Video – Nigel Farage: 13 juni 2012 in Straatsburg

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Eurocrisis, Europa. Bookmark de permalink .

11 reacties op Video – Nigel Farage: 13 juni 2012 in Straatsburg

 1. Marijke . zegt:

  You go Nigel.geweldig die man,jammer dat we er niet meer van hebben.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Now he’s really PISSED…!!!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Go,Go Nigel. Hij spreekt de volle waarheid. Een man met het juiste inzicht.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Marijke 16.06. uur, jawel wij hebben Geert Wilders Marijke. Nota bene de enige politicus, die niet wenst te buigen voor de communistische EUSSR en de volgelingen van de ideologie van de haat islam.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Griekenland: Bankrun gaat door; Minister dreigt met inzet leger; Rijken vrezen lynchjustitie

  Ondanks de honderden miljarden uit Europa weigeren de Grieken nog steeds de gemaakte bezuinigingsafspraken na te komen. De EU, doodsbang voor een domino effect als de Grieken uit de eurozone treden, gaat hen daar nu voor belonen en is bereid opnieuw te onderhandelen.

  De Griekse bevolking wordt steeds nerveuzer naarmate de verkiezingsdatum 17 juni nadert, vooral omdat men bang is wat er daarna zal gaan gebeuren. De afgelopen dagen heeft de ‘stille’ bankrun in Griekenland zich versnelt en haalden de Grieken zo’n 800 miljoen euro van rekeningen af. De Griekse minister van Defensie, beseffende dat de bevolking over zo’n 100.000 illegale vuurwapens beschikt, dreigt inmiddels openlijk met het inzetten van het leger. Rijke Grieken, waarvan sommigen het slachtoffer worden van ontvoering voor losgeld, vrezen door de woedende bevolking te worden gelyncht.

  Bankrun Griekenland gaat door
  Het wordt met de dag duidelijker dat er in de EU afspraken zijn gemaakt om berichten over in problemen geraakte banken en bankruns zoveel mogelijk uit de media te houden. In Griekenland is desondanks de paniek toegeslagen omdat veel burgers bang zijn dat het land na de verkiezingen uit de eurozone zal moeten treden en er totale chaos zal ontstaan. Volgens een topbankier haalden de Grieken daarom in de laatste paar dagen 500 tot 800 miljoen euro van hun rekeningen bij de grootste Griekse banken af; bij de kleinere banken zou dat tussen de 10 en 30 miljoen euro zijn geweest……verder
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=660707&r=1&tbl_archief=&

  Like

 6. Linsky zegt:

  Ook Italië heeft mogelijk al over 2 weken bailout nodig
  EU-Commissie heeft zinnen gezet op Duitse en Nederlandse belastingmiljarden

  EU-Commissie fascist José Manuel Barroso wil zo snel mogelijk een bankenunie in de eurozone zodat Zuid Europa met vele miljarden overeind kan worden gehouden. Volgens de Duitse centrale bank zullen de belastingbetalers in de weinige financieel nog enigszins gezonde landen -dus met name Duitsland en Nederland- hier voor moeten opdraaien.

  De enige nog overgebleven onafhankelijke kredietbeoordelaar, Egan Jones, verwacht dat Italië binnen 6 maanden net als Spanje een Europese bailout nodig zal hebben van zowel het bankensysteem als de staat zelf (3). Bloomberg econoom David Powell constateert echter dat de instorting van Italië veel sneller gaat. ‘Italië zou waarschijnlijk tot een bailout gedwongen worden als de komende 2 weken net zo verlopen als de laatste 7 dagen.’ De reden: de Italiaanse schuldenberg is veel groter dan die van Spanje, dat afgelopen zaterdag een -volgens Egan Jones pas eerste- bailout van € 100 miljard kreeg zonder dat het land daar ook maar iets tegenover hoefde te stellen. (1)

  ‘Vergeet Spanje, Italië is de volgende in de rij voor een bailout.’ Met deze woorden brak de Oostenrijkse minister van Financiën Maria Fekter gisteren met de gebruikelijke EU propaganda waarmee de crisis in de eurozone dagelijks wordt gebagatelliseerd (2). Vanzelfsprekend werd Fekter onmiddellijk tegengesproken, belachelijk gemaakt en verketterd, wat gezien de almaar groter wordende stroom leugens uit Brussel en de andere regeringszetels van de eurozone inmiddels een duidelijk signaal is dat ze niets anders de harde waarheid heeft gesproken……..verder;
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=660710&r=1&tbl_archief=&

  Sommige mensen eindigde met 20 euro in hun zak eerder deze maand, en weten niet hoe ze nu rekeningen en de dagelijkse kosten moeten betalen.
  Er werd niet over gesproken in de rest van de Europese pers. Schokkend!!.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Tja, dan is het niet VERWONDERLIJK als ik bij Else4 nu het volgende lees: Barosso “TIJD VOOR EUROPESE INTEGRATIE IS NU”, in wezen zegt deze idiote communistische clown, willen jullie je maar OVERGEVEN. We worden gewoon overgenomen door het Politburo Brussel, met volledige medewerking van de LAPZWANS RUTTE (VVD) en ons nationale “rekenwonder Jan KAAS de Jager”. Het eindspel is al bezig, en dan heb ik het niet over het voetbal. Het enigste wat de gekken van de EU willen is een constante geldstroom vanuit NEDERLAND en DUITSLAND naar: Griekenland,Italië, Spanje en Portugal, maar uiteindelijk in de zakken van de BANKIERS!

  Like

 8. Hellen zegt:

  Wat een geweldige kerel is die Farage , elke keer weer spijker / kop , als ik die rotkoppen zie van die EU dictatortjes heb ik aan een teil niet genoeg , wat een ziekelijke miljarden verslindende bende zit daar ons geld weg te donderen en wij maar inleveren , wanneer zetten WIJ de uiteindelijke betalers van die tientallen miljarden , onze hakken een keer in t zand en staan we met honderdduizend man in den Haag ? Dat zooitje pleegt in mijn ogen f*cking landverraad . Ik walg van die landverraders ,pek en veren voor dat zooitje , we hebben nog 1 optie en dat is MASSAAL PVV STEMMEN , ga er voor laat het tuig zien dat we de uitverkoop van ons land niet langer pikken !

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Hellen, helemaal met U eens. Maar onze eigen bevolking laat zich nog in slaap sussen, met het Europees Kampioenschap Voetbal. Maar als dadelijk de inflatie toeslaat, als gevolg van de communisten/fascisten van de EU, dan is het hek van de dam!

  Like

 10. friki zegt:

  Stem PVV!!! Wat is er nog te zeggen. Koop het boek van Geert Wilders en deel het uit, ben ik mee bezig. Hoop dat het in het Nederlands voor de verkiezingen uitkomt.

  Like

 11. friki zegt:

  Heerlijk die Farage, waren daar ook maar meer van inderdaad.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s