De Palestijnse beweging en Jodenhaat (+ video)

We horen altijd dat er een groot onderscheid bestaat tussen Jodenhaat en antizionisme. Diegenen, die reclame maken voor de boycot van Israëlische producten – academici, atleten enz. – totdat Israël de Palestijnse Arabieren “gerechtigheid” toestaat, die in begrippen gedefinieerd wordt die het bestaan van de Joodse staat uitsluiten, volharden er heftig in dat zij geen problemen met Joden op zich hebben. Vaak zijn zij zelf Joden. “Hoe kunnen wij nou Jodenhaters zijn?”, vragen ze dan.

Deze houding blijkt, gezien de door hen aangelegde twee maten en de pathologische bezetenheid van hun concentratie op Israël, een leugen. Desondanks blijven ze volhouden dat het logische onderscheid tussen Jodenhaat en “vijandschap” tegenover Israël (in werkelijkheid haat tegen Israël) in het belang van de Palestijnse Arabieren betekent, dat er op hen geen sociale (in enkele landen ook juridische) sancties betreffende antisemitisme van toepassing zijn.

Als we echter naar de Palestijnse beweging kijken, die zij ondersteunen, dan behoren heel direct tot hen ideeën en mensen, die klassieke Jodenhaat van het moorddadige type vertegenwoordigen.

We kunnen Hamas buiten beschouwing laten, waarvan de Charta – die sinds de totstandkoming niet veranderd is – anti-Joods materiaal bevat, dat rechtstreeks afkomstig is uit de Protocollen van de Wijzen van Sion. Maar wist u, dat de Palestijnse Autoriteit (PA) in 2004 een schoolboek voor kinderen publiceerde, dat de vervalste protocollen historisch waar zouden zijn?

De PA-media en hun religieuze, benoemde functionarissen beschrijven Joden verder als nakomelingen van apen en varkens. Is dat “kritiek op de politiek van Israël?”

We weten, dat de eerste leider van de “Palestijnen”, Mohammed Amin al-Husseini, in het Palestina van de jaren-20 en in 1941 in Irak pogroms tegen Joden aanwakkerde. Daarna ging hij naar Duitsland en hielp Hitler een Bosnisch-islamitische SS-divisie op te bouwen om in Oost-Europa te vechten.

Na de oorlog hielp hij geheime netwerken om gezochte nazioorlogsmisdadigers in Arabische landen (Egypte en Syrië) onder te brengen, waar enkelen van hen werkten als militair of politiek adviseur. Zowel Yasser Arafat als Mahmoud Abbas prezen hem als Palestijnse held.

Het is bekend, dat Mahmoud Abbas een “proefschrift” schreef (zie tevens hier), waarin hij beweerde dat er minder dan 900.000 Joodse slachtoffers van de Holocaust zouden zijn geweest, dat de nazi´s de Joden niet in gaskamers vermoordden en dat Zionisten Hitler aanmoedigden om Joden te vermoorden om het medelijden van de wereld te verkrijgen!

Ook is gedocumenteerd, dat Abbas – onder directe leiding van Arafat – geld leverde aan de terrorist Abu Daud om het bloedbad op Israëlische atleten en trainers tijdens de Olympische Spelen in München in september 1972 uit te voeren. Nu blijkt, dat hij en Arafat hulp van neonazi´s hadden. Nog een schakel in de ketting tussen Palestijns-Arabisch terrorisme en het nazi-kwaad.

De Palestijnse beweging, zowel de islamitische als de nationaalsocialistische takken, heeft altijd hand in hand gewerkt met haar natuurlijke bondgenoten, de nazi´s en de neonazi´s. Zij benadrukt de anti-Joodse doctrines in de islam en verkondigde openlijk al lang in diskrediet geraakte sprookjes van Europese antisemieten.

Extreem gevaarlijke “nuttige idioot”: Dries van Agt

Wie de Palestijnse beweging en haar doel van de vervanging van de Israëlische staat door een Arabische ondersteunt – zelfs wanneer men zich verstopt achter het hersenspinsel van een “democratische staat voor alle burgers” – moet begrijpen, wie hij precies ondersteunt en waarvoor hij is ingehuurd.

Bron:

http://www.haolam.de/?site=artikeldetail&id=9395

Bron oorspronkelijk artikel:

http://fresnozionism.org/2012/06/the-palestinian-movement-and-jew-hatred/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestina", Joden, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Palestijnse beweging en Jodenhaat (+ video)

 1. Lucky9 zegt:

  Of Drie Van Agt een idioot is, durf ik te betwijfelen. Nuttig voor de islamitische jihad is hij ongetwijfeld.
  Iedereen die een bankrekening heeft op de Kaaiman eilanden weet zich verzekerd van een perfecte anonimiteit.

  Dat is voor Dries even waarachtig. Ik ben geen socialist en veracht communisten maar hier lijkt het permissieve libertarisme overduidelijk misbruikt te worden.

  Naar mijn gevoel is Van Agt gewoon een misdadiger. Het principe zegt dat iedereen onschuldig is tot bewijs van het tegendeel. Maar als ik veel, zéér veel, christendemocraten (Van Agt, Dehaene, Merckel) hun historie van naderbij beschouw kan ik me echt niet van de indruk ontdoen dat het tegendeel al te waar is.

  Volg het geld! (The ‘money’ of petrodollars) Maar dat zal wel niet mogen zeker? Wedden dat uitgerekend dit bij wet proactief illegaal is gemaakt!

  Like

 2. Linsky zegt:

  uitstekend artikel weer E.J.
  Wat me in mijn eigen omgeving etc, vaak opvalt is de werkelijk onthutsende kennis en inzichten in de hele problematiek ten aanzien van de hele kwestie Israël en de wereldwijde eeuwenlange haat tegen hen.
  Het zijn de mensen uit onze eigen ‘kerk’ die daar wat meer van de hoed en de rand van weten. Maar het is onbegonnen werk om mensen die er weinig of niks van weten bij te spijkeren over de feiten.
  Het volk interesseert er zich gewoonweg niet voor, derhalve zullen zij door hun geestelijke luiheid
  onmiddellijk achter ‘bekende’ figuren aanlopen en zich conformeren aan die verraderlijke lieden.

  Ik heb al eens in enkele artikelen getracht uit te leggen dat deze helaas wel invloedrijke lui, een charisma van ‘vertrouwen en mededogen uitstralen.

  Dat is vanuit een ‘virtueel’ hart!
  Het is verstandelijk denken, en uitspreken van dat waar de meeste en beste effecten van te verwachten zijn.
  Niet uit een werkelijk empathisch vermogen of de diep gevoelde wens wat zinnigs te doen of te zijn voor het welzijn van welk volk dan ook, laat staan het eigen volk.

  Omdat deze lieden een ‘geweten’ ontberen kunnen zij gewoon rustig slapen, na elke leugen en bij elk verraad aan de mens en mensheid.
  En zoals ik zei, de massa, de grote kudde loopt slaafs achter hen aan. 😦

  Like

 3. Linsky zegt:

  Lucky;
  van Agt gaf zelfs opdracht gewoon mensen te vermoorden!

  “Geen gevangenen mensen!”bij de treinkaping die in wekelijkheid een beetje anders verliep dan men ons tracht wijs te maken.
  Ik heb er laatst nog uitgebreid over gemeld, maar als het je interesseert, is hier een mooi document daar over.

  Maar heel raar;
  Ik heb enkele weken gelezen over de bekentenissen van Comando’s die op bevel van Van Agt moesten moorden bij die treinkaping.
  Alle stukken daarover zijn van het internet verdwenen!
  Toch heb ik nog wat terug gevonden hier zo.

  http://forum.indonesiepagina.nl/topic/11988/molukse_kwestie_nieuwe_info_over_hoe_de_kaping_werd_beindigd.php

  Hier las ik het oorspronkelijke artikel;
  http://tegenlichters.wordpress.com/2012/06/11/de-molukse-kwestie/

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  @ Linsky
  Bijhouden! Die hollow.5 tart wel elke verbeelding. Meer kan ik daar niet niet over kwijt bij gebrek aan voldoende informatie.
  Volledigheidshalve wil ik hier wel bij vermelden dat gijzelnemers als dusdanig van mijnentwege ook nooit op enig medelijden of gedogen zouden kunnen rekenen.
  Een gijzelnemer verdient geen genade. Nooit! En islamofielen (zoals Van Agt) ook niet.
  Elke beschaving kent een dunne rode lijn. Het is maar waar je die laat lopen. Hij (of zij) die beslist wie moet sterven of mag blijven leven draagt een enorme verantwoordelijkheid. Meestal is hij 50% van de gevallen verkeerd.
  Evenwel is iemand die aanzet tot jihad of deze faciliteert 100% van de gevallen verkeerd.
  Daar ligt het grote verschil. Intellectuele misdadigers denken zich onaantastbaar. Het nationaal-socialistisch regime is daarvan de historische getuige. Dat is reeds zo sinds Pontius Pilatus.
  Dries heeft dus niets nieuw uitgevonden. Hij is gewoon een hebzuchtige islamofiele schurk ratio pecunia. Ik walg van zulke valse christenen.

  Like

 5. vederso zegt:

  Zeer goede video in de tekst. Aanrader!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9, U heeft van Agt goed getypeerd. Deze figuren zijn het, die NIETS hebben geleerd van de Holocaust. Hij is in goed gezelschap met Hamas van Bommel,Meulenbelt, en de toverheks Gretta Duysenberg.

  Like

 7. Vasti zegt:

  @Linsky

  Een zeer indrukwekkende link met misselijkmakende informatie heb je geplaatst.
  Van Agt is voor mij een mens die mij voor groot raadsel stelt. Een man met hoog iq, ruime algemene ontwikkeling en dan toch van die idiote denkbeelden.
  Idioot of is het puur slecht?

  Like

 8. Jan zegt:

  Alle mensen, nou wordt hier nota bene getreurd over dat rotvolk dat een trein kaapte, een gegijzelde in koelen boede vermoordde, het eens was over het gijzelen van kleuters. Terecht gedood. De rekening had gegeven moeten worden aan de volksmenner Manusama waarna de gehele kliek uit Nederland had moeten worden geschopt.
  Van Agt, aan wie ik een bloedhekel heb, heeft destijds de enige juiste beslissing genomen. Den Uijl was de zak die hij altijd was, de demagoog dat geweld niets oplost, maar slecht ouwehoeren (wat hij ook in de Kamer deed).

  Like

 9. Pieter Veenstra zegt:

  En waarom zouden die Molukkers rotvolk zijn. Ook eens nagedacht hoe deze mensen als vuile honden werden afgeschoten terwijl zij zich al hadden overgegeven?

  Like

 10. Linsky zegt:

  Hier ging het om van Agt, en zijn attitude, vandaar de bijdrage.

  Niet alle commando’s hadden er een probleem mee, maar enkelen wel. Niet iedereen kan namelijk zomaar klakkeloos een ander mens aan flarden schieten, terwijl ie ongewapend is en zich over wil geven. Elk mens zal uiteindelijk ’s nachts in bed zijn eigen beelden voor ogen hebben en beseffen dat je ondanks ‘bevelen’ zelf een keuze maakte en een daad stelde.

  Elke ontmoeting, elke gebeurtenis en elke ervaring zal door iedereen op het moment van gebeuren op de eigen merites moeten worden beoordeeld!

  Als je de verslagen leest over wat er tijdens de inval in de trein gebeurde en hoe een en ander in het werk ging, blijkt het hier om pure koelbloedige moord te gaan….in opdracht van Van Agt!
  Uit de verslagen blijkt in ieder geval heel duidelijk dat deze figuur in werkelijkheid heel wat minder vredelievend en christelijk is als dat hij zo graag doet voorkomen.

  Like

 11. Pieter Veenstra zegt:

  @Linksy: Ik kan het qua verhaal bevestigen. Mijn vader zat toendertijd in die trein en het was gewoon godsgruwelijk hoe die commando’s (een aantal daarvan) te keer gingen en dat in opdracht van/op bevel van die van agt. Wat velen niet weten is dat de aanwezigen te verstaan werd gegeven om hier met geen woord over te reppen… Mijn vader leeft niet meer dus wat zouden ze hem nog kunnen leren?

  Het geeft maar even aan hoe van agt over burgers denkt en wat het hem waard is om zijn zin te krijgen. Hij is in al die jaren een echte hater geworden van de burger en alles wat niet naar de islam ruikt! Met recht een vuige landverrader!

  Like

 12. Jan zegt:

  Pieter Veenstra zegt:
  24 juni 2012 om 12:41

  Ik was destijds in het leger en onze legereenheid (ook ik stond klaar om daar in te grijpen met mijn onderdeel) heeft getoost op de dood van dat volk.

  Like

 13. louis-portugal zegt:

  Idd. zette v. Agt met Wiegel den Uyl voor schut waar ik hem altijd voor gerespecteerd heb.
  Hij is voor mij afgebrandt na zijn ongenuanceerde verdediging van de palestijnen en extreme veroordeling van Israël.
  Ik sta er ook wel wat van te kijken over zijn harde opstelling tegen die treinrovers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s