die in elkaar werd geslagen toen zij in haar bed lag te slapen. Helaas stierf ze in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Dit laffe en walgelijke misdadige gedrag laat de zieke en gedegenereerde natuur van het moderne Groot-Brittannië zien …. Dat is de reden waarom wij terugvechten! Genoeg is genoeg! We laten het verleden nu achter ons en beginnen met de wederopbouw, we willen ons land terug en we menen wat we zeggen …. U ook? Sluit u dan vandaag nog aan bij Britain First:

https://www.britainfirst.org/join-britain-first/

Op dit ogenblik overspoelt een eindeloze vloed van vijandige buitenlanders ons land in een alarmerend tempo … het is tijd om tot actie over te gaan! Klagen en navelstaren zal ons volk niet helpen, maar in actie komen wel – nu heeft U de kans om u bij iets beters aan te sluiten en te helpen om het nieuwe Britse Verzet op te bouwen.

Het is tijd om handelend op te treden en als u dat niet doet … wie dan wel?

Britain First heeft een nieuwe organisatie opgericht met plaatselijke afdelingen, bijeenkomsten, organisatoren, en wordt nu actief met de verspreiding van folders, demonstraties en andere campagneactiviteiten, maar we willen ook iets van U horen.

We hebben de grondbeginselen van een nieuwe beweging al onder de knie: tijdschriften, een reeks brochures, telefoonlijnen, plaatselijke afdelingen, bijeenkomsten, activiteiten, lidmaatschap, een geweldig succesvolle website, een professioneel e-mail en direct mail onderneming, een indrukwekkende administratieve ordening en dit is nog maar het begin.

Veel van uw strijdmakkers zijn U al voorgegaan. Waarom zou U zich vandaag niet bij hen aansluiten?

https://www.britainfirst.org/join-britain-first/

Houdt U in gedachten dat onze voorvaderen dit land opgebouwd hebben, niemand anders. Het bloed van onze vaders en grootvaders doordrenkte de slagvelden van Vlaanderen en de stranden van Normandië en onze moeders en grootmoeders begroeven hun zonen met rustige waardigheid en Britse standvastigheid. U en ik zijn de afstammelingen van een ononderbroken karmozijnrode draad van Britse strijders, dat werkt krachtig door in de nevelen van de tijd. De roemrijke nalatenschap van onze voorvaderen is in deze generatie aan ons doorgegeven.  Het wordt tijd om het “op één na beste” te weigeren en opnieuw te beginnen met de opbouw!

https://www.britainfirst.org/join-britain-first/

Het is tijd voor de zonen en dochters van Groot-Brittannië om op te staan en ons thuisland, ons geboorterecht en onze waardigheid te herwinnen! Wij zijn de enige overgebleven verdedigingslinie voor onze mensen – wij kunnen ons niet veroorloven om onze kinderen de rug toe te keren als het om hun toekomst gaat! Waarom zou U zich, door lid van Britain First te worden, niet aansluiten bij het leger van vaderlandslievende Britten die opkomen tegen het verraad van ons land:

Een standaard lidmaatschap kost slechts 30 pond door een éénmalige betaling.

Er zijn tarieven voor mensen zonder inkomen (15 pond), voor diegenen die in het buitenland verblijven (50 pond) en een tarief voor een speciale Platinum Lidmaatschap (50 pond).

Het lidmaatschap van Britain First staat open voor iedereen, zowel in GB als daarbuiten.

Maar bovenal, door lid te worden van en u aan te sluiten bij Britain First neemt U uw rechtmatige plaats in bij “de verdedigingsmuur” om onze natie en haar volk te beschermen.

Laten we voortbouwen op het verleden en werken naar een betere toekomst voor onze burgers. Word lid van Britain First ….. vandaag nog!

https://www.britainfirst.org/join-britain-first/

Ik zou U graag bij voorbaat willen bedanken voor uw aanhoudende ondersteuning, die wordt zeer gewaardeerd.

Met vriendelijke groet,

Paul Golding, voorzitter van Britain First

PS: als U, om welke reden dan ook, geen lid kunt worden, maakt u dan alstublieft een eenmalige bijdrage over voor onze campagnes. Elke penny telt:

https://www.britainfirst.org/donate/

Door:

Wachteres (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Immigratie. Bookmark de permalink .

15 reacties op Het is tijd voor actie!

 1. Bert zegt:

  Het is tijd voor de zonen en dochters van Nederland om op te staan en ons thuisland, ons geboorterecht en onze waardigheid te herwinnen!

  Zo mag ik het graag zien!!!!

  Like

 2. wachteres zegt:

  Ik hoopte al dat dit artikel bij ons ook patriottische gevoelens op zou roepen! 😀

  Like

 3. Henk Schroemges zegt:

  Te beginnen met op 12 september 2012 op de PVV te stemmen. Die partij moet dan zo groot worden dat de voorheen aangedragen oplossingen tegen het ook tsunami-achtige binnengevallen van fanatikers en criminelen zo nodig met militair geweld aan te pakken. Het in de knieen schieten moet geen uitzondering zijn.

  Like

 4. Marijke . zegt:

  Wachteres en weer bedankt .Ook al kookt me bloed.Vreselijk zo aan je eind te komen.Het zal je moeder maar zijn.Wat een tuig en lafaarts.En ja ik word lid.Ik ben wel zo woest.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Goed stuk Wachteres !! Nu in Nederland nog!!

  Like

 6. Marijke . zegt:

  Dit is dan in Engeland ,maar het gebeurt hier ook.Ben blij dat ze er daar teminste iets aan doen.En ik hoop dat ze heel veel mensen mee krijgen.

  Like

 7. M.A.L. Sion zegt:

  Wat een geluk dat wij in NEDERLAND al een stap verder zijn. Wij hebben de PVV. Daar hoeven we niet eens lid van te worden. We mogen wel doneren en ik heb begrepen dat daar druk gebruik van gemaakt wordt. U ook, maak een deeltje van uw vakantiegeld over naar de bankrekening 67.04.72.344 Voor Geert en de vrije meningsvorming/uiting. Er zijn in Nederland inmiddels talloze groepjes, die rijkhalzend uitkijken naar mogelijkheiden om ons in te zetten om de islamisering tegen te houden. Er zijn een heleboel mensen die artikelen schrijven en die op een aantal websites plaatsen. Samen zijn we met een heleboel. Het is slechts een kwestie van de juiste verbindingen leggen en met enige moeite moet dat lukken. We moeten en we zullen de landverraders die nu in de Tweede Kamer zitten en de regering vormen een poepie laten ruiken. Die Kunduzkliek, die de bevolking kaal plukt mag in geen geval langer dan tot aan de 12e september het beleid maken.
  Na 12 september dient er een revolutie plaats te vinden. Tijdens een revolutie kunnen er dingen die anders voor onmogelijk gehouden worden. Zo kunnen er maatregelen genomen worden om de moskeeën te sluiten en de moslims die niet willen integreren vriendelijk doch dringend te verzoeken hun vakantie in een moslimland door te gaan brengen en maar niet meer terug te komen.
  Doet u mee? We gaan de vaart er in zetten!

  Like

 8. Marijke . zegt:

  En dan nog dit en ik zal wel een hoop bagger over me heen krijgen Kijk er is veel kritiek op Amerika.Maar er komt nog eens een tijd dat de mensen wouden dat ze ook een pistool in hun huis mochten hebben.en jezelf teverdedigen.Die vreemde klootzakken hebben niks in een ander hun huis te zoeken.Arme vrouw.

  Like

 9. Linsky zegt:

  Dit is nou wat we moeten doen ja!
  Ik wees er al verscheidene malen op dat het tijd is voor actie!

  Het lijkt me evident te wijzen welke gevaren en misstanden ik bedoel. Alleen een blinde ziel ziet niet dat de fundamenten van onze samenleving, familie en die van onze persoonlijke integriteit op talloze manieren door alle overheden zwaar worden bedreigd en vernietigd!

  Het zou de ‘heren‘ goed uitkomen als we massaal de straat op gaan en revolutie en anarchie zouden ontketenen. Dan kan men de noodtoestand uitroepen en heeft daarmee dan het ultieme wapen in handen om hun dictatuur te grondvesten!

  Ik roep dus niet op tot opstand, anarchie of revolutie. Wel tot gezond verstand, inzicht, overleg, saamhorigheid, eendracht en daadkracht. Vorm veilige enclaves! Laat iedereen die daartoe in staat is dat in zijn eigen buurt, omgeving, en familie daarmee beginnen…..misschien, heel misschien is het nog niet te laat!

  Want we kunnen wel wachten tot anderen ‘het’ voor ons doen, maar we zullen toch echt bij ons zelf en in onze eigen buurt moeten beginnen!
  Hoe moeten we ons land veilig stellen, als we onze eigen buurt, familie en kinderen niet eens durven te verdedigen….?
  Uit;
  https://ejbron.wordpress.com/2012/03/03/eendrachtde-laatste-kans/
  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/29/elk-volk-heeft-de-leiders-die-het-verdient/

  Like

 10. Marijke . zegt:

  dan nog dit,mijn moeder is 99 geworden en ik heb voor haar gezorgt en weet hoe broos die oudjes zijn.Mensen die zo iets doen hebben geen geweten.Dat zijn kanker gezwellen.

  Like

 11. Columnist zegt:

  Nee, nee, de bejaarde is het kankergezwel. Vergrijzing vreet aan de samenleving. De Nederlander is prijzenswaardig, want hij is uiterst meedogenloos. Hij spuit de nutteloze bejaarde gewoon dood met euthanasie. God zegent de Nederlander. Hij is als enige gerechtigd tot de vrouwen van Saoedi-Arabië. Het Saoedische Wahhabisme en het Nederlandse Calvinisme lijken op elkaar. De Saoediër is de Nederlander van de islamitische wereld. Zijn dochters hebben de eer het exclusieve bezit te zijn van de Nederlander.

  Like

 12. louis-portugal zegt:

  Columnist, een beetje dimmen s.v.p.
  In Nederland worden stervende bejaarden nog vaak veel te lang in leven met lijden gehouden.
  Ik weet niet hoe het nu is maar enkele jaren geleden kon men bij gebleken wilsovereenstemming met hulp uitstappen, waar ik helemaal voor ben.
  Het is te hopen dat er een tijd komt dat de nederlander zich in huis legaal mag beschermen tegen dat crapule.

  Like

 13. wachteres zegt:

  Jongens, ik hoop dat ik van jullie nog een poosje de tijd krijg om mij nuttig te maken met wat vertalinkjes? 😦

  Like

 14. stef zegt:

  Het beste is op de PVV te stemmen en alle persoonlijke contacten zulke informatie door te sturen links of rechts.vriend of vijand. maakt niet uit.

  Like

 15. Predictor zegt:

  Ook de PVV zal, zelfs met een meerderheid van stemmen, weinig meer kunnen veranderen in wat ons (ongekozen) Kunduz kabinet al heeft vastgelegd! Wij zitten al muurvast in de webben van de EU en de (onschendbare) ESM! En de meerderheid van de mega-Eurofiele partijen blijven in de regering zitten (met of zonder de PVV)!
  De enige oplossing is een beweging zoals in Engeland, die alles eerst schoonveegt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s