Voordat we de controle verliezen

Het is geen oorlog over immigratie die voor ons ligt, maar een strijd voor het behoud van de Joodse meerderheid in Israël. Toen we in 2007 een artikel publiceerden over de nachtmerrie die Israël uit Afrika te wachten staat, waren velen ontzet. Tegenwoordig is deze zienswijze werkelijkheid geworden (destijds staken 400 infiltranten uit Afrika iedere maand de grens over, tegenwoordig komen er 4000 illegalen per maand).

Ik realiseer me nu dat ook ik, toen ik het artikel schreef, naïef was. Ik overzag niet het hele plaatje dat zich nu vertoont. Toen dacht ik dat de primaire reden voor de illegale grensoverschrijdingen was gelegen in het verbeteren van het bestaan van de Afrikanen die hier kwamen, zoals het geval is met de Mexicanen naar de Verenigde Staten, maar nu blijkt dat het beeld uniek voor Israël is.

De waarheid is dat miljoenen Afrikanen graag naar Israël willen emigreren om hun bestaan te verbeteren, maar het draait erop uit dat er in Israël mensen zijn die dit aangrijpen om de demografische balans van het land te wijzigen. Nadat ze faalden om honderdduizenden Palestijnen dit land binnen te laten, verwachten deze mensen nu een migratie van honderdduizenden moslims van Afrika naar Israël. Het is geen oorlog over immigratie die voor ons ligt, maar een strijd over het behoud van de Joodse meerderheid in Israël.

Een aantal organisaties, NGO’s en anderen, hebben deze immigratie naar Israël aangemoedigd. Ze beginnen met het aansturen van de immigranten in de landen van herkomst, ondersteunen ze, behoeden ze voor hindernissen in de Sinai en verschaffen ze een warm onderkomen in Israël. Zij verspreidden en verspreiden nog steeds de geruchten in Afrika dat Israël een paradijs is en te voet bereikbaar.

Het zijn geen gastarbeiders die we voor ons hebben, noch vluchtelingen, maar in meerderheid Afrikaanse moslims die zich hier komen vestigen om nooit meer weg te gaan.

De aantallen: Volgens de officiële gegevens van de staat Israël is het aantal moslimimmigranten uit Afrika zo’n 1000 per week (dit was de situatie van afgelopen maand, mei 2012), en bijna 4000 per maand (een verdubbeling van de aantallen ten opzichte van een paar maanden geleden). Omdat niemand de exacte cijfers kent, is de schatting dat er zich tussen de 80.000 en de 120.000 in het land bevinden.

Zuid-Tel Aviv is klein-Soedan geworden, de binnendringers maken in Eilat al ongeveer 20% van de inwoners uit en dit is ook de situatie in bepaalde streken in centraal Israël – Pardez Katz in Tel Aviv, Bnei Brak, voorstad Petah Tikva, Sderot en Rishon Lezion. Ze hebben Galilea al bereikt.

Overal langs de kant van de weg kan men nieuwkomers bespeuren. Ze inspecteren hun nieuwe land, onderzoeken de rijkdom ervan, hún nieuwe rijkdom.

Bekijk de ontstellende taferelen in Eilat, een stad bezet door nieuwkomers, die ’s nachts wordt overspoeld met honderden dozijnen van de nieuwe binnenkomers.

Ze arriveren ’s ochtends, gaan naar het Ministerie van Binnenlandse Zaken waar ze vergunning tot verblijf in de staat Israël ontvangen, onder gezag van de Minister van Binnenlandse Zaken Eli Yishai, en zijn vervolgens vrij om overal in het land werk te verrichten.

En wat is de geheime agenda van de “mensenrechten” organisaties? Wanneer de aantallen een kwart miljoen bereiken, en daar gaan we snel naartoe, zullen de organisaties zich tot het Hof van Justitie van de Verenigde Naties wenden om te eisen dat Israël rechten tot verblijf verleend aan deze “immigranten” en zelfs burgerschap, zoals in het Westen gebruikelijk is.

Daarmee zal het percentage moslims in Israël onmiddellijk stijgen tot tussen de 30% en 35%, met alle demografische implicaties die men zich voor kan stellen.

Eenmaal bewoner, vervolgens burger, zullen de Afrikanen natuurlijk in staat worden gesteld hun familieleden over te laten komen en de aantallen zullen verdubbelen. Voor diegenen die geen Joden in Oeganda wensten, komt Oeganda nu naar Israël. Als klein land voltrekken deze processen zich snel, sneller dan in Europa.

We begrijpen nu dat de moslimnieuwkomers uit Afrika (de migranten van Soedan zijn allen moslim en de meesten uit Eritrea zijn dat ook) niet de zwakkelingen zijn, maar eerder hun Israëlische ontvangers. Zij zijn niet diegenen die worden bedreigd, omdat ze geen oorlogsvluchtelingen zijn, maar eerder Israël wordt bedreigd.

De “mensenrechten” organisaties hebben gemakkelijke toegang tot de media en ze verbergen hun verlangen niet om van Israël een staat voor alle burgers te maken en niet langer een Joodse of zionistische staat en vanuit dit perspectief passen de moslimimmigranten uit Afrika prima in hun streven. Deze organisaties dragen directe verantwoordelijkheid voor de nieuwe plaag die Israël heeft getroffen.  Zij geven richting aan de migratie, organiseren deze, behoeden haar tegen de autoriteiten, helpen de migranten met vergunningen en paperassen, ondersteunen ze, leren ze hoe ze zich tegen de autoriteiten te weer moeten stellen, hoe demonstraties op te zetten die de gevoelige snaar bij de  Israëliërs weten te raken, en verschaffen ze zelfs een krant, in Afrikaanse talen, gefinancierd door de VN.

Deze organisaties hebben helpers, diegenen met economische belangen, profiterend ten koste van de nieuwe slaven, zoals hoteliers, die ze exploiteren voor een stuiver (speciaal in Eilat, dat daardoor een Afrikaanse stad wordt), en ook de bouwsector die voor de ontwikkeling van Israël van deze nieuwe vorm van slavernij gebruik maakt. Gaan deze organisaties voor de zogenaamde “mensenrechten” akkoord met de nieuwe vorm van slavernij die daar gecreëerd wordt? Ik niet.

De afmetingen vereisen urgente aandacht voordat we de controle erover verliezen:

1.Begin met de onmiddellijke terugkeer van de binnenkomers naar hun land van oorsprong. Ongeveer 85% komt uit Eritrea, dat volledige diplomatieke betrekkingen met Israël onderhoudt en heeft aangekondigd dat het de terugkeerders met “open armen”  zal ontvangen.

Verscheidene duizenden zijn hier gearriveerd uit Zuid-Soedan, dat een nieuwe staat is met volledige diplomatieke betrekkingen met  Israël, en hun regering accepteert hun terugkerende burgers onmiddellijk. Dat Soedan in “oorlog”  is, zoals we van de NGO’ s horen, is ongefundeerd, daar het land zeer groot is en het conflict plaatsvindt in een klein gedeelte ervan. In elk geval eindigde het militaire conflict in het Abay district deze week toen de Soedanese regering aankondigde dat het zijn troepen zal terugtrekken.

2.We moeten beloven dat een ieder die binnen twee maanden terugkeert naar zijn land van herkomst (de vliegreis wordt in alle gevallen door de staat betaald) een bedrag van $ 2000 ontvangt. Iemand die een maand later terugkeert ontvangt $ 1000 en de volgende in de rij zal $ 500 ontvangen  en, uiteindelijk, niets.

Dit zal het karwei klaren.

3.In tussentijd moeten we een tijdelijk transitiekamp openen, dat de regering beloofde in het zuiden te bouwen, en daar de duizenden migranten naartoe sturen.

4.Tegelijkertijd moet de automatische verstrekking van visa aan iedere binnenkomer door het Ministerie van Binnenlandse Zaken gestaakt worden.

5.Daarbij moet, binnen vier maanden, de exploitatie van migranten in hotels, de bouw en de schoonmaakbranche stoppen, op straffe van zware boetes. Daardoor zal er geen motivatie overblijven om hier te komen.

Na lezing van dit artikel kan niemand over twee, drie jaren nog zeggen : “Ik wist er niet van.”

Bron:

http://www.jpost.com/Opinion/Op-EdContributors/Article.aspx?id=272251

Auteur: Moria Dahevsky

Bron oorspronkelijke artikel:

http://www.gplanet.co.il/

Vertaald uit het Engels door:

Solomon Bouman (voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Islam, Israël. Bookmark de permalink .

32 reacties op Voordat we de controle verliezen

 1. Linsky zegt:

  in 2010, waren die ‘gasten’ daar toch al een probleem?

  Illegal workers infiltrating from Africa into Israel

  Like

 2. Linsky zegt:

  dit is vane en week geledenb;
  Anger over illegal immigrants in Israel

  Like

 3. Bert zegt:

  Het vieze tiefus volk, http://www.raymondibrahim.com/11798/graphic-video-tunisian-muslims-slaughter-convert

  Dit moeten we ook gaan doen met de die vieze tering moslims. an eye for an eye a tooth for a tooth.
  Erger je hier maar aan Peter Rissing …. als je er naar kan kijken want het is niet voor mensen met een zwakke maag.

  Like

 4. Peter Rissing zegt:

  Help me zoeken.
  Een groot deel van de mensen uit Eritrea kan aantonen dat zij Joodse afstammelingen zijn.
  Don’t ask me how or why.
  In de Israëlische grondwet staat zover ik weet dat het land altijd de deuren ophoudt voor iedereen van Joodse afkomst.
  Dan las ik een recent artikel dat Obama een regeling in het leven heeft geroepen om deze mensen tot vlak bij de Israëlische grens te brengen.
  Ook dat kan ik niet meer terugvinden.
  De combinatie van deze twee factoren maakt dat Obama wel het ‘boven geschilderde’ probleem, het Israël doelbewust moeilijk maakt.

  Like

 5. Peter Rissing zegt:

  @ Bert 4 juni 2012 om 21:35 Leef je maar uit, en weer deel ik bij jouw filmpje je emotie.
  Ik ben trouwens bezig een video-productie te maken waar beelden zoals uit je link, in overdaad voorkomen. Gruwelijk werk moet ik toegeven, om te kotsen, maar ik worstel mij er stukje bij stukje doorheen.

  Like

 6. Linsky zegt:

  US & Israeli Forces Hold Joint Emergency Rescue Drill

  Like

 7. Bert zegt:

  @Peter Rissing, het is de machteloosheid en C’est la goutte d’eau qui fait déborder le vase. En bij zulk soort berichten is het die druppel.

  Like

 8. Peter Rissing zegt:

  @ Bert 4 juni 2012 om 21:55
  OK zand er over.

  Like

 9. Columnist zegt:

  Israel wordt van binnenuit uitgevreten door een Ultra-Orthodoxe kanker. Alleen het afzweren van de Joodse godsdienst, en bekering tot mijn godsdienst kan redding brengen. Je wordt lid van mijn godsdienst door te verklaren: “Vier vrouwen is niet genoeg!”. Alhoewel de onbekeerde Jood zal moeten leven als een dhimmi, krijgt hij het recht om meerdere vrouwen te hebben, zoals het Jodendom toestond voordat er Christelijke druk op werd uitgeoefend. Deze godsdienst zal eveneens afrekenen met de islam. Ook de moslim die zich niet wil bekeren zal moeten leven als dhimmi. Dat is echter beter voor hem dan dat de islam zichzelf en de wereld vernietigt in de Syrische burgeroorlog.

  Like

 10. Turul zegt:

  de organisaties zoals de UN ed en de mensen die daar achter zitten, met hun multi culturele ideologie (en de gestuurde massa immigratie in Israel, Europa, de VS, Australie, Canada en New Zeeland) zijn niet enkel een gevaar voor het voort bestaan van de Joodse staat, dit zelfde lot treft ook de Europese volkeren.

  Wij hebben een dezelfde vijand! Ook de punten die hier naar voren worden gebracht als oplossing voordat het te laat is, geld ook voor Europese landen en moet zo snel mogelijk toegepast worden.

  Er speelt momenteel een etnische en culturele genocide af in Israel en het Westen, doormiddel van massa immigratie uit derde wereld landen.

  Like

 11. Peter Rissing zegt:

  @ Turul 4 juni 2012 om 22:30
  “Er speelt momenteel een etnische en culturele genocide af in Israel en het Westen, doormiddel van massa immigratie uit derde wereld landen.
  “etnische en culturele genocide” wat een krachtige samenvatting, en aantoonbaar waar.
  Dit moet verder uitgewerkt worden.
  Wie ?

  Like

 12. Peter Rissing zegt:

  @ Turul 4 juni 2012 om 22:30
  “etnische en culturele genocide”
  Mag ik dat gebruiken als ik weer eens een artikeltje schrijf ?

  Like

  • Turul zegt:

   @ Peter….

   natuurlijk mag je dat, graag zelfs. Het is precies wat er gaande is en hoe meer dit onder de aandacht komt, des te beter.

   Like

 13. Peter Rissing zegt:

  @ Turul 4 juni 2012 om 23:20
  OK bedankt

  Like

 14. Begin in 1973 kijk welke afspraken er gemaakt zijn met de olie staten over opleidingen van laag geschoolden in de landen rondom de Middellandse zee

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @Bert 21.35 uur 4/6: Ik werd kotsmisselijk toen ik zag wat die teringidioot van een MO adept deed.
  Ik heb een grote hekel gekregen, aan alle europese politici die medewerking hebben verleend aan “De Resolutie van STRAATSBURG”, waarin besloten is deze “halsafsnijders”, massaal toe te laten tot Europa. Het is al 5 voor 12, dankzij deze idioten!

  Like

 16. De Grote Oorlog wordt steeds onafwenbaarder.
  “The war to end all wars”: deze keer misschien letterlijk.
  Nou ja, wat Paul Weston voorspelde: http://britishfreedom.org/the-coming-third-world-war/

  Like

 17. Kafir Harby zegt:

  De Afrikaanse invasie, vanuit bijna uitsluitend islamitische regionen, is een opgezette machinatie om Israel te infiltreren. Islamieten, of ze nu arabieren zijn of niet, zijn levensbedreigend voor de staat van Israel en moeten te allen prijze worden geweerd.

  Like

 18. Bert zegt:

  @Tom Hendrix , mijn bloed kookte gisteravond na deze berichtgeving te hebben gelezen, dat ze elkaar afmaken de moslims heb ik geen problemen mee maar ze roeien systematisch alle christenen uit in de Arabische landen, de smerige honden. Niets lees je erover in de reguliere media in NL of BE, zelfs de politiek die niet eens een hun afschuw laten blijken en dat willens en wetens, de schoften.

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Als Israël dat probleem niet hard aanpakt en die mensen terugstuurt heeft het straks een moslimleger in hun eigen land.
  Hoe lang kunnen ze dat volhouden?????
  Bert weer een mooi voorbeeld van de empathie van die moslims.
  Een goed idee om eens wat van die “SHARIARECHTZAKEN” op een rijtje te zetten.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Bert, dat klopt volledig. Zelfs een zgn. christelijke partij als het CDA heeft er geen boodschap aan. Als we ons niet radicaal gaan verzetten, dan worden de woestijnratten ons de baas!

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Columnist pilletje al gehad vandaag?

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Hans, dat vraag ik mij nu ook al een hele tijd af. Maar misschien is het inmiddels waarheid dat nederland een “open gekkenhuis”, is geworden. Ach ja, misschien kunnen we dan relativeren.

  Like

 23. Bert zegt:

  @Columnist, dat jij nog vrij rondloopt is mij een raadsel.

  Like

 24. Linsky zegt:

  Het is duidelijk dat er meer de controle kwijt zijn! 🙂

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  Breaking News, mensen lachen geblazen, Groen (S)Links heeft haar programma voor de verkiezingen gepresenteerd. En waar komen deze sukkels mee: GROTER NOODFONDS EN EUROBONDS EN MEER IMMIGRATIE, whoehahaha zijn die even gek, niet meer te redden.
  Als deze malloten gaan meedoen, hebben we straks geen staatsschuld van 400 miljard euro maar van 500 miljard euro. Wat een stel WAANZINNIGEN!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel: Staat op de site van Elsevier; http://www.elsevier.nl

  Like

 27. Linsky zegt:

  Ik zei om 00:00 al dat het duidelijk is dat er meer de controle kwijt zijn!
  Niet alleen enkel van onze reaguurders, maar erger nog, al die politici van Eurabië/EUSSR, hebben zelfs nooit controle gehad, nergens over!

  Hun enig belang is stemvee, zodat ze op hun pluche kunnen blijven zitten.

  Nog eens het Quote:
  “Wij, de Groenen moet ervoor zorgen dat we zo veel buitenlanders krijgen mogelijk naar Duitsland. Als ze in Duitsland zijn, moeten we vechten voor hun recht om te stemmen.”

  “Als we dit hebben bereikt, zullen we het aandeel van de stemmen die we nodig hebben om deze republiek te veranderen.”
  Daniel Cohn-Bendit , Alliance 90/The Groenen

  Dat schorem van ons is even erg, laf, verraderlijk en ruggegraatloos,… zo niet erger!
  Land en volkverraders.
  !!!!!!!!!!!!!

  Like

 28. rommel zegt:

  @ hans van de mortel zegt: 6 juni 2012 om 20:54 – bronvermelding
  Het conceptverkiezingsprogramma GroenLinks:
  ‘GroenLinks zet bij de verkiezingen vol in op ‘vergroening’ van de economie, de multiculturele samenleving en Europa.

  Ik weet niet wat jij onder multiculturele samenleving verstaat. Maar volgens mij houd dat toch in dat nog meer onnuttige primitieve pensvreters hier naar binnen gehaald worden om mij net zo arm als hun te maken.

  Like

 29. rommel zegt:

  @Hans
  “Ik ben voor een multiculturele samenleving. Op zich hardstikke leuk. Laat dit duidelijk zijn. Maar dan wel zonder moslims!”

  Fijn dat je de islam ieder geval niet als een multiculturele verrijking ziet. Maar eerlijk gezegd vind ik het wel genoeg tegenwoordig met de rest van de culturele verrijking. Ik ben in een Nederland geboren tussen spruitjesvolk en niet in een bazaar in het Midden-Oosten of een zigeunertent in Bulgarije. En dat wil ik graag zo houden. Een paar Chinese en Thaise restaurants is voor mij genoeg. Als jij zo graag tussen de rest van de wereld wil wonen, vertrek je er maar naar toe.

  Like

 30. rommel zegt:

  Ik associeer me liever met Generaal Rommel. Als je het niet erg vindt. Toen die nog op zijn best was met zijn Afrika-Korps tegen een veel groter leger door vernuft en tactiek.

  Like

 31. Tom Hendrix zegt:

  @Hans van de Mortel, waarde Heer van de Mortel, dat klopt maar ik heb het over de deur wijd open voor IMMIGRATIE. Voor de rest is het beter, dat de IMMIGRATIE stopt, we zijn nu al in Nederland met 17 miljoen inwoners overvol. En dat heeft koningin Juliana zelf in 1979 MOETEN zeggen van VVD en CDA, in de Troonrede. Meer immigratie brengt de LEEFBAARHEID in gevaar!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s