Logica uit het ongerijmde

(Door: Linsky)

“Internet is een prachtig ding,…we hadden het nooit mogen laten gebeuren!”: Jay Rockefeller.

Waarom gebruiken overheden, belangrijke organisaties en geheime diensten het WWW?

Een vreemde vraag?…Misschien! Maar alleen voor hen die niet begrijpen dat het internet, evenals de jungle van radio en tv zenders en frequenties in feite een onmetelijke oceaan is. Een onvoorstelbaar groot draagveld wat zich rond de aarde en tot ver daarbuiten uitstrekt, wat op velerlei wijze geëxploreerd kan worden… als je maar weet hoe.

Ongetwijfeld zullen er nu lezers zijn die zich enigszins verbaasd afvragen,’Wist je dat dan niet?’ Nee, dat wist ik niet! Althans, het besef van de enorme implicaties van dit gegeven is nooit echt tot me doorgedrongen, omdat het voor mijzelf met Internet is als met ’n auto, het moet werken en hoe, wel, dat interesseert me maar matig.
Door een gesprek echter wat ik voerde met een van mijn jonge vrienden, (zo’n eigentijds internetgenie) kwam ik op de vraag waarom overheden met hun Diplomatieke en  Geheime Diensten zo achterlijk waren om al hun informatie zomaar op het WWW te pleuren.
Zijn retorische wedervraag; “Geloof jij dan echt dat ze zo dom zijn?” met dat inmiddels bekende meelijwekkende lachje, voorspelde weer hoofdpijn en een natte rug……….

Lees verder……

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Logica uit het ongerijmde

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima bijdrage Linsky. Mij viel vooral de ID-plicht op, die gepromoot zou worden door de BILDERBERGKLIEK. Alles van vuiligheid, moord en doodslag volgend kom ik bij deze criminele BENDE uit, waar nota bene ons KONINGSHUIS zich mee inlaat. Maar daarom haat BEA BILDERBERG Wilders, deze man komt haar slecht in de kraam van pas. De overheid laat zich door deze organisatie gebruiken, net zoals ze zich laat gebruiken door de EU. Linsky gaat U vooral door met deze zaken aan de kaak te stellen. Groet.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Linsky: tegen de tijd dat die BilderbergBENDE internetID verplicht maakt, gooi ik m’n hele boeltje de deur uit. Laat ze hun grootje maar gaan begluren.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Deze lieden zijn hoe dan ook altijd veel en veel verder dan wij ooit kunnen bevroeden, mensen.
  We lopen in kennis die zij ‘vrij’ geven, altijd minstens 20-50 jaar achter! 😦

  Ik weet van mensen die echt heel diep in het internet-wereldje zitten, dat ze al heel erg lang met alternatieven bezig zijn, om de massa, zoals gewoonlijk weer te vangen en vast te zetten….maar nu op het WWW-internet!

  Like

 4. Linsky zegt:

  Hier dus een van de vele angels die men voor ons in petto heeft, bij het hele systeem van internet en banken;
  —————
  Bankrekeningen miljoenen Britten al enkele dagen ontoegankelijk

  Wat doe je als je enkele dagen niet kunt pinnen en je geen cash geld achter de hand hebt om bijvoorbeeld boodschappen te kunnen doen?

  Tot 12 miljoen rekeninghouders van de Britse banken NatWest, RBS en UlsterBank kunnen al drie dagen niet pinnen of elektronisch geld overschrijven. Officieel wordt als reden een ‘technisch mankement’ gegeven, maar veel Britten vrezen dat hun banken in werkelijkheid op omvallen staan. Klanten klagen dat ze geen salaris hebben ontvangen, dat ze geen betalingen kunnen verrichten en dat ze bijvoorbeeld de (ver)koop van hun huis niet kunnen afronden. NatWest en RBS hebben het ‘mankement’, dat niet veroorzaakt zou zijn door hackers, nog steeds niet opgelost.

  Miljoenen Britten zijn in grote problemen terecht gekomen omdat ze bijvoorbeeld hun boodschappen in de supermarkt niet kunnen betalen of niet kunnen tanken omdat hun pinpassen worden geweigerd. NatWest besloot hierop zijn filialen eerder te openen en langer open te houden, zodat de klanten aan de balie cash geld van hun rekeningen kunnen halen.

  De Britse krant Daily Mail publiceerde enkele pijnlijke verhalen van getroffen burgers, zoals een man die met zijn zwangere vrouw zonder gas en elektriciteit kwam te zitten, een zieke moeder die geen boodschappen kon bestellen voor haar kinderen en een vrouw die vast kwam te zitten in Venetië omdat ze haar vlucht naar huis en haar hotel niet kon betalen.

  ‘We verzekeren onze klanten dat dit probleem puur technisch van aard is en werken er hard aan het op te lossen,’ aldus een woordvoerder van NatWet. Uit de honderden commentaren bij het artikel valt echter op te maken dat de meeste Britten het niet vertrouwen en denken dat het ook met hun banken in werkelijkheid erg slecht gaat. Bron: http://xandernieuws.punt.nl/

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Linsky 19.27. uur, zo hebben ze ons natuurlijk bij de poten. Hier is echt sprake van een grote samenzwering tegen de mensheid. Alles zal uit de kast gehaald worden, om ons tot slaven te maken, zoals de EU, de islam, starten van oorlogen en onrust.

  Like

 6. Linsky zegt:

  Goeie tip Deckzeijl!
  Ik zet ‘m in het artikel erbij, als je ’t niet erg vind. 🙂

  Like

 7. Linsky zegt:

  Turkish fighter jet shot down over Syria, 2 pilots’ status unknown

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Nee, het O.M. wil niks zeggen, maar waar het over gaat heeft pertinent niet plaatsgevonden op Nova Zembla…http://www.telegraaf.nl/binnenland/12410145/__Ouders_vast_voor_mishandeling__.html

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben er ook vast van overtuigd, dat de zgn. rebellen in Syrië, deel uitmaken van de salafistische moslims, die overal aan de macht willen komen. Het zijn dezelfde soort achterlijke haatbaarden, die nu ook in LIBIË aan de macht zijn gekomen, dankzij de oorlogsmisdadiger OBAMA, de renegaat bij uitstek.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  G.Deckzeijl 23.02. uur, maar ze durven ook bij de TELEGRAAF niet te vertellen dat het MUZELMENSCHEN waren, die dit hun kinderen hebben aangedaan. De hele pers in NEDERLAND is in handen van LINKS gevallen. Van LINKS mogen we NIETS zeggen over de lieve moslims (KOTS).

  Like

 11. nederlands verzet zegt:

  @G.Deckzeijl

  beste deckzeijl al je je boeltje echt de deur uit gooit dan kunnen wij mannen en vrouwen geen verzet meer plegen en onze stem niet meer laten heren .?
  (cynisch bedoeld )

  Like

 12. GD@gmail.com zegt:

  @Nederlands Verzet(met hoofdletters nota bene!): geen verzet meer plegen zonder “kist??”*
  Wat dacht je van je eigen fourageklep? Wat dacht je van mensen mobiliseren? Je hele wijk mobiliseren? En ik word er gestoord van om iedere dag te moeten lezen/horen dat ik via allerlei electronische systemen wordt GEVOLGD, alsof ik een crimineel zou zijn. Dat houdt me bezig en dat is niet cynisch bedoeld: da’s de realiteit.
  *is vaktaal voor PC
  @Linsky: natúúrlijk is het prima als je m’n info hierboven aan je eigen schrijfwerk toevoegt!!!
  Weet ik tenminste da’k niet voor niks heb zitten tikken.
  Bonus…http://www.ed.nl/regio/helmondstad/11269814/Corporaties-mogen-gegevens-inzien.ece
  Kijk, dàt bedoel ik nou. Nee, niet alleen DAAR, maar straks in het hele land. Huurders: achtung bitte..!!! http://tinyurl.com/3vwpgck

  Like

 13. G.Deckzeijl zegt:

  Ja, het kan nog GEKKER!
  http://www.computeridee.nl/nieuws/google-maps-coordinate-traceert-werknemers
  Wedden dat we straks op de plee ook geen privé meer hebben..???
  En weet je wat zou ergerlijk typerend is: slechts weinigen laten van zich horen, slechts weinigen pikken het niet en dat vind ik een teken aan de wand.

  Like

 14. nederlands verzet zegt:

  @GD@gmail.com
  volgens mij begrijp u mij niet ?

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  @G. Deckzeijl 09.24. uur, inderdaad G. ons volk is week en zwak geworden. Als je weet dat er nog geen 10.000 mensen de petitie tegen het ESM hebben getekend dan weet ook ik dat de massa slaapt. Maar dadelijk is het te laat, dan vind ik het alleen sneu voor de mensen die hier, en op andere sites de laatste jaren hebben gewaarschuwd voor het GEDROCHT EU en de ISLAM.

  Like

 16. nederlands verzet zegt:

  @Tom Hendrix
  beste tom u zeg dat er nog geen 10.000 mensen de petitie tegen het ESM hebben getekend.
  maar wie zeg dat die gene waar u uw gegevens vandaan heefd de waarheid spreekt ?

  Like

 17. G.Deckzeijl zegt:

  Jawel Nederlands Verzet, ik begrijp je heel goed. No worries!!!

  Like

 18. Linsky zegt:

  Nederlands gezin daagt bankensysteem uit!

  Alexander, Linda & kinderen
  Stedegroen 16 | 9408 HB | Assen

  Een gezin in Nederland die actief protest voert tegen de banken door de hypotheek niet meer te betalen. Dit gezin claimt dat de hypotheekovereenkomst niet geldig is aangezien de bank nooit het geld heeft gehad wat ze in de overeenkomst hebben ingebracht maar dit uit het niets heeft gecreëerd.

  Al eerder hebben ook in USA en Spanje mensen zich lokaal georganiseerd om zo te voorkomen dat de banken mensen eventueel met geweld uit het huis laten zetten.
  Misschien dat dit de eerste vonk is in Nederland die anderen kan inspireren want Nederland heeft de hoogste hypotheekschuld van heel Europa.
  Hieronder de open brief van deze dappere Nederlanders.

  Lees hier de hele open brief.:

  http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/13851/moedig-gezin-weigert-bank-te-betalen

  Like

 19. Linsky zegt:

  IP-blokkades hinderen Pirate Bay niet

  Blokkade Pirate Bay is heel eenvoudig te omzeilen
  Een proxy

  Op het internet zijn talloze sites, zogenoemde proxy’s, te vinden die als een tussenstation fungeren tussen jouw internetverbinding en de website die je wilt bezoeken. In plaats van van het ip-adres (zeg maar het telefoonnummer van je internetverbinding) van de gebruiker, wordt dat van de proxy-site doorgegeven. Deze diensten worden vaak gebruikt door internetters die hun privé-gegevens willen afschermen.

  Maar het is ook een goede manier om blokkades van een provider te omzeilen, omdat het gebruikte ip-adres dan niet meer aan
  die provider is gekoppeld. Ga naar een proxy (bijvoorbeeldpiratebayproxy.org, alwaysapirate.org, superproxy.nl of proxy4free.com) en surf via die site naar piratebay.org. Zo
  simpel is het.

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3147681/2012/01/31/Blokkade-Pirate-Bay-is-heel-eenvoudig-te-omzeilen.dhtml

  http://www.ad.nl/ad/nl/5595/Digitaal/article/detail/3275492/2012/06/22/IP-blokkades-hinderen-Pirate-Bay-niet.dhtml

  Like

 20. Linsky zegt:

  De cover van de New Statesman, het naar links overhellende Engelse politieke tijdschrift, doet online en in Duitsland enig stof opwaaien. Volgens het blad is Angela Merkel bezeten van bezuinigingen en duwt ze daarmee de Eurozone, Europa en de wereld in een diepe depressie.

  Merkel veroorzaakte de crisis niet, zegt het blad. Maar dat we allemaal zo diep in de problemen zitten ligt allereerst aan haar en aan de clan van gelovigen in ‘austerity’ om haar heen.
  http://www.newstatesman.com/politics/politics/2012/06/angela-merkels-mania-austerity-destroying-europe

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  @Nederlands verzet 09.45. uur, eerlijkheidshalve had ik dat geloof ik gelezen op de site van Else4.
  Betrouwbaarheid van dit gegeven kan ik uiteraard niet geven, maar wat ik raar vind, je hoort er niemand over, ook niet of deze petitie is ingediend. Groet.

  Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12.17. uur, ik heb niets met Mw. Merkel, maar LINKS geeft altijd anderen de schuld, terwijl ze verdomme zelf overal mee instemmen wat de EU betreft. Ach ja.

  Like

 23. Tom Hendrix zegt:

  @Linsky 12. 11. uur, ik heb de moedige brief van deze mensen gelezen. Het komt overeen wat ook ik ervaar in mijn dagelijkse leven, het draait bij de meesten alleen nog maar om geld, drugs en sex c.q. rock and roll. Het meest schandalige eraan is, waar wij en ook deze mensen op wijzen, dat wij door RUTTE en de JAGER deze toestanden dagelijks zullen gaan meemaken. Hier in de plaatselijke krant, de Limburger, stond vandaag ook een artikel over schrijnende armoede, mensen die met kind of kinderen amper euro 35 per week hebben te besteden, door in de schuldsanering terecht te zijn gekomen, vaak door verlies van arbeidsplek, of een of andere vorm van invaliditeit.
  Schandalig dat deze toestanden bestaan, terwijl de LAPZWANS RUTTE laatst zei, dat er geen armoede was in nederland. De zoveelste LEUGEN van deze PINOKKIO!

  Like

 24. Linsky zegt:

  Tom,
  je raakt echt helemaal gefrustreerd van die schoften
  Ik ben wel content met het initiatief en het enorme lef van die mensen , hoor! 🙂

  Om te verhinderen dat ik hier de zaak volplemp met te veel, of-topics en/of niet terzake doende links, heb ik een aparte website opgezet. Kun je ook eens kijken, omdat daar veel zijdelinkse zaken vermeld worden.
  Uiteindelijk is er altijd een relatie met islam-NWO- en verraderlijke overheden.
  http://diamental.nl/images-linsky/Hier%20het%20nieuws%20van%20vandaag!/nieuwsvanvandaag.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s