In het vizier: De Joden

De schandelijke selectie van de gijzelaars tijdens het Drama van Entebbe in 1976 was geen antisemitische daad, aldus beweert “steinbergrecherche” (waar af en toe onderscheid gemaakt wordt tussen “oorlogs-Joden”en vredes-Joden”) in een bijzonder perfide artikel. Veelmeer zouden de Duitse gijzelnemers Wilfried Böse en Brigitte Kuhlmann de passagiers slechts aan de hand van hun paspoorten in twee groepen, namelijk Israëlische en andere staatsburgers, hebben verdeeld, want de “actie” zou alleen tegen Israël gericht zijn geweest en niet tegen “de Joden”. De site beroept zich op Ilan Hartuv (een van de bevrijde gijzelaars), die dit in de krant “Ha´aretz” bevestigd zou hebben.

De gangbare versie is o.a. te vinden in de Duitse Wikipedia:

“De passagiers werden in de oude transithal van de terminal van Entebbe als gijzelaars gehouden. De terroristen scheidden de aan de hand van hun Israëlische paspoorten als Joden geïdentificeerde gijzelaars van de anderen. Daaraan toegevoegd werden zij, die aan de hand van hun vermeende Joodse namen of andere aanwijzingen – gedeeltelijke ten onrechte – van wie werd aangenomen dat het bij hen om Joden zou gaan. Afgezien van de Israëlische staatsburgers waren dit 22 Fransen en een stateloze. De overige gijzelaars werden vrijgelaten.”

In de Engelstalige editie is sprake van 92 Israëlische staatsburgers en van 12, op één uitzondering na, Franse crewleden; eerst waren er, afgezien van de laatsten, in totaal 248 passagiers het slachtoffer van het vliegtuig van Air France. Omdat enkele passagiers een dubbel staatsburgerschap respectievelijk twee paspoorten bezaten, is een definitieve bepaling moeilijk.

Deze speelt ook geen rol, want uiteraard was de indeling in (niet toevallig) Joodse en niet-Joodse gijzelaars een antisemitische daad. Böse en Kuhlmann selecteerden de burgers van de Joodse staat uit en lieten de anderen vrij – is dat minder antisemitisch dan wanneer ze gecontroleerd zouden hebben wie van de passagiers besneden was of op de vrijdag daarvoor gefileerde vis gegeten had? Het doel van deze ongehoorde argumentatie is gemakkelijk te doorzien: het maken van een kunstmatig onderscheid tussen anti-Israëlisch en antisemitisch terrorisme. Het zogenaamde “anti-Israëlische” (en dus de grove logica daarachter van een legitiem, want zich tegen een misdadige staat richtend) terrorisme had bijna altijd al de Joden tot doel. Het heeft heus een reden, dat in heel Europa “Joodse instellingen” permanente politiebescherming nodig hebben, van de kleuterschool tot helemaal naar boven en de terroristen hadden en hebben het vooral voorzien op synagogen.

We geven graag voorbeelden:

Parijs, 3 oktober 1980: Bomaanslag op synagoge – 4 doden, 10 gewonden.

Wenen, 29 augustus 1981: Twee Arabische terroristen vallen een synagoge aan met machinegeweren en handgranaten – 2 doden, 30 gewonden.

Antwerpen, 20 oktober 1981: Autobomexplosie voor een synagoge – 3 doden, 96 gewonden.

Rome, 9 oktober 1982: Aanslag met handgranaten op mensen voor de synagoge – 1 dood klein kind, 34 gewonden.

Istanboel, 6 september 1986: Overval op de Neve-Shalom-synagoge – 22 doden.

Buenos Aires, 18 juli 1994: Bomaanslag op Joods centrum – minstens 86 doden, meer dan 300 gewonden.

Bagdad, 4 oktober 1998: Brandaanslag op synagoge – 4 doden.

Djerba, 11 april 2002: Aanslag op synagoge – 21 doden.

Istanboel, 15 november 2003: Dubbele aanslag met autobommen op twee synagogen.

Daarbij komen talloze andere terroristische daden, van de aanslag op een Joodse school in Antwerpen in juli 1980 via de aanval op het Joodse gemeentecentrum in Mumbai (november 2008) tot de moord op de kinderen in de Joodse school in Toulouse dit jaar. Zelfs het bezoeken van een Joods café of restaurant kan een risico zijn, zoals het bloedbad in het Parijse “Goldberg” (6 doden, 22 gewonden) in het jaar 1982 bewijst.

Maar al deze aanvallen zijn uiteraard alleen maar protestacties tegen de op dat moment actuele Israëlische politiek, dat snappen we…

Voor het geval dat iemand Israël weer eens stevig wil bekritiseren: Beveiligingsagent voor de synagoge in Rome, mei 2012.

Bron:

http://spiritofentebbe.wordpress.com/2012/05/17/im-fadenkreuz-die-juden/

Auteur: Claudio Casula

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Islam, Israël, Joden, Jodenhaat, Terrorisme. Bookmark de permalink .

38 reacties op In het vizier: De Joden

 1. Dorith zegt:

  Wat hebben al die aanslagen met hun vele doden en gewonden in feite bereikt voor de terroristen?

  Like

 2. toetssteen zegt:

  @Dorith
  Net zoveel als de christenen in islamwereld momenteel hebben te verduren. Er wordt moeizaam en spaarzaam en heel gekleurd gewag van gemaakt. Vaak lees op buitenlandse sites wat er gaande is. Helaas moet men nu voor de betere betalen wat het erg ontoegankelijk maakt.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Dorith ze bereiken in iedere geval dat de joden weer flink geintimideerd worden en zich nergens meer veillig voelen.
  Daarbij is iedere dode jood een goeie jood in hun ogen en het geeft kans op hun allah-hemel.

  Het valt me op dat de joden overal uitgekotst worden en dat bereiken de “palestijnen” met hun marketing.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En dan zijn er nog de linksmenschen en de gutmenschen, die dit allemaal prima vinden. Wat een walgelijke figuren, die constant Israel en de Joden uitzoeken om hun perfide ideologie door te duwen. Er is geen gematigde ISLAM, ik heb de gematigden NOOIT STELLING horen nemen tegen de extremistische halsafsnijders.

  Like

 5. Pieter Veenstra zegt:

  Klopt! Ook hier geldt de regel: Wie zwijgt, stemt toe. Hoe verradelijk!

  Like

 6. Alf Janszoon zegt:

  Het Nederlands kent het begrip Haat en Nijd. De haat , door Israël ondervonden vindt zijn oorzaak in nijd, jaloezie, afgunst. Een dwergstaat met zowel hersens als spierballen (brain as well as brawn) omringd door de meest achterlijke, barbaarse, moorddadige oncultuur die men zich kan voorstellen.
  Leest ook de bevindingen van een neutrale waarnemer:
  http://thediplomat.com/china-power/what-israel-can-teach-china/#more-3617

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.49. uur, ik heb het gelezen. En als het in Duitsland zou lukken, om het gedrocht EU en ESM te stoppen, dan begint ook voor ons licht te dagen. Maar ik moet het nog zien G, de trucendoos van de communistische EU zit best nog wel vol hoor.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Jihad voor Dummies!

  Inside the mind of a devout Muslim

  Like

 9. Linsky zegt:

  Situatie in Zuid-Israël escaleert na 50 raketten

  De situatie in het zuiden is geëscaleerd. Meer dan 50 raketten van verschillende types zijn dinsdag en woensdagochtend vanuit de Gazastrook afgeschoten naar het zuiden van Israël.
  Elf burgers en drie Israëlische politieagenten werden daarbij gewond. Een Grad-raket sloeg in nabij de woestijnhoofdstad Be’er Sheva. Vandaag begint voor 600.000 studenten in Israël de zomervakantie, wat de dreiging van raketten voor een aantal scholen in het zuiden vermindert. De Israëlische regering probeert om de escalatie in het zuiden tegen te gaan.

  Leiders van Hamas stelden zich verantwoordelijk voor veel van de raketaanvallen, wat afwijkt van het gebruikelijke beleid van Hamas, waarbij kleinere verwante terreurgroepen de schuld op zich nemen voor aanslagen op het zuiden van Israël…….verder;
  http://israeltoday.nl/headlines/9-nederlands/2274-situatie-in-zuid-israel-escaleert-na-50-raketten

  Like

 10. Linsky zegt:

  Geen moslims op anti-Sharia-mars

  Hoewel veel moslims in ons land tegen Sharia4Belgium zijn, stapten ze zondag niet mee op in de anti-Sharia-mars.
  Organisator Michaël Modrikamen van de Parti Populaire (PP) was dan ook ontgoocheld dat de moslims geen gebruik hebben gemaakt van de manifestatie om de acties van Sharia4Belgium in het openbaar te veroordelen. “Maar blijkbaar is de druk vanuit de moslimwereld nog te groot en wordt het niet aanvaard dat er openlijk kleur wordt bekend”, klonk het.

  De organisatoren riepen de Belgische regering op om kordater op te treden en Sharia4Belgium zo snel mogelijk te verbieden en buitenlanders die oproepen tot haat hun Belgische nationaliteit af te nemen en het land uit te wijzen. Ze verwezen daarmee naar Fouad Belkacem.
  Dat een veertigtal leden van de extreemrechtse beweging Nation zich bij de betogers voegden, was niet naar de zin van de organisatoren. “Ze wisten nochtans dat ze niet welkom waren”, klonk het. Toch kwam het op geen enkel moment tot incidenten.

  Op het Polaertplein, aan het justitiepaleis van Brussel, vertrok gelijktijdig een tegenbetoging van vooral Franstalige socialistische en christendemocratische jongeren. Op een gegeven moment verliet een groep linkse jongeren de optocht om de metro te nemen en de confrontatie op te zoeken met de leden van het extreemrechtse Nation.

  De politie kon beletten dat ze daarin slaagden. In het metrostation Troon kwam het tot rellen (foto). Agenten gebruiken de wapenstok en verschillende manifestanten die de ordediensten te lijf gingen, kregen rake klappen.Bron: http://www.hbvl.be/nieuws/

  Like

 11. Linsky zegt:

  “IK LEEF IN HET BESTE ISLAMITISCHE LAND TER WERELD”

  Dat zegt Samira Bouchibti, journalist en politica, in een interview in het nieuwste nummer van VolZin. “Anders dan menig islamitisch land brengt Nederland de waarden van de islam in de praktijk. Wij zorgen voor zieken, zwakken, bejaarden. Bovendien – wederom anders dan in de meeste islamitische landen – kun je hier als moslim je geloof in vrijheid beleven. Je kunt hier in vrijheid jezelf zijn.”

  Bouchibti werd geïnterviewd vanwege haar recent verschenen boek De islam, de moslims en ik, een boek tegen de misstanden binnen de Marokkaanse en de moslimgemeenschap in Nederland. Het beeld dat ze van die gemeenschap schetst is in menig opzicht ontluisterend en verontrustend. Ze hekelt de verstikkende atmosfeer waarin kritiek en debat taboe zijn. Ze verzet zich tegen uithuwelijking en eerwraak en neemt het op voor meisjes en vrouwen, voor homoseksuelen en geloofsafvalligen.

  “Ik bekijk de multiculturele samenleving niet van buitenaf, maar van binnenuit. Het romantische beeld dat buitenstaanders daarvan hebben, klopt niet. De multiculturele samenleving is in werkelijkheid geen gezelligheid alom. Kijk naar de grote steden: bevolkingsgroepen leven daar juist niet met elkaar, staan met de rug naar elkaar toe, de tweespalt tussen moslims en niet-moslims wordt groter. Het kan alleen de goede kant opgaan wanneer we kritiek durven uiten op zaken die niet goed gaan en mensen aanspreken op hun gedrag. Mensen hebben rechten maar ook plichten. Soms moet je zeggen: wat jij doet, kan gewoon niet, daar hou je dus mee op.” Bron; http://www.nieuwwij.nl/

  Like

 12. Linsky zegt:

  MAN CLAIMING TO BE AL QAEDA MEMBER TAKES HOSTAGES AT TOULOUSE BANK

  Like

 13. Linsky zegt:

  CAIR werft verschillende jihadistische stagiaires
  Erger nog, sommige van deze rekruten voor terreur-gebonden CAIR-Chicago, lijken niet eens moslims te zijn!

  Like

 14. Linsky zegt:

  Jawel…d’r zijn nog helden! 🙂

  Like

 15. Linsky zegt:

  PP betoogt tegen islamistisch extremisme en fascisme

  Geen moslims op anti-Sharia-mars. Hoewel veel moslims in ons land tegen Sharia4Belgium zijn, stapten ze zondag niet mee op in de anti-Sharia-mars.

  Like

 16. Linsky zegt:

  IAF targets Gaza Cells;

  Like

 17. Linsky zegt:

  Zwitserse bankiers schrappen vakantieplannen uit angst voor arrestatie!

  Normaal boeken veel Zwitserse bankiers rond deze tijd van het jaar hun zomervakantie, maar velen zullen niet verder komen dan de Alpen.
  Ze zijn bang gearresteerd te zullen worden en uitgeleverd aan de Verenigde Staten op verdenking van belastingontduiking en samenzwering.
  Eén van de bankiers belde zelfs met een hotline omdat hij net over de Franse grens zijn boodschappen wilde gaan doen en bezorgd was dat de autoriteiten hem zouden arresteren.
  Zwitserland onderhandelt met de Verenigde Staten over een grootschalig onderzoek naar 11 banken. In ruil voor betaling van openstaande boetes en de namen van duizenden Amerikaanse klanten wil Zwitserland dat de VS het onderzoek staken. De Amerikaanse rekeninghouders worden ervan verdacht via Zwitserland de belasting te ontduiken. Het land wil ook een overeenstemming bereiken over 300 andere Zwitserse banken om ze te beschermen tegen vervolging.

  http://www.reuters.com/article/2012/06/14/us-swiss-bankers-travel-idUSBRE85D13920120614
  ——————————
  Bankiers gevangen in de Alpen
  Verschrikkelijke herculische stress heeft zich meester gemaakt van Zwitserse bankiers. De Verenigde Staten van Amerika doen een diepgaand onderzoek naar Amerikaanse fiscusvermijders in het kleine land met het grote bankgeheim. Hangende het onderzoek kunnen bankiers het land niet verlaten, wat nu?
  http://925.nl/archief/2012/06/20/bankiers-gevangen

  Like

 18. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.53. uur, bedankt voor dit bericht over de PP tegen de ISLAMISERING. En wederom op onze LINKSE STAATS TV geen woord erover. De linkse meute wil en zal ons de ISLAM door de strot willen persen.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  Pagina is niet meer vooruit te branden.

  Like

 20. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky: zag net je link naar dat TAYSIR-gelul van provocateur Bouchibti.
  Een reactie krijg je daar niet geplaatst…
  http://www.nieuwwij.nl/index.php?pageID=8
  Lijkt me een subafdeling van de Nieuwe NSB.

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Taysir-info voor de serieus geïnteresseerden: http://tinyurl.com/3hu6x9u

  Like

 22. Henk.V zegt:

  Een van de meest onderschatte gevaren die ons bedreigen is nog niet eens in eerste instantie de opmars van islam, of ”links-liberaal” die zich in hersenloze aanbidding voor het gouden kalf van die woestijn ideologie ter aarde heeft geworpen, maar het fenomeen van de gewenning aan wat er zich rondom ons afspeelt.
  Wij nemen zoveel ontsporingen waar in de maatschappij dat wij elke vorm van verdere aftakeling op de een of andere manier al min of meer incalculeren.
  Waanzin heerst er in de politiek, in de kerken die de ”islamitische medebroeders” in de armen sluiten als een soort geestelijke bondgenoten. wij nemen inperkingen waar van de meningsuitingen en we houden er al rekening mee.
  We zie het uiterlijk van de samenleving veranderen, in reportages, reclames, in scholen en laten we welzijn: alle zaken die wij afwijzen als zeer schadelijk voor ons maatschappelijke welbevinden zijn allang door een groot deel van de bevolking als ”normaal” geaccepteerd. Gewenning dus.

  Maar er zijn zaken waaraan niemand die zichzelf serieus neemt en de vrijheden die wij nog hebben wil koesteren : ooit zou moeten accepteren.
  -Men mag nooit wennen aan de leugen, en aan het weken met halve waarheden;
  -niet aan inperking van de vrijheid van meningsuiting;
  – niet aan gedachten manipulatie via reclames en de mainstream media;
  -niet aan ten achterstelling van homo’s, lesbiennes of verdrijving van deze mensen uit hun woonwijken ;
  -niet aan geweldpleging jegens ouderen of vrouwen en meisjes;
  -niet aan het isoleren van vrouwen of meisjes;
  -niet aan pogingen om onze goede wetgeving ”Sharia fähig” te maken;
  -niet aan haat predikende idioten die onze maatschappij willen ontmantelen;
  -niet aan ”idealisten die letterlijk alles wat er vanuit de islamitische hoek op ons af komt begripvol goedpraten;
  -niet wennen aan de toenemende belastering van joden , onder het mom van antizionisme;
  -niet aan pogingen van linkse activisten om Israël continu het leven onmogelijk te maken “”uit naam van de vrede”;
  -niet aan de toenemende symptomen van wat een moslima in Londem tijdens een demonstratie op een bord had geschreven :: You haven’t seen the real holocaust yet!”‘

  Gewenning doodt het kritisch denken .
  Zonder kritisch denken kan het zicht op de waarheid niet fungeren.
  En waar de waarheid niet meer wordt gezien regeert de leugen.
  En als de leugen regeert dan is de mens tot slaaf van de (ve)rleugenaars geworden.

  Wij willen bovenal vrijheid!
  Vrijheid in gerechtigheid.

  Wij kunnen niet onszelf zijn indien wij vergeten zijn op welke grondslagen onze samenleving zich heeft ontwikkeld.
  Joods-christelijke opvattingen waren een bestanddeel van het fundament van ELKE westerse samenleving.
  En het moet ons te denken geven dat er sinds de opmars van de islam er systematisch wordt gepoogd één deel van dat fundament grondig te elimineren. Alle aanvallen op de joden ( onder het mom van anti-Israël) zijn aanvallen op ons eigen fundament.

  En ik zeg jullie dit : indien het zou lukken één deel van het fundament succesvol te vernietigen, dan mag men er van uitgaan dat evenzo het christelijke deel van het fundament op dezelfde manier worden aangepakt en geëlimineerd.
  Het jodendom is een deel van onze westerse identiteit, net als de staat Israël dat is.
  Wij zijn aan elkaar verwant en je verwanten laat je niet elimineren. Wij hebben gezien waar pogingen daartoe leidden. Nooit weer een holocaust, dus en dus ook geen gemankeerde krompraat toepassen op Israël, in de trant van “‘ wij moeten Israël bashen opdat Israël niet zal crashen!”, zoals een oud CDA minister van Buitenlandse Zaken dat eens zo mooi zei..

  Efräim Kishon, een schrijver van humoristische spitsvondigheden zei het ooit al eens dat het in zekere zin Israël wordt kwalijk genomen dat “”David Goliath” versloeg .
  Het grondgebied van de ”terroristische” staat Israël beslaat 1/600ste deel (!!!!!)van het Arabisch grondgebied en vanaf dat minieme stukje grond teistert het land de weerloze , goedwillende landen er om heen. Dat is een schande natuurlijk en daar moet een einde aankomen.
  Goliath heeft heel vermoedelijk erg geleden onder het getreiter van ”dwerg.” David.
  Iedereen weet dat de reus een zachtmoedig en vreedzaam type was en voor iedereen klaar stond. Een ware kindervriend, ook, die ’s avonds bij het kampvuur liedjes voor de kinderen zong.
  En dat zo’n juweeltje van een goedzak door een smiecht met een steen werd geraakt is natuurlijk ook wel doortrapt geweest van David. Heel achterbaks en typisch joods ook.
  Daarom moet het westen nu David eindelijk maar eens terecht wijzen.

  Maar wij , politiek incorrecte denkers, weten één ding zeker :
  Zodra Hamas en zijn vrienden de wapens neerlegt en van harte de vrede zoekt, dan zal er vrede zijn. En evenzo is het waar dat als Israël de wapens definitief en onvoorwaardelijk en eenzijdig laat zwijgen het land ogenblikkelijk zal ophouden te bestaan.

  Ik daag iedere antizionist uit mijn ongelijk met goede onderbouwingen aan te tonen.

  Lezers, het moet maar weer eens nadrukkelijk worden herhaald:

  Wij staan achter Israël.

  Like

 23. Henk.V zegt:

  Mijn excuses voor de nogal vele verschrijvingen..
  Ik had ze graag eerder gezien, maar drie keer doorlezen blijkt niet genoeg.
  IRRITANT!!!

  Like

 24. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 15.54. uur, daar sluit ik mij volledig bij aan. Chapeau voor deze geweldig goed onderbouwde mening!

  Like

 25. Marijke . zegt:

  Heel mooi verwoord Henk.Duiderlijker kan het niet.Bravo.

  Like

 26. Anneke zegt:

  Vanmorgen al een vreemd voorgevoel; bij het opstaan! Atmosfeer is drukkend letterlijk en figuurlijk. Weinig eetlust;ect. En dan nu dìt bericht/deze berichten!
  Hàd ‘k maar vleugels kon ‘k letterlijk WEGVLIEGEN, wèg uit dit Europa, weg uit dit Nederland. Alhoewel ‘k in NL geboren en getogen ben voel ‘k me al decennia een buitenlander…in ‘eigen’ land.
  Er mogen G-ds wonderen gaan geschieden èn wel heel snel…De BOM STAAT OP SPRINGEN!!!
  Wàt is wijlen m’n vader gezegend dat hij dit allemaal niet meer hoeft mee te maken, een ‘piep-klein stukje’ heeft hij nog moeten proeven. “Voor hem een keihard, taai, oud stukje”.
  Krappe tien-jaar geleden begon hij al te spreken over een WW-III, een geschiedherhaling voor de zòveelste keer. Hij herkende toen al veel ‘uit de latere jaren-30’ van de vorige eeuw. Let it be PEACE on the planet!

  Like

 27. Anneke zegt:

  @Henk V |15.54u| AMEN!!!!

  Like

 28. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 17.05. uur, zo zie ik het ook. Ik was werkzaam als douanier toen men de waanzin in 1992 begon. Het is afkomstig van DRACULA MITTERAND en de VETZAK KOHL. Zij zijn begonnen met dit waanzinnig experiment EU en EURO. En ik weet nog goed dat de grenscontroles verdwenen, dat we tegen elkaar zeiden: ” Nu kunnen de criminelen en bandieten helemaal hun gang gaan”. Iedereen met gezond verstand zag inderdaad de ellende al aankomen.
  En in 2002 met de invoering van de EURO zijn we weer besodemieterd, men wist toen al verrekte goed dat Griekenland NIET SOLVABEL was, maar de crypto communist KOK en de baantjesjager ZALM hebben het gewoon goed gevonden, dat Griekenland met de EURO mee kon doen.
  Het is een grof schandaal hoe de politiek ons burgers genaaid heeft!

  Like

 29. Anneke zegt:

  @Tom Hendrix: Weet nog hoe ‘k begin jaren-90 m’n moeder hard heb uitgelachen;betr. háár voorgevoelens dat het met NL en Europa allemaal niet best zou gaan verlopen!
  Jong en onervaren in die tijd, als ruim 30-plussertje, de gedachten en ogen waren gericht op het (bedriegende) welvaartslandje aan de Noordzee. We ‘zwommen’ in het materieële succes; ect.
  Zo werd het grote merendeel van de bevolking dom en onwetend gehouden; decennia-lang!!!!
  Ga effe naar http://www.xandernieuws.nl en lees hoe Amerika en Europa de bloedbaden in het M-Oosten steunen. Beiden azend op Israel èn specifiek ‘haar’ hoofdstad Jerusalem; staat nergens zo letterlijk vermeld maar een logisch nadenkend persoon leest dit wel tussen de regeltjes door….Shalom!

  Like

 30. guusvelraeds zegt:

  Dorith zegt:

  21 juni 2012 om 05:33

  Wat hebben al die aanslagen met hun vele doden en gewonden in feite bereikt voor de terroristen?

  Beste Dorith,
  De echte anti semiet gaat het slechts om het demoniseren en doden van leden van het Joodse volk. Als hij ooit het ultieme doel bereikt “”de vernietiging van Israel”” is dat prima wat hem betreft maar zijn hoogste doel is het AUSRADIEREN van alle Joden waar ook ter wereld. En in dat licht telt elke gedode Joodse medemens. De Israel kritiek is slechts een valse vlag waaronder de pure onversneden Joden haat zich verschuilt. Het allerergste zijn die anti zionisten (beter is te zeggen anti semieten) die comme ci comme ca ook nog aangeven Joodse mensen in hun vriendenkring te hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s