VIDEO: Nigel Farage on Fox News (21-06-2012)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron 

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op VIDEO: Nigel Farage on Fox News (21-06-2012)

 1. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad NIGEL, Barosso en de rest van de kliek, van Rompuy,Verhofstad en Malmstrom zijn waarlijk communisten. Ja,Nigel clowns zijn het, maar lachen met deze waanzinnigen kan ik niet. Nigel Farage een visionair, en in Nederland hebben we dankzij Geert Wilders ook een oprecht anti Europa politicus. Weg met de eurofielen, patriotten laten we ze 12 september wegvagen!

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Wat geniet ik iedere keer weer opnieuw van die man, werkelijk grandioos!!! En hij waarschuwt weer hè! Hij waarschuwt dat ONZE Kamerverkiezingen heel belangrijk zullen zijn.
  Stem PVV, omdat het MOET!!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Martha plaatste het op AP, ik doe dat hier ook maar. Bereid je maar vast voor, mensen…
  http://herstelderepubliek.wordpress.com/2012/06/21/de-overname-van-griekenland-wie-volgt/#more-12840
  Toevoeging> http://tinyurl.com/28se7nv

  Like

 4. Tijdens die aankomende debatten omtrent de verkiezingen op 12 sept. a.s. zou Geert Wilders die Nigel Farage moeten uitnodigen om ook hier in de 2e kamer of elders zijn visie en die van heel veel Britten te geven over de EU en de euro.

  Like

 5. Pieter Veenstra zegt:

  Gezien de huidige ontwikkelingen binnen europa moet ik eerst maar zien dat die verkiezingen daadwerkelijk gehouden worden of dat er een ‘staat van beleg’ wordt afgekondigd… Ik acht die laatste een stuk waarschijnlijker sinds enkele dagen…

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Pieter zo snel gaat het niet.
  Idd. geweldig die Nigel.
  Hij brengt het wat beter dan Wilders.
  Jammer dat Wilders niet wat meer Fortuyn heeft in zijn manier van optreden.

  Overigens lukt het ESM in Duitsland niet voor 1 jullie wat Merkel cs. zo graag wilden.
  De rechtbank in Karlsruhe wil de gelegenheid hebben om er fatsoenlijk naar te kijken.
  En terecht lijkt mij.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter: wat je hierboven schrijft komt niet uit de lucht vallen. Kun je aangeven waarom je met dat gevoel rondloopt?

  Like

 8. Pieter Veenstra zegt:

  Ik ben niet de enige die dit zegt. Ik ben op verschillende sites (ook hier) diverse mensen tegen gekomen welke hetzelfde denken/zeggen. Niet alleen in de eerste plaats om de hele euro-affaire maar ook de leugens die er om heen gewikkeld zitten. De ene politicus heeft het over offers brengen, de andere spreek dit (helaas niet) onomwonden tegen. In alle stilte is er een jaar of 3-4 terug een politie/militair leger/apparaat opgericht welke wordt getraind in het met fysiek geweld arresteren en aanvallen van burgers in het geval van opstanden binnen europa tegen de gevestigde orde.

  Ik heb me al even gek gezocht maar kan het desbetreffende artikel niet meer terugvinden. Deze speciale eenheid had een zeer aparte afkorting maar welke is me ontschoten, anders had ik dat artikel zeker gevonden.

  Maar om terug te komen op je vraag: gezien de steeds grotere roep (en goddanks niet meer alleen in de woestijn) om een einde van de EU en/of EMS of de deelname daaraan. Dit is zelfs bij onze oosterburen gaande en gelukkig nu ook binnen de EU gelederen in de persoon van Nigel Farage. De ware eurofielen weten dit ook en maken zich zorgen.

  Als de EU zich al kan bemoeien en eventueel zal dwingen in het geval van de Hedwigepolder zo kan de EU ook afdwingen dat de verkiezingen worden uitgesteld. Dit is zeker denkbaar gezien de dominante positie van een aantal leden van de EU.

  Zie ook de ‘wensen’ van een aantal grote EU landen in onderstaande link. Deze komt wel van Xandernieuws maar dat mag een ieder voor zichzelf uitmaken.

  http://xandernieuws.punt.nl/?id=660736

  Als ze ons daarmee kunnen dwingen dan zal een volgende stap zijn op de tegenstand tegen de EU en het ESM in de dop te smoren door onze verkiezingen op wat voor wijze dan ook tegen te hounden. Ik vrees dat zelfs een militair ingrijpen dan tot de mogelijkheden zal behoren wanneer Nederland zich niet neerlegd bij het ‘bevel’ van de EU.

  Voor wie CNN volgt en dan special het programma van Quest, zal meedere keren vernomen hebben dat ook de Amerikanen zich er mee willen bemoeien om het een en ander tot een goed EU te brengen. Zij spreken er schande van dat een aantal ‘landjes’ binnen de EU dwars beginnen te liggen.

  Een heleboel wordt buiten de MSM gehouden zodat we voor meer specifieke informatie op het internet moeten kijken waarbij er ontzettend veel desinformatie wordt verspreid. Niet alleen door Amerika maar evengoed door de EU. Maar als je goed zoekt, de gevonden artikelen naast elkaar legt en goed leest, wordt het een en ander steeds duidelijker.

  Like

 9. Pieter Veenstra zegt:

  @E.J. Bron: Mij zojuist geschreven reactie (best wel lang) is er niet door gekomen?

  Like

 10. Pieter Veenstra zegt:

  Ik hoop dat mijn vorige reactie alsnog geplaatst wordt maar ik heb inmiddels de idiote afkorting van deze eenheid gevonden: EUROGENDFOR of EGF

  Like

 11. Elvi zegt:

  Ik ben bang dat ik wel begrijp wat Pieter bedoelt. Het lijkt erop dat sinds de bevolking niet langer gemanipuleerd kan worden er andere middelen ingezet gaan worden.

  Ik weet nog steeds niet, wie weet het wel, waarom Pechtold en Rutte uitgenodigd zijn bij het Bilderberg overleg. Frappant is ook dat alles er doorheen gedrukt wordt voor 12 september.
  En waarom wil de VVD opeens bezuinigen op de OS? Omdat het de stemmen weer de ‘goede’ kant op moeten gaan. Het is allemaal zo doorzichtig als wat en we worden voorgelogen van hier tot Tokyo.

  Conspiracy thinking? Ammehoela! Logisch nadenken!

  We zullen het gaan beleven.

  Like

 12. Pieter Veenstra zegt:

  Dank E.J. Bron. Het was dus jouw blog wat me hierop attendeerde. Goed artikel, ik herkende het direct als het artikel welke ik bedoelte in mijn lange reactie. Hieronder een waarschuwend filmpje middels YouTube:

  En kijk eens wie er allemaal mee doen met EUROGENDFOR:

  http://www.statewatch.org/news/2007/oct/eu-gendarmerie-treaty-sept-2007.pdf (PDF ALERT)

  Vandaar dus mijn gedachte en gevoel van de laatste paar dagen. Ook kenmerkend is het buitenproportioneel geweld tegen nederlandse burgers door de politie van de afgelopen maanden waarvan niet veel wordt getoond in de MSM.

  Like

 13. Pieter Veenstra zegt:

  Mijn excuses voor het verkeerd typen van je achternaam

  Like

 14. E.J. Bron zegt:

  Welke verkeerde achternaam?? 😉 😀

  Like

 15. Pieter Veenstra zegt:

  Haha, dank je!

  Like

 16. Hellen zegt:

  WOW die man is een kado’tje , elke keer als ik naar Farage luister denk ik dat ie 1 van de weinigen is die zo duidelijk zegt waar het over gaat , elke keer genieten van zijn recht voor zijn raap uitspraken , GO NIGEL ennnnnnnnnnnnnnnnnn STEM PVV , uiteraard !

  Like

 17. Pieter Veenstra zegt:

  @Hellen: Dat ga ik dan ook zeker doen.

  Like

 18. Peter Rissing zegt:

  @ Tom Hendrix 21 juni 2012 om 18:31
  Volkomen mee eens.
  Het communisme/socialisme is onder is onder de EU vlag daadwerkelijk aan het terugvallen naar het systeem dat o.m. Oost-Duitsland en de USSR naar de afgrond hebben gebracht.
  Banken worden met staatssteun overeind gehouden, maar worden daarmee ‘Staats-banken’
  Dat zou nog niet zo erg zijn als landen daar een democratische controle over konden houden.
  Maar-nee de machthebbers van de EU, de nieuwe Doema, zal het laatste woord hebben over het beleid van deze banken.
  Wie er in de Doema plaatsnemen, daar hebben u en ik geen democratische zeggenschap over, net als in Communistisch China.
  Zo gaat het (alleen maar één voorbeeld) ook met het ‘Hof van Justitie van de Europese Unie’, het is een ongrijpbare instantie, met juristen waar niemand weet van heeft die bepalen wat er in het Europese rijk gebeurd. ( Vraag het aan onze Minister Leers )
  De democratie is binnen de EU gecastreerd !
  Want ook: “The European Commission has unilaterally ruled that any questions about the extremist Communist background of its president, José Manuel Durão Barroso, are “inadmissible” and will not be discussed. ( http://⇬⤃.⇒.ws )
  Het is waanzinnig dat de MSM hier niet duidelijk over schrijven.
  De Europese landen zijn democratieën, maar dat is een uitgehold begrip want ‘Vadertje’ Barosso, Voorzitter van the ‘European Communist Union’ is de ultieme baas.
  Ik ken niemand die hem in die functie heeft gekozen, mijn stem heeft hij dus in ieder geval niet.
  Een klein voorbeeld vinden we ook in de landbouw.
  Nederlandse boeren krijgen een ‘Staatsloon’ afhankelijk van hun grondgebied.
  Grote Nederlandse agrarische bedrijven krijgen daarom miljoenen aan staatssteun.
  Een vloek, want het kapitalisme dat draait op de individuele ondernemingslust en marktwerking is ook gecastreerd.
  Een Nederlandse boer die zijn op land nutteloze bloemen ‘verbouwd’ krijgt een gegarandeerd loon, ook al heeft zijn product geen marktwaarde !
  Dat is waarom de economie o.m. in de USSR ten gronde is gegaan.
  Individuele competitie is overbodig, trots op vakmanschap is nutteloos want Vadertje Staat betaald toch wel.
  Afhankelijk aan ‘De Staat’ is gecreëerd, want door belastingen kan geen boer meer tegen marktprijzen produceren.
  Het Nederlandse ondernemerschap is buiten spel gezet.
  En we bevinden ons nog in de beginfase, let op wat er gebeurd met de transport sector waar Nederland groot in is.
  Let op de energie sector die geheel op subsidie draait, en wie zal ook daar zijn broodheer bijten ?
  Let op het socialistische lesmateriaal waarmee onze volgende generatie op scholen wordt geïndoctrineerd.
  Let op de Media die niet (hoewel dat wel bekend was) in brede zin vermeld hebben dat Griekenland een corrupte boekhouding voerde, bij hun intreden.
  Zoek uit hoe socialistisch de Raden van Bestuur achter de grote kranten in Nederland zijn ?
  Waar zijn de juridische vervolgingen van de Europese ambtenaren die de rammelende Griekse boekhouding hun ‘OK’ gaven.
  Voorbeelden te over die aantonen dat de EU een totalitair systeem is.
  In deze economische oorlog bevinden wij ons, en ook hierbij vallen onder de onschuldige burgers de meeste slachtoffers, en blijven de ‘warlords’ buiten spel.
  “En zo is de toestand in de Wereld”.

  Like

 19. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter Veenstra: dat xandernieuws-blog neem ik NIET serieus!!! Geloof niet wat hij schrijft!!!
  Zie 09:43 en 09:48 van…
  https://ejbron.wordpress.com/2012/06/20/vrouw-van-dader-van-bomaanslag-stuurde-hem-voor-zijn-dood-een-sms-bericht-over-het-paradijs-video/#comments

  Like

 20. Pieter Veenstra zegt:

  Het artikel waarnaar ik verwees is inmiddels ook daar verdwenen. Ik heb die site echter nog niet goed doorgenomen (tijdsgebrek tot nu toe maar aangezien ik de zak heb gekregen). Ik er hier en daar eens een artikel uitplukken en kritisch bekijken. Persoonlijk vind ik die site nogal eng qua uitspraken en Iets zegt mij verre van die site te blijven. Mogelijk linkse desinformatie?

  Like

 21. G.Deckzeijl zegt:

  Wéten jullie het nog..??? De bedoeling van de Europese Unie was: eensluidende regels. Maar we worden al jaren tegen de klippen op BESODEMIETERD…!!!
  En binnen die Brusselse en Straatsburgse KLETSkaravaan doen ze er al jaren geen donder aan.
  Het ergste zijn nog de Duitse Ökoplakette, alsof het plakken van een stickertje achter je voorruit een garantie is voor een beter klimaat. Glaub’ mir: ist nur ABZOCKE..!!!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12405046/__Regeltjes__regeltjes__regeltjes__.html
  Prettige vakantie…
  Nog wat info over het klimaat en zo(blij da’k niet de enige ben met een mening…):
  http://tinyurl.com/3ewv9k6

  Like

 22. Pieter Veenstra zegt:

  Die hele klimaathysterie is er enkel puur en alleen om ons, de burger, kort te houden en middels idiote en geheel irrelevante belastingen ons het geld uit de beurs te kloppen.

  Ik rij nu al een jaar of 6 in een oude Volkswagen Passat van 1991. Waarom is deze ‘milieu-onvriendelijke’ bak dan even zuinig of zelfs zuiniger dan de hedendaagse middenklasser of die idioot kleine (en onveilige) koektrommels waarin de ‘milieu-bewuste’ Nederlander zich in verplaatst?

  Ik laat me de kop niet gek maken om in zo’n electro-bak te gaan rijden om het milieu te sparen terwijl die accu’s (met een korte levesduur) wel steeds moeten opgeladen worden met electriciteit uit onze steenkoolcentrales (die er ook nog steeds worden bijgebouwd).

  Misschien niet netjes maar ik krijg inmiddels de dunne schijt van al dat geneuzel over het milieu!

  Like

 23. G.Deckzeijl zegt:

  …idioot kleine koektrommels…. Ik beb ook al hier en daar over opgepimpte rugzakken gehoord…
  Die hou ik erin, Pieter!!!

  Like

 24. G.Deckzeijl zegt:

  Griekenland binnenkort ontwikkelingsland. Je zult het zien en beleven: gaat het budget voor ontwikkelingssamenwerking weer omhoog. F.Karimi van Oxfam-NoviB ook weer blij…
  http://www.knack.be/nieuws/buitenland/wordt-griekenland-gedegradeerd-tot-ontwikkelingsland/article-4000120366485.htm

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.49. uur, en U gelooft dat de Oxfam NOVIB dat gaan doen? Neen Gerrit, die rekening krijgen wij belastingbetalers gepresenteerd hoor. Dankzij CDA,VVD,PVDA,D66, GL en de CU. Laten we godsnaam 12 september deze partijen wegvagen patriotten!

  Like

 26. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl 10.33. uur, verdorie G daar heb ik nooit weet van gehad. We worden geregeerd door rovers en dieven.

  Like

 27. Pieter Veenstra zegt:

  En het wordt met de dag gekker! Waar bemoeit die lul van een rompuy zich mee?
  http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/12415671/__EU-voorzitter__pensioenen_verplicht_hervormen__.html

  Daar gaan onze zuur verdiende en zelf betaalde pensioen-gelden!

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  @Pieter en Tom: ga snel naar linkdump van AP en lees nr 85 van mij…!!!

  Like

 29. Pieter Veenstra zegt:

  Dank voor de links, G.Deckzeijl. Ik heb ze even snel doorgenomen en kan maar tot een (1) conclusie komen. Het geld is inmiddels verdampt en nu is men van plan (is blijkbaar al geregeld en met hoeft alleen maar ja te knikken) ook onze pensioengelden te laten verdampen en wij mogen doorwerken tot we nog net niet in de kist liggen (77 is dan nog maar een schatting, maak er maar 81 van).

  Ik heb een aantal kennissen als gemail en advies gegeven om, indien mogelijk, het pensioen uit te kopen, het verlies te nemen en de wel bekende sok te gaan gebruiken.

  Als de EU al zo gemakkelijk denk over de opeising van de pensioengelden dan zal het niet zo lang meer duren voordat onze eigen spaargelden ten prooi vallen aan de EU en hun spilziekte… En dan te bedenken dat oproepen tot een bankrun inmidels strafbaar is gesteld in Nederland. Een vooruitziende kijk idd maar niet bedoeld voor de burger maar voor de EU. GVD!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s