Machinegeweren in plaats van sigaretten (+ video)

Vaak hebben buitenlandse bewegingen en hulporganisaties geen idee waarvoor hun schenkingen gebruikt of misbruikt worden. Al jarenlang wordt de Palestijnse hulporganisatie Burj Luq Luq door de VN, UNICEF en de UNESCO gestimuleerd. Bovendien krijgt het Palestijnse sociale centrum Europese schenkingen, zoals van het Franse consulaat, het Zwitserse Agentschap voor ontwikkeling en jeugd en andere.

Onlangs heeft de Palestijnse hulporganisatie een poppenkastvoorstelling in Jeruzalem gehouden, waarin zij de Palestijnse kinderen het roken afraadde. De pedagogische boodschap van de poppen heeft de kinderen voorgesteld om het roken in te ruilen tegen machinegeweren. Daarvoor hebben de Palestijnse poppen in de hoofdstad van Israël de dood in de strijd tegen de Joden verheerlijkt. Joden moeten als vijanden worden beschouwd, want deze doden alleen maar Arabieren.

Zo zei een van de poppen tijdens de voorstelling: “Ik wil graag voor het publiek staan en over Jeruzalem zingen, dat ver weg van ons wordt gehouden. Jeruzalem, waarvan de Arabische jeugd door de joden vermoord wordt. Jeruzalem wij komen, Jeruzalem, de tijd van de dood is nabij. Jeruzalem, wij zullen niet opgeven en onszelf niet voor schut zetten.” En dan zegt een ander poppetje: “Oh, wat doe ik mezelf aan? Ik rook en denk daardoor dat ik volwassen ben? Jeruzalem heeft geen jongeren nodig die sigaretten roken. Jeruzalem heeft dringend mannen nodig, die machinegeweren in de handen nemen en geen sigaretten!”

Dat is slechts één voorbeeld van vele hoe Palestijnse bewegingen nog steeds haat tegen Israël verbreiden en dat binnen de Joodse staat Israël. Dit toont echter van de andere kant ook aan hoe tolerant Israël met alle kritiek omgaat die de Arabieren op de Israëlische staat hebben. Zo´n kritisch gedrag zou geen regering in Damascus, Cairo of andere Arabische hoofdsteden hebben toegestaan.

Video:

 

Bron:

http://tinyurl.com/7kk7k7t

Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Westen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Machinegeweren in plaats van sigaretten (+ video)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zie daar de opzet van de “haatbaarden”. Oorlog voeren uit naam van hun KOTS KORAN, dat is het enige wat de geitenneukers willen. En de linksen in Europa helpen daar graag aan mee.

  Like

 2. Linsky zegt:

  Israeli Sharks Attack

  Like

 3. Alf Janszoon zegt:

  Het merendeel der Israëli’s weet drommels goed wat voor verrot mohammedaans vlees ze in de kuip hebben. Het zijn geen collectieve zelfmoordenaars.
  http://www.israelhayom.com/site/newsletter_opinion.php?id=2049

  Like

 4. Gt zegt:

  Die linkse komen hier niet mee weg tijd komt raad reken maar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s