VIDEO: Interview met Nigel Farage

 

Geplaatst door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

(h/t Linsky)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Interview met Nigel Farage

 1. Linsky zegt:

  UKIP Leader Nigel Farage Talks Sense 30/05/2012

  Like

 2. Linsky zegt:

  Dramatische toestanden beginnen zich te ontwikkelen in Griekenland. Je leest meer en meer verhalen over mensen die zelf maar een einde aan hun leven maken, want zo…
  Die wanhoop wordt ook gevoeld door de gevangenen in Korinthe. De regering heeft blijkbaar geen geld meer om haar eigen gevangen te voeden.
  Klaarblijkelijk heeft de Griekse staat alle financiering voor onderwijs en gezondheid stopgezet. In dat soort situaties staan gevangen natuurlijk helemaal achteraan in de rij.

  De Griekse gevangenissen krijgen al maanden een absoluut minimumbedrag. Het gevolg is dat gevangenen ondervoed zijn en voor voedsel grotendeels afhankelijk van de lokale bevolking.

  Het meest recente voorbeeld doet zich voor in de gevangenis van Korinthe, waar de voedselaanvoer vanuit de nabijgelegen militaire basis werd stop gezet. De gevangenen zijn letterlijk aan de Goden overgeleverd, want volgens het personeel is er niet één korreltje rijst meer te vinden in de voorraadkamers.

  Volgens de militaire commandant van de basis kunnen ze niets meer leveren, omdat er al niet genoeg is voor de soldaten. Gelukkig voor de 84 gevangenen dat de plaatselijke bevolking in de bres springt, zodat ze net niet helemaal verhongeren. Protesten bij het Griekse Ministerie van Justitie hebben niets uitgehaald.

  Groepjes inwoners van Korinthe houden inzamelingsacties als een gebaar van solidariteit en respect tegenover mensen die misschien nu bepaalde rechten zijn ontnomen, maar nog steeds wel recht hebben op hun menselijke waardigheid. De gevangenis heeft dringend behoefte aan rijst, pasta, ingevroren vlees en eieren.

  Ook de gevangenissen in Patra en Alikarnassos hebben voedselproblemen. Daar verhongeren de gevangenen die geen geld hebben om in de gevangeniskantine eten te kopen; zij krijgen niets.

  Volgens een recent bericht van Reuters dreigt er nog meer ellende voor de gevangenen en de rest van de Grieken. De grote Griekse gasleverancier Depa heeft gedreigd alle gastoevoer naar de elektriciteitcentrales af te sluiten als de achterstallige rekeningen niet onmiddellijk worden betaald.
  h/t niburu.co
  http://www.protothema.gr/news-in-english/article/?aid=200481

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En dat allemaal door de COMMUNISTEN VAN DE EU in BRUSSEl. Bedankt idioot van een Rutte en de Jager, jullie zorgden ervoor dat wij straks met dezelfde problemen komen te zitten. Mensen 12 september, dienen we ons te realiseren dat de volgende nederlandse partijen schuldig zijn aan de DICTATUUR BRUSSEL: VVD,CDA,PVDA,Demonen 666,GL en CU.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Nigel Farage en Geert Wilders, mensen MET VISIE en WAARHEID!

  Like

 5. Linsky zegt:

  Berlijn noemt Masterplan ‘Europese superstaat via achterdeur’

  Heel de EU dreigt binnenkort ‘bestuurd’ te worden door één groot centralistisch fascistisch monster in Brussel waar vooral de Duitsers en Nederlanders blijvend voor zullen moeten betalen.

  De ‘zwart-gele’ regeringscoalitie in de Duitse hoofdstad Berlijn heeft met ergernis gereageerd op het in de maak zijnde Masterplan voor de toekomst van Europa, dat op de komende topconferentie eind juni besproken zal worden. De voorlopige plannen komen er op neer dat met name Duitsland en Nederland de rol van permanente betalers krijgen toebedeeld om de oprichting van een ‘Verenigde Staten van Europa’ mogelijk te maken.

  Het nieuwe plan behelst het eerder resoluut afgewezen concept van een Europa van ‘twee snelheden’. Het ‘langzame’ deel blijft bestaan uit de 27 leden van de EU; het ‘snelle’ deel, de 17 landen van de eurozone, zou al op korte termijn veel nauwer met elkaar geïntegreerd gaan worden, waardoor er een fiscale, financiële (banken-) en uiteindelijk ook een politieke Unie ontstaat.

  Op 23 mei hebben de regeringsleiders EU president Herman Van Rompuy, EC voorzitter José Manuel Barroso, Eurogroep hoofd Jean-Claude Junckers en ECB chef Mario Draghi de opdracht gegeven om een Masterplan of ‘roadmap’ op te stellen voor de toekomst van Europa. De regeringsleiders van de eurozone zullen al eind deze maand op de zoveelste EU topconferentie over de crisis het nieuwe Masterplan bespreken.

  Centraal in het plan staat de toekomst van Europa in de komende 10 jaar. ‘Op de hele wereld, of het nu Amerika of Azië is, vraagt men aan ons waar we nu eigenlijk met Europa naartoe willen. Na twee jaren crisis moeten we daar eindelijk een antwoord op geven,’ aldus een hoge EU official tegen Die Welt. De niet nader genoemde official verwacht dat er op de top ingrijpende besluiten zullen vallen die moeten leiden tot meer integratie….verder: http://xandernieuws.punt.nl/?id=660237&r=1&tbl_archief=&

  Like

 6. Linsky zegt:

  Misschien wel een idee, om dit ook maar eens te gaan oefenen!:
  Learn How To Defend Yourself: Krav Maga 101

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Het is te gek om los te lopen. Ik zie net op de site van Else4, dat de zgn. europese leiders komen met een vergaand reddingsplan voor de Euro. Whoehahaha, dat stelletje krankzinnige ONBENULLEN ongekozen en arrogant, willen zij beslissen over ONS GELD. Ja, ik weet wat deze gekke criminelen beogen, de nederlandse en duitse burger zal worden uitgeknepen als citroenen, om hun WAANZIN te bekostigen, en alle geld naar BRUSSEL te sluizen en vandaar naar het zuiden! Wij BETALEN het GELAG dankzij onze nationale nitwits RUTTE en de JAGER.

  Like

 8. Pieter Veenstra zegt:

  Het enige wat het noodplan zal inhouden is dat ALLES wordt geblokkeerd qua landelijke interne beslissingen welke een risico voor de EUSSR kunnen zijn en eventuele aanstaande verkiezingen zullen worden tegengehouden.

  Het noodplan zou zo maar eens uit de koker van de Bilderberggroep kunnen komen wat zou kunnen betekenen dat de weinige rechten die de bevolking nog heeft zullen worden ingeruild voor alleen maar plichten.

  Ik zie nog wel gebeuren dat onze verkiezingen op 12/9/2012 zo maar ineens niet meer gehouden worden! Is niet te hopen!

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, o maar ik zie de EUSSR dictators in staat om RUTTE te dwingen de verkiezingen te annuleren. Het MONSTER EU dient GEDIEND te worden.

  Like

 10. Linsky zegt:

  Eurozone op rand afgrond – Merkel: ‘Eurobonds? Nooit!’ – Berlusconi: ‘Ciao, Euro’
  Vorige Spaanse minister van Financiën: ‘Spanje in totale noodtoestand’ – End Game Griekenland begonnen – EU gaf al € 2 biljoen aan bailouts uit, zonder resultaat

  € 2 biljoen werd er al in het mislukte eurosysteem gepompt. Tevergeefs, want de afgrond is alleen maar sneller dichterbij gekomen.

  De ontknoping van het euro-drama komt met rasse schreden dichterbij nu duidelijk wordt dat de euro in zowel economisch als politiek opzicht niet langer levensvatbaar is – als de munt dit al ooit geweest is. Over heel de wereld begint men de euro te laten vallen (2) en Zwitserland overweegt zelfs kapitaalcontroles in te voeren omdat de vlucht uit de euro naar de frank de Zwitserse munt veel te sterk dreigt te maken.

  Europese politici zetten ondertussen hun hakken in het zand en verharden hun standpunten, waardoor de verdeeldheid en irritatie met de dag groter wordt. Terwijl Spanje is as we speak aan het verdrinken is weet de voormalige Italiaanse premier Berlusconi al waar het naartoe gaat: ‘Ciao, Euro’…verder:

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=660283&r=1&tbl_archief=&

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky ik heb het gelezen. Maar ik geloof dat het stelletje onbenullen in Brussel NOOIT zullen toegeven. Ik ben bang dat ze gewoon doorgaan met het heilloze EU en Euro experiment, en onze bevolking en de duitse bevolking voor de gevolgen willen laten opdraaien. Wat een walgelijke vertoning, en wat een stelletje criminelen zijn de EUROFIELEN toch.

  Like

 12. Pieter Veenstra zegt:

  @Tom Hendrix: DAT zou mij niets verbazen. Het feit alleen al dat dit demissionaire kabinet het ESM gewoon (gaat) goedkeuren (als zijne demissionair kabinet (ik weet het 2x)) en dan niet naar Israel wil gaan omdat het kabinet demissionair is, geeft al genoeg te denken. De EUSSR zal en moet zijn doorgang vinden ook al moet de burger zijn eigen kinderen bij wijze van spreken haast opeten. Het is gewoon te ziek voor woorden!

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, bedankt voor uw reactie. Maar het wordt als maar gekker, die halve zool Staatssecretaris KNAPEN van let wel het CDA, is er voor dat er EUROBONDS worden uitgegeven.
  Die idioot moest nu nog de rambam krijgen, verdorie het kabinet is demissionair en dan willen ze ons nog via de achterdeur nog verder vastbinden aan de ramp EU en EURO. Kotsmisselijk ben ik van dat zooitje in DEN HAAG.

  Like

 14. Pieter Veenstra zegt:

  @Tom Hendrix: Graag gedaan.

  Onderschat die gast van D66 ook niet die fijn samen met Rutte en ‘onze’ koningin naar de Bilderbergconferentie gaat (gaan). De hele eed die de koningin aflegde bij haar kroning (in 1980 geloof ik) is inmiddels geen flikker meer waard. Mijn inziens grenst dit gedrag van dit drietal aan landsverraad…

  Was het niet het CDA onder leiding van Balkenende en Verhaagen die ons dit donkere gat in leidde waar wij met het referendum tussen de 62-66 procent (ik weet het daadwerkelijke percentage niet meer) zwaar op tegen waren? We worden met z’n allen door dit gajes (en die hele kunduzkliek erbij) zonder enige vorm van glijmiddel in den aarsch genomen en we worden niet eens vol op den beck gekust!

  Het wordt echt tijd voor een ander en definitief geluid! Gelukkig worden steeds meer mensen nu eindelijk wakker maar of het voor ons allen tijdig zal zijn is nog maar de vraag…

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Tiemen Veenstra, daar ben ik ook bang voor. Het is toch treurig dat maar 10.000 nederlanders de moeite genomen hadden, om de petitie tegen het ESM verdrag te tekenen. Wanneer worden de nederlanders nu wel eens wakker? En als men in september weer op de eurofiele partijen als CDA,VVD,PVDA,D66 en SP stemt, schiet het voor geen meter op.

  Like

 16. Pieter Veenstra zegt:

  Deze partijen hebben maar een (1) motto: EUSSR, EUSSR, EUSSR! Ik heb wel de petitie getekend en bevestigd. Dat het er zo weinig zouden zijn had ik echt niet verwacht. Maar ik vind het dan ook niet vreemd: De (s)linkse MSN heeft er geen woord of minuut uitzendtijd aan gespendeerd op last van de Eurofielen. Ik probeer me via alternatieve nieuwsbronnen zo goed mogelijk op de hoogte te houden en goddank doen meer mensen dit. Nu de rest nog. Helaas geloven nog steeds teveel mensen in de sprookjes van het CDA, VVD, PVDA, D66, SP, CU, SGP… en dat is heel jammer… Ze moeten nu toch zo langzamerhand toch wel weten dat verkiezingsbeloftes alleen maar bestaan om later weer verbroken te worden. Dat is zo’n beetje altijd al zo geweest.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, vroeger vertrouwde ik de pers en de media ook. Maar sinds 2 jaar en de ontwikkelingen in mijn eigen woonplaats en wijk, en de mogelijkheden van internet wat betreft informatie, zijn mijn ogen wijd opengegaan. Hier in ons land, en veel EU landen is de pers compleet geinfiltreerd door de LINKSEN. Deze hebben succesvol in 40 jaren tijd, zich ingevreten in alle sectoren in onze maatschappij, waar ze hun agitprop 24/7 erin hebben gepompt.

  Like

 18. Pieter Veenstra zegt:

  @Tom Hendrix: Zo verging het mij ook vroeger. Echter werd mij al heel vroeg duidelijk dat als je er een andere menig op na houdt dan de meerderheid, je op een gegeven moment zelf je kennis moet uitbreiden. Inmiddels is het al zo ver dat als je die andere mening nog steeds vasthoudt je bijna als staatsgevaarlijk wordt gezien…

  Als je ziet hoe links de MSM zowel analoog als digitaal is en hun progingen tot het monddood maken van mensen die meer rechts gelieerd zijn steeds ergere vormen aanneemt, kun je er, denk ik, op wachten dat het een keer afgeopen zou moeten zijn. Maar het kan nog erger. Door volhardend stilzwijgen van de MSM over onderwerpen die het er echt toe doen wordt de meerderheid in ontwetendheid gehouden. Degenen die echter verder kijken dan de neus an de MSM worden langzaam maar (hopelijk) zeker wijzer en zoeken voor zichzelf naar de informatie die ons door de slinkse meerderheid wordt onthouden. En dat linkse rapalje wil zich dan ook nog beroepen op vrijheid van menigsuiting, vrijheid van informatiegaring maar ondertussen proberen ze met desinformatie de zoekenden alsnog op het verkeerde been te zetten.

  Teveel mensen hangen nog in het door links aanbeden ‘huisje, boompje, beestje’ en zijn als het ware afhankelijk hiervan. Ik snap ook wel dat het moeilijk is om dat soort gedachten los te laten en je eigen keuzes te gaan maken maar als eenmaal je ogen geopend zijn, zul je zien dat links de duivel in persoon is die maar op een (1) ding uit je: je lijf, je bezittingen en de macht om over je te heersen, niet goedschiks dan maar kwaadschiks. En wie is er gevoeliger voor dan zij die vast blijven hounden aan het ‘huisje, boompje, beestje’ verhaal? Zij die nu veel te verliezen hebben als het tot daden moet komen om weer een beetje je eigen leven te kunnen leiden.

  Het stakingsrecht en de vrijheid om demonstraties te voeren? Daar is niets van over, voor elke poep of scheet moet je tegenwoordig eerst goedkeuring van de rechter hebben. Waar zijn die rechten dan gebeleven?

  Check de buitenlands media over Spanje en de EUSSR en de daarbijbehorende stille bankrun die inmiddels in Spanje, Portugal, Italie en Grieks Cyprus aan de gang is. Dat is wat ons in de MSM onthouden wordt. Wat voor slecht nieuws staat ons morgen (eigenlijk vandaag al) te wachten?

  Maar eerst ff een paar uurtjes slapen, morgen wacht ons ongetwijfeld meer…

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, deze mening deel ik volledig met U.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s