Cheradenine Zakalwe

Zij is een blogster die ik al lang volg en veel van mijn kennis over de islamisering in Frankrijk komt van haar. Haar focus is meer gericht op de zuidelijke landen in Europa en nu ze sinds kort in Spanje gevestigd is, verwacht ik ook meer nieuws uit die hoek, tenminste dat hoop ik. Een paar dagen geleden schreef ze een artikel wat ik zal noemen “Lampedusa Part 1”.

Het vertelt over de invasie van “vluchtelingen” die het kleine eiland overrompelde en waar het zich geen raad mee wist. Uit dat artikel heb ik de video gevist die illustratief is voor de veeleisende houding die nieuwkomers in “onze” wereld aannemen. Men doet een beroep op onze waarden van humaniteit en verwacht meteen een badkamer met gouden spiegels. Die verwachting zal in de toekomst steeds minder kunnen worden vervuld. Alles wordt minder riant door het blunderen van onze wetgevers en ook de “bootvluchtelingen” van Lampedusa zullen daarvan het slachtoffer zijn.

Vind ik dat erg? Nou, nee. Allereerst niet, omdat al langer het gerucht gaat dat vrouwen overboord worden gesmeten als het schip met vluchtelingen, natuurlijk veel te vol geladen, in nood komt. Daarnaast betalen al die “vluchtelingen” een onzalig bedrag van drie tot vijfduizend euro per persoon aan de Tunesische “maffia” voor deze overtocht naar een onzekere toekomst. Persoonlijk kun je het deze mensen natuurlijk niet kwalijk nemen, maar in het licht van onze eigen onzekere toekomst ziet het er toch anders uit. Het “slot op de deur” wordt steeds meer dwingend en onontkoombaar, omdat de economieën er in Europa onder dreigen te bezwijken. Dat deze of gene Zweedse ideoloog (Cecilia Malmström) en haar bondgenoten in haar land dat per se niet willen begrijpen of zien … daarvoor gaan de Zweden zelf maar op de blaren zitten. Waarschuwingen hebben ze echt genoeg gehad.

Binnenkort verwacht ik van Cheradenine Zakalwe het Part II over de ontwikkelingen op en rond Lampedusa na de zomer van 2011 (wordt vervolgd).

Lees meer in deel 1:

http://islamversuseurope.blogspot.nl/2012/06/lampedusa-year-after-part-i-what.html

Auteur: Enza Ferreri

Video:

Site Cheradenine Zakalwe:

http://islamversuseurope.blogspot.nl/

Door:

vederso

(voor https://ejbron.wordpress.com/)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Arabische Lente", Immigratie, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Cheradenine Zakalwe

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Ik wacht ook in spanning af op Zakalwe’s werk. Voor de fans nu alvast dit…
  om eraan te wennen wat Boumedienne in 1974 aankondigde…
  http://tinyurl.com/3qcstlc

  Like

 2. Thanks for the plug. I didn’t actually write the Lampedusa post, though. It was written by a new author who has just joined the blog team, Enza Ferreri. She is Italian so she obviously has a special insight into what is going on there. I too am looking forward to Part II.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En door de EEG en nu de EU, zijn we wat dit betreft in het “pak genaaid”. Die idioot van een MALMSTRÖM is een dictator van het POLITBURO BRUSSEL, door dit gedrocht EU is het onmogelijk geworden onze eigen grenzen te bewaken. Weg met de EU en EURO, en terug naar de EEG en onze eigen soevereiniteit! Wilders heeft weer gelijk gekregen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Het wordt steeds GEKKER hoor. Net lees ik bij Else4, dat de CRIMINELE EU bende, de VISUMREGELS voor TURKIJE wil VERSOEPELEN, en er worden op korte termijn de handtekeningen van de ministers van sociale zaken onder gezet. Gloeiende, gloeiende de vinkentering voor onze regering en de EU BRUSSEL, voor mij mogen ze ter plekke stikken.
  De vuile huichelaars en verraders, dat zijn het. Ze offeren de europese en nederlandse bevolking op, om de NWO mogelijk te maken. DIT is DOELBEWUST GEPLAND!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Een idiote dacht ik Tom.

  Wat telkens opvalt bij die “vluchtelingen” dat ze precies denken te weten waar ze “recht” op hebben terwijl ze uit een hoek komen waar recht überhaupt een bijzaak is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s