Lyon: Drie Joodse jongeren met ijzeren stangen aangevallen

Drie Joodse jongeren zijn in de Oost-Franse stad Lyon het slachtoffer geworden van een brutale antisemitische aanval. Zoals de politie zondag meedeelde, vielen meer dan tien onbekenden zaterdagavond in een voorstad van Lyon de drie jongeren aan met ijzeren staven en hamers.

Een van de slachtoffers raakte gewond aan zijn hoofd, een meisje raakte gewond aan de nek en de derde werd aan zijn arm geraakt. Ze werden ambulant behandeld in het ziekenhuis.

Volgens informatie van de politie vond de aanval plaats in de buurt van de Joodse school van Villeurbanne. Drie jongemannen hadden de jongeren eerst uitgescholden en lastig gevallen. Korte tijd later zouden er andere, met ijzeren staven en hamers bewapende, aanvallers zijn bijgekomen.

Volgens de politie droegen de mannelijke slachtoffers een keppeltje, de Joodse hoofdbedekking. Bij de aanvallers zou het volgens het Franse Bureau m.b.t. Waakzaamheid tegen Antisemitisme (BNVCA) gaan om jonge mannen van Noord-Afrikaanse herkomst.

Minister van Binnenlandse Zaken Manuel Valls veroordeelde aanvallen als “opzettelijke aanvallen op onze republiek, die voor een ieder de vrije uitoefening van zijn religie mogelijk maakt”. De politie startte een onderzoek en zette extra patrouilles in de voorstad in. Van de aanvallers ontbreekt tot nu toe echter ieder spoor.

Bron:

http://www.blick.ch/news/ausland/drei-juedische-jugendliche-in-lyon-mit-eisenstangen-verpruegelt-id1909838.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islam, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

18 reacties op Lyon: Drie Joodse jongeren met ijzeren stangen aangevallen

 1. Lucky9 zegt:

  Wat is er nieuw onder de zon?
  Een Vlaming wiens hersenpan enkele jaren geleden ook doorboord werd met een ijzeren staaf kon (uiteraard) niet meer meemaken dat zijn aanrander vrij gesproken werd van “opzettelijke” doding. Luistert u goed? Vrij gesproken!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Idd. Lucky.
  Wij moeten accepteren dat die grieten met een harnas op hun hoofd lopen en een jood mag zijn keppeltje dragen met gevaar voor zijn leven.
  Hoever zijn we al afgedreven.

  Like

 3. Marijke . zegt:

  Louis we zijn heel ver afgedreven.het is je toch niet voor te stellen dat de joodse scholen in holland ook bewaakt moeten worden.En dat in holland.brrrrr

  Like

 4. Columnist zegt:

  De hoofddoek mag dan beschermen tegen verkrachting, prostitutie beschermt nog beter tegen verkrachting. Onder mijn godsdienst heeft de vrouw het recht een hoofddoek te dragen. De moslim moet echter wel als dhimmi leven.
  Als de Jood veilig wil zijn in Europa, zal hij moeten leven als dhimmi. Beter als dhimmi leven onder de godsdienst van Columnist, dan opgejaagd en gedood te worden door de moslim.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @hansvan de mortel, ik ben onmiddelijk voor. Ik heb net het schokkende filmpje van Bert gezien, waar zo een haatbaardidioot iemand de kop afsneed, terwijl deze woestijnrat niks anders uitriep als ALLAHHAKKENBAR! Kotsmisselijk ben ik van deze woestijnratten met hun bekrompen geest!

  Like

 6. Breget. zegt:

  En onze mevrouw Vogelaar (toen uit hoofde van onze regering )maar zeggen de Islam in ons westen is een aanwinst die we moeten volgen om dat het zo kleurrijk is bedoelde zij soms het rood wat er uitspoot bij de onthoofding van de man die zo murm was dat hij geen enkel geluid gaf bij deze gruwelijke onthoofding .

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  In de loop der geschiedenis was het helaas nooit anders; Een Jood heeft het altijd gedaan ! Nu wordt het langzaam wel anders. In de loop van de komende geschiedenis zullen wij hier in Nederland ook niet meer veilig zijn voor Islamitisch sharia tuig. De moord op Theo van Gogh, en de onder politiebescherming geuite doodsbedreigingen aan ons allen door Islam tuig op de plaats van de dodenherdenking in Amsterdam, zijn een opmaat naar een gruwelijk Islamitische overheersing. Zij hebben lak aan onze dodenherdenking, en schreeuwen net zo met schandelijke leuzen, gelijk aan die Duitse W.A . mannen die begin jaren dertig door de Duitse straten marcheerden. Welliswaar nog met houten geweren, maar ook dat veranderde in de loop der jaren.

  Like

 8. Linsky zegt:

  BigLJohn,
  is het eigenlijk niet gewoon rechtvaardig dan?
  De massa vind ’t toch best?
  Heb je gezien hoeveel mensen er waren die dat allemaal toe stonden, en zelfs hoe die kerel werd afgevoerd door politie in burger?
  De kudde ziet denk ik wel wat in die sharia, hoor!
  Gelegaliseerd en gefaciliteerd door de sharia, vrouwen aftuigen en kinderen verkrachten, daar zijn er heel wat verzot op! 😦

  Like

 9. nederlands verzet zegt:

  je weet toch op de duur niet wat te reageren.
  je woord er toch zo vreselijk moe van die vieze smerige moslims en het linkse verraders volk
  ik denk dat ik mijn leger kisten maar van de zolder haal
  en dan noemen zij het nog Noord-Afrikaanse herkomst.
  god wat verlang ik naar de revolutie
  . . . ___

  Like

 10. Linsky zegt:

  Nederlands verzet,
  dat ben ik nou eens helemaal met je eens!
  je kunt verdomme toch alleen maar in herhaling blijven vallen.
  Het ergst is nog dat er gewoonweg geen superlatieven zijn die je afkeer en woede voldoende verwoorden.
  Het kost mij tenminste wel steeds meer en meer moeite, wat zinnigs te plempen.
  We hebben te maken met de ergste vijand van het leven ooit!
  Wat kun je er tegen doen, als je zelfs door je eigen overheden wordt verraden en verkocht? 😦

  Like

 11. nederlands verzet zegt:

  linsky je gebruikt de juiste woorden.
  maar als wij met ons allen alles al diversen malen gezegd heb
  wat blijf er dan nog over om ons onrecht gevoelens te uiten .ik moet er niet aan denken

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  @linsky en @ nederlands verzet, het belangrijkste is dat Hr. Bron ons goed op de hoogte blijft houden van de ideologie van de haat islam. Verder is het van belang dat 12 september de PVV en de SGP veel kiezers achter zich krijgen. Dat zijn namelijk de enige partijen die TEGEN de ISLAMISERING zijn. Weg met de KUNDUZ verraders. Pek en veren klaar zet.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de mortel, ik ben het eens in zoverre de koran in de fik gaat. Het christendom hoort m.i. niet meer tot een tirannieke overtuiging. Voor de fik in de koran ben ik daar.

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Die Mohammed die door moslims als de grootste profeet word aanbeden was zelf een verkrachter en moordenaar. Geen wonder dat hij voor moslims DE profeet is wiens naam men hoog dient te achten. Hij is immers hun grote voorbeeld in het verkrachten en moorden. Zelfs als wij onze gram uiten tegen die mohammed, zijn wij ons leven niet meer zeker. Om over die duivelse allah maar niet te spreken. Ook in zijn naam is het volgens de koran toegestaan om mensen (ritueel) te vermoorden met een mes of kromzwaard. Net als Theo van Gogh wiens voorbeeld door hun op de Dam ons al toegeschreeuwd werd. Ons zou ook zoiets te wachten staan schreeuwden ze. Wij, ze maken ons uit voor ongelovigen of varkens, zijn ons leven niet meer zeker, en onze vrouwen worden op straat voor hoeren uitgescholden. Tom Hendrix; Maak maar een zo’n groot mogelijke hoge berg met van die korans en steek ze dan in de fik. Salman Rushdie had het niet voor niets over de duivelsverzen ! Bijbels niet. Want we mogen ons eigen geloof en cultuur nooit verloochenen !

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @BigJohnL, helemaal mee eens. Zonder het HAATBOEK koran zou de wereld beter af zijn.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Columnist, die honderd maagden zijn wel een beetje veel hé. Maar het is wel aanlokkelijk.

  Like

 17. Pingback: In Frankrijk is het jachtseizoen op Joden geopend | E.J. Bron

 18. Anneke zegt:

  Eerst de Jood, dan de Griek….
  Een ieder die niet onder de islam valt is verkeerd in de ogen van de allah-aanbidders. De tijden van letterlijke, publiekelijke haat zijn nu een feit geworden. Overal op de planeet is er haat jegens joden, christenen, atheïsten;ect,ect. “Het hek is van de dam; zo niet vandaag, dan wel morgen”.
  Dit dankzij decennialang een politiek WANBELEID. Van het verleden kan men blijkbaar niet leren; zie hoe hardleers de (eigenwijze) mens toch is. Shalom!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s