‘Aanklacht tegen de mensheid!’

(Door: Linsky)

Verslag aan de ‘Hoge Raad Der Vrije Zielen’! 
(‘Supreme Court of Free Souls’ or ‘בית המשפט העליון הנשמות חינם’)

Linsky(Special Observer for Extra ordinary Cases)

Beknopt uittreksel van het evaluatieverslag; ‘Aarde’, te doen aan de leden van de ‘Hoge Raad’, ter zake van het Aardse Experiment, codenaam; ’Tuchtschool voor moeilijk opvoedbare zielen.’  (‘Reform school for maladjusted souls.’)


 Evaluatieverslag; ‘Aanklacht tegen de mensheid!’

Hooggeachte Leden van de Raad:

Met de meeste Hoogachting en in diepste nederigheid doe ik u hier doormiddel van een summier resumé, verslag van mijn (gelukkig) kort doch intensief verblijf op de planeet Aarde. Na permanent en intensief ervaren in een lichaam op de experimentele planeet Aarde kan ik u het volgende mededelen:

Hoewel dit feitelijk tot de slotconclusie zou behoren, kan ik niet nalaten te beginnen met  vermelding van de enorme traumatische invloed die het leven aldaar heeft op de gemiddelde welwillende ziel in het algemeen en mijn persoon in het bijzonder. De noodzaak dit te vermelden bij aanvang van dit troosteloze verslag komt voort uit het feit dat de volgende visie en bevindingen gezien moeten worden in het licht van de aldaar heersende ultra zware dichtheid en daaruit voortvloeiende moeilijkheidsgraad ten aanzien van een puur objectieve waarneming.

Derhalve is dit verslag in niet geringe mate mede beïnvloed door de perceptie van eigenlijk elke ‘goed-bezielde’ existentie daar ter plaatse. Ook de volledige amnesie vanaf de geboorte veroorzaakt namelijk een dermate grote handicap dat ontwikkeling van enig ‘werkelijkheidsbesef’ vrijwel onmogelijk is en door het uitblijven van de reële herinnering aan wie we werkelijk zijn en onze afkomst, voortdurend tot grote frustratie en vage, doch sterke nostalgische gevoelens leidt. Een rechtstreeks gevolg daarvan is dat sommige leden onze ‘Dienst” voortijdig verlaten door ‘aan hun knieën trekken’ en ‘hun staf  aan de wilgen hangen’. Zelfdoding vormt een frequent toenemend ontsnappings-verschijnsel aldaar.

Terzijde; Dat dit ernstige euvel ‘Amnesie’ door de medische wereld aldaar nog eens opzettelijk verergerd wordt door de ‘machthebbers’ is evident! Men heeft speciaal daartoe zelfs een stof ontwikkeld, genaamd ‘Huperzine A’, ideaal om geheugenproblemen ‘te vergeten’! 

Lees verder…..

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

29 reacties op ‘Aanklacht tegen de mensheid!’

 1. jowitteroos zegt:

  Prachtig Linsky, wat een geest heeft u!

  Like

 2. vederso zegt:

  Tja, we hebben allemaal onze buik er van vol, maar dat schiet niet op. Gewoon PVV stemmen en daarna zien we verder.

  Like

 3. Linsky zegt:

  Dank je Jowitteroos. 🙂
  Ik heb vaak alleen maar een andere perceptie.

  Verderso,
  denk je echt dat al dat soort vernoemde problemen in het artikel zijn opgelost door op de PVV te stemmen? 😦

  Like

 4. vederso zegt:

  @ Linsky. Ik denk allereerst dat de presentatie en inhoud van dit artikel van de “ratten besnuffeld is.” Maar daar ken je mijn standpunt. Maar ga gerust door, mij stoort deze onzin niet.

  Like

 5. Linsky zegt:

  Vedereso, het stuk is ook geschreven voor mensen met een open geest en zonder vooroordelen!

  Veronderstel dat je er door zou gaan nadenken zeg!
  Krijg je nog meer hoofdpijn. 😦

  En daarom staat er ook Linsky bij, zodat jij en eventueel anderen, het gewoon over kunnen slaan.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Schitterend Linsky, ik heb met volle aandacht het hele betoog gevolgd. Het is mijn bevestiging, dat vele machthebbers deze aarde intrensiek SLECHT zijn. Dan zijn dieren vaak meer sociaal dan deze egocentrische machtsbeluste onmensen. En ja, we zijn en worden dag na dag gemanipuleerd, is het niet door de linkse MSM, dan door onze velle verraders in de 2e kamer. En ook waar is, en dat wisten de oude Romeinen al, dat je het plebs “brood en spelen”, moet geven om ze nog verder in slaap te sussen. Kijk maar naar het voetbal momenteel op de tv. De machthebbers hebben het liefste, domme onnadenkende burgers waar ze over kunnen heersen.
  En als er dan iemand als Wilders of Farage opstaat en de huichelaars aan de kaak stelt, dan moeten ze vrezen voor hun lijf en leden. Neen, ik heb geen rooskleurig beeld van de mensheid!

  Like

 7. vederso zegt:

  @ Linsky. Sorry, maar uw idee van de werkelijkheid is niet de mijne. Dat blijkt in elke bijdrage uwerzijds op deze site. Maar vraag me niet dat serieus te nemen.

  Like

 8. Linsky zegt:

  Vedreso, blijf je bezig?
  MIJN NAAM STAAT ER BIJ! SLA HET OVER!
  Sla het gewoon over, inplaats van een smoes te zoeken om het af te kraken!

  Like

 9. jowitteroos zegt:

  Ik denk in mijn simpelheid dat ik, in het hier en nu, de tools pak die ik pakken kan om het goede van het kwade te onderscheiden, inhoudend dat een tool b.v. politiek is om een stroom van verandering door te voeren ( alhoewel ik democratisch gehalte al weinig meer bespeur overal in de wereld gezien de grotere machten van het kwaad!).
  Islam is zo’n kwaad, EU is zo’n kwaad, Etc. en dan is mijn tool: PVV

  Like

 10. vederso zegt:

  @ Linsky, Hoezo, mag ik ook al niet meer zeggen dat ik het onzin vind? Censuur?

  Like

 11. Linsky zegt:

  vedrso??
  Jij mag gewoon zeggen dat je het onzin vind hoor.
  maar, eheu…
  Je leest dus mijn stukken, terwijl je van te voren weet dat het onzin is?
  Dan kan dat dus alleen zijn om er een niks-zeggende, niet inhoudelijke kritiek op los te laten!

  Vind je het zelf niet wat sneu, om zo te koop te lopen met je eigen bekrompenheid van geest?

  Like

 12. vederso zegt:

  @ Linsky, Naast alle waardering vind ik het niet sneu er een andere mening op na te houden.
  Ga gewoon met je onzin door.

  Like

 13. Linsky zegt:

  Vedreso,
  je bent zo stom om te vertellen dat je steeds opnieuw mijn artikelen leest,…van te voren wetende dat het, volgens je eigen zeggen klinkklare onzin is, wat dan dus logischerwijs enkel is om de zaak te kunnen afkraken.

  Het gaat namelijk helemaal niet om jouw mening, want dat je leid aan kortzichtigheid, een bekrompen geest en te weinig intellectueel combinatievermogen, was al geruime tijd duidelijk voor een ieder hier.

  Ik heb me tot op heden onthouden van af krakend commentaar op wat je hier allemaal mag zetten, maar ik krijg toch de neiging daar eens anders tegen aan te kijken.

  Geen enkel schrijver hier op het blog is ‘onzinnig’ en doet zijn best om onbezoldigd informatie te delen.
  Dat ik vaak wat aandraag wat minder algemeen bekend is zou eerder moeten leiden tot een verbreding van de horizon, een brede kijk en ander perceptie dus.

  Al wat je zelf bijdraagt, is het na lullen van anderen, daar ben ik niet van onder de indruk eerlijk gezegd, maar ik heb nog nooit je werk neergehaald.

  Je stelt je aan als een klein kind, wat de hele tijd verontwaardigd rond schreeuwt als ie de naam van Linsky al ziet.
  —————–
  Quote;
  ………de presentatie en inhoud van dit artikel van de “ratten besnuffeld is.” Maar daar ken je mijn standpunt. Maar ga gerust door, mij stoort deze onzin niet.
  ———————
  Als dat werkelijk zo is…waarom blijf je me dan beledigen?
  Als het je niet stoort, waar heb je het dan steeds maar over?

  Op jouw achterlijke niet inhoudelijk onderbouwde commentaar heb ik enkel gevraagd, of je echt denkt dat de PVV voor een oplossing zorgt voor alle genoemde problemen.
  Dat lijkt me een redelijke, inhoudelijke vraag.

  Wat jij tot op heden presteert is weer net als in het verleden,…je kunt enkel schelden, beledigen en de zaken afkraken, terwijl je zelf volledig leeg bent en geen enkel vermogen bezit tot redelijk nadenken en dieper kijken.

  In gen enkel comment heb je weer inhoudelijk gereageerd, behoudens mij weer in persoon aangevallen en proberen belachelijk te maken.
  Ik heb je al eens gewaarschuwd, als je daar niet mee stopt, ga ik echt alles wat je schrijft onder de loep nemen en op elk woord commentaar leveren, en zelfs aan tonen dat alles te ondermijnen is.
  Zelfs de waarheid!

  Dus wees voor een keer verstandig en hou je onbeschofte, beledigende waffel, als je geen ter zake doende, onderbouwing hebt op het artikel;, en onthoud je van aanvallen op mijn geestesvermogens of mijn artikelen.

  Je bent gewaarschuwd!

  Like

 14. Predictor zegt:

  Ik heb een hele tijd geleden een gelijksoortig artikel geschreven over het rapport van “de evolutie van de extraterrestrische planeet de Aarde” Het gaat om het wat men intelligentie noemt: “het vermogen doelgericht te handelen, rationeel te denken en effectief met de omgeving om te gaan”
  Het uiteindelijke rapportcijfer op alle onderdelen is als volgt:
  abstract, logisch en consistent kunnen redeneren: onvoldoende
  relaties kunnen ontdekken, leggen en doorzien: slecht
  problemen kunnen oplossen: zeer slecht
  regels kunnen ontdekken in schijnbaar ongeordend materiaal: slecht
  met bestaande kennis nieuwe taken kunnen oplossen: zeer slecht
  zich flexibel kunnen aanpassen in nieuwe situaties: onvoldoende
  zelfstandig kunnen leren, zonder directe en volledig instructie nodig te hebben: onvoldoende

  Like

 15. Predictor zegt:

  Bij politici en (land)bestuurders denk ik hieraan:
  “Mensen die zichzelf overschatten en zichzelf hoger dan gemiddeld beoordelen.
  Mensen die niet alleen sterk blijven vasthouden aan hun beeld van de werkelijkheid (ook al klopt het voor geen meter), maar ook meningen en feiten die niet stroken met hun overtuigingen negeren of wegredeneren. Deze selectieve blindheid zorgt ervoor dat zij nooit leren en hun opvattingen nooit zullen bijstellen”

  De mening van het volk (door hen gekwalificeerd als “het stemvee”), is dan ook totaal ondergeschikt aan hun dictatoriaal (wan)beleid!

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Linsky het is natuurlijk zwaar aangezet maar het is een manier om ernaar te kijken.
  Ik denk dat je er wat fantasie bij nodig hebt maar het is bijna een levenswerk.
  Wel denk ik dat je voorzichtig moet zijn anders krijg je plannen om uit het leven te stappen.
  Ik ben het niet eens met Vederso hoewel ik zijn bijdragen en commentaren meestal goed vind.

  Like

 17. Linsky zegt:

  Louis,
  Geen zorgen, juist om in balans te blijven beperk ik me niet tot enkel islam. Het leven is groter. Daarom heb ik; http://diamental.nl/ nieuw leven ingeblazen. Dat was ons levenswerk….
  Daar kan ik alles kwijt wat me interesseert. 🙂

  Like

 18. Pieter Veenstra zegt:

  Ah een goede site om toe te voegen aan mijn bookmarks \(^_^)/

  Like

 19. Frans Brassens zegt:

  Een werkelijk uitstekend ‘werkstuk’ van Linsky . Ik heb het zojuist met stijgende bewondering zitten lezen. Het vraagt hier en daar wel wat ‘kennis van zaken’, en ik vrees dat die niet bij alle Nederlanders aanwezig is. Maar tóch! Er blijft genoeg over dat voor iedereen met enig verstand en inzicht begrijpelijk is.
  In wezen is dit stuk een uitstekende -begrepen en doordachte- objektieve beschrijving van de abjecte gang van zaken hier op aarde met daarbij zinnig commentaar. Wat mij betreft: Ik acht dit stuk gelijkwaardig aan de geschriften van Orwell en Kafka (blijf in je schoenen, Linsky).

  En ‘Vederso’, oriënteer je eens wat ruimer. Dat kan je tot enig inzicht leiden en het bespaart ons misschien de (hier) herhaalde onaangename oprispingen van jouw kant. M.a.w. zorg er s.v.p. voor dat ik je kan blijven waarderen.

  Like

 20. Pieter Veenstra zegt:

  Ontzettend goed artikel. Ik heb het met genoegen gelezen! Ik heb wel vragen maar die worden ongewijfeld beantwoord als ik het opnieuw goed lees en de bijgevoegde links ook even doorneem… Aan die links ben ik nog niet toegekomen 😉

  Like

 21. Linsky zegt:

  Dank je, Frans.

  Inderdaad wel een hele eer om in één zin met mannen als Orwell en Kafka genoemd te worden. Maar ik weet zeker dat je de ironie/parodie hebt doorzien, en heel goed begrijpt dat ik zelf het artikel met opzet heb doorspekt met de verwijzingen naar ons ‘wezenlijke Zelf’, waarbij intrinsiek de waarde van ons ‘Zijn’ uiteindelijk bepalend is voor wie en wat we vertegenwoordigen!
  Je opmerking over dat er vragen open blijven is geheel terecht en daar ben ik me ook van bewust. Maar het antwoord ligt inderdaad al besloten in je eigen commentaar. De links/verwijzingen in het artikel zelf en die daaronder natuurlijk.

  Hoewel ik liever de tekst verschoond houd van verwijzingen, is het noodzakelijk, om de door jou al genoemde reden. De algemene (ontbrekende) kennis van zaken.
  Daar zit meteen ook een probleem, omdat voor wie de oorzakelijke verbanden duidelijk zijn, daar graag zoveel mogelijk aan wil refereren. Dat maakt een artikel dan niet altijd helder, voor wie de connecties niet kent, waardoor het voor hen een warboel en chaotisch geheel lijkt.

  Aan de andere kant hoop ik dan altijd dat de nieuwsgierigheid wordt gewekt en aanzet tot het zoeken naar meer informatie, waardoor het plaatje gecompleteerd wordt. Mijn grote wens en doel is altijd dat iedereen vanuit zijn of haar persoonlijke, unieke plaats in het geheel, een individuele verantwoordelijkheid en wereld- en levensvisie ontwikkeld en daar een eigen weg in vind om door de waanzin van deze tijd te varen.

  Bij dit alles, de onstellende zware atmosfeer van de aarde, het ongelooflijk sterk aanwezige ‘struisvogel-gen’ wat door de eeuwen heen is ontwikkeld in de mensheid, en mijn eigen zwakeden in ogenschouw genomen…heb ik nog heel wat te leren…..
  Dus wat die schoenen betreft, hoef je nergens over in te zitten, hoor. 🙂

  Like

 22. Wachteres zegt:

  Heel interessant, Linsky!

  Eindelijk heb ik tijd om dit stuk te lezen. Ik mag het nog wel een paar keer lezen voor ik hier een mening over kan geven.

  Veel zaken die je noemt klinken mij bekend in de oren; ze resoneren als het ware.

  Like

 23. Frans Brassens zegt:

  Korte reactie:

  Linsky (12:19), mijn ervaring is, dat hoe meer je ‘weet’ van een onderwerp, hoe meer je beseft dat er nog veel meer te weten valt. Dat leidt tot enige onzekerheid en daardoor ook tot een terechte bescheidenheid, die overigens door velen zal worden geklasseerd onder ‘valse bescheidenheid’, omdat men beseft te maken te hebben met iemand die naar verhouding toch erg veel ‘weet’.
  Ik zat dus niet echt in over die schoenen van je.;-)

  Like

 24. Pingback: George Carlin: De illusie van keuze | Linsky's Place

 25. fluitertje zegt:

  Geweldig stuk!! Dank Linsky
  Ooit iets van Wes Penre gelezen? Deze legt precies uit waarom deze wereld is zoals ze is.
  http://www.wespenre.com een werkelijke opluchting om ze te mogen lezen!
  Laat eenieder er zijn/haar voordeel mee doen.

  Like

 26. Evangelo zegt:

  Beste Linsky.
  Precies wat ik al jaren zeg en voel alleen veel beter verwoord en geschreven.
  Ook heb ik al jaren het gevoel dat ik aan het casandra syndroom lijd en het tegen dovemansoren is.
  Feit is wel dat de stukken gezet zijn en de toekomst vast staat mijn enige hoop is mijn vriend chaos die eventueel nog roet in het eten zou kunnen gooien maar dat is het kleine beetje hoop dat ik in een doosje bewaar.
  Hoogachten

  Like

 27. evangelo zegt:

  vast niet bertG maar jij wel 😉
  wilden jij het nog ergens over hebben bertG ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s