België: Islamist stak twee politieagenten neer (+ video)

Uit protest tegen de voor zijn gevoel “anti-islamitische” politiek van de Belgische regering heeft een radicale islamiet in Brussel twee politieagenten met een mes neergestoken.

De daad vond vrijdagavond tijdens een routinecontrole in een metrostation plaats, berichtte de Belgische omroep gisteren. De slachtoffers belandden in het ziekenhuis, hun wonden waren niet levensbedreigend. Tegen de aanvaller werd gisteren een arrestatiebevel uitgevaardigd wegens poging tot moord met een terroristische achtergrond. De man, die behoorde tot een radicale islamitische organisatie, zou hiermee tegen het boerkaverbod in België hebben willen protesteren, berichtten Belgische media.

Bron…

Met betrekking tot dit vreselijke incident zijn we ook in het bezit van de persmededeling van Filip Dewinter:

Filip Dewinter: “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden. De regering oogst nu slechts datgene wat zij door haar lakse politiek heeft gezaaid”.

De aanslag, waarbij een sympathisant van Sharia4Belgium twee politieagenten met een keukenmes neerstak, is het ongelukkige resultaat van de jarenlange tolerantie, die de regering al jaren aan de dag legt tegenover het islamitische extremisme.

Filip Dewinter:

“Om redenen van de politieke correctheid heeft de regering jarenlang het islamitische extremisme genegeerd, geminimaliseerd en getolereerd. Ondanks alle waarschuwingen van de kant van het Vlaams Belang bleef de regering doof en en blind tegenover het steeds sterker oprukkende islamitische extremisme. Sharia4Belgium & Co waren voor haar slechts ´onschuldige carnavalsnarren´. Nu moeten we de rekening voor deze mislukte politiek betalen”.

Volgens Filip Dewinter “maken zachte heelmeesters alleen maar stinkende wonden”. Filip Dewinter: “Door de erkenning en financiering van de islam hebben we een geweld predikende politieke ideologie in zekere zin geïnstitutionaliseerd. Het probleem is niet alleen de extremistische islam, maar de islam als zodanig. Wij hebben daarom geen ´Plan R´  (Radicalisme), maar een ´Plan I´ (Islam) nodig om de buiten zijn oevers tredende islamisering te stoppen en de islam terug te dringen.”

De insinuatie, dat zijn uitloven van een premie voor het aangeven van boerkadraagsters aanleiding tot meer escalaties zou zijn geweest, noemde Filip Dewinter “absolute onzin”. Filip Dewinter:

“Tot geweld bereide moslims vinden altijd en overal een reden om gewelddadig te zijn. Als het niet de premie voor de boerka is, dan is het wel het boerkaverbod als zodanig of het verbod in openbare functies een hoofddoek te dragen of het sturen van troepen naar Afghanistan of een karikatuur van de profeet Mohammed of een islamkritisch boek…”

Video:

Wim van Osselaer

Perswoordvoerder

Bron:

http://sosheimat.wordpress.com/2012/06/10/belgien-islamist-stach-zwei-polizisten-nieder/

Auteur: derpatriot

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek. Bookmark de permalink .

20 reacties op België: Islamist stak twee politieagenten neer (+ video)

 1. Kafir Harby zegt:

  Denkt u dat men in België nu wakker is geworden? Nah. Er worden wat parlementaire debatten aangekondigd en een verstrengde wetgeving, maar zoals altijd als het over de islam gaat verwatert de discussie op zijn Belgisch: ze dronken een glas, piesten een plas en lieten uiteindelijk alles gelijk het was. Er zullen véél doden moeten vallen vooraleer er effectief iets gebeurt. Om een vijand te overwinnen, moet je hem om te beginnen identificeren. Men heeft het tegenwoordig over het “salafisme”, als de grote vijand. Zever. Salafisme is islam. Wie de islam wil begrijpen, moet gewoon naar deze baardmannen kijken en luisteren. Zogenaamde “gemodereerde” moslims zijn geen goede moslims, maar culturele moslims. De baardmannen houden hen – met al hun agitatie – een spiegel voor, zeggende: keer terug op het pad van de islam, want wat jullie nu doen staat gelijk met afvalligheid, en daar staat volgens de sharia de doodstraf op. Reden waarom u omtrent de acties van Sharia4Belgium zo weinig afkeuring hoort vanuit de islamitische gemeenschap.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Ik kan er geen woord tegen inbrengen Kafir.

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Ben het om een reeks van gegronde redenen ook eens met Kafir Harby.

  Laat U niet misleiden door de leugenachtige MSM en de hypocriete (respectievelijk criminele) Belgische politici! Het initiatief van de Turk Koçak is puur takiyya omwille van de dringende noodzaak want anders zou hij gezichtsverlies lijden na een reeks van niet meer onder de mat te vegen feiten.

  Het enige wat de islamieten willen suggereren is: “Kijk eens hoe goed wij zijn en hoe slecht Fouad Belcaçem is!”

  Als U dat gelooft bent U goed belazerd door de MSM! Net alsof shariah4 een geïsoleerd fenomeen zou zijn. Niets is minder waar. Het is slechts een symptoom van fascisme. Niet meer en niet minder.

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  @Michael

  Altijd tot wederdienst bereid. Maar ik snap uw vraag niet goed. Wat kan ik precies voor je doen?

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  s4b-FASCIST op een bankje, ergens in België…
  …laten we de democratie opzij schuiven..

  Wanneer wordt zijn intolerante, vrouwenhatende soort definitief uit ons gezichtsveld geschoven..???

  Like

 6. vederso zegt:

  @ Michael: Volgens de politie gaat het om een radicale moslim. De man had artikels over Sharia4Belgium en over de recente rellen in Molenbeek bij (zich)

  Like

 7. E.J. Bron zegt:

  @Michael Laudahn

  Comment van vederso op 18:30 hierboven is volledig juist!!!

  Like

 8. Seculiere zegt:

  De vrouwlijke politie agent zou zelf van een moslimse afkomst zijn,was 2 minuten geleden op het vtm nieuws

  Like

 9. Paardestaart zegt:

  Dat kan heel goed Secularis: een moslima bij de politie is een verrader van haar stam..Wie omgaat met de kafir en wie hun rechtssysteem omarmt is een afvallige, tenzij het een infiltrant is natuurlijk, en dan maar hopen dat de broeders daarvan op de hoogte zijn.

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  @ Michael Laudahn om 16:48
  Als een dom blondje het nieuws voorleest van een rollend tekstscherm verzint ze iets dat er op lijkt. Niemand die het merkt tot een Michael Laudahn langst komt en vragen begint te stellen.
  😆
  De nieuwslezeressen hebben het nu eenmaal niet gemakkelijk om de waarheid te verbergen zie bvb.: http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=1175202

  Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Gisteren zaterdag op BRT 1 rond 21:00 uur al zappend uitgekomen bij een Vlaamse T.V. film die op dat moment speelde. Wat zag ik tot mijn stomme verbazing? De film (Vlaams gesproken) werd in het Turks ondertiteld. Hieruit mag op zijn minst geconcludeerd worden dat de Belgische overheid de handdoek reeds lang en breed in de ring gegooid heeft en de zorg voor integratie van Moslims niet meer als prioriteit heeft. Als met belastinggeld gesubsidieerde zendgemachtigden open en bloot zelfs schaamteloos de Moslim zo in de kaart speelt betreffende het behoudt van zijn identiteit dan is het land moreel failliet en geven ze de Islam een duidelijk teken van overgave. De aanslagen gepleegd door individuele of groepen moslims op Chistenen en andere vertegenwoordigers van het avondland kunnen vanaf nu alleen nog toenemen. Bij elke geweldsdaad zal de Moslim als persoon maar ook als gemeenschap zich gesterkt voelen in zijn gevoelens van superieur zijn. Werken naar fysieke superioriteit t.o.v. anders gelovigen is binnen de Islam een van de zwaarst wegende geloofsuitgangpunten. Elke Moslim is aan Mohammed en de Koran verplicht mee te werken aan de alleen heerschappij van de Islam. We worden verraden door onze bestuurders en de media. De Islam zal niet stoppen in haar expansie en zij zullen hun enclaves die nu vaste voet hebben in Europa gebruiken als uitvals basis voor de verdere verovering van omringende gebieden die nog niet vallen onder islamitische heerschappij. Men probeert ons wijs te maken dat het extremisme de boosdoener is maar dat is niet zo. De enige en echte boosdoener is “”schlicht und einfach”” de Islam.

  Like

 12. Seculiere zegt:

  @guusvelraeds

  Het was een Turkse film geen islamitische film,en dat was voor het eerst met Turkse ondertitels alle taboe kwamen erin zou zeker geen islamitische film geweest zijn

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Beste seculiere,
  Bedankt voor je aanvullende informatie. Ik heb i.v.m. de Turkse ondertiteling maar een hooguit 2 minuten kunnen kijken. Werd onpasselijk door steeds weer de Turkse ondertitels te moeten zien. Ben blij dat dit in elk geval geen gewoonte gaat worden op de Vlaamse T.V..

  Like

 14. Seculiere zegt:

  Nog een Vlaams Turkse film over een Vlaamse Turks homo koppel “mixed kebab”

  Like

 15. Seculiere zegt:

  ja vond het ook raar die Turkse ondertitels,ik zo van eunk….?want twas de eerste keer zoiets
  maar mocht het italiaans geweest zijn ofzo dan had je zeker geen probleem he,meestal gelijk op vitaya

  Like

 16. Seculiere zegt:

  Deze films zijn wel zeer stereotypisch eigenlijk moet ik er ook van kotsen.
  Ik blijf toch bij de Amerikaanse en Engelse films

  Like

 17. Lucky9 zegt:

  De Vlaamse (horesco referrens) ministerin en linkse manwijf Ingrid Lieten, verantwoordelijk voor de “openbare omroep”, heeft beslist dat dit televisiekanaal er op ons aller kosten moest bij komen.

  Dat was nodig om haar islamitische schaapjes en bokken proactief hun stemmetje voor de socialisten af te kopen. Derhalve. Zo is geschied!

  U moet zich dat zo voorstellen: Een VPRO is niet voldoende. Néé het moeten er drie zijn! De domme belastingbetaler vereffent de rekening wel.

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 10 juni 18.29. uur, het is toch ongelooflijk hoe deze ISLAMOFASCIST de kans krijgt, een oproep te doen om de DEMOCRATIE af te schaffen. En onze LINKSE MOSLIMKNUFFELAARS vinden dat maar wat prachtig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s