Oriëntaalse eer: Iraniër snijdt lippen van zijn vrouw af en eet ze op

Op dit moment wordt er in de Zweedse media melding gemaakt van een gruwelijke zaak. Uit jaloezie zou een universiteitsprofessor in Stockholm helemaal door het lint zijn gegaan en de lippen van zijn vrouw hebben afgesneden. Daarna zou hij deze ook nog opgegeten hebben. De man werd gearresteerd en zal vermoedelijk worden aangeklaagd voor poging tot moord.

De krant “Aftonbladet” bracht de zaak woensdag aan het licht. “Hij heeft haar lippen afgesneden en deze daarna opgegeten”, bericht het blad online onder verwijzing naar een anonieme informant, die bekend zou zijn met de zaak.

Het zou bij de verdachte gaan om een docent aan het Karolinska-instituut, een gerenommeerde geneeskundige faculteit in de buurt van Stockholm. “Aftonbladet” citeert ook de advocate van de zwaargewonde vrouw: “Het gaat niet goed met haar, lichamelijk en geestelijk niet”.

Verdachte is vader van meerdere kinderen

De vermoedelijke geweldpleger heeft volgens het bericht meerdere kinderen uit zijn eerste huwelijk. Slechts enkele weken na de scheiding zou hij met zijn huidige vrouw zijn getrouwd, die beduidend jonger zou zijn. De man zou al geruime tijd het vermoeden hebben gehad dat zijn vrouw een affaire zou hebben en hij zou gedreigd hebben haar hiervoor te bestraffen.

“Hij at de lippen op om te voorkomen dat ze weer aangenaaid zouden kunnen worden”, aldus de informant tegenover de krant. “De dader schijnt geen berouw te hebben”.

Bron…

Iets dergelijks staat er in alle Duitstalige media te lezen over dit gruwelijke incident in Zweden. Er wordt met geen woord gerept over het feit, dat deze waanzinnige perverse man deze daad in naam van de eer moest plegen en dat deze “Zweedse professor” afkomstig is uit Iran! De Britse “Daily Mail” bericht er iets uitvoeriger over.

Waarom worden deze “kleinigheden” niet genoemd? Net zoals in het geval van de Turkse vader, die zijn zoon op school (St. Polten) met een pistool afknalde – alle Duitse media berichtten daar over en ze schreven allemaal over een Oostenrijker, hoewel deze idioot een Turkse staatsburger was!

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/06/02/orientalische-ehre-iraner-schneidet-ehefrau-lippen-ab-und-verschlingt-sie/

Auteur: derpatriot

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op Oriëntaalse eer: Iraniër snijdt lippen van zijn vrouw af en eet ze op

 1. Linsky zegt:

  Vrouwen en kinderen worden verkracht door die moslims, de mannen genaaid door de MSM! 😦

  Like

 2. Lucky9 zegt:

  Auteurs als Hege Storhaug en Bruce Bawer waarschuwen al vele jaren voor dit soort islamitisch gedrag maar ook andere in Scandinavië doodgezwegen multiculturele ongemakken.

  Like

 3. Bert zegt:

  Journalistiek bestaat niet meer zodra er eenzijdige berichtgeving is of gebeurtenissen worden verzwegen of verdraait, in mijn optiek is de reguliere media nu een verlengstuk van de politiek. Echte journalisten zijn degene die publiceren zoals hieronder omschreven.

  Definitie: Bron Wiki
  Journalistiek is het verslag doen van nieuws. Een journalist verzamelt en verwerkt het nieuws voor de lezer. Journalistiek is de discipline van het verzamelen, controleren, rapporteren en analyseren van het nieuws.
  Een journalistiek bericht dient in eerste instantie antwoord te geven op de vragen wie, wat, waar, wanneer en waarom (=de vijf W’s).
  Er bestaan twee belangrijke vormen van journalistiek: de feiten zo neutraal en objectief mogelijk doorgeven, of ze juist duidelijk voorzien van commentaar.
  Er bestaan overigens verschillende andere definities van de journalistiek. Bijvoorbeeld: journalistiek bedrijven betekent zich bezig houden met het bijeenbrengen, verzenden, verspreiden, becommentariëren van nieuws en inlichtingen en met het beschrijven van gebeurtenissen. Het publiceren hiervan gebeurt in diverse media.

  Like

 4. Linsky zegt:

  Bert; 🙂
  Wie, wat, waar, wanneer en waarom en Hoe!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Hadden wij dan iets anders verwacht van onze onvolprezen (kuch) linkse pers. Kotsmisselijk word ik van de media en pers in Europa, de meeste Main Stream Media, knikken en buigen en likken de kont van de volgelingen van de Islam. Overal worden we geconfronteerd met de agitprop van LINKS.

  Like

 6. P.Munnich zegt:

  Deze man heeft zijn jongere vrouw ‘gewaarschuwd haar te straffen’. DIT is in mijn ogen Geen Straf
  maar OPZETTELIJKE VERMINKING. Indien hij haar tijdelijk uitgaansverbod had opgelegd,was het een straf geweest.
  Of nu Europeanen ,Islamieten of Andersgelovigen dit doen,HET BLIJFT VERMINKING dus AFKEURENSWAARDIG.

  Like

 7. Linsky zegt:

  Munnich , neen! Dat was niet netjes om die vrouw zo onheus te bejegenen!

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Ik had het nieuws al gezien in andere media.
  Zo jaloers dat je zoiets doet vond ik al erg ver gaan.
  Nu blijkt dat het eem arabier of zoiets is is het wel duidelijk ondanks dat hij zelf bij zijn eerste vrouw al zeer waarschijnlijk overspel pleegde.

  Moet toch kunnen in dat multicultiland.

  Like

 9. Columnist zegt:

  Gek genoeg maakt dit gedrag mannen bij veel vrouwen aantrekkelijk. Dit heet hypergamie.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Achtelijk varken, sorry varkens. Zelfs als ze geleerd zijn komt hun (ver)achtelijke ‘cultuur’ naar boven.
  Of het zal in hun lijfboek (de Donaldduck) staan.

  Like

 11. Bert zegt:

  @linsky, sorry had het even moeten vermelden waarom ik de reactie gaf…. (zie onderstaand) ik zat gisteravond ook even op mijn kwaad zijn stoel dus kan het zijn dat sommige reacties niet geheel duidelijk zijn. 🙂

  Waarom worden deze “kleinigheden” niet genoemd? Net zoals in het geval van de Turkse vader, die zijn zoon op school (St. Polten) met een pistool afknalde – alle Duitse media berichtten daar over en ze schreven allemaal over een Oostenrijker, hoewel deze idioot een Turkse staatsburger was!

  Like

 12. Linsky zegt:

  Bert; 🙂
  Mijn fout Bert, ik wilde je uitstekende lijstje juist gewoon aanvullen, met HOE.
  Die 5 W’s en de vraag, hoe.

  Like

 13. Hi allen ,
  Maar wij weten de gruwel daden nog niet goed,
  voor wat zij uit vreten allemaal met hun mensen,
  En waneer zijn wij aan de beurd eigenlijk binnen de 50 jaar.
  Dan hebben we denk ik tuig in ons Parlement die als
  Christus rond lopen met bolhoed en Baard.
  Dat is wat ik geloof hoe de toekomst zal zijn .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s