Ongemakkelijke “waarheden” en de Taqiyya van Tariq Ramadan

Een van de “getuigendeskundigen” in het Breivikproces, Frank Aarebrot, noemde een rijtje websites op, die volgens hem een vals beeld geven van de werkelijkheid, daardoor haat zaaien en daarmee Breivik hebben aangezet tot zijn gruweldaden. Het rijtje van haatzaaiende blogs zag er volgens Aarebrot als volgt uit; Vlad Tepes, Jihad Watch, Tundra Tabloids, Document.no en Frontpage Magazine.

In een kort artikel bracht Snaphanen de veranderingen in de nieuwsvoorziening als volgt onder woorden. Vroeger, in the good old days, kon een krant het zich veroorloven om een jaar lang een kwestie te laten uitzoeken door bijvoorbeeld een team van vier journalisten. Elke morgen wanneer men de krant opensloeg, wist men dat iemand aan een artikel had geschreven die wist waarover hij sprak. De krant was ook echt nog een venster op de wereld. Eerlijke, feitelijke berichtgeving en journalistiek deden er toe en stonden in aanzien, waren gerespecteerd.

Deze zelfde beroepsgroep heeft zijn beroepseer te grabbel gegooid en vrijdenkers verwezen naar het internet. Gelukkig zijn er nu de blogs met amateurjournalisten en amateurredacteuren die datgene doen wat de reguliere media aan ontwikkelingen en nieuws helemaal laten liggen. Natuurlijk worden er fouten, zelfs missers, gemaakt, maar zelfs dat hoort niet alleen bij nieuwsblogs, en het is zelfs noodzakelijk, want van fouten leert men, het hoort bij het volwassen worden.

Deze Frank Aarebrot, een mediadeskundoloog, beklaagde zich er in de rechtbank over dat al die ongecontroleerde, vrij schrijvende websites zich niet onderwerpen aan standaard kwaliteitseisen van berichtgeving. Hij noemde dat een zorgelijke ontwikkeling. Zonder deze getuige met zijn kwaliteitseisen (lees censuur) of de richtlijnen voor de Noorse journalisten serieus te willen nemen, laat het zien dat men zich hier en daar ongemakkelijk begint te voelen. Men vindt de islamkritiek of kritiek op de EU minimaal onprettig. De lezer begint te ontsnappen aan de controle van de MSM en kiest voor z’n nieuwsgaring steeds meer voor het internet. De steeds teruglopende oplagen van de dagbladpers zijn daar een voorbeeld van. De laatste jaren wordt de oplage van een gerenommeerd blad als “Der Spiegel” elk jaar 3 % minder en dat is met andere kranten in Duitsland nog veel duidelijker het geval en in Nederland zal het niet anders zijn.

Het laat zich allemaal niet meer wegredeneren, wegschrijven of ontkennen. De Muur viel, omdat de leugen van het succes van het socialisme niet meer overeind te houden viel. De tegenstelling met de werkelijkheid was te groot geworden. Langzaam dringt de waarheid door waar de westerse cultuur aan bedreigingen voor staat. Bedreigingen, die niet meer als slechts doemdenken kunnen worden afgedaan.

Taqiyya-expert Tariq Ramadan beklaagt zich in een programma op Press TV over het toegenomen anti-islamitische sentiment in Europa. Press TV is een Iraans, door de staat gecontroleerd tv-station. Mede vanwege zijn medewerking aan dit Press TV moest Ramadan uiteindelijk vertrekken van de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Tegenwoordig figureert Ramadan als professor in Oxford voor “Hedendaagse Islamitische Studies,” gefinancierd door de Stichting voor Onderwijs, Wetenschap en Gemeenschaps Ontwikkeling uit …Katar. Ramadan kreunt en steunt dat zijn boodschap niet zo succesvol is als hij wel zou willen en dat we het allemaal verkeerd begrijpen. Samen met zijn gast Azad Ali (met zijn eigen opmerkelijke geschiedenis) duiken de twee “debaters” onder in de slachtofferrol, in een video die het waard is om zin voor zin geanalyseerd en weerlegd te worden. Een aanrader dus.

Met dank aan Snaphanen.dk

Video:

Door:

vederso (voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ongemakkelijke “waarheden” en de Taqiyya van Tariq Ramadan

 1. Linsky zegt:

  Daarom zijn die jongens van de Bilderberg-groep ook zo hard aan het werk hè!

  Bilderberg duwt nu met kracht het verplichte internet-ID door voor Europa.

  Terwijl de internationale ACTA- verdrag en de Verenigde Staten CISPA wetgeving bezig zijn met de mogelijkheid voor het uitschakelen van het world wide web, maken technocraten overuren om te proberen uw identiteit vast te pinnen en ervoor te zorgen dat al uw activiteiten grondig worden nagekeken en gecontroleerd.

  De technocraten draaien overuren om je internetidentiteit te achterhalen en om er zeker van te zijn dat al je acties gecontroleerd worden! De Europese Unie is druk bezig met het ontwikkelen van een systeem, dat een elektronisch ID-bewijs verplicht maakt voor alle ingezetenen van de Europese Unie. Het systeem moet dan door heel Europa worden geïmplementeerd, voor zowel zakelijke als privé gebruikers.

  Dit terwijl met het internationale ACTA verdrag en het Amerikaanse CISPAreeds de toon gezet is om het vrije internet drastisch te beperken.
  Wanneer het systeem gerealiseerd is, gebeurt het identificeren door middel van een elektronische handtekening. Met deze identificatie heb je vervolgens toegang tot internet, online gegevens en de meeste zakelijke toepassingen.

  Like

 2. HF zegt:

  Laten we blij zijn dat de MSM de waarheid verhullen.
  Zet alle verhalen van internet eens in de krant en op TV, er zouden in Nederland alleen al 5 miljoen Breiviks opstaan.
  Ik lees veel op internet en moet s,nachts al in een dwangbuis omdat mevr. HF bang is dat ik de straat op ga met mijn galasnikof.

  Zo dit stukje bevat al weer genoeg trefwoorden voor de AIVD om er uit te pikken.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Mensen het gaat om de NIEUWE WERELD ORDE, met medewerking van OBAMA, de gangsters van de BILDERBERGGROEP en de communisten van de EU en de ISLAM, is het EEN GROOT COMPLOT. Ze willen TOTALE CONTROLE, en het boek van ORWELL 1984, is zeer nabij.
  Ik kots van onze nederlandse politici als Rutte en Pechthold die afgelopen week te gast waren bij de schoften van de BILDERBERGGROEP. Het eindspel is begonnen.

  Like

 4. lucky9 zegt:

  Het enige waar de vermelde websites zich niet aan willen onderwerpen is het fascisme die de MSM controleert als “puppets on a string”.
  Als die Frank Aarebrot dat werkelijk verklaard heeft zou zijn toerekeningsvatbaarheid als getuige eerder onder de loep moeten worden genomen dan die van Anders Breivik.

  Like

 5. Pieter zegt:

  Internet is inderdaad een goed alternatief voor mensen die verder willen kijken dan een krantenredactie met 1,5 formatieplaats die wel even zullen vertellen hoe het proces in het MO verloopt. Via netwerken kan iedereen met het MO communiceren,. Probeer het eens zou ik zeggen.

  Like

 6. vederso zegt:

  @ lucky9. Deze academicus Frank Aarenbrot is in Noorwegen een zeer gerespecteerde “wetenschapper” die van mening is dat de website van ejbron het zwijgen moet worden opgelegd. Dat is nu van mijn kant een beetje kort door de bocht, maar tenslotte komt het daar op neer. Of is er iemand bereid tot een nuancering?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: dat internet-ID zal qua controle onwerkbaar zijn. Als ze toch doopcelen willen hebben laat ze dan eerst maar eens beginnen om alle allahschreeuwende netsurfers binnenstebuiten te keren, zoals bv. die s4b + h-BENDES. Hebben Neelie K. & Co werk zat lijkt me.

  Like

 8. vederso zegt:

  Overwinning voor Free Speech in Canada, afschaffing van section 13 van de Human Rights Act.

  http://blazingcatfur.blogspot.ca/2012/06/mark-steyn-re-education-camp.html

  Like

 9. Wat is het verband tussen Nieuwe Wereld Orde en islamisering?

  Like

 10. Linsky zegt:

  Generaal P. Pardon;
  Dat vroeg je op 17 mei 2012 om 22:58 ook al eens.

  Op dat soort vragen is toch al eens veel vaker een uitgebreid antwoord op geweest alhier, middels comments en artikelen?

  Maar gewoon nog maar eens dan;

  Is dat doel niet duidelijk te destilleren dan uit de vele artikelen op dit blog?

  isalm is niet eens een religie in de zin van het woord, maar een compleet, juridische, economische en politieke oorlogsdoctrine, een militair NWO-systeem met als doel; Total Control!

  repeat: NWO-systeem!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s