Waarom Boko Haram en de genocide op christenen het Westen niet interesseren

Er gaat geen week voorbij waarin niet bericht wordt over vreselijke aanslagen op kerken en moordaanslagen op christenen in Nigeria. De christenen lopen vooral gevaar op zondagen. Waarom echter schijnen de geheime diensten en militairen van westerse machten niet voor Nigeria te interesseren?

In Nigeria worden geen onbemande vliegtuigjes ingezet om jacht te maken op de leiders van de islamitische militie Boko Haram. Er worden geen Human Intelligence en speciale commando-eenheden ingezet om een einde te maken aan het afslachten van christenen, die met honderden worden vermoord terwijl ze in hun kerken bidden. “als op dit moment een directeur van een westerse geheime dienst zijn eigen carrière wil verknallen, hoeft hij niets anders te doen dan tegenover zijn politieke meerderen Nigeria en de daar door islamitische bendes, met hun contacten tot de politie van hun land en verschillende regeringsvertegenwoordigers, gepleegde moorden ter sprake te brengen”, citeert het Italiaanse dagblad “Il Foglio” een “diplomatieke bron”.

De schijnwerpers van de wereldinteresse zijn op andere crisisgebieden gericht en dienen andere belangen. Afghanistan, Iran, Syrië hebben prioriteit. De namen van deze landen zijn trefwoorden met een grote effectiviteit op de publieke opinie en de kiezers. In Europese landen werd en wordt gekozen en vooral in de VS zijn er verkiezingen op komst. Dan moeten Nigeria en zijn christenen gewoon wachten. “Men mag hoogstens nog praten over het effect van onbemande vliegtuigen en de successen van speciale eenheden in de strijd tegen al Qaida in Jemen”, aldus de bron van “Il Foglio”.

Op dit moment is geen enkele westerse politicus en geen enkele westerse staatsmacht bereid om verder te gaan dan een plichtmatige veroordeling van de christenvervolging in Nigeria. Niemand wil in actie komen tegen het terroristische moeras in het West-Afrikaanse land. Waarom? “Niemand wil het labiele evenwicht verstoren, dat de internationale aardoliemaatschappijen voor duur beschermingsgeld aan islamitische bendes, met voorop Boko Haram, hebben betaald”, aldus de niet nader genoemde diplomaat tegenover “Il Foglio”. Met andere woorden: Voor de ongestoorde aardoliewinning in Nigeria neemt men ook de genocide op de christenen op de koop toe.

De uitzaaiingen van de jihad hebben intussen grote delen van het Afrikaanse continent aangevallen, in ieder geval tot hoever de invloed van de islamitische en Arabische slavenhandelaren reikte. Daarmee werd over een gigantische oppervlakte het front van het islamitische fundamentalisme uitgebreid en geconsolideerd, dat ook al als winnaar uit de “Arabische Lente” is voortgekomen. Een “Lente”, waar het Westen nog het nodige mee te stellen zal krijgen.

“Dit front maakt van de moord op Abu Yahya al-Libi, de nummer twee van Al Qaida, die op 4 juni door een Amerikaans onbemand vliegtuig plaatsvond, intussen echter door Al Qaida werd ontkend, niets meer dan een reclamespot”, aldus de door “Il Foglio” geciteerde diplomaat. De diplomaat beklaagde eveneens dat het Westen er “heel aandachtig” mee bezig is om “niet” de kronkel van westerse ondersteuners van de islamisten en de islamitische dictators door te lichten en hiertegen op te treden. Daartoe behoorden, aldus de diplomaat, ook diegenen die hiervoor gewoon de “armoede” en daarmee de socialer kwestie ervoor verantwoordelijk maken dat er in Nigeria en elders christenen worden vermoord.

Terwijl het Westen wegkijkt, sterven in Nigeria steeds meer christenen. En ze sterven niet vanwege de armoede, maar vanwege de haat van de islamitische milities op het christendom en alle christenen.

Bron:

http://www.katholisches.info/2012/06/19/warum-boko-haram-und-der-genozid-an-christen-den-westen-nicht-interessieren/

Auteur: Giuseppe Nardi

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)    

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Christendom, christenhaat, Christenvervolging, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, Nigeria, Westen. Bookmark de permalink .

31 reacties op Waarom Boko Haram en de genocide op christenen het Westen niet interesseren

 1. Pingback: Waarom de NWO er geen punt van maakt, dat christenen in Nigeria door moslims worden uitgemoord. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 2. Pieter Veenstra zegt:

  Het is verschrikkelijk wat er in deze regio’s gebeurd met Christeren en andere ‘ongelovigen’!

  Wat er daar nu gebeurd met Christenen zal tzt ook binnen Europa gebeuren. De elite laat dit toe. Voorproefjes daarvan kunnen we helaas zien binnen het Verenigd Koninkrijk. Hetzelfde gebeurd inmiddels ook in een aantal scandinavische landen en het komt steeds dickterbij. Het zijn dan nog net geen moordpartijen maar geweldadige verkrachtingen en zware mishandelingen tegen autotone burgers kunnen niet meer worden gezien als ‘incidenten’. Zowel de rechterlijke macht als de politie en lokale overheden kijken maar al te graag weg omdat men angstig is.
  De autochtone burger mag zichzelf redden en mochten zij zich organiseren tot een burgerwacht, dan is dat niet toegestaan. Zelfbescherming is uit den boze!

  Bovenstaande is wellicht enigzins offtopic…

  Like

 3. G.Deckzijl zegt:

  Ja. en hier zeuren sommigen over de “gemeente van christus…”. Hoe naïef wil je ’t hebben?
  Zie 25 van…
  http://www.amsterdampost.nl/sgp-legt-minaret-het-zwijgen-op/#comments
  Let op: heb al commentaar geleverd, maar dat AP-spamfilter heeft ook weer eens een dolle bui.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Misschien verandert er iets als die Mobama wordt afgelost, hoewel dat ook maar hopen is.

  Goeie reactie Pieter.

  Like

 5. Anneke zegt:

  Waarom ziet het westen deze genocide niet; vergelijk situatie met die van Sudan….De komende NWO haat joden, christenen, ieder anders-denkend mens zal gehaat worden!!!! Zij zijn de gevallen engelen, de satanic-angles. Dit is volkomen WAARHEID/realiteit. Mensen open uw ogen en blijf niet wegkijken, zie in dat er in de Bijbel géén nonsens staat geschreven!!!!
  Binnen know-time zullen in de westerse landen evenzo dit soort taferelen gaan afspelen…misschien ietwat minder bloedig, maar ook in onze regionen zullen gelovigen in Yhwh/G-d de Vader van Israel keihard verdrukt worden, gelijk ook de gelovigen in Boedha;ect.!!!! Tenzij er letterlijke G-ds wonderen gaan voorvallen. Shalom!

  Like

 6. Anneke zegt:

  @G.Deckzeijl [22.06.’12 – 08.49u] We zijn hier nog vrij in geloof, religie, aanbidding, gedachten. Tenminste zo staat het nog in de grondwet van deze staat der Nederlanden. Voor zover….deze staat nog enige invloed heeft; eigenlijk al opgeslokt door de EUSSR. Shalom!

  Like

 7. Pieter Veenstra zegt:

  @Anneke: Ik vrees dat de voor ons zo bekende Nederlandse Grondwet inmiddels door onze regering EN de EUSSR behoorlijk regelmatig met voeten getreden wordt. Onze grondwet is inwezen al ‘minderwaardig’ verklaard aan de Europese Grondwet (welke voor ons beter bekend is als het Verdrag van Lissabon in amper gewijzigde vorm).

  Like

 8. Oedjepoed zegt:

  @Anneke zegt: 22 juni 2012 om 09:14
  Geef de moed niet op mevrouw, we gaan gewoon door met onze strijd. Lehitraot shalom.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @Anneke, 09:14, het wordt tijd dat Artikel 6 uit onze Grondwet wordt verwijderd.
  Een aantal redenen kun je hier vinden: http://tinyurl.com/3v3kah7
  Ergo: al die reli-fundies krijgen m.i. de laatste decennia veel te veel macht.
  Hersenspinsels bij wet beschermen: hoe GESCHIFT wil je ’t hebben..???
  Begrijp me niet verkeerd: iedereen mag sowieso van mij geloven wat hij/zij maar wil, maar ik wens er niet mee geconfronteerd te worden, ongeacht op welke manier dan ook!
  Meer details rechtsboven in de header.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  De volgelingen van de roverhoofdman en debiel, zijn al tientallen jaren tot beschermde mensen uitgeroepen. Het is allemaal begonnen in 1973, met aanname van de “Resolutie van Straatsburg”, daar is door de BILDERBERGERS, waaronder BEA BILDERBERG, en de VERENIGDE NAZIES en de EEG besloten, om de “halsafsnijders”, royaal toe te laten. De partijen VVD,CDA,D66 waren er toen ook al bij, en ook de PVDA om hiermee akkoord te gaan! En nu 40 jaar later zitten we met deze idioten opgescheept. ISLAM is KANKER net als de NWO!

  Like

 11. Pieter Veenstra zegt:

  En wat doe je met kanker? Dat snij je weg en vernietig je. Deze soort van kanker heeft geen bestaansrecht hoewel zekere ‘mensen’ hier heel anders over denken en vinden dat de kanker dient te overheersen! Als het aan mij ligt? Never nooit niet!

  Like

 12. Linsky zegt:

  NIGERIA: Moslim terroristen zijn van plan voedsel te vergiftigen voor de jihad tegen christenen!

  De islamistische terroristische groep Boko Haram is naar verluidt van plan om een ​​heilige oorlog te verklaren aan Zuid-Nigeria, waar de meeste christenen zijn geconcentreerd, en zijn van plan om voedselvergiftiging te gebruiken om zoveel mogelijk te doden, aldus de voorzitter van de Christelijke Vereniging van Nigeria.
  http://barenakedislam.com/2012/06/22/nigeria-muslim-terrorists-planning-poison-food-jihad-against-christians/

  Like

 13. Linsky zegt:

  CAIR ‘eist ‘ FBI-onderzoek tegen ‘haat’ blogger Pamela Geller voor haar oproep om ‘de een moskee in Florida te vernietigen’, dat is een voedingsbodem voor terrorisme!

  http://barenakedislam.com/2012/06/21/cair-demands-fbi-investigate-hate-blogger-pamela-geller-for-her-call-to-destroy-a-florida-mosque-that-is-a-breeding-ground-for-terrorism/

  Like

 14. Linsky zegt:

  Obama: Het interesseert me niks, Ik begin wereldoorlog drie!

  Een zeer verontrustend rapport opgesteld door het Ministerie van Buitenlandse Zaken, over de gisteren bijna 3 ½ uur durende bijeenkomst tussen president Poetin en Obama op de G20-top in Mexico, stelt dat de Russische leider was “geschokt” nadat hij zei tegen de Amerikaanse leider die Amerika’s Midden-Oosten beleid de wereld naar rand van totale oorlog brachten. Waarop Obama antwoordde; … “Ik kan me niet schelen, dat is wat we nodig hebben … toch?”
  http://www.eutimes.net/2012/06/obama-push-for-world-war-iii-shocks-putin/

  Like

 15. Linsky zegt:

  Israëlische gevechten tegen piraten op huwelijksreis.
  Een Israëlische echtpaar kreeg een beetje meer dan ze op had gerekend toen ze besloten om huwelijksreis in Zanzibar en eindigde met een gevecht tegen echte piraten.

  http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/23266/language/en-US/Default.aspx

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  @Linsky, 12:33
  Dat door CAIR geëiste FBI-onderzoek is een regelrechte gotspe als je 9/11 in ogenschouw neemt.
  Heb ik nog alle onthoofdingen bewust niet vermeld.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Syrische rebellen verwoesten kerken en moorden christenen uit.

  VS en Europa blijven gewelddadige verspreiding radicale islam steunen
  Door moslimrebellen zwaar beschadigde christelijke kerk in Qusayr.

  Met misleidende advertenties probeert Amnesty International u zover te krijgen een internet petitie te ondertekenen die de Russische president Vladimir Putin oproept zijn steun voor de Syrische president Assad in te trekken en zo het geweld te beëindigen. Misleidend, omdat het al lang gelden door extreem linkse ideologen gekaapte Amnesty ‘vergeet’ te vermelden dat het niet de regeringstroepen, maar de door het Westen gesteunde islamitische rebellen zijn die overal waar ze komen chaos veroorzaken, christelijke kerken verwoesten en christenen midden op straat vermoorden. Bijna alle 138.000 in Homs woonachtige christenen zijn daarom halsoverkop naar Damascus en Libanon gevlucht.
  http://xandernieuws.punt.nl/?id=661000&r=1&tbl_archief=&

  Like

 18. Linsky zegt:

  Deckzeijl,
  Het bestaat allemaal alleen maar uit leugens en hypocrisie! 😦

  Like

 19. Mol Jolman zegt:

  Obama en Poetin zijn in ieder geval al wel aan het “oefenen” ( mei 2012) en raad eens waar……………Denver Airport!!

  A bizarre report prepared by the Federal Service for Military-Technical Cooperation that is circulating in the Kremlin today on the joint US-Russia military drills taking place next month in the State of Colorado says that the plans received from the Americans call for Russian Airborne Troops (VDV) during this strange exercise to “take and hold” the Central Intelligence Agencies (CIA) main facility, the National Security Agencies (NSA) main facility and the Denver International Airport (DIA).

  What are they really up to?

  http://newyorklibertyreport.com/?p=8204

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.49. uur, en hier in nederland blijft de LINKSE KERK ontkennen dat er problemen zijn met de Islam. Mijn bloed kookt als ik lees, hoe de halsafsnijders van de debiel MO, de roverhoofdman, NIETS in de weg wordt gelegd. Het is voor mij het ultieme bewijs dat EUROFIELEN en ISLAM aanhangers samenwerken, om ons en onze cultuur uit te roeien.
  Het kan mij niet gauw genoeg 12 september zijn.

  Like

 21. Linsky zegt:

  Tom, het mijne is al lang geleden overgekookt! 😦

  Wij kunnen schreeuwen en drukte maken zoveel we willen, dat schorem gaat gewoon haar gang en zal ten koste van alles en iedereen hun nieuwe wereld er doordrukken.
  En zolang het volk veronderstelt dat andere leiders daar wat aan kunnen veranderen, liggen ze krom van het lachen….. en kunnen nog makkelijker hun gang gaan.

  Let maar op, na de komende show van de verkiezingen, is het zelfs nog erger!

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  Breaking Off Topic, beste mensen het wordt nog steeds gekker. Lees bij Else4, dat de Troetel Turkse Albayrak (PVDA) directeur COA, van minister LEERS te horen heeft gekregen, dat het aan HAAR teveel betaalde LOON NIET zal worden teruggevorderd. Nee, nou wordt ie mooi, verdomme moeten wij eens proberen, bv. ee tientje te weinig belasting betaald, dan sturen ze gelijk de DEURWAARDER op ons af. Maar ja, LEERS CDA, en ALBAYRAK PVDA dat zegt mij i.i.g. genoeg.
  Graaiers op en top van links tot rechts!

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  ee moet zijn een natuurlijk. komt door mijn kwaadheid.

  Like

 24. Anneke zegt:

  @G.Deckzeijl |22.06.’12 – 10.31 | Je had het over de reli-fundies die teveel macht en zeggenschap hebben gekregen. Ja; religie heeft al heel wat kapot gemaakt, de kerken namen ’t allemaal maar met een korreltje zout;ect. Zo ook het synagoge – en moskeebeleid is zeer zeker niet te bejubelen. Vandaar dat de kerken, synangogen al aan het LEEGLOPEN zijn en dit proces zal zich eveneens gaan afspelen binnen de muren van de moskeeën!!!!
  Geloof hebben is totaal anders, men hoeft zich helemaal NIET te binden aan een religieuzegroepering! “Men voelt ‘het’ instinctief aan of niet….”
  Heb sympatie voor degenen die nu zo enorm MISHANDELD worden om G-ds Naam en dat alleen daar ze géén islamiet zijn, maar als christen te boek staan. “Eerst de Jood, dan de Griek…”
  Het Westen heeft z’n eigen joods-christelijke roots VERLOOCHEND!!!! “De ouderwetse roede is uit de kast gehaald en de klappen worden opgevangen door ons zitvlak; figuurlijker wijs en indirect letterlijk”

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 19.35. uur, bravo ben dat helemaal met U eens. Ik ben christen, maar weet wel het onderscheid te maken tussen redelijkheid en extremisme en fundamentalisme. Ik laat mij ook niet zomaar in slaap sussen, door tamelijk linkse preken van voorgangers. Voor mij net als voor U is voor mij een gebouw om mijn overtuiging te beleven geen “must”. Tevens ben ik van mening, wat velen hier eerder ook hebben gesteld, dat het cultuurrelativisme de oorzaak ervan is, dat we nu met de muzelmannen zoveel problemen hebben. Inderdaad Anneke, we hebben onze joods-christelijke en humanistische “roots”, verwaarloosd, en de LINKSEN in ons land hebben daar veel werk van gemaakt, en helaas zij niet alleen ook VVD,D66 en het CDA hebben daar aan medewerking verleent. G’ds zegen voor U Anneke.

  Like

 26. G.Deckzeijl zegt:

  On topic! Aanzetten tot moord. Waar heb ik dat toch vaker gehoord? Stond dat ook niet in een stokoud antiek pak papier tussen twee evenoude vergeelde kaften? Zo’n VOD zonder ISBN-nr..??? Iemand..???
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/12409933/__11_jaar_voor_dreiger_South_Park__.html

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @G.Deckzeijl, heb het net gelezen. Daaruit blijkt de achterlijkheid van deze waanzinnige volgers van MO de zonnesteekgek en pedo profeet. Die gek komt er nog goed af met 11 jaar.

  Like

 28. G.Deckzeijl zegt:

  Die Freiheit ohne Vernunft ist Barbarei! (mooie serie foto’s)
  http://www.bayern.diefreiheit.org/nurnberg-tumulte-bei-kundgebung-freiheit-oder-islamisierung/
  (en die verdomde anti-fascisten waren weer uit op rellen)

  Like

 29. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl; we weten wel wie de echte fascisten zijn, de LINKSE EN RODE BENDEN.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.10. uur, bewijs geleverd LINKS en de ISLAM zijn onze natuurlijke vijanden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s