Palestijnen doodgeschoten bij aanval op vrachtwagenchauffeur

Een vrachtwagenchauffeur uit Ashkelon werd in de buurt van Hebron door Palestijnen aangevallen. Daarbij schoot hij twee van hen dood en verwondde een derde. De Palestijnen vroegen de vrachtwagenchauffeur om hulp voor hun beschadigde tractor. Toen hij stopte, sloegen ze met ijzeren stangen en knuppels op hem in. De chauffeur werd uit zijn vrachtauto gesleurd, maar kon zijn pistool nog grijpen waarmee hij op zijn aanvallers schoot.

Twee van de Palestijnen werden daarbij gedood en de derde vluchtte naar een ziekenhuis in Hebron. De gewonde chauffeur reed daarna naar het volgende checkpoint waar hij het incident meldde. Hij gaf aan bang te zijn ontvoerd te worden. Avi Dichter, de voormalige chef van de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst Sjin Bet gaf aan dat zulke overvallen wel degelijk kunnen worden uitgevoerd met het doel Israëli´s te ontvoeren.

De president van de Palestijnse Autoriteit, Mahmoud Abbas, becommentarieerde het incident op de gebruikelijke wijze: “Deze kolonisten plegen onder toezicht van de Israëlische regering en het Israëlische leger criminele daden”, zei hij, waarbij kenmerkend is, dat hij een inwoner van de kuststad Ashkelon een kolonist noemt.

In Hebron, de woonplaats van de Palestijnse aanvallers, viel hen een eervolle begrafenis ten deel, waarbij ze als martelaars werden gevierd. Duizenden rouwgasten namen deel aan de begrafenis. Sprekers veroordeelden Joodse kolonisten en de oorlogsmisdaden van de Joodse staat en eisten een onafhankelijke Palestijnse staat met Jeruzalem als hoofdstad.

Bron:

http://tinyurl.com/77ra46h

Auteur: Michael Salutin

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël. Bookmark de permalink .

19 reacties op Palestijnen doodgeschoten bij aanval op vrachtwagenchauffeur

 1. star zegt:

  Ze voeren de hitte alleen maar op om een reden te hebben voor welke aanval dan ook in naam van een dode profeet en een wrede god.Hoe is het mogelijk dat dit in mensen leeft.Als de chauffeur niet was gestopt en door was gereden, dan was dat weer een reden geworden voor vechten. Indrukwekkend wat er allemaal kan gebeuren in naam van allah

  Like

 2. Hellen zegt:

  Grote bos bloemen en een fles champagne voor de vrachtwagen chauffeur .

  Like

 3. De Ekster zegt:

  Goede reactie van die chauffeur. Hoe ziek moet je zijn dergelijke criminelen als martelaars te eren? Daarom geen medelijden met “Palestijnen”. Ze zorgen zelf voor ellende en geven daarvan steevast de Joden de schuld. Heel voorspelbaar hoe ze te werk gaan maar helaas trappen toch velen er in, geobsedeerd als veel mensen zijn met de zg. underdog. Je doet een beetje zielig op tv (vooral jankende kinderen en oude gesluierde oma’s doen het goed) en zie daar; je hebt weer haatgevoelens gekweekt tegen Israël.

  Like

 4. Anneke zegt:

  Deze chauffeur zou gehuldigd moeten worden! In deze regionen moet men wel een pistool met zich meedragen; als zelfverdedigingsmiddel. Waarschijnlijk binnen zeer afzienbare tijd hier in Nl eveneens. “Hahleluyah voor meneer chauffeur!!!!”

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Het blijkt weer dat een israëli meer waard is dan een bosjepalestijnen.
  Als het idd. zo gebeurt is geeft het weer eens aan hoe betrouwbaar de palestijnen zijn.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En de “LINKSE KERK”, in NEDERLAND zal de chauffeur aansprakelijk stellen. Ik wens Israel heel veel sterkte!

  Like

 7. Anneke zegt:

  De LINKSE KERK loopt niet voor niets LEEG….Gevolg van het gedrag en de onzinnige preken van hun voorgangers. Rooms of Protestant….’t maakt niet uit. Het merendeel is vijandig tegenover Israel èn tegenover mensen die nog in G-d geloven. “Boontje komt nu èn t.z.t. om z’n loontje”.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  We hebben één groot voordeel dat al die allahschreeuwers en hun imams zelf in het leven hebben geroepen, namelijk dat de dood voor hun het ultieme geluk is. Ze beschouwen het leven als een toilet(…), de dood is voor hun het allerbelangrijkste, als martelaar te mogen sterven voor “iets” dat enkel in al die eeuwenlang geïndoctrineerde koppen te vinden is.
  Ik vind het volstrekt normaal dat talloze burgers van Israël gewoon wapens dragen.
  Daarom moeten de Palestijnen niet zeiken als t’r weer een paar van hun met 72 niet-bestaande maagden aan het rollebollen slaan… Zeg Van Agt & Co: lezen jullie ff mee: dat “volk” is VERZONNEN…!!!http://tinyurl.com/7p636na
  Onthou deze toespraak: http://tinyurl.com/72h52s9

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Alwéér twee minder. Daar valt gewoon niet tegenop te neuken, lijkt me.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12383055/__Palestijnen_dood_bij_luchtaanval__.html

  Like

 10. Jan zegt:

  Deze chauffeur heeft zeer goed gehandeld. Dit zouden meer chauffeur’s in die regio moeten doen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 11.34. uur, ik sta VOLLEDIG achter ISRAEL. En dat als protestant. Anneke ik laat de preken van vele versufte voorgangers gewoon het oor links ingaan en rechts eruit. Ik zal me met hand en tand verzetten tegen de linkse indoctrinatie. SHALOM ISRAEL!

  Like

 12. Linsky zegt:

  Op maandag werden twee Palestijnse terroristen gedood toen Israëlische
  vliegtuigen gericht een raket-lancering cel in het noorden van Gaza.
  De IDF ontdekt de lancering van vier raketten, die blijkbaar getroffen geopend
  gebieden ten zuiden van Ashkelon.

  Israël onder vuur: op 1 dag meer dan 50 raketten vanuit Gaza afgevuurd op de Joodse staat

  Een spervuur van raketten heeft andermaal Beersjeba, de grootste stad in het zuiden van Israël in het gebied van de Negev, deze woensdagochtend getroffen, net op het uur dat de kinderen naar school gingen. Een middellange afstandsraket van het type Katyusha, stortte neer in open gebied net buiten Beersjeba, door sommigen ‘hoofdstad van zuid-Israël’ genoemd. Er waren geen directe rapporten van lichamelijk letsels, hoewel talrijke inwoners die door afgelopen raketaanvallen zijn getraumatiseerd, symptomen vertoonden die door de explosies worden teweeggebracht……………….verder;
  http://brabosh.com/2012/06/20/pqpct-ifs/

  Like

 13. Linsky zegt:

  ‘Israël verplaatst tanks naar de Egyptische grens’

  Israël heeft maandag tanks ingezet langs de Egyptische grens na een dodelijke terroristische aanslag, ter bescherming van de bouwvakkers die de klok rond werken bij het oprichten van een nieuw grenshek……………verder;
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2272-israel-verplaatst-tanks-naar-de-egyptische-grens

  Like

 14. Linsky zegt:

  Syrië update: eerst propaganda, dan verdeel en heers!

  Op dit moment wordt de wereld bedreigd door twee grote gevaren: Fukushima reactor 4 en een kernoorlog in het Midden Oosten. Beiden gaan gepaard met leugens en propaganda. Terwijl Syrië wordt ontwricht door huurlingen die worden bewapend en gefinancierd door het “vrije Westen” en hun Arabische vazallen, noemt men het nu officieel een burgeroorlog! De strijdende partijen zijn echter beslist geen burgers.

  De bevolking van Syrië lijkt voor het merendeel achter de regering van president Assad te staan. Het reguliere Assyrische leger probeert het land te verdedigen tegen gewapende “opstandelingen”, die blijken te bestaan uit minstens drie verschillende groepen:

  1. Rijal Allah (Mannen van God) Brigade,
  2. Het Khalid Ibn al-Walid Bataljon (Moslim Broederschap)
  3. Het al-Farouq Bataljon (voornamelijk Salafisten bewapend en gesponsord door Saudi Arabië, geleid door Alaa al-Sheikh)……………..verder;
  http://www.boublog.nl/19/06/2012/syrie-update-eerst-propaganda-dan-verdeel-en-heers/

  Like

 15. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix |19.06.’12 – 15.49| Hahleluyah – Amen!
  Zo zien we weer, de wereld is niet in z’n geheel anti-Israel. Heb zo ’t idee dat er in NL veel meer mensen pro-Israel zijn dan onze media en politieke marionetjes beseffen. Shalom!

  Like

 16. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix |19.06.’12 – 15.49| Mooi , héél mooi onder de ‘kwaaien’ der aarde zit/loopt toch veel goeds; Hahleluyah – Amen!
  Tom, jij bent dus een nuchter persoon. Jij laat je niet hersenspoelen door dominee’s, pastor’s politici en media. Heb het idee dat er in NL veel meer PRO-Israel mensen vertoeven als we beseffen. Men is echter banggemaakt door media en politiek; durft z’n eigen visie niet meer zo naar voren te brengen!!!! Het kleine, fragiele, landje in het M-Oosten is wel zo intens zwart gemaakt en ’t blijft worstelen en zich redden. Een groot wonder an sich!!!!
  Nederland is altijd een vriend van Israel geweest, helaas alweer enige decennia in de grijptang van de haatdragers. De vriendschap is aan het afbrokkelen, op economische – en politiek-vlak.
  Het gedrag van lijdinggevenden en media heeft heel wat kwaad bloed ‘gezet’. Máár hoop blijven we houden; hoop doet leven. Shalom!

  Like

 17. Hellen zegt:

  Of topic , een radicale moslim houdt in een bank in Toulouse 4 mensen gegijzeld , volgens insiders is het geen moslim extremist maar is ie een beetje gek , kom op zeg met die k*tsmoesjes , woestijn adepten hebben het geen van allen op een rijtje , 1400 jaar inteelt heeft enorme gevolgen , maar het is natuurlijk weer een fantastisch excuus , voor die abjecte haatbaard .

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke, together we stand. Los van mijn levensovertuiging Anneke, heb ik altijd bewondering gehad voor het joodse volk. Wij hebben veel te danken aan deze mensen, en ik ben mij daar zeer van bewust. Geleerden, filosofen, geneeskundigen van joodse origine hebben ons voorspoed en welvaart gebracht. En ik weiger ten ene male met dat LINKSE GESPUIS en de MO adepten mee te gaan in hun haat tegen Israel. Israel nota bene de enige DEMOCRATIE in het Midden-Oosten.
  Ik wens U en het joodse volk vrede en voorspoed toe, en eindig daartoe met AMEN.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.46. uur mee eens Linsky, en het derde gevaar is de MOSLIM OBAMA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s