In Frankrijk is het jachtseizoen op Joden geopend

Frankrijk valt momenteel ten prooi aan een van de ergste golven van antisemitisme in zijn geschiedenis. Deze golf trekt zich niet terug, maar wordt in plaats daarvan steeds erger. Volgens het jaarlijkse rapport van de Protection Service van de Joodse gemeenschap was 2011 een slecht jaar en 2012 zal nog slechter zijn. Sinds de moord op drie kinderen en een rabbijn op de binnenplaats van een school in Toulouse op 19 maart door Mohamed Merah is het aantal aanvallen op Joden exponentieel toegenomen. De boosaardige aanval op drie jonge Joden in Lyon op 2 juni door een bende van tien mannen, gewapend met hamers en ijzeren staven, was slechts de meest zichtbare en meest voor de hand liggende aanval bij meer dan 150 andere handelingen van dezelfde soort in minder dan drie maanden.

Sindsdien hebben er in slechts twee weken tientallen nieuwe aanslagen plaatsgevonden. In een van hen werd een drieëntachtig jaar oude vrouw geslagen, verkracht en voor dood achtergelaten in een trappenhuis Marseille. Het merendeel van de slachtoffers gaat niet eens naar de politie: ze weten maar al te goed dat hun klacht waarschijnlijk zal worden afgewezen. De politie heeft orders: de kans op rellen zit in het achterhoofd van alle autoriteiten. Deze orders staan niet op papier, natuurlijk, hun bestaan wordt bekend wanneer de politie, verontwaardigd over de rol die zij gevraagd wordt te spelen, protesten organiseren. Ze zijn zelfs nog kwader als ze hun werk doen en aanhoudingen verrichten om dan te moeten zien dat gearresteerden door de rechter worden vrijgelaten, zelfs als het aangedragen bewijs overweldigend is. Rechters blijken ook orders te hebben, eveneens echter niet op schrift: sommigen organiseren protesten, anderen voldoen eraan in stilte.

Diegenen die werden gearresteerd gaan mogelijk op zoek naar wraak op degenen die aanklaagden – die door niemand zullen worden beschermd. Het heeft tot deze situatie kunnen komen doordat opeenvolgende regeringen het bestaan en de groei van de “No-Go-Areas”  hebben geaccepteerd, een situatie die nu effectief uit de hand is gelopen. De situatie heeft zich ook ontwikkeld doordat bijna alle politici, links en rechts, zich onderwierpen aan de alomtegenwoordigheid van de politieke correctheid. Voor hen zijn diegenen die misdaden begaan niet echt schuldig, maar “slachtoffers van de samenleving.” Antiracistische organisaties zijn altijd bereid om te mobiliseren tegen antisemitisme, maar ze handelen en spreken alsof daarvan  maar één vorm bestaat: het extreemrechtse antisemitisme. Maar wanneer de antisemitische misdaden die in Frankrijk worden gepleegd niet afkomstig zijn van rechtse extremisten, maar vooral uit de moslimgemeenschap, blijven deze organisaties steeds blindelings zwijgen. Voor hen zijn moslims de “slachtoffers van racisme” en kunnen daarom niet racistisch zijn.

Omdat de mainstream media ook stil zijn, voelen islamitische antisemieten zich vrij om te handelen. En hoe meer de tijd verstrijkt, des te meer voelen ze zich vrij om te handelen. Wanneer misdrijven niet worden gevolgd door repercussies, verwerven criminelen het duizelingwekkende gevoel van straffeloosheid. Bijna niemand in Frankrijk durft het woord “moslim” en “antisemiet” nog met elkaar in verband te brengen en diegenen die dat nog steeds doen, worden onmiddellijk beschuldigd van “islamofobie” en aangeklaagd. Een wet die de naam van een communistische politicus draagt – de “Wet Gayssot” – bepaalt dat elke kritiek op een religie een vorm van discriminatie is en kritiek op de islam wordt over het algemeen als veel erger beschouwd dan discriminatie van iets anders. Wanneer islamitische antisemieten, bekend om de demonisering van Israël die heerst in het land, zeggen dat ze Joden omwille van wat Israëlische Joden “de Palestijnen” aandoen haten, zijn veel journalisten en “intellectuelen” van mening dat dit excuus als een verzachtende omstandigheid kan gelden zonder ook maar de moeite te nemen om te overwegen wat de Palestijnse leiders de Palestijnen aandoen – zoals het stelen van de fondsen voor het Palestijnse volk, geschonken door goedgelovige Amerikanen en Europeanen, het in de gevangenis gooien van Palestijnse journalisten en alle andere burgers die zich uitspreken en dat op grote schaal, die peuters leren terroristen te zijn en effectief alle beginselen van de rechtsstaat verwerpen. En dit is het leiderschap dat een eigen staat zou willen?

Joodse scholen moesten worden beschermd voor de moorden zoals in Toulouse. Die moorden lieten zien dat de veiligheid en de genomen maatregelen niet voldoende waren. Joodse winkels en restaurants ontvangen dagelijks bedreigingen. Elke week worden er ramen ingegooid of beklad met beledigende graffiti. Joodse radiostations durven hun naam niet weer te geven op de deuren van hun studio. Joodse kinderen worden bespuugd op straat. Franse Joden voelen zich geïsoleerd en erg kwetsbaar. Ze weten nu dat eenvoudige dingen gevaarlijk kunnen zijn: het dragen van een keppeltje op straat, alleen naar de synagoge gaan, het plaatsen van een mezoeza op een deurpost. In Frankrijk wonen vandaag de dag 400.000 Joden en hun aantal neemt af. Elk jaar verlaten tweeduizend Joden het land. Zij die nu weggaan, laten weten dat ze geen toekomst hebben in Frankrijk.

Op dit moment leven er 6 miljoen moslims in Frankrijk en hun aantal neemt toe. Naast het risico op rellen, het bestaan van “No-Go-Areas” en de alomtegenwoordigheid van politieke correctheid, weten de politici, van links en rechts, wie ze moeten verleiden, platter gezegd, wie ze moeten sussen om gekozen te worden. Zelfs terwijl Nicolas Sarkozy meestal heeft voldaan aan de “Arabische politiek van Frankrijk,” hielp het hem niet: hij werd beschouwd als een “vriend van de Joden”.

Peilingen tonen aan dat de nieuwe president van Frankrijk, François Hollande, een overweldigende meerderheid van de islamitische stemmen ontving, ongeveer 94%. Op de avond van 6 mei werd hij op de Place de la Bastille begroet door een woud van vlaggen van bijna alle landen in de islamitische wereld. Franse vlaggen waren vrijwel onzichtbaar. Groepen van gesluierde vrouwen waren er blijkbaar zeer blij. Elke waarneembaar teken van het Jodendom zou duidelijk ongepast zijn geweest. Het dragen van een Israëlische vlag zou zelfmoord zijn geweest.

Om te zeggen dat Frankrijk binnenkort een land zonder Joden is zou te ver gaan, maar het is duidelijk dat het dagelijks leven voor Joden in Frankrijk steeds harder en onverdraaglijker wordt. Dit is wat er gebeurt in het Frankrijk van vandaag. Wat er in Frankrijk gebeurt, vindt bijna overal in Europa plaats: Het jachtseizoen op Joden is geopend in Frankrijk en Europa.

Zelfs als de jacht niet zal leiden tot de verschrikkingen die Europa zeventig jaar geleden bezoedelden, zal het niet op korte termijn eindigen. Een geïsoleerde haatmisdaad is een op zichzelf staande haatmisdaad. Maar een haatmisdaad gevolgd door nog een haatmisdaad is het begin van een serie. Wanneer deze misdaden bovenop de honderden minder ernstige “hate crimes” komen, dan geeft dat aan dat dit meer is dan een serie. Er is een giftige sfeer bezig te ontstaan.

Bron:

http://www.gatestoneinstitute.org/3119/jew-hunting-france

Auteur: Guy Millière

Vertaald uit het Engels door:

vederso

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Frankrijk, Islam, Joden, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op In Frankrijk is het jachtseizoen op Joden geopend

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Toulouse is opnieuw in het nieuws..!!!
  http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3274162/2012/06/20/Gijzelnemer-Toulouse-handelt-uit-religieuze-overtuiging.dhtml
  Hadden ze van begin af aan moeten verbieden, al dat religieuze geleuter.
  Maar ja, ik realiseer me dat ik tig eeuwen te laat ben.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En weer is het de LINKSE KERK, die daar de aanleiding toe geeft. Ik heb een spuughekel aan deze vileine linkse aasgieren, zij zijn in heel EUROPA de 5e colonne van de islamisten.

  Like

 3. Martien Pennings zegt:

  Te vermoeid en platgeslagen om nog te commentariëren.

  Like

 4. Predictor zegt:

  Het resultaat van een vergevorderde islamisering in dit land!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Off Topic, maar komt wel in de buurt van het jachtseizoen in NEDERLAND. De 2e slaapkamer is accoord gegaan met de verhoging van het eigen risico van E.220,- naar E. 350,-. Ze jagen op ons alsof we geen mensen zijn, de vuige KUNDUZ kliek, met hun kontneukakkoord, ze brengen de burger met gemak aan de bedelstaf de partijen van VVD,CDA,D66,PVDA,GL. En het CDA moet zich kapot schamen, wel hun achterlijke hobby ONTWIKKELLINGS SAMENWERKING in stand houden met MILJARDEN EURO. Het is deze kliek die ons ook het ESM hebben ingerommeld.
  Afrekenen 12 september met deze verkwanselaars en vileine criminelen.

  Like

 6. Het betreft uiteraard moslims en het gebeurt in alle euro-landen. In bijna alle gevallen werkt justitie en de rechterlijke in het geheel niet mee. Kennelijk hebben zij -en dat geldt voor elk land- instructies van “hoger hand”om in gevallen waarin het moslims betreft totaal niets te doen.
  Herinner mij dat soortgelijke” rechtspraak” ook werd toegepast in Brazilie of Argentina een paar decennia geleden. De echte en zware criminelen kregen daar van de rechters nagenoeg geen straf. Reactie van een bepaald deel van de politie was om die criminelen dan maar zelf op te ruimen en dat gebeurde daar inderdaad en voor een langere tijd. Ook in ons land staan de criminelen in veel gevallen al weer op straat als het slachtoffer nog bezig is om aangifte te doen.
  Men lokt in dit soort rechtstaten in feite toch zelf het eigen rechter spelen uit!?

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Lokaal nieuws: verhoging eigen risico wordt ondanks protesten toch doorgezet.
  Wat zich “volksvertegenwoordiger” noemt kan zo goed als zeker de zetelwinst op z’n gesubsidieerde PENS kalken!
  O ja, voordat ik het nog vergeet: de IDIOTEN van Vestia die bewezen hebben NIET met geld om te kunnen gaan, hebben maar liefst TWEE MILJARD EURO huurpenningen laten verdampen.
  Daarvan moeten alle andere verhuurders binnen 10 jaar ZEVENHONDERD MILJOEN EURO voor hun rekening nemen, dwz: de HUURDERS* van Nederland mogen het ophoesten.
  En dat in een tijd dat steeds meer mensen geen donder te makken hebben.
  Dit land wordt bestuurd door PRUTSERS en INTRIGANTEN. Zo denk ik erover. Degenen die dat niet lijkt hebben gewoon vette pech. *>> http://tinyurl.com/3vwpgck
  STEM PVV, nu meer dan ooit noodzakelijk.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, het zal PVV zijn 12 september. Het wordt tijd dat de laaienlichters van VVD en CDA de rekening gaan ontvangen.

  Like

 9. Pieter Veenstra zegt:

  @Tom Hendrix & G.Deckzeijl:
  Het uitendelijke doel is natuurlijk uit te komen op een Eigen Risico van €750,– Informeer er naar bij je (huis)arts en/of specialist. In nagenoeg elke vakblad (alleen via abonement) voor medici wordt dit al ruime tijd aangegeven.

  Het gaat in de toekomst ons gewoon ons hele vakantie-geld kosten plus de rest. Niet iedereen heeft €750 aan vakantiegeld. De meesten zullen minder ontvangen…

  Het wordt hoog tijd dat die gasten van de kontneuk-coalitie tegen de muur worden gezet wegens hoogverraad!

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra, juist en de rest van het zooitje uit de 2e kamer, die meegestemd hebben met deze voorstellen op een bijstands uitkering zetten, weten deze ook eens wat armoe betekent.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Martien idd. is het iedere keer weer bij elkaar rapen om te laten weten dat je nog meedoet en tegen bepaalde toestanden bent.
  Jij hebt i.i.g. al flink jou best gedaan.

  Like

 12. Bert zegt:

  Zachte heelmeester maken stinkende wonden.

  Vlad Tepes wist de moslims wel terug te slaan:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Vlad_the_Impaler#War_with_the_Ottomans
  General Pershing wist ook wel wat te doen tegen de islam-terreur:
  http://www.freerepublic.com/focus/f-news/542412/posts

  Maar hier in het westen zijn wij nog te zwak om in te zien dat strijd de enige manier is om een oorlog te winnen. Zolang de islam nog slaat, en wij niet terugslaan, wint de islam. Zo simpel is dat.

  Als wij gewoon eens snoeihard zouden TERUGslaan, en wel zo hard, dat de moslims jankend naar hun zandbak rennen? Is dat een idee?

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  @Bert 16.07. uur, dat lijkt mij een PRIMA idee.

  Like

 14. Pieter Veenstra zegt:

  Waar kan ik me inschrijven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s