Tomislav Nikolić – de nieuwe wolf in de linkse media!

Sinds de nationale Tomislav Nikolić ongeveer drie weken geleden de Servische presidentsverkiezingen heeft gewonnen, hebben onze links gezinde prulschrijvers in de redactiebureaus naast Orbán uit Hongarije een nieuwe vijand in Europa! Er gaat geen dag voorbij waarop niet ergens eenzijdige artikelen respectievelijk commentaren over de jongste uitspraken van Nikolić gepubliceerd worden:

De nieuwe president van Servië, Tomislav Nikolić, betwist, dat er in de voormalige Bosnische VN-veiligheidszone Srebrenica sprake is geweest van volkerenmoord. “In Srebrenica heeft geen genocide plaatsgevonden”, verklaarde Nikolić tegenover de Montenegrijnse staatstelevisie RTCG.

“In Srebrenica vond een grote misdaad plaats, die door enkele leden van het Servische volk werd begaan. Het is zaak om uit te zoeken wie dit waren, ze voor de rechtbank te brengen en te berechten”, onderstreepte Nikolić.  

Na de inname van de Bosnisch-islamitische kleine stad door Bosnisch-Servische troepen werden in juli 1995 meer dan 7000 mannen en jongens brutaal vermoord. Het Internationale Gerechtshof had in het jaar 2007 het bloedbad als genocide beoordeeld.

Bron…

De wolf heeft zijn schaapskleren uitgetrokken. Kort na zijn verkiezing tot president van Servië toont Tomislav Nikolić zichzelf opnieuw als de oude nationalist en geschiedenisrevisionist. Door de genocide op de Bosniërs te ontkennen, bagatelliseert hij ook de verantwoordelijkheid van de Servische nationalisten. Hij neemt indirect Radovan Karadžić en Ratko Mladić in bescherming, wanneer hij zegt dat de misdaad in Srebrenica “door enkele leden van het Servische volk zouden zijn begaan”, die “opgespoord dienen te worden”.

In Brussel doet men weer eens alsof men het verkeerd heeft verstaan. Het ontbreekt aan een moedig standpunt, hoewel de nieuwe Servische president de verzoeningspolitiek met Kroatië in gevaar brengt (???) en nog onverantwoordelijker tegenover de Bosniërs is. Al voor de verkiezingen zei hij, dat Bosnië als staat niet zou functioneren.

Bron…

Wat willen deze meldingen uit een links-populistisch blad eigenlijk aan ons meedelen? We weten het niet. Ook weten we niet wanneer een bloedbad genocide respectievelijk volkerenmoord genoemd moet of mag worden. Vanaf 3000 slachtoffers , vanaf 5000, 7000 of ….? – Turkije spreekt zelfs bij meer dan 150.000 slachtoffers niet van genocide en niemand noemt de Dodenmars van Brno, met meer dan 5000 slachtoffers, genocide.

Dus wat wil ons dit “blad voor lezers” met zijn typische negatieve ondertonen meedelen? Nikolić is voor deze linkse prulschrijvers een rode lap, net zoals iedere andere nationaal-conservatieve politicus in Europa. Alleen omdat een Internationaal Gerechtshof Srebrenica genocide noemt, maar de nieuwe Servische president niet, trekt de wolf zijn schaapskleren uit? Is het Internationale Gerechtshof opeens God in deze redactiebureaus?

Wie zijn nu eigenlijk de ergste geschiedenisrevisionisten? Wie vergeet iedere keer bij het trefwoord SREBRENICA dat er een paar weken voor het bloedbad (want dat was het zeker) meer dan 3500 christenen wreed vermoord en onthoofd werden? We willen bij God geen slachtoffers in rekening brengen, maar het behoort ook tot een objectieve verslaggeving (daarvan kan bij deze kranten al lang geen sprake meer zijn – zie Kosovo) om de andere kant van de medaille steeds opnieuw in herinnering te roepen, omdat zij dingen zoals hierboven iedere keer bewust weglaten! Dat noemt men geschiedenisrevisionisme!

Srebrenica: Jihad van de Bosnische moslims vermoordt 3500 christenen

Deze uitspraak is belangrijk, want de islamitische generaal Sefer Halilović bevestigde, dat er minstens 5000 islamitische Bosnische soldaten in Srebrenica waren. Nog belangrijker, deze strijders hadden voor de val van Srebrenica meer dan 3500 christenen afgeslacht en dit gold ook voor kleine kinderen, vrouwen en oude mensen in de omringende dorpen.

En het wordt nog erger. De zogenaamde “veilige haven” betekende, dat islamitische Bosnische soldaten buiten het belangrijkste gebied van Srebrenica orthodoxe christenen aanvielen en vermoordden. Daarna gingen ze dan weer terug naar Srebrenica voor bescherming en om hun vesting te versterken met nieuwe bewapening enz.

De commandant van UNPROFOR, de Franse generaal Philippe Morillon, bevestigde, dat de misdaden die door de islamitische Bosnische troepen werden gepleegd “buitengewoon” waren en zodoende de Servische behoefte naar wraak “onvermijdelijk” gemaakt hadden.

Philippe Morillon becommentarieerde heel helder en duidelijk de bloedbaden op duizenden orthodoxe christenen die in de omringende dorpen waren vermoord. Bijvoorbeeld dat christenen levend verbrand en onthoofd werden en nog veel meer.

Generaal-majoor Lewis Mackenzie, een Canadese generaal op pensioen, werpt ook serieuze twijfel over het zogenaamde “goede” en “boze” op. In zijn artikel met de kop “Het ware verhaal achter Srebrenica, het bloedbad in de ´veilige haven´ van de VN was geen zwart-wit gebeurtenis”, dat in de krant “The Globe and Mail” op 14 juli 2005 werd gepubliceerd, noemt hij tot nu toe verwaarloosde aspecten:

Generaal-majoor Lewis MacKenzie schrijft het volgende:

“Toen de Bosnische islamitische strijders beter uitgerust en getraind waren, begonnen ze buiten Srebrenica te opereren, ze staken Servische dorpen in brand, vermoordden de inwoners en trokken dan weer snel terug naar de veiligheid, die de veilige haven van de VN hen bood.

Deze aanvallen bereikten hun hoogtepunt in het jaar 1994 en gingen door tot in het voorjaar van 1995, nadat de Canadese infanterie, die daar drie jaar lang was gestationeerd, door een groter Nederlands contingent werd vervangen.”

“De Bosnische Serviërs mogen dan weliswaar de zwaardere wapens gehad hebben, de Bosnische moslims compenseerden dit met hun infanteriekunsten, die men in het berggebied rondom Srebrenica zo hard nodig had. Toen in het voorjaar van 1995 de sneeuw gesmolten was, werd het voor Naser Orić, de man die de Bosnische islamitische strijders aanvoerde, duidelijk dat de Bosnische Serviërs Srebrenica zouden aanvallen om het hem te verhinderen nog meer Servische dorpen te overvallen. Dus slopen hij en een groot aantal strijders de stad uit.

Srebrenica werd onbeschermd achtergelaten met het strategische bijbedoeling, dat indien de Serviërs een onbeschermde stad zouden aanvallen, dit er uiteraard toe zou leiden dat de NAVO en de VN het erover eens waren dat de NAVO luchtaanvallen op de Serviërs gerechtvaardigd zouden zijn en uitgevoerd zouden kunnen worden. En zo marcheerden de Bosnische Serviërs zonder enige belemmering naar Srebrenica”.

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/06/04/tomislav-nikolic-der-neue-wolf-in-den-linken-medien/

Auteur: derpatriot

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Balkan, Bosnië-Herzegovina, Servië. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tomislav Nikolić – de nieuwe wolf in de linkse media!

 1. Lucky9 zegt:

  Wir sind alle Serben!

  Like

 2. Het erge is: we zijn het vertrouwen in onze eigen cultuur helemaal kwijt.
  Onze media, onze academici en onze politici liegen ons voor.
  De leraren en onderwijzers liegen onze kinderen voor.
  Wie echt wil weten wat er gebeurd is rond “Srebrenica” zal een studie van een paar jaar moeten aanvangen.
  Onze cultuur is stuurloos en dat komt door de “pensée unique”, het monopolie van de Linkse Kerk.

  Like

 3. Kafir Harby zegt:

  JAMMER dat dit soort informatie nooit wordt gepubliceerd in de mainstream media. Het onderstreept de medeplichtigheid van media in het Westen met de leidende elites die in achterkamertjes hebben afgesproken dat de islam vrij spel krijgt om zijn verovering van de wereld te volbrengen. Wat het communisme niet vermocht, zal middels de islam worden bewerkstelligd: de collectivisering van de global community onder een wereldregering van niet-verkozen elites.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Vergeet ook het MOSLIMBEEST ORIC niet, die 100 servische dorpen heeft uitgemoord, met die volgens “links”, lieve muzelmannen.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Iedere keer dezelfde manipulatie door de linkse ELITE.
  Dat elitaire linkse ligt als een mistige deken over Europa.
  Hoe komen we daarvan af????????????????????

  Like

 6. Als de turkse nomaden in centraal Azië gebleven waren hadden we nu geen Joegoslavië tribunaal gehad.Zonder Naser Oric,Alija Izetbegovic en jihadstrijders zou er niet zijn Srebrenica. Wat er gebeurde in Srebrenica is eenvoudig: de moslims vielen de Serviërs aan, zodat de Serviërs hen doodschoten. Veel stierven in de strijd en sommige werden geëxecuteerd. Jihad in Srebrenica: http://www.youtube.com/watch?v=jip1Jj8ND3g&feature=player_embedded

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @Stefan Perovic 09.10. uur, helemaal waar. Ik ageer al jaren tegen het feit, dat de MUZELMANNEN de hand boven het hoofd werden gehouden, door de criminele VERENIGDE NAZIES, de klootzak Clinton, en de dictators van de EU. En natuurlijk kwam de rol van de woestijnratten en moslims niet in de MSM, want deze zijn al 40 jaar niet meer objectief en onafhankelijk!
  De pers is een HOER geworden van de gevestigde belangen, EU en BILDERBERG en de NWO!
  Ook ik voel mij Serf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s