Linksen demonteren Hamburg (+ video)

“Duitse politieagenten – moordenaars en fascisten!”. Botte eentonigheid schallend in de bewolkte Hamburger middaghemel geschreeuwd. Als een mantra, dat een naderend onheil wil oproepen. In de “strijd tegen rechts” is echter alles geoorloofd en dus stonden in het stadsdeel Wandsbek in Hamburg afgelopen zaterdag al snel de eerste barricades in brand.

Natuurlijk is het de fascisten niet gelukt om Hamburg te demonteren, zoals de kop van dit artikel suggereert. Slechts aan twee straten in het Hamburger stadsdeel Wandsbek werd schade toegebracht, wat echter niet het bagatelliseren van het geweld moet betekenen. En met fascisten worden niet de rechtsextremen bedoeld, maar diegenen, die daadwerkelijk fascistisch, totalitair en extreem gewelddadig waren: de linkse antidemonstranten.

Ze was begonnen met zitblokkades, die o zo vreedzame tegendemonstratie. Maar toen de politie de brutaliteit bezat om voor een beetje recht en orde te zorgen en met een waterkanon die zitblokkades uiteen wilde jagen, vlogen er stenen, flessen en explosieven door de lucht. Er waren meer dan 4000 politieagenten actief. Daarvan kwamen er ongeveer 1000 als hulp uit Nordrhein-Westfalen. De Hamburger begroeting voor de agenten uit NRW vond al laat op de vrijdagavond plaats. Het was een hartelijk en warm welkom toen de politieauto´s in vlammen opgingen.

Op het Hamburger Raadhuisplein kwamen na oproepen van de vakbonden en linkse partijen meer dan 10.000 mensen bij elkaar om te protesteren tegen de optocht van ongeveer 400 rechts-extremisten en om te laten zien dat Hamburg een naar de wereld gerichte en kleurrijke stad is en blijft. Burgemeester Olaf Scholz maakte van de gelegenheid gebruik om de strijd tegen rechts te ondersteunen. Met affiches, spandoeken en 99 luchtballonnen vierde men het feest van de verscheidenheid. De aanleiding was zonder twijfel een goede, het verloop echter, zoals zo vaak, ongedifferentieerd. Want hier en daar werd ook tegen de “Sarrazins” in dit land gedemonstreerd, het begrip “rechts” werd weer eens een keer zeer inflatoir gebruikt en alle niet linkse werd in de naziton gestopt. Deze demonstratie bleef in ieder geval trouw aan één motto: Ze was oppervlakkig vreedzaam en bezield door een wakkere rede.

Desondanks konden 1500 antidemonstranten zich enkele kilometers verderop, in Wandsbek, niet beheersen en voerden een gruwelijk schouwspel op. Vermomde figuren, die bij het zien van een politieagent direct met stenen begonnen te gooien, bouwden o.a. barricades van vuilcontainers, gooiden ramen in, vernielden zowel privé-eigendom als openbaar eigendom en staken het in brand. Die mensen, die zich naast de revolutionaire klassenstrijd ook wijden aan de klimaatbescherming, gooiden hun overtuigingen een kort moment overboord voor de kick.

Mensen, die er eigenlijk (naar eigen zeggen) voor instaan, een betere en rechtvaardiger wereld te willen creëren, zagen met gloeiende haat en explosieve vreugde hoe voertuigen in vlammen opgingen en gewonde politieagenten op de grond lagen. Welke dubbele moraal drijft deze mensen eigenlijk?

Zoals bekend is de politieagent geen mens. Hij is vertegenwoordiger en uitvoerende macht van de staat en als zodanig dient men in linkse kringen met hem om te gaan. Niemand, leest men op links-extreme websites, wordt ertoe gedwongen om politieagent te worden. Dus moeten deze mensen staatsdienaren erop rekenen bestreden, gewond of zelfs gedood te worden. Wie vindt het menselijke verhaal achter dit uniform ook interessant? Hier heerst collectieve aansprakelijkheid van de familie. Ook de familie van de politieagent is schuldig. Een vader, een man te verliezen is NIETS in vergelijking tot de revolutionaire klassenstrijd.

Daarbij overkomt ons steeds opnieuw dezelfde associatie, namelijk dat die linkse krachten precies zo ageren zoals men van fascistische organisaties zou verwachten. Ze zijn verenigd in hun haat tegen de staat, tegen de democratie en tegen de mensenrechten. Ze geven allemaal niets om een mensenleven, voor zover het in het verkeerde uniform zit. Er raakten in totaal 38 politieagenten gewond en er werden 11 personenauto´s in brand gestoken.

Dat deze linkse relschopper kameraden eigenlijk de nieuwe (echte) rechts-radicalen zijn, die met hun gedrag totalitarisme en dictatuur bevorderen, is bekend. Het daadwerkelijk erge hieraan is, dat we ook hier opnieuw een ideologische nabijheid tot de vele vreedzame antidemonstranten op het Hamburger Raadhuisplein herkennen, die ook mensen die politiek anders denken het menszijn en zodoende de mensen- en burgerrechten ontzeggen. Velen doen dit, zonder zich ervan bewust te zijn.

Ze proberen de neonazi´s te bestrijden door niet alleen de neonazi´s, maar ook alle rechtse en/of conservatieve democraten hun rechten te ontzeggen. Het is simpel om een politiek impopulaire tegenstander zwart te maken of te vernietigen door hen tot één brij te mengen met de extremisten.

Maar waar is de democratische strijd tegen het extremisme gebleven? Wij durven te beweren, dat deze compleet verloren is gegaan. Bijna niemand (op enkele uitzonderingen na) is meer bereid om de oogkleppen af te doen om de ware vijand te herkennen. Deze vijand zit in ons allemaal en fluistert ons in de enige ware waarheid te bezitten. Alleen aan diegenen, die in staat zijn hun logica en hun door God gegeven verstand te gebruiken, is het gegund deze vijand te herkennen. Mits daar niet deze onbeschrijfelijke ideologie en politieke correctheid zouden zijn.

Het is geen toeval dat groen en rood gemengd bruin wordt.

Onze gedachten zijn bij de gewonde politieagenten, demonstranten en hun families.

Video:

 

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=23525#more-23525

Auteur: rasi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Communisme, Duitsland, nieuw fascisme, political correctness, Socialisten. Bookmark de permalink .

4 reacties op Linksen demonteren Hamburg (+ video)

 1. louis-portugal zegt:

  Der Nazi Dreck muss weg. zeggen ze terwijl ze zelf de nazi´s zijn.
  Van mij mogen ze de mensen die daar met capochons en zeker met bedekt gezicht rondlopen enkele dagen zonder rechtspraak in een hok zetten.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Is het niet makkelijker om zoals de zaken tegenwoordig liggen om gewoon zowel die islamieten , de moslimknuffelaars en het linkse schorem onder te brengen in de verzamelterm “ vredelievenden ” ?
  Voor mij persoonljik maakt het namelijk geen flikker meer uit of het een moslim is of een achterlijk figuur wat dat verderfelijke gedachtegoed, verdedigd, aanhangt en in de praktijk brengt.

  Het is een virus wat ze toen hebben opgelopen in de jaren 70-80- in diverse communes.
  Dat linkse gepeupel is even ‘vredelievend’ en gewelddadig als dat volk wat ze zo graag knuffelen. Dat euvel zit al heel erg lang verzonken in hun zieke hersens.

  Linksen; Van oorsprong veelal Hippies, Bloemenkinderen, sekteleden, communes etc. die elke verantwoordelijkheid voor zichzelf, anderen en de maatschappij verwierpen. Zich suf neukten en verslaafd raakten aan drugs, en door overmatig gebruik er van een veelheid geslachtziekten opliepen. Ten gevolge daarvan hield men gedegenereerde hersens en genitaliën over, wat in een aantal gevallen resulteerde in dwaasheid en waandenkbeelden en de daaruit voortvloeiende irrationele wens, dat men verantwoordelijk zou kunnen zijn voor anderen.
  Ook het ontbreken van elk ethisch en kritisch vermogen is te wijten aan de ruggegraatloosheid, veroorzaakt door ongelimiteerde sex zelfs met kinderen.

  Door de alom heersende kuddementaliteit en massapsychose was het mogelijk dat een groot aantal van deze ernstig zieken plaats konden nemen op het pluche. Enkele voornaamste speerpunten in hun vaandel zijn; Evenwichtige verdeling, waarbij dat bij voorkeur dient te gebeuren tussen hun linker en rechterzak. Echter in hoofdzaak, tolerantie, doormiddel van gedwongen acceptatie van totale controle onder de sharia, met uiteindelijke doel massale zelfvernietiging onder de islam.

  Overigens is het een algemene misvatting dat deze lieden naïef zouden zijn! Het begrip, takiya hadden zij al opgedaan tijdens de ontsporingen in Oosterse communes. Hoogst waarschijnlijk ook de plaatsen waar het zaad der zelfvernietiging in hen werd gezaaid.)

  Dat veel westerse, voornamelijk natuurlijk linkse georiënteerde vrouwen zich tot de islam wenden is niet overigens ook niet zo vreemd. Daaraan ligt een veel voorkomend psychologisch probleem aan ten grondslag. Een oorzakelijkheid is soms te vinden in wat we noemen het ‘Stockholm syndroom’. Maar in het algemeen vind deze diep gevoelde behoefte haar oorsprong in hun behaagziekte, die versterkt wordt in de diepe gekrochten van hun ziel waar een zij diep onblusbaar verlangen koesteren naar totale onderworpenheid en de onblusbare wens op dominante wijze verkracht te worden!

  Ik zelf scheer dit verderfelijke verradersvolk dus wel degelijk over één kam! Ze willen tenslotte allemaal hetzelfde. ‘vredelievende’ overheersing door zeer gewelddadige invoering van hun krankzinnige ideeën!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 13.15. uur, als aanvulling vallen mij nog de woorden in van wijlen Sir Winston Churchill: “De fascisten van de toekomst zullen zich anti-fascisten noemen”. En het zijn inderdaad de huichelaars van progressieve linkse huize, die hun waandenkbeelden constant willen opdringen aan anders denkenden. Iedereen die wat meer rechts of conservatief is, wordt door dat tuig, verdomme geholpen door de media en gelijkgeschakelde pers, gedemoniseerd. Het liefste zouden ze Wilders ook nog vermoorden, omdat hij zijn rug recht houdt, en niet wenst te wijken voor verraders en verkwanselaars!

  Like

 4. Pingback: Hamburger “nazi”demonstratie: Hoe de media liegen – propaganda en feitenvervalsing zoals ten tijde van Goebbels | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s