“Jeruzalem moet Cairo vervangen” (+ video)

“Mocht de kandidaat van de Moslimbroederschap Mohammed Mursi tot de volgende president van Egypte worden gekozen, dan zal Cairo niet meer de hoofdstad van Egypte zijn, maar Jeruzalem”, zei een vooraanstaande geestelijke in de Egyptische omroep Safwat Hagazy. “Niet Cairo, Mekka of Medina, maar Jeruzalem moet met Allahs hulp onze hoofdstad worden. Onder Mursi worden de Arabische naties opnieuw één macht met Jeruzalem in het midden. Of we zullen in Jeruzalem bidden of sterven als martelaren”.

Het publiek roept: “Morgen zal Mursi Gaza bevrijden”. Mohammed Mursi en de voormalige minister-president onder Hosni Moebarak, Ahmed Shafik, zijn de twee presidentschapkandidaten tussen wie het Egyptische volk op 16 en 17 juni moet kiezen. Om de aandacht af te leiden van de eigen problemen in het volk, wordt de aandacht altijd gericht op de haat tegen de Joodse buurman. Wat in Egypte gebeurt, is niet alleen een waarschuwingssignaal voor Israël, maar meer nog voor de overige Arabische volkeren, die ook een opstand meemaakten. De revoluties in de Arabische landen, die in het buitenland als “Arabische Lente” verkocht worden, garandeert de Arabieren in de desbetreffende landen geen betere toekomst, eerder het tegendeel. De volkerenmoord in Syrië zal Baschar el Assad en zijn familie volgens Arabische bronnen niet redden voor zijn val. Zijn regime staat kort voor het einde. Maar daarna zal, net zoals in de andere landen, chaos uitbreken. Omdat de familie Assad tot de minderheid van de Alawieten in Syrië behoort, wordt na haar val voor een bloedbad op de 1,5 miljoen Alawieten in Syrië gevreesd. Hoewel deze opstanden eigenlijk een Arabisch binnenlands politiek probleem zijn, worden Israël, de Joden en Jeruzalem altijd meegezogen in de Arabische chaos.

Video – “Miljoenen martelaren marcheren naar Jeruzalem”:

 

Bron:

http://tinyurl.com/c9uke9g

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Arabische wereld, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, Moslimbroederschap. Bookmark de permalink .

7 reacties op “Jeruzalem moet Cairo vervangen” (+ video)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Israël is al aan het mobiliseren. Wat doet de Europese Unie? Gaan we Israël helpen en gaan er Nederlandse troepen heen, zoals in het verleden naar Korea? Toen was het communisme de vijand, nu de ISLAM.
  En …. als Nederland, als Europa de kant van Israël kiest en dat zijn we naar mijn mening verplicht (!!!), ….. wat doet dan de 5e colonne van de Islam, die zich al jaren hier ingegraven heeft? Wie het weet mag het zeggen, maar niet te lang dubben want met de verkiezingen in Egypte valt mogelijk al de beslissing of de miljoenen de mars naar Jeruzalem aanvangen. En doe daar maar niet luchthartig over want we hebben te maken met gehersenspoelde fanatici. Ze roepen uit alle macht dat ze willen sterven bij de bezetting van Jeruzalem. De maagden liggen al te wachten voor deze martelaren.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @M.A.L. Sion, ik hoop dat Israel voor dat deze idiote baardmannen succes hebben KEIHARD toeslaat. En wat Europa betreft, de verraders van de EU zullen Israel NIET helpen. Deze verraders geven Europa liever aan de volgelingen van de zonnesteekdebiel MO en zijn woestijnratten.

  Like

 3. Je raakt een keer uitgeluld over die mafkezen.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  De Suez-crisis waren ze de baas, Zesdaagse Oorlog gewonnen, Yom Kippoer dito.
  Ik moet me heel sterk vergissen als ze deze dreiging ook niet de baas zullen zijn.

  Like

 5. Hellen zegt:

  Ik denk , dat Israel enkele forse champignons in de aanbieding heeft om die abjecte haatbaarden te verrassen …………….))

  We are with you Israel , forever and a day .

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen, dat geldt ook voor mij Hellen. Shalom Israel!

  Like

 7. friki zegt:

  Steun aan Israel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s