Sneller in actie komen graag – Iran dicteert

 Door: Michael Ledeen

We hielden dus belangrijke gesprekken met het Iraanse regime en we kwamen tot een belangrijke overeenstemming: er zouden de komende maand nog meer belangrijke gesprekken met hen plaatsvinden. Niemand van ons team was ook maar in het minst in verlegenheid gebracht en dat gold ook voor de “experts”, die hadden voorspeld dat we het eens zouden worden over een of ander nucleair akkoord. En dat terwijl de meeste verslagen die ik onder ogen kreeg over Israël waren gegaan: of ze zouden aanvallen of niet. Nu hield mijn moeder mij altijd de stelregel voor dat herhaling de basis vormt van elk leren. Laten we de basisregels nog maar eens doornemen:

 • Ali Khamenei, de opperste leider van Iran, is niet geïnteresseerd in een overeenkomst met het Westen, tenzij die duidelijk een onherroepelijke overgave van het Westen inhoudt, waarin een einde wordt gemaakt aan de sancties, onze terugtrekking uit het Midden-Oosten wordt bevestigd en de hegemonie van Iran in de regio wordt erkend;
 • Het spelletje dat nu wordt gespeeld – noem het maar “een reis om de wereld in 180 dagen”- verschaft de diplomaten goed voedsel, luxueuze accommodaties, foto’s in de dagbladen en het geeft de Iraniërs de vrijheid om uranium te verrijken, raketten met springkoppen te bouwen en om ons en iedereen die bereid is met ons samen werken om te brengen. Dit is de oorlog die echt plaats vindt en geen Westerse leider spreekt daar ooit over!
 • Sancties zullen noch het Iraanse nucleaire programma tot stilstand brengen, noch de Werkelijke Oorlog doen stoppen. Alleen een verandering van het regime kan dat voor elkaar krijgen. Om dat te bereiken zouden de sancties een positieve bijdrage kunnen leveren, mits die konden samengaan met de steun van de Iraanse oppositie. Vraag de Leden van de Revolutionaire Garde maar hoe serieus men het verzet daar neemt: de RG heeft zojuist achtduizend soldaten extra ingezet in  de straten van Teheran, sommigen in uniform, anderen in burger. Maar geen leider in het Westen neemt de moeite de Iraanse oppositie te helpen, zelfs niet verbaal. Wanneer zulke leiders zeggen: “Alle opties zijn nog op tafel”, dan bedoelt men te zeggen dat op zekere dag er misschien nog wel een aanval op Iran zal plaatsvinden. Maar financiële of tactische steun bieden aan Iraniërs, die actief willen vechten voor de vrijheid van Iran, komt nergens in enig strategisch Westers plan voor;
 • Ondertussen worden zij die vrijheid in de regio nastreven opgeofferd. Degenen die in hun verraad voorop lopen zijn Obama en zijn nieuwe vriendje de Franse president Hollande (die zojuist Afghanistan bezocht om daar te bevestigen dat Frankrijk zich snel uit dat land zou terugtrekken).De gevolgen zijn even hartverscheurend als onontkoombaar: sinds het begin van het jaar zijn er meer dan 500 scholen voor Afghaanse vrouwen gesloten. Niemand van onze leiders en “van onze ‘deskundigen” is in dit soort zaken geïnteresseerd. Het meest recente, dramatische geval is wel Syrië, waar het officiële aantal doden op meer dan tienduizend wordt geschat, maar meer dan dertig duizend “vermisten” komen daar nog bij. Niemand schijnt zich er hier echter om te bekommeren dat we deze slachtpartijen in de juiste context moeten plaatsen. Aangezien Syrië in zekere zin tot het grondgebied van Iran gerekend moet worden, zou de val van Assad de overleving van Khamenei bedreigen, maar niemand van onze westerse leiders schijnt de val van Khamenei en diens moorddadige regime te wensen. En dus krijgen de vijanden van Assad en Khamenei geen hulp uit het westen, terwijl de Syrische tiran hulp uit Teheran en Moskou krijgt.

Dit zijn de basisregels van de oorlog die nu woedt. Een oorlog, die we gewoon niet willen zien en die ook onzichtbaar lijkt voor leiders en “experts”, behalve voor de mensen die zich op de slachtvelden bevinden.  Maar in hun financiële budget wordt gesneden en hun middelen gaan in vlammen op en hun saamhorigheidsgevoel wordt bedreigd door een nieuw antropologisch experiment: meer vrouwen die aan de strijd deelnemen en onze opiniepeilingen en deskundigen weten weinig of niets van militaire zaken af.

En Obama? Die wenst voor hen nog geen paar minuten aan de overlegtafel vrij te maken. Per slot van rekening knappen ze voor hem gewoon de zaakjes op, nietwaar?

Het is allemaal heel teleurstellend en beangstigend. En indien men een strategie zou willen bedenken waarin men deze Echte Oorlog zou verliezen,dan zou je je vreselijk hard moeten inspannen om het nog beter te doen dan nu.

Bron:

http://pjmedia.com/michaelledeen/2012/05/28/iran-rules/

Auteur: Michael Ledeen

Vertaald uit het Engels door:

Henk V. (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Iran, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

30 reacties op Sneller in actie komen graag – Iran dicteert

 1. louis-portugal zegt:

  Er zijn een paar dingen die me niet helemaal duidelijk zijn hoewel ik het met het punt dat we de oppositie in Iran niet helpen wel eens ben.
  Maar waarom probeert het westen Assad om te kiepen en in Teheran, toch een vriend van Assad doen ze niets.???
  Het westen heeft flink zitten te rotsooien in Egypte, Lybië en nu in Syrië.
  Putin trekt zich gelukkig niks aan van Merkel en Hollande.
  Ik hoop echter dat Merkel haar poot wat betreft de € tegen Hollande c.s. stijf houdt.
  Ik ben ervan overtuigd dat veel smeerlapperij in Syrië uitgevoerd wordt met medewerkig van het westen, waarmee ik Assad niet wil goedpraten.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  @ Louis, het zou kunnen zijn dat het westen precies denkt wat de schrijver van het artikel aangeeft: de val van Assad zou de val van Khamenei wel naderbij kunnen brengen.
  Iran heeft er alle belang bij niet geassocieerd te worden met de gruweldaden die er in Syrië plaats vinden.Al te grote betrokkenheid bij volkerenmoord tast het toch niet al te beste imago van Iran aan.
  Het Westen durft Iran zelf niet aan te pakken, niet alleen vanwege de slechte ervaringen die men bij de verdrijving van het bewind van Saddam Hussein heeft opgedaan, maar ook ,omdat een conflict met Iran tot een onvoorspelbare escalatie zou kunnen voeren die een dramatische uitwerking op de wereld economieën tot gevolg zou kunnen hebben.

  Een omverwerping in Iran van binnenuit zou het Westen het meeste voordeel opleveren, vermoed ik.
  In dat geval applaudisseert het vrije Westen goedkeurend langs de zijlijn en houdt iedereen toch ”moreel schone handen”..

  Like

 3. Columnist zegt:

  Een omverwerping in Iran is alleen mogelijk door een krachtige godsdienst. Ik bied een krachtige godsdienst. De Iraanse vrouw is zeer voortreffelijk en verdient een plaats in de Nederlandse harem. De Iraniër gaf zijn vrouw een hoge opleiding, zij zal die opleiding gebruiken om de Ayatollah’s te vernietigen

  Like

 4. Martien Pennings zegt:

  Wat ik mis is het element dat de hele “Arabische Lente” overheerst: de moslim-fundamentalisten die de macht grijpen. In dit geval gaat dat gepaard met Soennieten tegen Sji-ieten. Maar wat maakt het uit? Ik heb nog geen fragment van die strijd in Syrië gezien waarin de “rebellen” optraden zonder dat er “Allahu Akbar!” werd geroepen. En zonder dat de NOS dat vertaalde met “Allah is groot” trouwens, terwijl het moet zijn: “Allah is groter!”

  Like

 5. Columnist zegt:

  De strijd tussen Soennieten en Sji-ieten is onze enige redding. Ze zullen een nieuwe godsdienst moeten kiezen. Welke zal het zijn?

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Martien Pennings. Bedoel je; of je nu door de hond of door de kat gebeten wordt? Miscchien maken die ultracentrifuges en die kernkoppen op raketten die ook Amsterdam en Den Haag kunnen bereiken het verschil.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 15.23. uur, inderdaad weerzinwekkend zijn voor mij de beelden zoals deze “haatbaarden”, in Lybië omgingen met de gevangen genomen Khadaffi, folteren en moorden, dat is deze krankzinnigen van de zonnesteekidioot Mo wel toevertrouwd hoor. Sinds die tijd heb ik steeds meer vertrouwen in de stukken van LINSKY, het kan niet anders zijn als dat deze rotzooi bewust wordt gecreeérd. Zeker als men de toestanden in voormalig Joegoslavié er bij neemt. De BILDERBERGERS en de NWO ers, en onze politici zijn van een zeer laag allooi. Wat de politici bij ons betreft maak ik noch thans een uitzondering voor Geert Wilders cum suis, en misschien nog een handjevol anderen. Zie het debacle ESM verdrag!

  Like

  • Columnist zegt:

   Alleen geestelijke wapens zullen uitkomst brengen. De Bilderbergers zullen eeuwig branden in de hel, tenzij ze zich bekeren tot mijn godsdienst. De juistheid van mijn godsdienst wordt bewezen door de burgeroorlog in Syrië. De eigenaardigheden van de islam, dat wil zeggen, het eeuwige gelieg, alsmede de gedachte dat geen enkele aanval ongewroken mag blijven, zorgen er voor dat het onderlinge vertrouwen weg is, en het geweld steeds verder escaleert. Alleen door zijn godsdienst op te geven kan de Midden-Oosterling zelfvernietiging ontlopen. Omdat de Bilderberger leunt op de islam, zal hij meegesleept worden in diens ondergang.

   Like

 8. Henk.V zegt:

  Inderdaad, @ Martien , bij de vertaling van dit stuk viel mij het ontbreken van het nadrukkelijk toenemende fundamentalistische aspect van elke ”vrijheidsstrijd” in het Midden Oosten ook op.
  Ik ben er zeker van dat in diverse landen in die regio er beslist mensen rondlopen die echt naar meer persoonlijke vrijheid in elk opzicht snakken, maar de duistere waarheid is dat uiteindelijk overal de fundamentalisten onbeschaamd aan de touwtjes gaan trekken ,. Mocht het regime van Assad ten val worden gebracht dan zal de geschiedenis zich ook daar herhalen.
  Het zou mij zelfs niet verbazen dat er al lang ook fundamentalisten bij het plegen van gruweldaden zijn betrokken, waarbij ze hopen dat ze de schuld succesvol op de regeringstroepen kunnen schuiven.

  Maar in welke mate de fundamentalisten in het Midden Oosten zich ook verder zullen manifesteren :het ayatollah bewind in Iran zal hoe dan ook op de knieën gebracht moeten worden voor ons aller ( en Israëls) bestwil.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Louis-portugal 09.55. uur, ja Obama is voor mij een zeer onbetrouwbaar persoon gebleken, als het hem uitkomt is hij zgn. christen, maar in zijn daden is hij een renegaat en muzelman, pur sang. Wat mij betreft lijdt hij in november een grandioze nederlaag tegen Romney.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Whoehahha, ik lees net op ELSEVIER, dat de KNEUZEN COALITIE olv. opperkneus RUTTE nu faliekant tegen het BELASTEN van de REISKOSTENVERGOEDING zijn, over draaikonten gesproken. Deze klunzen van CDA,VVD,D66,GL en CU denken zeker dat wij achterlijk zijn. Ik lach me te barsten als deze kunduz-gekkies dadelijk ruziënd over de straat rollen. Geert heeft weer gelijk! En RUTTE kan nog geen sigarenwinkel draaiende houden hahaha.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Waarde columnist, misschien ligt het aan mij, maar ik snap geen jota van uw bijdragen. En dat is niet rot bedoeld hoor, maar ik kan er geen touw aan vastknopen.

  Like

 12. Linsky zegt:

  Tom, jij bent de enige niet hoor! 🙂

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  Taalfout in mijn comment van 18.14. uur. Lijdt moet zijn leid als ik het goed heb, maar nu twijfel ik weer. Misschien teveel ouzo gedronken vanmiddag.

  Like

 14. lucky9 zegt:

  @ Vederso
  Met kernkoppen kan je rekening houden maar als je eerlijk bent beken je dat het alsdan geen enkel verschil meer uitmaakt.
  Ik hou het dus rationeel bij mijn reeds jaren oud advies: koop wapens en munitie.
  Als het er op aan komt scheelt dit meer dan een slok op de borrel. Of glas bier, what ever.
  We will surive, en zij zullen het onderspit delven.
  Mijn auto-defense-mode is reeds lang geactiveerd!

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  @Tom

  Volgens mij niets mis mee in dit geval! 😉 😀

  Like

 16. Marijke . zegt:

  Henk v.Meschien kan jij me uit leggen waarom miloenen zijn afgeslacht in Darfur en buiten mia farow en george cloony en zijn vader die zig er echt druk over maakte en nog.Cloony is zelfs bij de VN geweest en heeft gezegt its on your watch.En verders hoor je er maar weinig van.Ik hoor iedere dag hoe erg het is in Syrie en dat er zo veel mensen worden gedood.Waar om dan niks over Darfur?hoop dat iemand mij dat eens uit kan leggen want ze worden nog bij bosjes gedood en je hoort er hier niks over.Wie o wie.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Marijke, da’s simpel!
  Omdat de hoge ‘omes’ bij de MSM van te voren bepalen wat wij wel en niet mogen weten, en waar onze aandacht vandaag weer op gevestigd moet zijn! 😦

  Like

 18. vederso zegt:

  Het conflict in Syrië dreigt ook naar Libanon over te slaan.

  http://de.euronews.com/2012/06/02/syrien-krise-kaempfe-auch-im-libanon/

  Like

 19. Linsky zegt:

  Turkije kiest kant Rusland in conflict Syrië; Israël bedreigd door Scud raketten Hezbollah

  Iran en Hezbollah willen in Syrië opgeslagen Scud-D raketten naar Libanon overbrengen en op Israël richten, iets wat door Jeruzalem al in 2010 een rode lijn werd genoemd.

  Twee radicale ontwikkelingen hebben het Syrische conflict nog gevaarlijker gemaakt dan het al was. Turkije heeft met het besluit om alle steun voor de Syrische rebellen in te trekken plotseling de kant van Rusland en Iran gekozen. Bovendien staat het Iraanse terreurleger Hezbollah in Libanon op het punt om Scud-D raketten en andere geavanceerde wapens uit Syrië te krijgen. Twee jaar geleden stelde Israël een ultimatum dat als deze Scud raketten, waarmee de islamitische terroristen heel de Joodse staat kunnen beschieten, de grens met Libanon passeren, ze door de Israëlische luchtmacht zullen worden vernietigd.

  Hezbollah heeft zijn beste wapens tot nu toe bewaard op twee militaire bases in de buurt van Damascus. Nu de Syrische rebellen steeds dichterbij komen met hun aanvallen heeft de terreurbeweging in samenspraak met het opperbevel in Teheran het plan opgevat om deze wapens naar Libanon te verplaatsen en tegelijkertijd ervoor te zorgen dat ze niet het doelwit kunnen worden van een Israëlische aanval.

  Eén van de plannen behelst het inzetten van de Palestijnse Jihad Islami terreurgroep die een confrontatie met Israël moet uitlokken, waarna er een alomvattend militair offensief tegen de Joodse staat wordt begonnen. Dit zou gelijktijdig moeten gebeuren met de eerste openlijke Westers-Arabische interventie in Syrië, die waarschijnlijk al binnen enkele maanden wordt verwacht…………….verder:
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=660188&r=1&tbl_archief=&

  Like

 20. Bert zegt:

  @Columnist, wat voor pilletjes slik jij, zijn dat de nieuwe designers drugs pilletjes? Ik kan ver gaan maar wat jij soms uitkraamt kan ik als simpele ziel toch echt niet vatten. Misschien is de HTS opleiding die ik gevolgd heb in de jaren 70 toch niet iets wat aansluit aan jouw fantasie. Sorry, maar ik zou het toch echt graag willen bevatten wat jij soms uitkraamt op deze site…. Columnist woordenboek iemand?

  Like

 21. Bert zegt:

  Oja, just before i go to sleep, fuck the ayatollah en de mensen die zijn hand schudden.

  Like

 22. dat kan toch niet langer getollereerd worden von onze kant ,
  bij een foto waar man zijn vrouws lippen af snijd en op at
  entoch laten we dit volk hier los lopengrrrrrrrrr,

  Like

 23. nicly sed Bert ,trots op you okey
  Fock them all plantgif over spuiten hihi

  Like

 24. Henk.V zegt:

  @Marijke.
  Je vraag is zeer terecht, het antwoord er op eigenlijk te erg voor woorden.

  Wat wij zien is dat in het westen er feitelijk in de interpretatie van het wereldgebeuren een tunnelvisie is ontstaan.
  Alles wat met de islam van doen heeft wordt met een begripvolle en geïnteresseerde blik bezien en beoordeeld.
  Gebeurtenissen die niet-islamitische bevolkingsgroepen of individuen betreffen hebben in de vaststelling van de nieuwswaarde een tweederangs status gekregen, alsof er buiten de islamitische belevingswereld niets meer van interesse of betekenis bestaat.
  Dit laatste verschijnsel is een indicatie dat de islam, ongeacht het aantal belijders dat er zich van die ideologie in een land bevindt feitelijk al het nieuws dicteert EN DAARMEE OOK DE MENINGSVORMING.
  Paul Weston zegt dat men hieruit mag concluderen dat de sharia feitelijk al lang wordt toegepast door de zittende(!!) overheden, ook hier !!.

  Zonder overdrijving kan men stellen dat aan moslims in hun uitingen een bewegingsvrijheid wordt gegund die aan niet-moslims beslist wordt onthouden.
  Salafisten die openlijk onze maatschappij bedreigen met de ondergang blijken dat ONGESTRAFT te kunnen doen, maar wat als er iemand openlijk op de gevaren van de islam wijst?? De wereld wordt gewoon te klein!
  Bevoordeling van de islam, dus!
  En dat in een vrije, democratische samenleving als de onze.

  De fixatie op de islam en haar belangen is ABSOLUUT de schuld van de EU. Sinds 1975 is er sprake van een versmelting van twee sferen : onze westerse leefwereld (de EU) en de Arabische hemisfeer, moslimgebied, dus.
  Deze eenwording vond plaats in Straatsburg, in 1975 en bij het verdrag van die naam verplichtten de twee gebieden zich te streven naar een ALLESOMVATTEND samenwerkingsverband.
  Een vrij verkeer van personen, goederen (waaronder ongetwijfeld een niet ophoudende oliestroom uit het Midden Oosten voor onze economieën!!) en diensten (waaronder kolossale geldstromen, eveneens uit het mohammedaanse gebied) En een totale verbroedering op wetenschappelijk en cultureel gebied, ook de religie omvattend.

  Dit laatste is daarom zo omvattend ,omdat bij deze zogenaamde overeenkomst het lot van de christelijke minderheden in het Midden Oosten TOTAAL buiten zicht werden gehouden!

  Aan de islam werd een vrije intocht in Europa beloofd en niet alleen dat: deze ”religie zou positief (!!!) worden ontvangen en aan de ongehinderde verbreiding ervan, hetzij via onderwijs, het zij via de gebedshuizen en/of media zou alle ruimte worden geboden!

  Wat er nu gebeurt in onze maatschappij is volstrekt in overeenstemming met het Verdrag van Straatsburg.
  Daarbij is het niet gebleven. Op deze overeenkomst volgden er regelmatig aanscherpingen, ”updates”, waarin de speelruimte voor de vernietigers van onze staten ,onze westerse cultuur en onze vrijheden en verworven rechten, KEER OP KEER opnieuw werd bevestigd en nader gepreciseerd!

  Te denken valt aan de overeenkomst in Barcelona (en de daar in vastgelegde protocollen: de zogenaamde ”Barcelona Declaration” met motie 1605 daarin ) EN als laatste verdrag het EuroMed (=(European Mediterranean) Verdrag in Lissabon in 2010.

  Elk nieuw verdrag versterkte de band tussen deze gebieden
  DE MAN OF VROUW IN DE STRAAT WEET HIER NIETS VAN AF……

  Dit is totaal absurd.
  Wie dit Eurabische vertoon van broederschap en verbondenheid nuchter beziet gaat absoluut over zijn nek. Het is hoogverraad van de bovenste plank, de verdwijning tot gevolg hebbende van ALLES wat hier in eeuwen is opgebouwd.

  En geloof maar niet dat dit proces uit zichzelf stopt. Europa davert door. Daarom is het westen ook zo ”bezorgd” over het wel een wee van de moslims in het Midden Oosten en daarom ook is het tot de goede toon gaan behoren onze ENIGE echte vriend in het Midden Oosten, Israël onophoudelijk met misplaatste kritiek te overladen.

  De Islam is niet positief gezind met betrekking tot christenen en de haat tegen de joden neemt zienderogen toe.

  Daarom ook, om de moslims niet al te zeer te frustreren wordt elke berichtgeving over de lotgevallen van christenen angstvallig gecensureerd OF er wordt een weergave van de feiten gegeven die andermaal de rol van islamitische geweldplegers onderbelicht.
  Marijke, dit is een tijdperk van grote schande, van een waanzin zonder weerga.
  En wie is hieraan schuldig?? Zij die de EU politiek kritiekloos volgen en blijven verdedigen, zij die zich willen verbroederen met lieden die ABSOLUUT onze vijanden zijn. zij die zich kronkelend in onderdanigheid dienstbaar maken aan een ons vreemde ideologie woestijnbarbaren.
  Politiek correct maakt ons tot slaven
  Liefde voor de islam gaat ALTIJD samen met verachting voor het eigene en dat is ook logisch. De ware islam veracht onze wijze van leven.
  Persoonlijk vind ik de houding van politiek verantwoordelijken getuigen van grote lafheid ,
  Het is een karakterloosheid die zich als idealistisch en moreel hoogstaande probeert te maskeren.

  En helaas: ook onder Obama is Amerika een slechte verdediger van de westerse vrijheden en belangen geworden.
  Als illustratie hiervan nog dit:
  Hij was in de gelegenheid de U.S.A. te verlossen uit de greep van Arabische olie landen. Er was een pijpleiding gepland die van Alaska naar de Verenigde Staten zou lopen
  ( http://www.ft.com/cms/s/0/448b66c6-7343-11e1-aab3-00144feab49a.html#axzz1wjo5Obqj)

  De heer O te W. probeerde een tijdje geleden -op aanraden van milieu activisten- de aanleg van deze pijplijn te verbieden, zich beroepend op milieu overwegingen ).
  Het is nog afwachten hoe het definitieve besluit er over uitvalt, maar als Obama wint, dan laat hij de afhankelijkheid van de islamitische olie landen voortbestaan.
  Het is dit soort afhankelijkheid dat dodelijk is gebleken voor Europa.
  Wat de Darfour kwestie betreft. Die is zeker grotendeels op religieuze tegenstellingen terug te voeren en de meeste mensen die daarin omkwamen waren niet-moslims en de geweldplegers voor honderd procent moslim fundamentalisten.
  Maar overal staat op dit ogenblik in het gebied van onze ”broeders in het Midden Oosten” het christelijk geloof onder vernietigende druk.
  Maar ik ben er zeker van dat het “”Westen ”l, als grote vriend van de ”religie van de vrede” beslist af en toe nog wel eens zachtjes de moslims tot kalmte zal manen.
  Dat is toch wel een troostende gedacht, hoop ik?

  Het wordt zo langzamerhand wel duidelijk : we moeten af van de EU, van de links-liberale kliek van verraders en weer totaal bij de les raken.

  We weten op wie we moeten stemmen in September..

  Like

 25. vederso zegt:

  @ Henk V. Mee eens.

  Like

 26. Marijke . zegt:

  Henk v.Heel erg bedankt.Dit is food voor mijn hersens.Je hebt het goeduitgelegt en daar ben ik blij mee.Ik zat er al een tijdje mee.Ik lees vaker comments van je en je legt het goed uit.Ik ben een denker en kom er niet altijd uit.Ik kan weer even voort hier mee Thanks Henk.

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  Henk V 16.04. uur, waarde Henk dat is een juist en correcte weergave van de feiten. O ja, mensen er waren maar 2 partijen tegen de verraders motie HALSEMA, die de ISLAMISERING van nederland wenst voort te zetten, de enigste patriotten waren de SGP en de PVV. De rest stemde VOOR ISLAMISERING! Laten we dit 12 september niet vergeten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s