Jullie noemen ons sletten, hoeren en varkensvreters…

… en verwachten van ons dat we jullie met respect moeten behandelen?

Jullie eisen overal moskeeën met metershoge minaretten en de roep van de muezzin.

De staat investeert miljarden voor jullie taal- en integratiecursussen, maar zelfs nadat jullie hier jaren hebben gewoond, vinden jullie het niet nodig de taal te leren.

Jullie willen, dat op kleuterscholen, scholen, universiteiten, ziekenhuizen en bedrijven islamconform halalvlees wordt ingevoerd en varkensvlees het liefst helemaal van het menu verdwijnt.

Jullie stoppen jullie dochters onder een hoofddoek en laten hen niet meedoen aan sport- en zwemonderwijs. Vaak nemen jullie ze ook nog gewoon van school, om ze te laten trouwen met een of ander familielid en ontzegt hen zodoende de weg naar ontwikkeling en een zelfstandig leven, terwijl jullie je door testosteron aangedreven zoons alle vrijheden toestaan.

Jullie doden jullie dochters, omdat jullie vinden dat ze “te westers” geworden zijn, terwijl ze alleen maar een leven wilden leiden in vrijheid en zelfbeschikking. Jullie noemen dat het “herstel van de eer”, maar jullie weten helemaal niet eens wat trots en eer überhaupt betekenen! Jullie hebben niets, maar dan ook helemaal niets, waar jullie trots op kunnen zijn behalve misschien jullie komische koran en dat is iets waarop jullie nu juist niet echt trots kunnen zijn!

Jullie willen volgens islamitisch ritueel begraven worden en eisen islamitische begraafplaatsen met “onbevlekte, maagdelijke” aarde, waarin daarvoor geen “ongelovige” begraven lag.

Jullie noemen ons sletten, hoeren en varkensvreters, ongelovigen of kafirs. Jullie maken zelfs andere, gematigd levende, moslims, die gewoon niet net zoals jullie vijfmaal per dag bidden, niet vasten of niet regelmatig naar de moskee gaan.

Arrogant draagt de trotse moslima haar hoofddoek en laat zo aan de anderen zien hoe minderwaardig zij zijn, maar als je heel goed kijkt, zit haar gezicht onder de make-up en is ook haar kleding alles andere dan islamitisch correct.

Jullie verwachten meer tolerantie van de werkgevers en eisen een islamconforme werkplek, waarbij jullie niet met “verboden dingen” zoals varkensvlees en alcohol in aanraking komen en waar men zich houdt aan islamitische regels (scheiding van mannen en vrouwen).

Jullie willen dat we er begrip voor hebben als jullie vrouwen een hoofddoek of nikaab dragen of jullie mannen een baard, maar tegelijkertijd voelen jullie je echter gediscrimineerd en buitengesloten als jullie geen baan vinden.

Jullie dienen aanklachten in voor de instelling van een islamitische gebedsruimte in een school, maar maken hiervan daarna geen gebruik.

Jullie eisen islamitisch vrouwen zwemmen, waarbij de ramen van een zwembad moeten worden geblindeerd en waarbij alleen vrouwelijk personeel en jongetjes tot 6 jaar aanwezig mogen zijn. Hoe verkrampt is dat eigenlijk? Waarvoor schamen jullie je? Zijn jullie bang dat iemand iets van je af zou kijken?

Jullie zien jullie eigen fouten niet in, in plaats daarvan maken jullie het boze Westen en de meerderheidssamenleving voor jullie fouten verantwoordelijk.

Jullie voelen je in de media en de pers niet vertegenwoordigd en klagen erover dat jullie geloof stereotiep en negatief wordt voorgesteld.

Jullie nemen nauwelijks deel aan het maatschappelijke leven, maar blijven liever afgezonderd in jullie parallelwerelden leven, met een eigen infrastructuur, waarin alles aanwezig is, van de autohandelaar tot de tandarts.

Jullie openen islamconforme winkels, moslimtaxi´s, sociale netwerken, veilinghuizen, islamitische banencentra enz.

Wanneer jullie iets “goeds” willen doen, doen jullie dat meestal uitsluitend voor jullie eigen geloofsbroeders en/of –zusters. Jullie zamelen geld in voor een nieuwe moskee of voor een of ander crisisgebied, maar slechts zelden voor een ziekenhuis voor kinderkanker of voor de plaatselijke voetbalclub.

Jullie beweren, dat jullie Duitsland na de oorlog weer opgebouwd zouden hebben, hoewel iedereen weet dat de puinruimsters Duitsland weer hebben opgebouwd, maar wanneer iemand kritiek op jullie heeft, zeggen jullie dat je de Joden van morgen zou zijn.

Jullie vervloeken het Westen en willen graag leven zoals ooit jullie profeet, maar de geneugten van de 21e eeuw, zoals telefoon en internet, willen jullie echter niet missen.

Jullie zijn humorloos en verdragen geen kritiek en al helemaal niet als het om jullie religie of geliefde profeet gaat.

Jullie bedreigen anderen en deinzen zelfs niet terug voor moord als iemand jullie geliefde profeet of jullie heilige koran beledigd heeft.

Jullie verbranden vlagen en blazen jullie zelf op, omdat jullie leven op aarde sowieso niets waard is.

Jullie eisen steeds meer en als de staat niet aan jullie wensen voldoet, geven jullie hem de schuld van de mislukte integratie.

Jullie geven de meerderheidssamenleving, de pers en de media de schuld waarom steeds meer jongeren van het rechte pad zijn afgeraakt en zich aansluiten bij radicale groeperingen die de Jihad prediken.

Jullie distantiëren je “officieel” van de radicale groeperingen, maar dat alleen maar lippendiensten, want het zijn toch juist deze “radicale groeperingen”, die de ware, echte en onvervalste islam prediken. Wanneer jullie je echt van de Salafisten zouden hebben willen distantiëren, zouden jullie gezamenlijk naar de demonstraties in Bonn, Keulen of Solingen zijn gegaan en deze het hoofd hebben geboden! Zeggen jullie niet zelf dat alleen de goede daden tellen? Hier zouden jullie een goede daad hebben kunnen verrichten, maar omdat alles alleen maar een leugen is, en dat weten jullie, konden jullie je geloofsbroeders natuurlijk niet in de rug aanvallen!

Nee, beste moslims! We hebben jullie al lang door! Jullie proberen ons vanwege ons verleden een slecht geweten aan te praten en herinneren ons er dagelijks aan wat er toen gebeurde. Maar wij, de huidige generatie, is niet schuldig aan de toenmalige misdaden! Bovendien zouden jullie eens beter naar jezelf moeten kijken, want ook jullie hebben genoeg op je kerfstok!

Helaas vinden jullie ook nu nog mensen, die jullie leugens geloven en jullie ondersteunen. Mensen, die zichzelf haten, die Duitsland haten en die Duitsland het liefst gisteren nog zouden willen afschaffen!

Al op school werd er bij de kinderen met de paplepel ingegoten dat het leven bont moet zijn, hoe prachtig een leven in verscheidenheid is, dat er geen verschil bestaat tussen zwart en wit, terwijl jullie het toch zijn die de wereld in gelovigen (moslims) en ongelovigen (christenen, Joden, enz.) indelen!

Jullie voelen je als de uitverkorenen! Als de betere mensen, die de enige ware religie volgen en dat alle anderen in de hel zullen smoren en dat laten jullie ons ook iedere dag voelen!

Jullie verwachten van ons begrip en tolerantie, hoewel jullie ons steeds opnieuw beledigen, discrimineren en ons voor dingen verantwoordelijk maakt waar wij niets aan kunnen doen! Dingen, die jullie zelf alleen kunnen veranderen!

Wij allen, die hier leven, kunnen ons wel degelijk een leven in verscheidenheid voorstellen. Echter met onze spelregels!

Wij hebben vrienden uit alle naties ter wereld, waarmee we het uitstekend kunnen vinden. Onafhankelijk van het feit waar ze vandaan komen of welk geloof ze aanhangen. Deze vrienden, die ons intussen aan het hart zijn gegaan en die we niet meer zouden willen missen, hebben echter één ding wat jullie niet hebben: Hun religie is privézaak! Ze vallen niemand lastig met hun voortdurende, belachelijke eisen! Ze hebben de nodige afstand tot hun geloof en hun religie gevonden en hebben geleerd onderscheid te maken, want ze hebben naast de spiritualiteit van de religie ook nog een echt leven, een leven, dat niet door het kleinste verbod en gebod tot in detail is geregeld.

Wanneer jullie dus ook deel willen worden van deze gemeenschap, dan passen jullie je gewoon aan onze regels aan en plaatsen jullie voor één keer jullie religie eens op de achtergrond, want wij hebben genoeg van jullie eeuwige gejammer! Wij hebben genoeg van jullie eeuwige eisen en en het alleen maar beledigd zijn als er een keer iets niet functioneert zoals jullie het graag zouden zien!

Al deze dingen, die ik hierboven heb omschreven, zijn geen clichés, ze zijn de bittere waarheid! Leer ermee om te gaan en verander iets of ga daar naartoe waar jullie niet staan blootgesteld aan al deze “discriminaties en buitensluitingen”, waar jullie je geloof onbeperkt kunnen uitleven… en neem dan het liefst al die linkse en groene “goedmenschen”, die altijd voor jullie kruipen, tegelijk mee!

Wij houden van onze cultuur, onze waarden en ons land, net zoals jullie, maar we laten ons door jullie niet radicaal veranderen.

We laten onze trots en onze vrijheid niet van ons afpakken!  

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=23857#more-23857

Auteur: Zirze

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Islamkritiek, mainstream-media, Moslims, Multiculti, political correctness. Bookmark de permalink .

30 reacties op Jullie noemen ons sletten, hoeren en varkensvreters…

 1. sylvia58 zegt:

  niet raar maar waar, maar waar is waar, jammer dat t zo is, want het kan wel leuk en respectvol zijn

  Like

 2. star zegt:

  Zoals ouders schuld hebben aan het oeverloze gedrein van altijd hun zin willen hebbende kinderen, zo hebben onze leiders schuld aan het gedrag van de moslims hier, door geen eisen aan ze te stellen en ze op onze kosten thuis te laten zitten in onaantastbaar en onaangepast gedrag.Landen als Zwitserland hebben die problemen niet.Daar moet je werken om te mogen blijven en pas na 8 jr komt er een definitieve verblijfsvergunning.In die tijd zijn de gezinnen geïntegreerd en dat is voor alle partijen het beste.,Gedram door een paar uit de rij dansende fanatiekelingen wordt vlot afgewerkt zoals de protesten over het kruis in de vlag van Zwitserland: “als je het niet naar je zin hebt, dan heb je recht te vertrekken”net zoals later Australië deed. Dat werkt.

  Like

 3. Stradi zegt:

  Er is nog hoop!
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&eurl=http%3A%2F %2Fbrabosh.com%2F2009%2F05%2F11%2Fanwar_malek%2F&v=NkgAQcSpypo&gl=BE

  Interviewer: “Drieenzeventig procent van onze kijkers geloven dat de Arabieren een grote macht vertegenwoordigen, veel invloed kunnen uitoefenen, enzovoort.”
  Anwar Malek: “Dit cijfer wijst er op dat de Arabieren lijden aan fantasieën en ouderwetse overmoed.”
  Interviewer: “Misplaatste overmoed?”
  Anwar Malek: “Misplaatste, lege overmoed, die voor niemand goed is. De Arabieren hebben de nul uitgevonden, of ontdekt – maar wat hebben ze ermee gedaan? Sommigen van hen gingen erop zitten, sommigen stopten ze in hun hoofden, terwijl anderen ze rond hun heupen droegen en begonnen te schudden met hun heupen, hun buiken en hun borsten om aan de wereld het idee te geven dat de moderne Arabieren iets uitvoeren. Vandaag brengen de Arabieren niets anders voort dan duizenden nullen helemaal van rechts tot aan de linkerkant…”
  “De Arabieren hebben hun waardigheid verloren, hun menselijkheid, hun cultuur en al het andere. Er is niets dat er op wijst dat de Arabieren in staat zouden zijn om ook maar iets te produceren.”
  “Deze misplaatste overmoed heeft zich tot een onvoorstelbare graad diep genesteld in de Arabieren. Het zit zo diep genesteld dat de Arabieren geloven dat ze naar de maan kunnen reizen. Wanneer u aan uw kijkers zou vragen of de Arabieren tegen 2015 in staat zouden zijn om naar de maan te vliegen, zouden ze zeggen: ‘Ja, de Arabieren landen op de maan.’ Bij Allah, de Arabieren raken niet verder dan een paar honderd kilometers van hun deurdrempel. Dat zijn loze woorden.”
  “In alle eerlijkheid, gaan de Arabieren erop achteruit en zijn ze helemaal niet klaar voor de beschaving. Ik heb het niet over de geschiedenis. Ik heb het over de Arabieren van vandaag. Ik heb het niet over de Arabieren uit het verleden, uit de tijd van de Islamitische veroveringen. Ik heb het over de Arabieren van vandaag. Ze hebben hun Arabische identiteit verloren en zijn begonnen met het exporteren shoarma, falafel, lupine bonen naar Europa, en ze verbeelden zich dat ze ‘iets Arabisch’ naar Europa brengen.”
  Interviewer: “Beschaving?”
  Anwar Malek: “Zij noemen dat beschaving.”
  “De Arabische leiders zijn een afspiegeling van de bevolking. De Arabische heersers komen niet van Mars of van de zon. Zij zijn voortgekomen uit het volk en hebben dezelfde overtuigingen. Wanneer u gelijk welke Arabische burger aan de macht…”“Ik daag elke Arabische burger uit, als die ooit een regering zou leiden, om iets te anders te doen dan wat de huidige Arabische leiders aan het doen zijn. Er is geen verschil tussen de Arabische heersers en de Arabische volkeren. Al degenen die ‘Arabieren’ worden genoemd zijn allemaal dezelfden.”
  Interviewer: “Kijk wat kleine verzetsbewegingen hebben bereikt in hun strijd tegen aanvallers en vijanden, met slechts zeer primitieve wapens. Kan je dit ontkennen? Dit weerlegt compleet wat u zegt.”
  Anwar Malek: “Over welk verzet heeft u het? Als u het verzet bedoeld van Hezbollah – Hezbollah heeft Libanon verwoest binnen het kader een Perzische samenzwering. Ik zeg het zoals het is. Hetzelfde geldt voor het verzet in Palestina – zij zijn [nauwelijks] in staat om zichzelf te verdedigen. Het is een groep mensen die zich verdedigen tegen aanvallen vanuit alle richtingen. Wat hebben ze bereikt? Hebben zij Israël één nederlaag toegebracht of het kunnen vernietigen? Ik vind het al een mirakel wanneer iemand erin slaagt zichzelf te verdedigen.”
  “De realiteit van de Arabieren is één grote nederlaag, een complete afgang… We zijn verslagen, politiek en militair … en economisch, sociaal en zelfs psychologisch. We doen ons voor als samenzweerders en schuiven de schuld [van ons falen] door op de anderen.
  Interviewer: “Neem nu Egypte, als voorbeeld. Wat heeft Egypte – die grootmacht – ons te bieden? Ik vraag het u, wat kan Egypte ons bieden?”
  Anwar Malek: “Niets. Het is niet in staat om ook maar iets te doen. Het heeft niets anders dan lupine bonen – en ik zeg dit in alle ironie. Het is niet in staat iets te doen. Het kan niet bestaan zonder de Amerikaanse steun. Zonder [die steun] zouden ze verhongeren.”
  “Egypte is niet in staat om oorlog te voeren, noch op strategisch en noch op militair gebied. Het is niet in staat iets te doen.”
  Interviewer: “Maar Egypte heeft toch verscheidene oorlogen gewonnen?”
  Anwar Malek: “Nee. De oorlog van 1973 [tegen Israël] was geen overwinning. Het was een zoveelste nederlaag.”
  Interviewer: “Heeft het die oorlog niet gewonnen?”
  Anwar Malek: “Nee. Het werd enkele jaren later gevolgd door de Camp David akkoorden. Het heeft die oorlog niet gewonnen. Geen enkel Arabisch land heeft ooit een oorlog gewonnen in de moderne tijd. Er is geen enkele noemenswaardige overwinning geweest. Het enige wat we hebben zijn nederlagen, die we verpakken als overwinningen.”
  “Kijk hoe de Arabieren leven in het Westen. Bij Allah, geven zij toch het slechte voorbeeld. Als je over dieven hoort spreken zijn het altijd Arabieren. Telkens wanneer een jonge kerel een meisje lastig valt in de straten van Londen of Parijs blijkt het telkens weer om een Arabier te gaan. Al de negatieve morele waarden zijn terug te vinden in het Arabische individu.”

  Like

 4. nederlands verzet zegt:

  wow dit geef precies weer wat wij allemaal denken .
  dit stuk geef ons de kracht door te gaan met onze strijd voor de vrijheid.
  mensen van deze blog, blijf strijden met elkaar moeten wij kunnen winnen.
  o ja gaat naar buiten om wilders te verdedigen en laat de mensen stemmen op onze geert.
  . . . ___

  Like

 5. Henk Schroemges zegt:

  De ware veroorzakers van dit ultra ergerlijke en onmenselijke kankergezwel zijn de nuttige idioten en altijd maar wegkijkende z.g. boven ons staande huichelaars, zowel in den Haag als in alle overige lagere overheden en niet te vergeten de eeuwig pamperende media. Helaas zijn dit figuren die in Nederland zijn geboren maar met alle geweld ook Nederland totaal willen afschaffen, c.f. zoals dat in Duitsland aan de gang was en is.

  Like

 6. Robert Timmermans zegt:

  Ja, bovenstaaand klopt allemaal, en nu!!!!!!???????????
  Hier blijven zaniken of er eindelijk eens iets aan doen. Leg toch verdomme eens het land plat, openbaar vervoer stil, is best simpel hoor, autowegen stopzetten, geld van de banken afhalen zodat deze corrupte zooi in elkaar stort, dan hunnen ze weer gaan uithuilen in het net zo corrupte den Haag, en onze verkeerde politici, en de keuze is dus heeeeeel groot aan de haren naar buiten sleuren en ze eens een goed pak slaag geven en terug naar binnen sturen met een opdracht, en als ze die niet uitvoeren krijgen ze weer een nog groter pak slaag. Alleen dat help, en geloof me nu, ik heb al zo’n 5 jaar sites als deze bekeken en heb honderden links opgeslagen en gelezen, Echt, lullen, ouwehoeren en kankeren helpt niet. De tijd is rijp voor echte actie!!!!
  Van mijn mag iedereen weten wie ik ben, e-mail etc is bij deze redactie bekend en ik wil ECHT MIJN KOP UITSTEKEN, maar komop mensen, alleen sta ik ook nergens. Ik ben het echt meer dan zat. Ik heb namelijk kinderen waarvan ik wil en eis dat ze een toekomst hebben in dit bijna naar de klote geholpen land.

  Met woedende groet,
  Robert Timmermans

  Like

  • star zegt:

   Nou Robert voor mij is het simpel, ik heb geen geld op de bank.En op het pensioen wat ik heb opgebouwd wordt straks gekort omdat we als land ons geld weggeven.ik ben nu 68 en heb tot vorige week gewerkt, maar een paar jaren verder dan krijg ik toch echt het vriendelijke verzoek van de regering om maar niet meer te behandelen want dan kost ik teveel. Ik heb 51 jr gewerkt als verpleegkundige en ben duizenden mensen tegen gekomen die nog geen dag hebben gewerkt hier.Als ik ziek was dan lag er direct op dag 2 al zo’n geel kaartje van de controle arts en die vond al heel snel dat ik wel weer kon werken, zelfs nog maar een paar weken na de bestralingen.Als het land niet massaal PVV gaat stemmen, dan zijn we van de EU, dat weet ik wel.We hadden neen gezegd, alleen werden we er slinks bijgedrukt.Dat heet democratie hier: wij weten wel wat goed voor jullie is en jullie moeten zwijgen en betalen.Wat een kl.land

   Like

 7. Marijke . zegt:

  Hier is niets meer aan toe te voegen AMEN.

  Like

 8. Marijke . zegt:

  Ja Robert Timmermans ik begrijp je woede.Maar de Nederlanders liggen in een coma lijkt het wel.Kijk wat er in Brussel gebeurt en we nemen het allemaal.We hebben het nog te goed en laten alles gebeuren.Hoe triest

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  ZOZO eerst een goed stuk en dan nog een geweldige correcte reactie van Stradi.
  Mijn dag is weer bijna gemaakt.
  Nou nog Griekenland uit de Euro en het leven gaat voor de mens weer verbeteren.

  Like

 10. Robert Timmermans zegt:

  Ja Marijke, maar nogmaals, als we met velen naar om te beginnen den Haag trekken en daar de boel op stelten (mooie woordspeling hé, Ivo Opstelten, ons corrupte ministertje van justitie, heb echt nog nooit zo’n domme man op zo’n post gezien maar denk dat dit nou net de reden is DAT hij daar zit) te zetten. Meen je nu echt dat er genoeg politie is, waarvan ik er een hele hoop ken en die het zelf ook meer dan beu zijn om ons die veel te hoge boetes uit te schrijven om de schatkist te spekken, om ons tegen te houden. Zelf wil ik er dan wel zo’n stuk of 10 voor mijn rekening nemen als ze dat zouden willen proberen!
  Een nog woedendere Robert Timmermans

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Robert Timmermans, helemaal mee eens. En we zouden nondedju nu eens echt werk moeten maken, van een massaal protest, bv. zoals Robert voorstelt. We kunnen ook optrekken met honderdduizenden naar DEN HAAG, met PEK EN VEREN, voor de LANDVERRADERS. Robert heeft GROOT gelijk, alleen maar reageren op de site helpt niet, hoe goed ook bedoeld.
  Patriotten kom in actie, ik doe mee als er iets op touw wordt gezet. Dan geef ik met genoegen ook mijn e-mail adres. Misschien kan Dhr. Bron hierin iets betekenen? Verder ben ik de MOSLIMS KOTS ZAT!

  Like

 12. Anneke zegt:

  De Nederlands – autochtone – bevolking is voor vrijwel 100% in slaap gesust; de afgelopen zeg maar vier – à vijf decennia!!!! ‘Klaagt’ men over de realiteit van huidige politiek -, maatschappelijke situatie in het gehele westen, dan discrimineert men de medebewoners..volgens velen. Waarheid en realiteit zijn woorden waarvan de betekenis besmeurd is met vuil; in velerlei ogen. Nogmaals:
  Het westen is politiek gezien HEEL BEWUST verblind en verdoofd door het gevoerde politiek -, maatschappelijke beleid gedurende de laatste decennia.
  Een heel mooi proces,dankzij de crisis,de afgelopen jaren komt de waarheid steeds rapper aan het licht en de heren politici weten zich überhaupt géén raad meer. Lallen momenteel een eind in de lucht, men kan zeer zeker stellen dat deze mensen radicale DWAZEN zijn geworden. Van hun opgedane wijsheid is vrijwel niets meer overgebleven. In het gedrag kan men ’t niet meer ‘aflezen’…deze universitairen zijn hun titels inmiddels niet meer waard. Maar ja; wie ben ik om te oordelen????
  Binnenkort bungelen ze wel aan de fig. galg en kunnen wij burgers HARD LACHEN…De waarheid zal overwinnen!!!! We moeten Goede Hoop houden………..de koppen niet in het zand steken.
  Veel succes en sterkte de komende tijden, deze zullen voor velen niet gemakkelijkverlopen.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke,en anderen, de volgende partijen hebben de laatste 40 jaar geregeerd: VVD,CDA,PVDA en Demonen 66. Als andere verraders kunnen daar nog bij gezet worden: Groen Links en CU.

  Like

 14. G.Deckzeijl zegt:

  Wat een weergaloos stuk schrijfwerk, zowel Duits als vertaald..!!! SUPER..!!!
  Voor de hoofddoekdragers: http://tinyurl.com/3vbhg32
  Nog maar eentje om het af te leren: http://tinyurl.com/3mdu4fs

  Like

 15. Anneke zegt:

  Oh ja; gelukkig zijn er toch mensen die wakker zijn, of door omstandigheden weer zijn ontwaakt uit hun politiek -, maatschappelijke droom. Zie hier de reactie’s op dit soort site’s..die spreken boekdelen.
  Trouwens zelf voel ‘k me goed verraden !!!! door de Nederlandse overheid. Goede opleiding genoten, kom uit een goed -, ontwikkeld nest…máár de werkgevers vinden me al jàren te oud = te duur om nog in dienst te nemen. De vrouwen-emancipatie is in feite een groot fiasco geworden, op velerlei punten wordt de vrouw nog steeds in een hoekje gezet. Gelijk opgeleid met het manlijke geslacht, maar toch minder verdienen; of….Toen ‘k tegen de veertig jaar ‘liep’ was het o.a. gedaan met het vaste contract. Ect, ect, ect.
  Nu WEIGER ‘k principieel om weer voor Vadertje Staat te werken; doe m’n werk gewoon thuis!!!! Shalom….

  Like

 16. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix e.a.: “Tjah wat moeten we doen op 12092012????!!!! ”
  Naar die verfoeide stembus gaan is pure show. Onze stemmen worden al jàren niet ‘gehoord’; als ze überhaupt ooit zijn ‘gehoord’ en goed geteld. Heb steeds dieper gaande TWIJFELS. De Nederlandse en Franse stemmers zeiden (ooit) massaal NEE tegen de EU-grondwet, maar tòch moesten de politici hun KINDERACHTIGE zin doordrijven. “Wàt een marionette zielepootjes zeg”
  Tegen m’n geliefden iets uitgelaten over !!!!neutraal stemmen. Gewoon géén vakje inkleuren met het rode potlood…Je wèl melden bij de stembus, maar ècht niet één vakje roodkleuren.
  Ben je eveneens niet schuldig aan het vernietigingsproces wat dit land(je) momenteel ondergaat. Heb je landsliefde behoud je ‘stem en gebruik h’m’ voor andere activiteiten. “Ben je GEEN verrader” Shalom….

  Like

 17. Henk Schroemges zegt:

  Om in dit land een massa autochtonen op de been te krijgen zal voorlopig nog echt niet lukken. Er is n.l. nog lang geen echte armoede onder heel veel Nederlanders. Alles hangt momenteel af van 12 september 2012. Daar kun je stemmen op die partij die als enigste hieraan iets kan en wil doen, mits er genoeg stemmers op die partij stemmen. Het aantal voedsel-en kledingbanken is nog lang niet genoeg. Zodra hele stadswijken en dus duizenden gezamelijk optrekken naar de voedselbanken en je ziet tegelijk de patsers in prachtige en dure auto’s rondrijden en je moet daarvoor opzij springen; pas dan zal de echte vonk pas overslaan en dat kan niets meer een totale volksoopstand tegen alles en nog wat in toom houden. Maar pas dan zal het lang en echt branden in dit landje.

  Like

 18. Nicolazien zegt:

  Dit is de belangrijkste mededeling (Stradi):
  Interviewer: “Neem nu Egypte, als voorbeeld. Wat heeft Egypte – die grootmacht – ons te bieden? Ik vraag het u, wat kan Egypte ons bieden?”
  Anwar Malek: “Niets. Het is niet in staat om ook maar iets te doen. Het heeft niets anders dan lupine bonen – en ik zeg dit in alle ironie. Het is niet in staat iets te doen. Het kan niet bestaan zonder de Amerikaanse steun. Zonder [die steun] zouden ze verhongeren.”
  Moslims kunnen zelf niets, het Westen is de oorzaak van de hele islamisering, niet alleen in het Westen ook in de islamische landen. Meteen na de Egyptische revolutie werd Egypte alweer militair gesteund door Amerika. Het huidige Lybie is gemaakt door de Franse -Engelse inval. En wat verder terug: Iran is gemaakt door Frankrijk ( maandenlang oreerde hij vanuit een tentje in Frankrijk tegen de sjah van Perzie. Afganistan is doo Amerika gemaakt, Irak Kosovo … en dat is alleen nog maar wat je uit de gewone media kan weten. Ook Arabië bestaat door Amerikaanse steun. Onze ‘eigen’ mensen willen ons islamiseren (‘met de islam kan je het volk goed onder de duim houden’, is het idee hierachter)

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Henk Schroemges 16.03. uur, ook ik baal van de slappe mentaliteit van onze bevolking. We kunnen van de arabieren wel 1 ding opsteken, JE MOET MASSAAL TEGEN DE REGERING DE STRAAT OPGAAN. Het heeft anders geen enkele zin meer, maar onze huidige mentaliteit in de bevolking is waardeloos, dat was in 1672 toch heel anders. Toen heeft de volkswoede het leven gekost aan de raadspensionarissen de WItt. Ik zeg niet dat het zo extreem zou moeten, wel dat we eindelijk eens wat met onze WOEDE DOEN.

  Like

 20. Nicolazien zegt:

  Ik bedoelde natuurlijk Ajatolla Komeini die eind jaren zeventig de revolutie tegen de sjah van Perzië vanuit Frankrijk leiddel

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  @Anneke, 16:02
  Blanco stemmen is niet verstandig. STEM PVV, JUIST NU!!! NEEM WRAAK.
  http://tinyurl.com/bqpw3lg

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl mijn stem gaat erheen!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 16.02. uur, ik kan U wel begrijpen, maar blanco stemmen werkt mijn inziens ook niet.
  Ik stem in ieder geval op de partij die tegen het GEDROCHT EU en het MONSTER ISLAM is, iedere patriot zou dat kunnen overwegen. Laat 12 september maar gehaktdag worden voor de eurofiele- en moslimvriendelijke partijen. LUCTOR ET EMERGO- Ik worstel en kom naar boven!

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Hou je vast allemaal, want Theo had GELIJK..!!!! De citaten van Khomeini worden dus nageleefd.
  http://www.liveleak.com/view?i=1e7_1339883226

  Like

 25. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix -16.06.’12 18.45-:
  “Luctor et Emergo” klinkt me heel bekend in de oren. Ja; blijven worstelen en op een gegeven moment komen we weer vrolijk ‘boven drijven’. Springen als een speer uit de woeste zeeën en gaan VOL ENERGIE het land eens effe onder handen nemen. Blijven ‘vechten en strijden’ in wat voor vorm dan ook. Niet bij de pakken neer gaan zitten en gaan chagerijnen; heeft juist een averechts effect.
  Betr. de ‘profeet’ Wilders; mijns inziens is hij het bekende speelballetje, in de ring gegooid door de politiek. Heb vernomen dat het één pot nat is daar op de politieke fronten; zie ook de voorbereidingen in de jaren-30 van de vorige eeuw, naar WW-II. Ben je géén vrijmetselaar kom je de politiek niet in. Stuk voor stuk gevallen engelen!!!! die de landen voorliegen en bedriegen. Op en top corruptie, mijneed en meer van die smerige gewoonten. Anti-semitisme neemt weer toe en om G-ds Naam worden er in de Aziatische sferen mensen mishandeld en vermoord. In de loop der tijden is de situatie dus alleen méér en méér verslechterd. De gewenst CHAOS is bijna op z’n hoogtepunt????!! Nu zitten we massaal in het westen met de ‘heet gebakken peren’…Shalom!

  Like

 26. Anneke zegt:

  @G.Deckzeijl – 16.06.’12 16.51 – :
  Bovenstaand bericht was eveneens aan u gericht.
  Denk nog eens na over de geschiedenislessen van de afgelopen eeuw/tijden. Neem A.Hitler nog eens onder de loep en zijn kornuiten, in de politieke ring geworpen als onrust verstoorder heel bewust gedaan. Hij had in feite de opdracht die verfoeide oorlog te starten, het volk was SUPER MISleid. (!!!!Hij had eigenlijk al de opdracht om de NWO van start te laten gaan; mijnsinziens) Eveneens de ZGN. geallieerde landen, zijn meenden dat Hitler zich wel aan de ‘beloofde afspraken’ zou houden, maar NEE HOOR. De Duitse ONheilstichter stond te popelen en kon zich niet meer koesthouden!!!! “Zijn Vredes-Rijk moest gesticht worden. Hij was toch de messiah; althans in de ogen van zijn medebroeders”. Wat leefde men TOEN in een fantasiewereld èn helaas voor deze tijden geldt HETZELFDE. Wat dat betreft zijn onze lei/ijders absoluut niet ONTnuchtert. Shalom!

  Like

 27. F.M.A Verburgt zegt:

  Ik heb se eerste generatie binnen zien komen in het bedrijf waar ik toen werkzaam was
  stuk voor stuk kon je er de mensen uithalen die echt voor hun brood wilden werken over geloof of religie werd niet gesproken .
  heel jammer dat er ook avonturiers tussen zaten die al heel snel de weg naar het toenmalige G.A.K hadden gevonden Ik kwam ze regelmatig tegen met een gans onder hun arm, G,A,K G,A,K
  zij waren hier alleen maar gekomen om over de rug van een ander mee te vreten en te profiteren
  maar wel de hele dag in hun moskee rondhangen en de hele dag op hun knieen liggen oh Allah hoe kan ik nog meer stelen van die Nederlanders. Bedenk wel dat Mohamed pas 900 jaar na christus begon om de islam te preken
  Als ik jullie was zou ik die arrogantie maar achterwege laten en je eens meer nederig opstellen naar de Nederlanders toe want zij zijn het tenslotte nog altijd die jullie tolereren en te vreten hebben gegeven.
  Onze vrouwen uit maken voor sletten en hoeren Jullie laten je vrouwen werken tot ze er bij neervallen als het jullie niet bevalt in het gene wat zij doet kan ze slaag krijgen zoveel als dat ze hebben wil ,zijn jullie eigenlijk wel normaal als dat bij je arrogante gedrag hoort ,nou wat mij betreft mag je dan dat hele geloof van jullie in je vol gevreten vette reet steken.vrouwen en kinderen die het huis ontvluchten omdat de sfeer door jullie gecreerd niet meer te harden is.
  Onze vrouwen zijn geen fok koeien met hun eigen ideeen zijn vrij mogen zich kleden zoals zij dat zelf willen en zij zijn geemancipeerd dus gelijke rechten en vooral inspraak we leven tenslotte in een democratisch land
  Waar haal je verdomme het lef vandaan passen jullie je eerst maar eens aan ik weet zeker dat een heel ander beeld zal geven in jullie opvattingen wij spreken hier wel Nederlands
  W eet je wat jullie moeten doen jongens je boeltje pakken en oprotten, jullie kosten de staat en de economie alleen maar geld Ik ben bijna 67 jaar maar dank zij jullie moet ik nu nog door blijven werken omdat jullie er altijd de kantjes hebben afgelopen
  Voor jullie soort is er hier geen plaats

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @F.M.A. Verburgt 21.17. uur, heel goed gezegd meneer of mevrouw Verburgt. De meesten op dit blog zullen uw verhaal 100% ondersteunen! Het is zoals U zegt, ze komen om UIT TE VRETEN en ons hun WAANZIN ISLAM door de strot te duwen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s