Ook in Myanmar bloedige islamgrens

Myanmar, dat ooit Birma heette en van 1962 tot 2011 door militairen werd geregeerd, was vorig jaar vaak in het nieuws. Ook de Duitse Minister van Buitenlandse Zaken Westerwelle was er om bij de beroemde winnares van de Nobelprijs Aung San Suu Kyi de overgang naar de democratie te becommentariëren. Nu leest men, dat er al na een jaar democratie bloedige onlusten zijn uitgebroken aan de grens met het islamitische Bangladesh.

Boeddhisten en autochtone moslims vechten met elkaar, er werden huizen in brand gestoken. Tot nu toe vielen er 8 doden en vele gewonden. Daarom werd in het noordwesten de noodtoestand uitgeroepen. We kunnen van hieruit niet vaststellen wie de schuldigen zijn. De onlusten tussen Boeddhisten en moslims smeulen vast en zeker al heel lang onder de oppervlakte. Desondanks zijn ook deze incidenten opnieuw een bevestiging van de beroemde zin van Samuel Huntington: “De islam heeft bloedige grenzen!”

Zie tevens:

http://www.msnbc.msn.com/id/47760246#.T9YIQrD84WY

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/06/blutige-moslem-grenzen-auch-in-myanmar/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Azië, Islam. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ook in Myanmar bloedige islamgrens

 1. Linsky zegt:

  Nou, da’s heel simpel.
  Boeddhisten zijn van nature niet gewelddadig en dringen nooit iemand wat dan ook op.
  Zij nodigen als er serieuze belangstelling blijkt, hooguit iemand uit om kennis te nemen van hun overtuigingen.
  Dat is alles.

  Als er dus tweestrijd is, mag het duidelijk zijn dat moslims daar mee begonnen zijn.
  Dat past ook in het beeld en de aard van hun ‘grote plan’ een wereldkalifaat onder de wet van hun sharia!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hadden we anders verwacht. Overal waar de ideologie van de roverhoofdman Mo opduikt komt vroeg of laat de islamitische aap uit de mouw. En zeker wereldwijd, uiteindelijk willen de geitenneukers een WERELDKALIFAAT bereiken, en wie dit nu nog een religie van de vrede noemt moet opgenomen worden in paviljoen 5 van het gekkengesticht, voor HOPELOZE GEVALLEN.

  Like

 3. Leto 2 zegt:

  @Tom,

  Het psychiatrisch gebouw in het Wilhelmina Gasthuis te Amsterdam was Paviljoen 3.
  Bedoel je dat soms?

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Leto 2, ik ken het gebouw niet beste Leto, maar de MO KNUFFELAARS zouden daarin wat mij betreft opgenomen dienen te worden, opsluiten en sleutel weggooien s.v.p.

  Like

 5. De Ekster zegt:

  Zonder enige twijfel de schuld van de islamieten. Zoals overal in de wereld maken ze er ook daar een troep van.

  Like

 6. E.J. Bron zegt:

  Ik hoop niet ooit door jou “bestuurd” te worden egyptenaar. Je barst nu al van de Taqyyia!!! 😦

  Like

 7. Linsky zegt:

  Het feit alleen al dat jij je moslim noemt is voldoende reden niet met je in discussie te gaan, egyptenaar!

  Antropologen hebben jaren nodig om tot begrip te komen van de gewoontes, de zeden en de geestelijke waarde van de vele volkeren, die ze zelfs nu in deze tijd nog ontdekken. Toen de Spanjaarden de Zuid-Amerikaanse volkeren belaagden en bestalen, waren ze daar eerst jaren lang bezig geweest om hun ingewikkelde denkwijze en geestelijk goed te begrijpen.

  Moslims echter hoef je niet te begrijpen, noch hun beweegredenen noch hun daden, gewoonweg, omdat die duidelijk beschreven staan in hun boekje en omdat zij dat verderfelijke, ‘vredelievende’ gedachtegoed dagelijks luidkeels wereldkundig maken.

  Het is echt simpel.

  Moslims/Mohammedanen/islamieten hebben geen zelfstandig functionerend hersenvermogen! Zij leven letterlijk op basis van wat er in hun boekje staat geschreven door een waanzinnige, pedofiele verkrachter en massamoordenaar! Deze legitimeerde zijn eigen bestaan en bizarre daden aan een al eerder bedachte godheid, die Allah werd genoemd.

  Er komt geen diepgaand inzicht, noch persoonlijk geweten, norm, moraal of ethiek aan te pas. Het leven dient volgens hen alleen geleefd te worden zoals beschreven in hun gezaghebbende koran. Waarbij het evident is dat op basis daarvan het collectieve en individuele menselijke inzicht, intellect, emotie, persoonlijk geweten, norm, moraal of ethiek van geen enkele waarde is!

  Daar komt bij dat voor dialoog, debat en conversatie minimaal bilaterale wisselwerking is vereist. Als er geen redelijke respons is, hebben we een monoloog. De ‘vredelievenden’ zijn echter dermate verstard in hun denkwereld, dat er geen enkele ruimte is voor een andere gedachte, laat staan de flexibiliteit om die te overdenken! Een reden waarom ik ook nooit met aardwormen in gesprek ga!

  Niet-moslims hebben volgens hun sharia/koran opvattingen enkel recht van leven als slaaf, (dhimmi) onder heerschappij van de moslims natuurlijk, of moeten gewoonweg worden gedood! Wat is daar moeilijk aan?

  In het beste geval, wanneer je echt de verderfelijk ideeën van de sharia en koran niet aanhangt, dien je je onverwijld te bewegen tot openlijk distantiëren van het zieke islamitisch gedachtegoed.
  Richt een nieuwe orde/sekte/religie op en noem die geef die een duidelijke naam, waarin het afzweren van dat zieke, verderfelijke islamitisch gedachtegoed tot uitdrukking komt!

  Voor verdere informatie omtrent deze gedachtegang, zie:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/05/t-is-simpel/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/04/01/negeren-distantieren-en-doodzwijgen-reprise/

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky, inderdaad zo is het. En ik heb nog nooit een zgn. “gematigde moslim”, zien protesteren tegen het afsnijden van halzen, verkrachten en liegen en bedriegen. Nee meneer de Egyptenaar wij laten ons geen appels voor citroenen verkopen.

  Like

 9. O'neill zegt:

  Helaas lees ik met een diepe teleurstelling deze opmerkingen en zeker met grote verbazing!
  Ik lees alleen, haat, bloed, dood. Wat verschillen jullie nu met deze mensen die deze wreedheden verrichten? Wat is humanitair, humanitair zijn is tranen weg kunnen vegen van mensen, kinderen en vrouwen (slachtoffers) ongeacht hun ras, religie, en achtergrond. Kom op joh ! stop met al dat racistische opmerkingen, vergeet niet dat jij de volgende kan zijn als je nu niet halt toe roept aan wreedheid en racisme.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @O’neill, o ja, hoe onnozel kan men zijn. In hun KORAN staat duidelijk, dat zij de HELE WERELD moeten veroveren. U behoort waarschijnlijk tot de klasse van gutmenschen, die zelf mijlenver afstaan van de wijken en buurten in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag, waar de verrijkers dag in dag uit voor giga ellende zorgen. Ik ben 100% vreedzaam, en kan leven met Boedhisten, atheisten, humanisten, japanners, russen, chinezen, maar HELAAS niet met MOSLIMS!
  Ik ben intolerant naar intoleranten, en dat zijn muzelmannen!

  Like

 11. Linsky zegt:

  O’neill : Wij verschillen met die anderen die jij voor ogen schijnt te hebben, dat we wakker zijn, bij ons volle verstand en geen verraderlijke dhimmi-natuur hebben!

  Like

 12. “Die copten (christenen) hebben de moslims geholpen om egypte te openen zonder dat er 1 druppel bloed vloeide en daar staat de islaam voor.”
  Grappig dat je daar over begint. Als dat daadwerkelijk zo zou zijn, waarom worden de Kopten dan nu als beesten behandeld, verdreven, mishandeld en vermoord door degenen die zij behulpzaam zijn geweest? Je betoog raakt kant noch wal…

  Like

 13. E.J. Bron zegt:

  Sorry Pieter, maar ik word zo langzamerhand zóóóóóó moe van dit soort figuren. Weg ermee dus! 😉

  Like

 14. Oke, daar kan ik helemaal op inkomen. Ik dacht dat het misschien nog de moeite waard zou zijn om nog een mogelijk inhoudelijke reactie los te peuteren van die egyptenaar 😉 Hoe naïef kon ik zijn haha

  Like

 15. Linsky zegt:

  Pieter,
  we hebben besloten om niet zo te veel aandacht meer te schenken aan imbecielen, rifratten, gematigden, politiek-correcten, dhimmi’s, landverraders, trollen, en doordrammende ongelovigen….. etc,… enzovoorts en zo verder, 🙂
  Ik had al een handleiding geschreven hoe om te gaan met moslims; niet dus!

  ’t Is simpel:
  Zoals we ook niet in dialoog gaan met moslims en aardwormen doen we dat ook niet meer met lieden die alleen uit zijn op persoonlijke aanvallen en argumenten verwarren met schelden en beledigen. 🙂
  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/05/t-is-simpel/

  Like

 16. Je hebt gelijk, Linksy! Het goede in mij kwam even omhoog. Maar ik heb dat inmiddels vakkundig een fikse trap omlaag gegeven met de waarschuwing om alleen boven te komen wanneer er geen tapijthappers te ruiken zijn 😀

  Like

 17. Linsky zegt:

  Pieter, het is je vergeven….
  wij hebben ook nog steeds oprispingen van o medemenselijkheid…soms
  En dat verstarde ego wil toch telkens nog de zieke medemens op ander gedachte brengen, helaas…ook wij komen er niet zomaar van af.
  Het is verslavend he 😦

  Weet je dat ze godverdomme tegenwoordig zelfs verlichte slavenkleedjes hebben die rifratten?

  Like

 18. Is dat niet haram? Gebruik maken van Westerse Technieken ten behoeve van? Het enige wat er blijkbaar aan ontbreekt is een kompas…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s